Pagina's

dinsdag 27 februari 2018

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?


Allereerst heel hartelijk dank voor alle reactie op mijn vorige post.
Het wordt misschien een beetje saai, maar ja, ik hou nu eenmaal van labeltjes maken. Iemand noemde me eens de Koningin van de Labels. Nou die titel wil ik best houden. (-; 
En eerlijk gezegd staat mijn hoofd er ook niet naar iets anders te verzinnen. Iets met veel hooi en een vork...  (-;
 

Hoe dan ook. Dit is hetzelfde label als mijn post van zaterdag, maar dan anders.


Schaamteloos van mezelf gekopieerd.Ik geef het gewoon toe.Waarom ook moeilijk doen als het makkelijk kan? (-:

zondag 25 februari 2018

Inspiratietafels teamdag Bij MargrietLet op! Lang bericht. Pak er gerust een dekentje en een warme chocomel bij.Zoals beloofd hier dan eindelijk de inspiratietafels van mijn teamdag Heel Holland Stempelt.De dames hadden al veel eerder in de spotlight moeten komen, maar ik zie er altijd tegenop om die Live Facebook filmpjes op mijn blog te krijgen. Daarvoor moeten dan wat digitale handelingen worden verricht en dat is niet zo mijn ding. Vandaag heb ik mezelf een schop onder mijn kont gegeven en moet het af. De dames verdienen het.Allereerst laat ik in willekeurige volgorde wat foto's zien van de 5 verschillende tafels.Tafel van Mary & Sam


De tafel van Maartje


De tafel van Eva


De tafel van Eefje


De tafel van Jessica

En dan hier onder de live video's met meer detailopnames.
Tot slot wil ik ook nog heel graag de prachtige Heel Holland Stempelt slinger laten zien die Dorothé gemaakt had. Het is heel moeilijk een slinger op de foto te zetten. Dus ik doe hem in delen.

Let vooral op de details.


Gaaf hè?!Wat een bofkont ben ik dat ik zulke lieve, creatieve dames in mijn team heb die dit willen doen!! Ik smelt weer helemaal en ben zo ontzettend trots op mijn meiden als ik de foto's terug zie.
Ik hoop dat jullie ook genoten hebben? Ik zou het voor de dames die al het werk hebben verricht en jullie gratis en voor niks van heel veel inspiratie hebben voorzien, héél leuk vinden als je een reactie achterlaat! Doen hoor.
zaterdag 24 februari 2018

Thank you labels


Kijk daar zijn de konijntjes uit mijn vorige post weer.Bij deze labels werd ik geïnspireerd door de labels van mezelf. (-: Vorig jaar maakte ik namelijk een soortgelijk label. Die vind je in dit bericht: Lente Kriebels. Nu gebruikte ik een ander kleurtje en een ander beestje en voila; je hebt weer een ander label.
Gebruikte Stampin' Up! stempelsets: Banner Banter en A Good Day


Het papier van de label is van een Tutti-Frutti kaart.Leuk dat je weer langs kwam en fijn weekend!
donderdag 22 februari 2018

Voorjaar in de luchtNou ja, voorjaar...... Het zonnetje schijnt, maar de temperaturen zijn er nog lang niet naar.Toch kreeg ik het voorjaar in mijn bol bij het maken van dit kaartje.Zo heerlijk vrolijk.De basis kaart, of beter gezegd banner, is gemaakt met een Tutti-Frutti kaartje van de Sale-A-Bration. Het lukt met op de één of andere manier niet om er gewone kaarten mee te maken, maar ze zijn te leuk om niet voor iets anders te gebruiken.
Tutti-Frutti Cards & Envelopes Sale-A-Bration
Je kunt deze 16 kaarten en bijpassende enveloppen (4 van ieder design) gratis kiezen bij een bestelling van € 60. 1 maart bestel ik weer.De stempelset die ik op het vlaggetje gebruikte heet Flying Home.Flying Home Stampin' Up! € 22
Voor meer inspiratie: gisteren maakte ik er deze verhuiskaart mee. En omdat ik toch bezig was (dat kleuren is verslavend), maakte ik ook nog een ander vlaggetje. Ook deze heeft als basis een Tutti-Frutti kaart.

 


Helaas komen de kleurtjes op de foto niet zo mooi uit als dat ze in het echt zijn.
De gekleurde glitter pailletjes komen uit een doosje Iridescent Sequin Assortment. De kleurtjes passen perfect bij de Tutti-Frutti cards.Iridescent Sequin Assortment Stampin' Up! € 6,25En zo zijn we weer lekker bezig. Ik kleurde ook nog een heleboel konijnen.Want je weet hoe dat gaat met konijnen.....Zo heb je er 1, of beter gezegd 2. En zo heb je er 9......


(-;Leuk dat je langs kwam en een fijne dag nog!

dinsdag 20 februari 2018

Ander kleurtje | K3 Blends middag


Hoi,Met de schilders in huis kan ik weinig doen. Ja poetsen en morgen weer opnieuw beginnen maar daar pas ik voor. (-;Inmiddels hangen de shutters, dus ik ben langzaamaan mijn hobby-kamer weer aan het inruimen en opnieuw indelen. Tussen de bedrijven door ben ik lekker aan het kleuren. Zo maakte ik o.a. dit kaartje voor iemand met een nieuwe woning en ik dacht 'laat ik eens een andere kleurencombi proberen." Wat denken jullie is het wat?
De stempelset die ik gebruikte heet Flying Home en kost € 22. De huisjes knipte ik van elkaar, zodat ik ze makkelijk apart kan gebruiken. De raampjes kleurde ik in met de Wink of Stella, maar is op de foto helaas niet te zien. Het huisje is gekleurd in Pool Party Light, maar ook dat is moeilijk te zien.
Dat kleuren kan vanaf nu ook 's-avonds, want na al heel lang op mijn to-do lijstje te hebben gestaan, nam ik eindelijk eens de tijd om een daglichtlamp te kopen. Waarom heb ik dat niet jaren eerder gedaan?!
Dus ik ben lekker aan het oefenen met inkleuren. De Flying Home set leent zich daar geweldig voor.
Denk jij nu na het lezen van al die enthousiaste verhalen op het internet van 'goh, ik zou die Stampin' Blends wel eens willen uitproberen"? Geef je dan op voor de K3,- middag op 10 maart a.s. bij mij thuis in Veldhoven. Aanvang 14.00 uur.We gaan dan een leuke kaart inkleuren met de fantastische Blends van Stampin' Up! De ideale mogelijkheid om ze eens vrijblijvend uit te proberen. Er is tevens volop gelegenheid tot het stellen van vragen, inspiratie opdoen en het eventueel plaatsen van een bestelling (niet verplicht). Kosten zijn € 3 en dat is incl. Koffie, Koek en Kaart. Geef je snel op via een mailtje, want vol is vol! De middag is helaas niet bedoeld voor demonstratrices.Nou, jullie zijn weer op de hoogte. De kaart met het vogelnestje is inmiddels ook af. Die laat ik later zien.
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...