Pagina's

dinsdag 31 december 2013

Fijne jaarwisseling en happy new year!


Op deze laatste dag van het jaar wil ik nog graag een creatie laten zien die ik heb gemaakt met de Chalk Marker en mee naar Manchester nam.Ik kocht een simpel en heul goeikoop lijstje bij de Action, haalde er het glas uit, stopte er een zwart velluke papier in en ging aan het schrijven....


De champagneglazen stempelde ik met de Embellished Events en liet er wat bling bling uit borrelen..{hik}
 Het parapluietje komt uit de Happy Hour stempelset.En dat is precies wat ik jullie voor vanavond toewens; een paar heppie auwurtjus, niet te zat, voorzichtig met vuurwerk en een spetterend begin van het nieuwe jaar!


Sie joe nekst jier!


maandag 30 december 2013

Kerstlabels


Ik vond nog wat kerst cadeaulabels op mijn telefoon.Stampin' Up! Festive Flurry die, Seam Binding Ribbon, Chevron Ribbon
Ik weet alleen niet of ik ze al heb laten zien....Stampin' Up! Simply Stars stempels, Remembering Christmas tekststempel, Season of Style Washi tapeIf yes, dan maar gauw weer wegwezen!

 

If no, dan kijk maar even of je er inspiratie kunt uithalen! (-:zaterdag 28 december 2013

Kerstgeschenkjes


Voor mijn lieve downlines maakte ik een kerstpresentje (met inhoud natuurlijk)


10 stuks om precies te zijn, want het zijn er inmiddels tien!


Wauwie, dat is gewoon 2 handen vol! En daar ben ik best trots op. En weet je wat zo leuk is? 


 
Er is nog meer plek in de herberg voor Stampin' Up! demonstratrices.Stampin' Up! Festive Flurry die, Four Frames stempel, Glimmer Paper Silver, Candy Dot
Als ik het me goed herinner waren er in november ongeveer 175 demonstratrices in Nederland. Dat is niets op een inwonertal van 16.000.000 mensen. 16.000.0000; dat is 3.200.000 (spreek uit als driemiljoentweehonderduizend) handen vol!!Er zijn dus nog echt genoeg nieuwe markten om aan te boren.


 Lijkt het jou ook leuk om demonstratrice te worden? Neem dan eens vrijblijvend contact met me op en ik vertel je er alles over. Het is echt ontzettend leuk om te doen, je verdient er een centje mee bij (om je hobby te bekostigen bijvoorbeeld) en je leert er veel nieuwe mensen door kennen. En eerlijk.....er zitten GEEN addertjes onder het gras!Ik zou het geweldig leuk vinden om je in mijn team te mogen verwelkomen! En ik hoop dan ook dat ik volgend jaar nog meer kerstgeschenkjes mag uitdelen.Fijne zondag!vrijdag 27 december 2013

Kerstslinger - Christmas banner

Begin december gaf ik een workshop kerstslinger maken. 
Het was een heel karwei en ondanks dat ik alles van te voren al gestanst en gesneden had, moesten we nog héél hard doorwerken om hem af te krijgen. Mijn Stampin' Up! collega en teamgenootje Miriam was zo aardig om de Merry's voor me uit te stansen en op te sturen. Lief hè!? Ze gebruikte hiervoor de Expressions Thinlits Dies van SU. Nogmaals thanks Miriam!
De vlaggetjes van de slingers zijn van canvas en ook van SU.We kleurden ze m.b.v. Sponge Daubers en Old Olive en Cherry Cobbler inkt met de sjablonen die in de Build a Banner Simply Created kit (18 canvas vlaggetjes, 2,7 meter juten touw, sjablonen voor vlaggetjes, A-Z alfabet sjablonen, spritzer voor € 24,95) zitten.


Voor de letters gebruikten we ook sjablonen en deze kleurden we in met Crumb Cake inkt.

De bellen kwamen van de Action.

En verder gebruikten we allerlei stansen en dies van Stampin' Up!


En ook lintjes en papier.


Maar om nu allemaal te gaan uitleggen wat ik precies gebruik heb.....


En hoe ik dat gedaan heb.......


Dat gaat me een beetje te ver......


Want als ik heel eerlijk ben......Dan komen alle kerstcreaties me zo langzamerhand mijn neus uit......En heb ik gewoon genoeg van 2013.
Ben ik een beetje moe.  {En nee, het is niet die periode van de maand (-;}Ik kan dan ook niet wachten totdat de dagen weer langer worden, de nieuwe catalogus op 1 februari uitkomt, er een nieuw jaar aanbreekt en ik er weer met frisse moed tegenaan kan.Fijn weekend! 
dinsdag 24 december 2013

Merry Little Christmas

Een woordeloos bericht.Merry Little Christmas Stampin' Up!


De foto's spreken voor zich. (-;Fijne dagen. xxx


maandag 23 december 2013

Kerstkadoosje


Een hele tijd geleden -het zal ergens in september geweest zijn- had ik een knutseldate met Marie-Claire.Very Merry Tags Stampin' Up!Van knutselen kwam er zoals gewoonlijk niet veel, ouwe betten deden we des te meer. Maarrrrr onder druk en naar idee van Marie-Claire toch nog een doosje gemaakt.Benieuwd naar haar (totaal andere) versie? Klik dan hier.Het doosje ligt dus al 3 maanden in de kast te wachten om geopend te worden, maar woensdag is het dan eindelijk zover!!Het zit er alleen dik in dat de Amicelli's dan over de datum zijn.....
{#!>?^%GRUMBLE$#@!)<}
zondag 22 december 2013

Bambi

Het verhaal van de letterbakken kennen jullie hè? 
 

{Zo niet sjek dan hier ff}


Welnu, enkele mensen gaven behalve hun letterbak er ook een zak met spulletjes die erin stonden bij. Ik sorteerde ze uit..... sommige dingen gingen rechtstreeks de kliko in, anderen reisden door naar de kringloopwinkel, een klein deel belandde in de doos 'voor het geval dat' en een enkeling kreeg een plekje op mijn kast....Zo ook dit hele kleine lieve hertje....
Gewoon.....omdat ik haar zo lief vind en ik haar niet helemaal moederziel alleen in een grote donkere doos wilde stoppen.{alléén al bij de gedachten springen de tranen in mijn ogen, ei dat ik ben}De bedoeling was dus om z.s.m. haar moeder op te sporen.Maar omdat ik om mijn brieven naar KRO's Spoorloos geen reactie kreeg, besloot ik Marktplaats af te struinen voor een adoptie-moeder.En daar vond ik haar.....{liefdevolle zucht}Ze staan nu op mijn kast te pronken, ik plaatste er een glazen stolpje overheen, zodat Bambi haar nieuwe mammie niet meer kwijt kan raken en ze samen nog vast lang en gelukkig leven....zaterdag 21 december 2013

Kijk eens wat ik kreeg...

Van mijn blogvriendin Marie-Claire!Made by Marie-Claire

De grote Christmas Star stempel van Stampin' Up! gaf ik haar cadeau voor de hulp met de swaps en omdat ik weet dat ze van sterren houdt. 
Christmas StarNou, dat was dus een schot in de roos. Heb er bijna spijt van dat ik hem heb weggeven! (-;Gebruikte stempels: Perfectly You, Simply StarsHier onder nog een voorbeeldje van een kaart die Marie-Claire  met SU! producten maakte.  
Gebruikte stempels: Simply Stars, Morning Post Alfabet, Gorgeous Grunge, Itty Bitty BannersIs hij niet prachtig?!?!Nieuwsgierig naar nog meer van haar creaties? Bezoek dan zeker haar blog eens. 


 

dinsdag 17 december 2013

Kerstcadeaubon


Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor onder de kerstboom, dan is een kerstcadeaubon misschien wel een idee.


 Verkrijgbaar voor elk bedrag vanaf € 15 en desgewenst in delen te besteden. 
Ook als je iemand anders kennis wilt laten maken met de prachtige producten van Stampin' Up! Vanaf € 30 doe ik er desgewenst gratis de 210 pagina tellende catalogus/inspiratieboek bij.Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen!

 


Een cadeaubon is snel en makkelijk te bestellen en valt ongetwijfeld in de smaak bij elke creatieveling.
maandag 16 december 2013

Ff wat anders

 
Vandaag haalde ik mijn Cricut uit het stof.
Want mijn baas -en tevens mijn fysiotherapeut- haalde zijn masters in de Manuele Therapie. Een hele knappe prestatie, het kostte hem bloed, zweet en tranen, dus daar moesten we iets op doen.
Bij gebrek aan een vlaggenstok en boekentas maakte ik ff snel iets met de Cricut en plakplastic.En plakte het voordat ik ging tennissen snel op zijn deur.


{Dat even ter verduidelijking dat je niet denkt dat ik in een trainingspak op mijn werk zit}


En ik ben er blij mee. Ben benieuwd naar zijn reactie morgen.zondag 15 december 2013

Winnaar give-away + cadeau-tasje

Allereerst even wat feitjes en mijn reactie daarop in het blauw. Not interested? Scrol dan snel door naar beneden.Maar liefst 85 (vet en onderstreept) bezoekers vulden de enquête in!!! Dit waren uitsluitend vrouwen met een leeftijd die varieerden van 17 t/m 77 jaar. De gemiddelde leeftijd was 44.2 jaar. {Grappig, ik ben zelf ook 44 jaar. Toeval?}. Van de respondenten gaf 54,1% aan mijn blog te bezoeken elke keer als er iets geplaatst werd.
Onderzocht werd o.a. wat voor de bezoekers de belangrijkste reden was om mijn blog te bezoeken. De meeste, namelijk 74.1 % van de respondenten, gaven aan de website te bezoeken om inspiratie op te doen. Daarnaast was voor 7.1 % het lezen over mijn leven de belangrijkste reden {oeps, wie waren dat dan?}, voor 5.9 % het lezen over workshops en party’s en voor 4.7 % het bestellen uit de catalogus van Stampin ‘Up. De overige 8.2% kon-nie-kiezen-nie en gaven aan de combinatie van alle onderwerpen leuk te vinden {Yeah!}.
Ook werd er gevraagd of de bezoekers nog tips hadden om mijn site te verbeteren. 21,2% vulde niets in maar meer dan de helft (54,1%) gaf aan dat ik vooral NIETS moest veranderen en door moest gaan zoals ik nu bezig ben. (BLOOS-BLOOS-BLOOS, de reacties waren wel zooooooo lief en positief, ik werd er echt verlegen van, dank je wel lieve mensen.) 10.6% gaf aan dat ze graag wat tutorials zouden willen zijn op mijn blog. Oké, 10,6% ik ga proberen om dat eens te doen. (Maar daar gaat heel veel tijd in zitten en tja, je weet mijn probleem qua tijd, dus ik beloof niks, maar ik doe mijn best.) Enkele mensen gaven ook aan wat vaker layouts te willen zien. (Ja, die mis ik ook, ik neem het mee.)
  

Dus een resumé: een geweldige respons op mijn oproep. Mede namens Linsey heel hartelijk dank doorvoor!! En ook voor mezelf was het heel interessant om te lezen. De winnaar van de give-away heeft inmiddels een mailtje gekregen. Dus als jij geen mail hebt gehad, dan heb je helaas niet gewonnen. Sorry daarvoor.En dan nu nog even een creatie. Want gemiddeld zo'n 74,1%  van de bezoekers komt daarvoor heb ik uit betrouwbare bron vernomen. (-;

 

Een ander nichtje (ja, ik stik van de nichtjes, ik heb er nog veel meer) van me werd afgelopen week 21.En nee, vrees niet, niet weer een verzoek om een enquête. Verena doet namelijk een HBO opleiding Musicaltheater en ik denk niet dat zij enquêtes over social media moet maken. Als het goed is zien we haar binnen een paar jaar gewoon in een musical schitteren.


Vandaar ook dat ik dit tasje voor haar maakt met de tekst You're a star i.p.v. een kaartje. 

Ik plaatste er een kaarsje in een mooi glazen potje in en 's-avonds ziet het dan een beetje zo uit....{maar dan anders......} Het glitter papier schittert namelijk zo mooi in het kaarslicht, maar helaas kreeg ik het niet mooi op de foto. )-: Laat je verbeelding dus maar even spreken.
De gaatjes rondom de ster sloeg ik er in met een ouderwetse gaatjes-pen en hamer (sorry buren).  Zo, dan zijn jullie weer helemaal op de hoogte.Conclusie. Ik ga maar gewoon door.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...