Pagina's

woensdag 31 augustus 2011

Proficikat; nader toegelicht

Oké mensen, vandaag gaan we het hebben over de Proficikat.

De Proficikat (ook wel My Mind's Eye Cat genoemd) is een hypoallergene kat die wild is op Alfabeth Soup.Deze zeldzame kattensoort leeft in het kleurrijke Brabantse Land en is herkenbaar aan haar bolle ogen, ook wel wiebelogen genoemd.De Proficikat is een intelligente en sociale kat. Ze kan uitstekend overweg met het 72 & Sunny papier van We R Memory Keepers, naar alle waarschijnlijkheid omdat ze dezelfde schutkleuren dragen.

De Proficikat is, zoals ook andere Brabanders onder ons, graag aanwezig op feestjes en partijen. Ze vindt het dan ook geen probleem om als felicitatiedoeleind te worden gebruikt.Dit was mijn spreekbeurt over de Proficikat.Zijn er nog vragen?

dinsdag 30 augustus 2011

Daar gaat ie....


Onze brugsmurf...

Ik herinner me nog als de dag van gisteren dat ie voor het eerst naar de kleuterschool moest en niet wilde. Van mijn voorstel om van te voren eens in de klas te gaan kijken en even met zijn nieuwe juf te kletsen wilde hij niets weten.


Zijn zus Ivy had immers ook al in die klas gezeten bij dezelfde juf, dus hij wist het allemaal al wel...

Maar moeder's wil is was toen nog wet en dus liepen we op een dag toch even naar de kleuterklas. Onze bijna 4-jarige stak zijn hoofd door de deurpost -vertikte het om een stap binnen te zetten- keek een keer naar links en een keer naar rechts, draaide zich om en vertrok.


Op de vraag van de juf of hij gezellig even binnen kwam riep hij -al weglopend- boos vanuit de gang:"Nee, ik ZEG toch; ik HEB het hier al gezien!!"Waarop een leerkracht uit een andere klas geamuseerd zijn hoofd om de deur stak en vroeg; "van wie is DAT er één?"Ach ja, ons menneke....
Nu maar hopen dat hij het vandaag langer volhoudt. (-;
zondag 28 augustus 2011

{don't worry} Bee Happy!

Ben lekker wat oude papiertjes aan het wegwerken.


Niet dat ik de illusie heb dat het in mijn aardse bestaan nog gaat lukken om mijn papier voorraad op te krijgen....


Maar hé, don't worry, alle BEE-tjes helpen!


Have a nice day!


zaterdag 27 augustus 2011

Blowing you kisses + rak gewonnen


Ben een beetje in de kaarten-mood de laatste tijd.
Kweet ook nie hoe het komt, maar ik denk omdat die zo lekker snel gaan....

En dan moet ik nog even deze mooie rak laat zien die ik heb gewonnen op het blog van de Dutch Dares:

Vorige week zei ik nog tegen m'n scrap-buurvrouw dat ik eigenlijk helemaal geen vintage spullen had en prompt lees ik 's-avonds op het blog dat ik deze vintage-rak gewonnen heb. Wat een mazzel hè!


Meiden van de Dutch Dares en Natasja in het bijzonder; heel erg bedankt!!vrijdag 26 augustus 2011

Knutsel & Zo Vrijdag - Mini-boekje

Na een zomerstop is het vandaag weer zo ver: Knutsel & Zo Vrijdag!En voor vandaag heb ik van het DT-pakket en enkele materialen uit mijn eigen voorraad een mini-boekje gemaakt over Jorg's rolletje in de 'musical' (zie mijn post van gisteren).(Als je geïnteresseerd bent in de materialen, klik dan op de link en dan kom je direct in de webwinkel uit)

Ik gebruikte een dubbelgevouwen kraft-zak van 100x245x40mm om het boekje in op te bergen.

Heel toevallig paste het toegangskaartje van de musical (door de kinderen zelf gemaakt) qua kleur perfect bij het miniboekje. Ik stopte het in de ontstane vouw van de kraft-zak.

Voor het mini-boekje heb ik 6 tags van 12 x 8 cm gesneden.
De 1e tag is van Straw Cardstock. Het lijkt qua structuur op Kraft, maar het is een beetje crème-kleurig. Heel erg mooi; ik had het nog nooit eerder gezien en heb gelijk wat bijbesteld.

Het designpapier is van het merk 4Heures37 en de jongenslijn van 18, Square des 3 petits cailloux rouges.


Natuurlijk kon ik het niet nalaten om een wiebeloogje te verwerken.

Een stukje doily French Pastry-dl102 van Cheery Linn.Op de achterzijde van de tags staat het script. Precies zoals jullie in de post van gisteren hebben kunnen zien.

Het vlindertje heb ik gemaakt door 3 vlinders uit te ponsen en dit vast te maken met een stukje hennep garen. De uiteinden vormen de voelsprieten.


En tot slot de achterkant met de rest van de doily.Verder komen ook de houten knopen, het chipboard wolkje, de belletjes en het appeltjes-groene/witte twine uit de winkel van Knutsel & Zo.Zoek je nog meer inspiratie neem dan ook eens een kijkje op het blog van Annemarie & Merit. Ook bij hen is het vandaag Knutsel & Zo Vrijdag en ik kan je verklappen dat ze met ditzelfde paper een prachtige jongenskaart hebben gemaakt.Zo, dat was het weer voor vandaag. Leuk dat je langs kwam!

donderdag 25 augustus 2011

Benidorm Basterd

Tis alweer dik 2 maanden geleden dat onze Jorg in de eind'musical' van groep 8 speelde. Wat vliegt de tijd!


Ik schrijf musical tussen aanhalingstekens, want de laatste jaren voert onze lagere school een soort van revue op, om zoveel mogelijk kinderen aan een leuke rol te helpen. Dit jaar -of beter gezegd vorig jaar- was de titel "De Zeelster Kantine" naar het programma De TV Kantine.

Onze Jorg had een leuk rolletje als Benidorm Basterd.....Ja, die jongen met die pet die zo LUID en DUIDELIJK spreekt is toevallig wel MIJN Zoon.Leonardo Dicaprio is er niks bij!Ik laat het jullie zien omdat het morgen weer Knutsel & Zo Vrijdag is en ik daarvoor een miniboekje van onze Basterd aan het maken ben.


Nieuwsgierig naar het boekje? Kom dan morgen ff kijken...woensdag 24 augustus 2011

Linnen hart

Vrijdag trouwt de dochter van een van mijn tennismaatjes.


Omdat ik geen zin had om een kaartje te maken werd het iets anders:Gezien op internet (maar waar?): een linnen hartje met daarop een zelfgemaakte digi-stempel.


Origineel en ook nog eens leuk om te doen!


Wat wil een mens nog meer?vrijdag 19 augustus 2011

Proficikat + nieuwe digi-stempels

Hi there, daar ben ik weer met mijn beestenboel. Als ik je verveel moet je het zeggen hoor.


{Niet dat ik daar naar luister, maar toch....}


Vandaag een klein kadoosje....

Met wederom een digi-stempel uit eigen productie...
En, je raadt het al, een poesje gesneden met de Cricut Create-a-Critter cartridge....


Om er zeker van te zijn dat het poesje het muisje van een paar berichten geleden niet opeet, heb ik het doosje gevuld met katjesdrop....

En gezien alle enthousiaste reacties heb ik een serie Beestenboel Wolken Stempels voor de verkoop gemaakt.


(Klik op foto voor groter)Ze zijn verkrijgbaar bij DIGIS voor een bedrag van € 1,25.Fijn weekend peeps; het wordt mooi weer dus geniet!woensdag 17 augustus 2011

Bonus tip

Vandaag is mijn mannetje jarig....En speciaal voor hem kocht ik bij de AH voor € 2,99 deze mooie nieuwe slinger.....

Da's incl. 3 meter lint en ook nog eens een heleboel bijpassende letter- en cijferstickers......Ik kocht hem echt voor hem hoor....
En helemááál niet om er weer zo'n leuk low-budget-en-in-één-avond-klaar-miniboekje (klik hier) van te maken.....

Poehéé, stel je voor zeg, ik zou niet dúrven!
maandag 15 augustus 2011

hiep PIEP hoera


Tis waar; als de kat van huis is, dansen de muizen op tafel...
Maar toevallig is de kat wel thuis....
Wordt vervolgd...


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...