Pagina's

vrijdag 30 oktober 2015

Goede Jacht / Happy HauntingBij deze kaart hoort een verhaaltje.


Misschien wel leuk zo net voor Halloween.....{en als je niet van verhaaltjes houdt kijk je alleen naar de plaatjes, ook goed}Een paar maanden geleden ging één van mijn zussen samen met haar man op vakantie naar Frankrijk. Ze logeerde o.a. in een oud, tot hotel verbouwd, voormalig klooster. Het was warm en omdat de airco het niet deed, besloten ze het raam open te zetten en de dikke gordijnen open te laten.So far so good.....Maar midden in de nacht werd mijn zus wakker van gezoem boven haar hoofd...... Ze schrok zich kapot en wist zo 1-2-3 niet waar het gezoem en de wind boven haar hoofd vandaan kwam. Ze trok het laken over haar hoofd en heel voorzichtig durfde ze te kijken......Wat bleek? Er vlogen maar liefst 4(!) vleermuizen rond in de kamer!!Mijn zus wist niet wat te doen en maakte natuurlijk haar echtgenoot wakker. Samen lagen ze daar onder de lakens te wachten, met beelden van vampieren en griezelfilms in hun achterhoofd, tot de vleermuizen verdwenen....Wat ze natuurlijk niet deden! Hah, die waren waarschijnlijk veel te blij dat hun oude stekkie in het oude klooster weer voor ze toegankelijk was!Maar hoe dan ook, iets moest er gebeuren en mijn zus wenste geen seconde langer in die hotelkamer te blijven! Dus toog ze midden in de nacht in haar nachthemd en met het laken over haar hoofd richting de receptie van het hotel, waar ze in haar beste Frans (en natuurlijk niet wetende wat een vleermuis in het Frans was) en met handen en voeten probeerde duidelijk te maken wat er in haar kamer aan de hand was en dat ze een andere kamer wilde!Of de receptionist haar begreep of haar helemaal voor gek verklaarde is niet duidelijk, maar in ieder geval kreeg ze de sleutel van een andere kamer. Dus ging ze met haar laken terug naar haar kamer en klopte op de deur.....Geen reactie......Ze klopte en klopte, steeds harder (ze had de sleutel van haar eigen kamer niet bij), maar mijn zwager deed niet open. Wat was er aan de hand? Waar was haar man? Had Dracula wellicht toegeslagen of had hij zich uit angst verstopt in de badkamer en hoorde hij haar niet?Uiteindelijk deed hij open, helemaal bezweet..... Wat had hij gedaan? Met zijn laken over zijn hoofd, had hij met een grote handdoek in het wilde weg om zich heen geslagen en zo nu en dan een vleermuis geraakt. Die dan even op de grond viel, maar vervolgens weer vrolijk verder vloog......Kun je je er iets bij voorstellen.......?Ikke wel. (((-:Lang verhaal kort..... Ze zijn naar een andere kamer gegaan en toen ze 's-morgens terugkwamen waren de vleermuizen verdwenen. Maar je snapt hoe er elke keer opnieuw smakelijk om het verhaal gelachen wordt als het op verjaardagen en feestjes wordt verteld!En nu is het zo dat elke keer als ik een vleermuis stempel of knip, ik er aan moet denken. Ik maakte er voor de grap zelfs een klein filmpje van..... (-;


Tot slot mijn kaartje dat ik maakte voor Halloween.En of het nu om snoep, beren, miljoenen, vleermuizen, eenden of mannen gaat; ik wens iedereen een happy halloween en een goede jacht! {waar het dan ook op mag zijn}donderdag 29 oktober 2015

Bij Margriet op de KreaDoe


Gisteren vertrok ik in alle vroegte richting Utrecht voor de Kreadoe.
 


Ik nam de trein van 06.50 uur en degene die mij een beetje kennen weten dat dat zo ongeveer in the middle of the night voor me is.De trein had wat vertraging, maar dat was niet erg want zodoende kwam ik ongeveer tegelijkertijd op Utrecht Centraal aan als mijn college Janneke de Jong, die nog veel vroeger al uit Nij Beets (Friesland) vertrokken was. Samen gingen we eerst een bakkie doen bij de Starbuks waarna we naar de Jaarbushallen wandelden.
Bij de Jaarbeurs aangekomen hebben we eerst wat handen geschud en onze workshoptafels klaar gemaakt. Gelukkig had ik thuis al alles goed voorbereid en op maat gesneden (met dank aan DH Frank voor het stanzen van 80 cirkels en merry's).


Er waren 5 Stampin' Up! demonstratrice aanwezig op het workshopplein van Stampin' Up! en ieder had een eigen (gratis) make-and-take bedacht en voorbereid. Ik vond het een heel leuk concept zo en ik heb zelfs mensen gezien die bij alle 5 de tafels zijn aangeschoven.
 


Het was een drukte van jewelste en alle tafels waren eigenlijk doorlopend bezet. We hadden amper de tijd om te gaan eten of naar het toilet te gaan. Maar dat was niet erg, want het was oh zo gezellig! Iedereen die aanschoof was enthousiast over de producten van Stampin' Up!, maar dat had ik ook niet anders verwacht natuurlijk! Nu maar hopen dat we er ook nog wat klantjes aan overhouden.
 


En behalve een workshop volgen kwamen er ook nog heel veel mensen spontaan aangehuppeld en een handje schudden. Bekenden, onbekenden, klanten, collega demonstratrices en teamgenoten. Echt SUperleuk en oh wat heb ik moeten lachen om die huppeltjes!! (Ik zit er gewoon nog van te smilen terwijl ik dit typ.) Ik had nooit verwacht dat er zoveel mensen het 1. gelezen hadden en 2. het ook nog zouden doen. Wat zou de wereld er anders uit zien als we allemaal zo vrolijk hupppelend door het leven zouden gaan.......!!!Nu moet ik eens gaan bedenken wat ik al deze mensen ga toesturen, want de snailmail (envelopje met leuke, creatieve inhoud) hebben ze toch echt wel verdiend. Even geduld please.Oh ja, en dan willen jullie natuurlijk nog het kaartje zien dat je bij mij kon maken. Tadaaaaa:
Ik vind het zelf echt een hele mooie, stijlvolle kerstkaart. In het echt schittert en glittert ie nog mooier. Onderstaand de producten die ik heb gebruikt.Zo en dan ga ik nu weer hard aan het werk, want het is een gigantische bende in mijn hobbykamer en ik moet nog veel doen. Over 2 weekjes zit ik al weer in Brussel voor OnStage (de vernieuwde Conferentie) en daar moeten nog swaps voor gemaakt worden. Het idee is er al, de voorbereidingen zijn ook al grotendeels gedaan, nu de afwerking nog.Built for Free Using: My Stampin Blog

dinsdag 27 oktober 2015

Mini-kaartjes met Gift from the Garden setHaidiehai,
Afgelopen zondag had ik écht een productief dagje. Ik zat in de relax-modus en maakte maar liefst 17(!) kaartjes, waaronder bijvoorbeeld deze ienieminie 3x3" kaartjes.

 

 Zijn ze niet schattig?


Ik maakte ook bijpassende envelopjes, met papier uit de oude collectie. Dan wordt het tenminste nog eens gebruikt en het gaat heel gemakkelijk met de Envelope Liners Framelits.Vanaf nu neem ik me heilig voor om bij elke kaart een bijpassende enveloppe te maken!
{uche uche, en gij geleuft dè?} 


 
Op mijn Facebook- en Instagram pagina gaf ik een setje kaartjes/envelopjes weg. 
Het was een mooie dag.

Built for Free Using: My Stampin Blog

zondag 25 oktober 2015

In the spotights: Fine-Tip Glue Pen


Goedemorgen deze morgen,
Vandaag 2 kaartjes gemaakt met  de Greetings Thinlits en gelijmd met Fine-Tip Glue Pen van Stampin' Up! Deze laatste is een absolute topper en must-have uit de herfst/winter catalogus, ik zou hem niet meer kunnen missen.
Waar ik voorheen altijd zat te knoeien en stoeien met fijn uitgesneden teksten, gebruik ik nu de Fine-Tip Glue Pen en het plakwerk is in no time en zonder kliederen geschied.Hoe heb ik de kaart gemaakt?Nou, men neme eerst wat restjes papier,  bij voorkeur in een leuke kleurencombi.....


Men stanze deze uit met een tekst van de Greetings Thinlits.....
Dan neme men een flesje Fine-Tip Glue pen ter hand, houdt men met de ene hand het zwarte gedeelte van het flesje vast en draait men met de andere hand het witte dopje eraf. Dan plakke men de hele riedel zonder knoeien vast.

Zoals je zet heeft het flesje een hele smalle opening, waardoor het dus uitermate geschikt is voor het lijmen van kleine embellishments, glitter en kleine papieren die-cuts. De lijm is niet geschikt om er zwaardere voorwerpen, zoals bijvoorbeeld knoopjes mee te lijmen.Door het ijzeren pinnetje in het dopje blijft de het flesje altijd goed open. Tip: heb je moeite om het dopje/pinnetje goed terug op het flesje te krijgen en biedt je leesbril niet voldoende hulp, houd dan het dopje met je ene hand vast met het pinnetje tegen een vingertop, zodat het pinnetje niet weg kan schieten en je vinger als het ware als geleide dient. De prijs van een flesje is € 8,50 en eventueel bij mij te bestellen. Het werkt echt goed!
Sterker nog..... het werkt zo goed dat ik er nog maar een kaartje mee heb gemaakt.
Dat was het weer voor vandaag. Dank je wel voor je bezoekje en geniet van de extra lange zondag en het mooie weer (hier in het zuiden schijnt het zonnetje).

Built for Free Using: My Stampin Blog

dinsdag 20 oktober 2015

Margriet op de Kreadoe / meet-and-greet / snailmail
Op woensdag 28 oktober sta ik voor Stampin' Up! op de Kreadoe in Utrecht. Je kunt dan bij mij of bij één van mijn 5 Stampin' Up! collega's een gratis make-and-take volgen. Hier alvast een sneak peek van de mijne:

Ga jij nu ook op woensdag naar de Kreadoe, dan lijkt het me wel héél leuk om jou -als lezer van mijn blog- eens in het echt te ontmoeten! Als jou het nou ook leuk lijkt om mij een keer te ontmoeten, dan kunnen we naast een make-and-take ook een meet-and-greet houden......((-:
 Dus aan alle lezers van mijn blog wil ik het volgende voorstellen: herken je mij (signalement: klein, zwart Stampin' Up! schort, zwart kort haar en 5 kg te zwaar) op de Kreadoe en spreek je me aan met de SUper geheime code zin "Huppeldepup, ik hou van Stampin' Up!" dan stuur ik jouw persoonlijk na afloop van de Kreadoe gratis-en-voor-niks een originele snailmail met Stampin' Up! spulletjes.

En let op! Zeg je de SUper geheime code zin en doe je daar óók nog een huppeltje bij dan krijg je van mij iets heel leuks extra's in je envelop! ((-:

Oh ja; voor de duidelijkheid, de definitie van een huppeltje:


En de kleine lettertjes: bij twijfel beslist de jury, bestaande uit de enige echte Bij Margriet. Over de uitslag kan niet gediscussieerd worden. Collega demonstratrices zijn van deelname uitgesloten.LOL, ik ben benieuwd!{En ook al komt er niemand, dan heb ik toch al een boel LOL om het schrijven van dit berichtje gehad.}
 

maandag 19 oktober 2015

Workshop Stampin' Up! + vervolg filmpjeOeps....... is het alweer een week geleden dat ik iets gepost heb?!Da's zakelijk gezien niet zo best, Margriet! Regelmatig posten en consequent zijn is belangrijk in het Bloggers wereldje, maar laat ik juist dáár nou niet zou goed in zijn. Vrijheid blijheid is mijn motto en schrijven wanneer ik er zin in heb. Daarom ben ik juist eigen baas geworden. Bovendien heb ik een goed excuus; dat filmpje van vorige week telde wel voor 3 blogposten bij elkaar, toch? (-;
En nu zonder gekheid; iedereen heel erg bedankt voor de positieve reacties op mijn eerste Stampin' Up!  Youtube filmpje. Belangrijke les die ik geleerd heb: zet je filmpje op 'Openbaar', muts die je bent! Ik heb  wel heel hard moeten lachen om deze klunsigheid en heb zowel met het maken van het filmpje als bij het lezen van de reacties heel veel plezier gehad, dus er gaan er zeker meer volgen.
Welnu, weer verder met wat creatiefs. Als je mijn Facebook of Instagram papina volgt heb je ze natuurlijk al lang gezien, maar voor degene die dat niet doen, hier nog het totaal plaatje van één van mijn laatste workshops.
2 kaartjes liet ik al eerder zien, maar deze nog niet;

De achtergrond ovalen zijn gestempeld met een stempel uit de Pretty Thankful set van Stampin' Up! De Cheers is gestanst met een die uit het setje Greetings Thinlits, net zoals de Hello en Thanks van de andere kaarten.
En laten die kaarten nou precies passen in dit doosje, gemaakt met het Envelope Punch Board.....


Ik beloof jullie bij deze plechtig dat ik binnenkort een filmpje zal opnemen en plaatsen hoe ik dit doosje heb gemaakt. Wanneer.......? Tja, da's nog even afwachten. (-;
Leuk dat je weer langs kwam, ik wens je een fijne week toe!
  
maandag 12 oktober 2015

Stampin' Up! EVP Halloween doosje filmpje

Hoi,


Vandaag een primeur! Mijn aller-, allereerste Stampin' Up! filmje!Regelmatig hoor ik van mensen dat ze wel een Envelope Punch Board in huis hebben, maar dat ze eigenlijk niet goed weten hoe ze hem moeten gebruiken. Dan knijp ik mijn tenen bij elkaar, want ik vind het zoooooo zonde dat het apparaat dan ongebruikt in de kast ligt. Je kunt er echt op een hele simpele manier, zulke leuke doosjes mee maken.
Zoals bijvoorbeeld hier deze doosjes in Halloween stijl die ik heb gemaakt als bedankje om bij mijn bestellingen te doen.

 


Nu leek het me wel leuk om eens te kijken of ik hiervan een filmpje met uitleg kon maken. Of op zijn Engels een tutorial.Wel, het heeft me 4 pogingen gekost om zoiets simpels in elkaar te draaien, maar tadaaaaa het is me uiteindelijk gelukt. Ik ben maar heel eenvoudig begonnen, wellicht dat ik de volgende keer een poging tot special effects zal doen. Wel heel raar hoor om jezelf zo te horen praten. Hopelijk is het ook boven de rivieren goed verstaanbaar? Voor de zekerheid heb ik er hier en daar maar wat ondertiteling onder gezet. (-;


 
Ben heel benieuwd wat jullie er van vinden? Commentaar, zowel positief als opbouwend negatief, is welkom!Mocht je nu ook eens zo'n leuk halloween doosje  of een ander halloween project willen maken, maar vind je 12 vellen Stampin' Up! Happy Haunting papier teveel aan te schaffen (wat ik begrijp), dan kun je ook een setje van 6 velletjes van 6" x 6" bij mij bestellen. Zo'n setje van 6 velletjes kost € 1,75.
De bijpassende leuke Spider Web Doilies kun je per 2 bij me bestellen. Deze komen op € 0,50 per 2 stuks. Voor beide artikelen geldt; zolang mijn voorraad strekt.
Leuk dat je weer langskwam en mocht je suggesties hebben voor Stampin' Up! filmpjes, laat het me weten. vrijdag 9 oktober 2015

HelloIt's a new day!Met nieuwe mogelijkheden en nieuwe kansen.
Geniet ervan!Built for Free Using: My Stampin Blog

donderdag 8 oktober 2015

Bos gezocht!


De laatste dagen had/heb ik een beetje last van een dipje. Niks ernstig gelukkig, maar ik zit gewoon niet zo lekker in mijn vel door wat privé-perikelen. Misschien heeft het ook wel met het vallen van de bladeren te maken of is het DE leeftijd, misschien ook niet, wie zal het zeggen? Hoe dan ook, ik liep al een paar dagen met barstende hoofdpijn rond.En wat helpt er dan beter (althans voor mij) als gewoon even lekker creatief bezig te zijn, zonder enig doel......
In dit geval werd het wat tekenen/schrijven/fotograferen......


De woorden 'bos, gezocht, op de weg' stempelde ik respectievelijk met de Stampin' Up! alfabet stempels Larger than Life, Layered letters en Skinny Mini (laatste is uit de collectie), waarna ik ze nog even overtrok met mijn zwarte marker, zodat ze dezelfde kleur en uitstraling kregen als de zelf geschreven woorden 'voor alle beren'.
Echt, al doende kreeg ik er de grootste LOL in en toen het plaatje compleet was, was mijn hoofdpijn verdwenen. (-:
Nu die $%^&*beren nog....
Dus mocht je nog een stukje bos weten, plies let mie kno. (-;

Built for Free Using: My Stampin Blog

dinsdag 6 oktober 2015

Vlaggetjes-kaarten


Een goedemorgen deze morgen!Onlangs vond ik in mijn gigantische rommelkast voorraad papier een stapeltje retired banners -of gewoon in het Nederlands: uit de collectie zijnde vlaggetjes- van Stampin' Up! Het zonnetje scheen en het waren zulke vrolijke kleurtjes dat ik zin had er toch iets mee te doen (ondanks dat ze uit de collectie zijn).


Allé, zo gezegd zo gedaan. Mijn naaimachine uit het stof gehaald om gaatjes te prikken en zie hier het resultaat:

 Zo simpel en zo vrolijk.....ik word er blij van als ik er naar kijk! (-:

Built for Free Using: My Stampin Blog

maandag 5 oktober 2015

World Cardmaking DayAfgelopen zaterdag was het World Cardmaking Day en daarom gaf ik een workshopje. Mijn 4 Hollandse en 3 Belgische gasten maakten 3 kaarten en een leuk bijpassend doosje in vrolijke kleuren.

 
Dit was één van die kaarten.Stempelset Endless Thanks Stampin' Up!


De rest van de creaties show ik een andere keer.Have a nice week!
Built for Free Using: My Stampin Blog

vrijdag 2 oktober 2015

Info-avondje
Afgelopen woensdag hield in een informeel info-avondje voor de Stampin' Up! demonstratrices die het afgelopen jaar bij mij zijn ingestapt. Behalve dat het heel gezellig was en dat ze een doosje en 3 kaarten hebben gemaakt, hoop ik dat ze er ook iets wijzer van zijn geworden.Ik heb geprobeerd om de tafel een beetje gezellig in herfstsfeer aan te kleden en mijn bedoeling was dat we ook wat herfstcreaties zouden gaan maken, maar helaas gooide de verhuizing van het Stampin' Up! warenhuis en de daardoor ontstane vertraging van de leveringen roet in het eten, want mijn bestelde herfstspullen waren niet op tijd binnen. Op dinsdag heb ik dus nog snel iets anders moeten verzinnen. Vroeger (Wat heet vroeger? Zo'n jaar geleden nog...) zou ik daar helemaal gestrest van zijn geraakt, maar gelukkig ligt die tijd achter me. De ervaring leert dat het allemaal wel opgelost wordt, is het niet linksom, dan wel rechtsom.
Lijkt het jouw nou ook leuk om met anderen je hobby te delen en workshops te geven, overweeg dan toch eens serieus om ook demonstratrice te worden. Ik heb inmiddels een geweldige verzameling stempels, ponsen en andere Stampin' Up! materialen opgebouwd die ik geheel bekostigd heb met de verkoop van Stampin' Up! En behalve deze verzameling heb ik ook heel veel geleerd van het demonstratrice zijn en heb ik ontzettend veel mensen leren kennen, waarvan er enkele ook echt vriendinnen zijn geworden.
Ik ben nog altijd op zoek naar enthousiaste mensen die mijn team zouden willen komen versterken. The sky is the limit en met hard werken kun je écht veel bereiken in dit wereldje. Interesse? Bel of mail me vrijblijvend en ik vertel je er alles over.
Dat was het weer voor vandaag. Een prettig weekend toegewenst en geniet van het mooie weer!
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...