Pagina's

maandag 28 december 2009

3 layouts

Tjonge, wat heb ik een ontzettend leuke en hartverwarmende reacties gekregen op mijn 'Kerstweggeefje"! Dat doet een mens goed! En de aktie is nog niet voorbij hoor. Dus als je nog een paar leuke gratis digitale stempels wilt scroll, dan even door naar mijn vorige berichtje voor de "aktievoorwaarden". (-;

We zijn de kerstdagen goed doorgekomen in Huize B. Alhoewel ik anders verwacht had, sloeg de weegschaal vanochtend niet naar de verkeerde kant uit. Pfffff....wat een mazzel.

Zondagochtend was ik al heel vroeg wakker (voor mijn doen dan hé) en omdat ik toch niet meer kon slapen ben ik maar opgestaan. En terwijl iedereen nog op één oor lag, heb ik onderstaande lo's gemaakt.

De 1e is van onze nieuwe poes Noppes.


In de journaling het verhaaltje over hoe ze bij ons is gekomen.


Zou het kunnen een kat met ADHD? Zo ja, dan weet ik zeker dat die van ons het heeft!


Misschien denk je "wat een rare foto". Maar dit is dus Noppes als ik mijn fototoestel voor de dag haal. Ze vliegt dan op me af en probeert de zoemende lens en/of een knipperend lampje en/of het-aan-een-touwtje-wiebelende-lenzenkapje te pakken te krijgen. Het is dan ook verschrikkelijk moeilijk om een leuke foto van haar te maken.De foto van de volgende lo is helaas niet helemaal scherp, maar we moeten het er maar mee doen. Het heeft een hele tijd geduurd voordat ik bij deze mooie heldere foto's (gemaakt met mijn nieuwe toestel) een geschikte papiertje vond. Ik heb een hele stapel kerstpapier, maar niets met helderblauw erin. Daarom maar (weer) een oude lijn van October Afternoon gebruikt. October Afternoon is momenteel toch wel mijn favoriete papier.


Traditiegetrouw versieren ik en de kinderen onze kerstboom en zet Frank de piek er op. Ivy wilde dit jaar echter niet mee versieren (pubers.....) en Jorg mocht het van mij alleen doen (met af en toe een kleine hint van mijn kant). Uiteraard wilde hij toen ook de piek erop zetten, maar daar was hij nog net iets te klein voor. Zelfs met de huishoudtrap lukte het niet. Volgend jaar een nieuwe poging!Nou, ik heb nog 2 layouts meer gemaakt, maar die staan nog niet op de foto.

En ik heb een nieuwe serie Nederlandstalige stempels gemaakt! Geen ronde dit keer, want ik vind dat we die inmiddels wel genoeg hebben. Eerst wil ik nog een voorbeeldje maken, maar ik ga proberen ze nog dit jaar online te zetten.

Ben je nieuwsgierig wat het geworden is, houd dan mijn blog in de gaten. Maaruh...misschien is het nog wel leuk om op de valreep een sneakpeekje te laten zien:
Groetjes,
Margriet

maandag 21 december 2009

Kerst-weggeefje!

Omdat het (bijna) kerstmis is leek het me wel leuk om een paar digitale stempeltjes weg te geven.

Geïnspireerd door het winterweer van de laatste dagen heb ik wat winterstempels gemaakt.

Wil je ze ook graag hebben, dan moet je 2 dingen doen:

1. Laat dan een berichtje achter én
2. Stuur een mailtje naar boto-family@planet.nl.

Je krijgt ze dan z.s.m. toegestuurd.

Gezellige feestdagen toegewenst!

Wintertijd

Zoals natuurlijk iedereen op het journaal heeft kunnen zien is ook hier in het zuiden des lands Koning Winter gearriveerd. Helaas heb ik er nog weinig van kunnen genieten en heb ik maar een paar foto's kunnen maken, want ik had me ingeschreven voor een 2-daags tennistoernooitje.

Toen ik gisteren aan het einde van de middag moe maar voldaan met de auto thuis kwam, werd ik opgewacht door een stuk-of-wat buurkinderen -en ook buurmannen- die natuurlijk niet konden wachten tot ik uit de auto stapte...... Huh, durven ze wel? Met zoveel tegen één zielig klein buurvrouwtje?!Ik vind de sneeuw echt G-W-E-L-D-I-G. Van mij mag het tot de carnaval blijven liggen. Dan graag vanaf de carnaval mooi weer, zo'n graad of 20, dan in de zomer een paar weken 25-30 graden, in de herfst een paar flinke stormen en dan vanaf 1 december weer een pak sneeuw. Weet iemand de site waar ik een bestelling kan plaatsen?

Dus....wat ik eigenlijk wilde zeggen is dat ik gisterenavond nog graag een wandeling door de sneeuw wilde gaan maken, maar ik was zooooo moe, dat ik maar ben gaan scrappen.

Twee A4 layouts heb ik gemaakt.


Deze heb ik nagemaakt van een layout van Revlie.


Eerder deze week heb ik nog een paar leuke (gekochte) vilten tasjes gevuld met chocoladekransjes die ik i.p.v. een kerstkaart ga weggeven aan een paar familieleden en vrienden.


Natuurlijk met een zelfgemaakt kaartje met zelfgemaakt digi-stempeltje erop.En voor iemand die alles al heeft heb ik een vogeltjestaart gemaakt van vet en vogelvoer.


Nou, dat was het weer. Geniet van het mooie winterweer, wie weet hoelang we er weer op moeten wachten, en doe voorzichtig als je de weg op moet.

woensdag 16 december 2009

Nieuwe stempeltjes

Door verschillende dames werd ik erop geattendeerd dat er zo weinig stempels zijn met nederlandse teksten voor zwangerschap of de geboorte van een baby. Dat heb ik natuurlijk in mijn oren geknoopt en in een paar vrije uurtjes heb ik onderstaande stempeltjes gemaakt.

Het zijn er in totaal 15. Voor 2 euro krijg je ze allemaal per mail toegestuurd. Ze worden geleverd in JPG-formaat 300 ppi en zijn standaard tussen de 4 en 5 cm groot. Ze passen perfect in een cirkelpons van 5 cm. Natuurlijk kun je ook deze stempels weer zelf verkleinen of vergroten in bijv. Word!

Ben je geïnteresseerd stuur dan een mailtje naar boto-family@planet.nl.

donderdag 10 december 2009

Snel & Simpel

Tussen de verjaardagen door heb ik nog een avondje gescrapt. 3 layouts gemaakt; lekker simpel en snel.

De 1e is een verslag van het 10 minuten gesprek op school van Ivy.


De foto is vlak voor haar 14e verjaardag gemaakt. Kijk eens naar haar mooie gebit; de beugel is er uit!!


Dan nog een lo van Hophop. Het paardje dat Jorg in zijn babytijd overal mee naar toesjouwde. Zelf kan hij zich Hophop niet meer herinneren, maar ik herinner me nog als de dag van gisteren dat ik om moest draaien, omdat we Hophop weer eens vergeten waren. (-:En nog een lo van Jorg toen hij 15 maanden was, gemaakt met wat restjes Scenic Route papier. Een heerlijke lijn met die felle kleurtjes!En dan hier het kadotje dat ik onder de kerstboom mag gaan vinden!! Yoehoe! Ben er dolgelukkig mee!

Mijn oude Powershotje begon kuren te vertonen en is eerdaags aan vervanging toe. Aangezien ik me heb ingeschreven voor een cursus Digitale Fotografie, die in januari begint, zou het natuurlijk fijn zijn als ik dit met mijn nieuwe camera kan gaan doen. Heb lang getwijfeld of ik een spiegelreflex of een uitgebreide compactcamera zou kopen, maar de laatste is het dan toch geworden.

Nu nog de 310 pagina's tellende gebruiksaanwijzing op de computer door gaan lezen.

Pffff, mocht iemand hem al gelezen hebben en me onder het genot van een kopje thee en een schaal overheerlijke-chocolade-kerstkransjes wil vertellen wat er in staat houd ik me aanbevolen.

Nou ja, een mooie bezigheid tijdens de kerstdagen zullen we maar denken. En er daarna natuurlijk op uit om hem uit te testen. Heb er zin in!

vrijdag 27 november 2009

Kerstkaartjes

Behalve het maken van digitale stempeltjes (heb mijn 1e opdrachtjes al binnen (-;) ben ik ook nog gewoon lekker aan het scrappen met papier.

Ben blij dat mijn inspiratie weer terug is!!
dinsdag 24 november 2009

Nederlandse "stempels" + kaartjes

Ik heb zoveel positieve reacties gehad over mijn zelfgemaakte stempeltjes, dat ik er nog maar een paar bij heb gemaakt. Op het SA-forum werd vooral gevraagd om Nederlandse teksten en ook kreeg ik een speciaal verzoek om een paar "sterkte" stempels te ontwerpen. Ik vind het erg leuk om te doen en tegelijkertijd oefen ik ook nog mooi wat in Photoshop.

Aangezien ik (nog) geen designteam heb, heb ik zelf maar wat voorbeeld kaartjes gemaakt. (-;En dit zijn de nieuwe stempels:


Voor 2 euro krijg je ze allemaal per mail toegestuurd. Ze worden geleverd als JPG-formaat en zijn standaard tussen de 4 en 5 centimeter groot; ze passen dan ook perfect in de cirkelpons van 5 cm. Het leuke van digitale stempels is dat je ze gemakkelijk zelf kunt vergroten of verkleinen in bijv. Word!! Een bijkomend voordeel is dat er natuurlijk geen verzendkosten bijkomen; alles gaat digitaal.

Ben je geïnteresseerd stuur me dan een mailtje: boto-family@planet.nl.


Het is mogelijk dat je de stempels hier niet goed kunt zien/uitvergroten op Blogger. Weet ook niet hoe dat komt. Wil je de stempels graag beter bekijken, stuur me dan een mailtje dan stuur ik ze geheel vrijblijvend naar je door.

woensdag 18 november 2009

Kerstkaarten + -stempels

Op verzoek van vele leden van het SA-forum heb ik ook wat digitale kerst"stempels" ontworpen.

Behalve dat ik het heel leuk vind om te ontwerpen, vind ik het nóg leuker om er werkelijk iets 'tastbaars' mee te maken.

En dit zijn de stempels:
Net als de sintstempels wil ik ook deze stempels delen. Voor 1 euro krijg je 6 digitale stempels. Ze worden geleverd als JPG-formaat en zijn standaard 5 centimeter groot; ze passen dan ook perfect in de cirkelpons van 5 cm. Het leuke van digitale stempels is dat je ze gemakkelijk zelf kunt vergroten of verkleinen in bijv. Word!! Een bijkomend voordeel is dat er natuurlijk geen verzendkosten bijkomen; alles gaat digitaal.

Ben je geïnteresseerd stuur me dan een mailtje: boto-family@planet.nl.

zondag 15 november 2009

Sinterklaas-stempels

Zoals je aan mijn banner kunt zien, ben ik helemaal in de Sinterklaas-stemming.

En ook al geloven ze dan niet meer, toch heb ik met Jorg (bijna 11) en een zieke Ivy (bijna 14) onder het genot van een lading chocolade-pepernoten de intocht van Sinterklaas gekeken. Samen haalden we herinneringen op aan de afgelopen jaren en wat hebben we gelachen!

Geïnspireerd door de tijd van het jaar en door Ingrid Danvers heb ik wat digitale Sint-stempels ontworpen in Photoshop. Vind het zoooooooo leuk dat ik steeds handiger wordt met dit programma en nu eindelijk ook werkelijk de dingen kan maken die in mijn hoofd zitten. De cursus Photoshop begint dan toch vruchten af te werpen.

Deze labeltjes heb ik ermee gemaakt. Leuk te gebruiken als cadeau-label op een pakje of bij een gedicht te plakken. Een zelfgemaakte kaart met daarin een gedicht is natuurlijk ook erg leuk! En uiteraard kunnen de stempels (al dan niet vergroot) ook op een layout gebruikt worden. Mogelijkheden genoeg dus.


Wellicht vind je de stempels ook leuk?

Dan heb je nu de kans om ze aan te schaffen. Voor het luttele bedrag van 1 euro krijg je 6 digitale stempels. Deze stempels worden geleverd als JPG-formaat en zijn standaard 5 centimeter groot; ze passen dan ook perfect in de cirkelpons van 5 cm. Het leuke van digitale stempels is dat je ze gemakkelijk zelf kunt vergroten of verkleinen in bijv. Word!! Een bijkomend voordeel is dat er natuurlijk geen verzendkosten bijkomen; alles gaat digitaal.

Ben je geïnteressseerd stuur dan een mailtje naar boto-family@planet.nl.

Fijne zondag nog!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...