Pagina's

dinsdag 31 oktober 2017

Beetje van mezelf en een beetje van Jenni



Afgelopen zaterdag volgde ik met een aantal van mijn teammaatjes een workshop van Jenni Pauli in Duitsland. Ik deed hierover een live-verslag op mijn Creatieve Facebookpagina.




Zoals altijd heb ik op de workshop veel spullen gekregen, inspiratie heb opgedaan, maar weinig gemaakt. {bloos} Ik kan nu eenmaal niet goed werken als het druk om me heen is. Maar dat vind ik helemaal niet erg, want zo'n dag is hartstikke gezellig en ik kom altijd boordevol inspiratie thuis.



Deze layout heb ik zondag op mijn gemakje thuis afgemaakt.






Een beetje van mezelf en een beetje van Jenni.



Op de foto mijn dochter en haar vriend. De journaling achter de foto heb ik met een oude typemachine getypt.






Persoonlijk ben ik erg blij met het resultaat. Het tabje op het kaartje is trouwens geponst met de Circle Tab Punch. Deze kost € 22 en is bij mij te bestellen.




Er liggen nog heel veel projectjes om afgemaakt te worden. Maar of dat er nog ooit van gaat komen is de vraag. (-;



Tot slot wil ik graag iedereen die Halloween viert een griezelige dag wensen en de rest......? Nou ja, gewoon een fijne dag. Tot snel!



 

donderdag 26 oktober 2017

Niet zeuren, maar kleuren!



Vandaag in dit blogbericht alles wat je wilt weten over de nieuwe Stampin' Blends.



Met de nieuwe Blends van Stampin' Up!, die vanaf 1 november verkrijgbaar zijn, kan iedereen voortaan kleuren. Zelfs ik. (-:






In onderstaand filmpje vertel ik je er alles over.






Het is zo relaxt om te doen. Ik werd er helemaal zen van. (-;






De Stampin' Blends kosten € 5,50 per stuk en je kunt ze gewoon los bestellen of als setje. Als je net als ik van zwart/wit houdt, kom je alleen met een lichte Smoky Slate en een Blender al een heel eind. Misschien leuk om eens te proberen?



Stuur me gerust een mailtje of bel me als je er meer over wilt weten.



Fijne dag nog.



maandag 23 oktober 2017

SUper veel herfst inspiratie



Een tijdje terug schreef ik al dat ik mee deed aan een herfst swap met een aantal van mijn teamleden. Hier kun je precies lezen wat de spelregels van deze swap waren en vandaag laat ik zien wat ik en de andere meiden er van hebben gemaakt.



Ik maakte voor alle deelneemsters een sfeervol herfst-doosje waarin in ze hun ontvangen kaartjes kunnen bewaren. Als je wilt weten hoe ik ze heb gemaakt, dan moet je vooral even verder lezen.






Als basis gebruikte ik een Mini Pizza Doosje. Deze staan verstopt op blz. 44 van de najaarscatalogus. Waren ze jou al opgevallen?



https://www2.stampinup.com/ecweb/ProductDetails.aspx?productID=144645



Deze superleuke, stevige doosjes zitten per 8 stuks verpakt en kosten € 7,50. Je kunt ze gewoon bestempelen en van binnen zijn ze een soort van 'gelamineerd', zodat ze voedsel-proof zijn. Je kunt er dus ook een zelfgebakken koekje in doen bijvoorbeeld. Een gevouwen doosje meet 8,9 x 8,9 x 2,5 cm.



Alvorens ze te vouwen bestempelde ik de doosjes met een blaadje uit de Colorful Seasons stempelset in Basic Black. Dat gaat heel gemakkelijk.







Vervolgens maakte ik de labels voor op de doosjes met o.a. de volgende producten: Labels to Love, Everyday Label Punch, Colorful Seasons Bundle, Pieces & Patterns, Labeler Alphabet en Stitched Shapes Framelits Dies






Daarna sneed ik strookjes Cajun Craze Cardstock van 2,5 x 26,4 cm en rilde deze op 6 - 8,7 - 17,7 en 20,4 cm. Ik plakte de strookjes vast, lijmde hierop de labels en schoof het geheel over het pizza doosje.






Mijn teamlid Klaartje van Kaartje van Klaartje organiseerde deze leuke swap en maakte een mooi filmpje van alle inzendingen. Als je ergens snel en veel (herfst) inspiratie wilt opdoen, dan kan dit wel in het volgende filmpje. Het laat verschillende prachtige voorbeelden zien.



 




Wel, ik hoop dat ik je met dit alles weer heb weten te inspireren tot het maken van iets moois. Heb je nog vragen of wil je iets van al deze mooie producten bestellen stuur me dan gerust een mailtje.  



Bedankt voor het langskomen!



zaterdag 21 oktober 2017

Niet schrikken! Gratis papier.



Boe!


 



Even wat Halloween inspiratie.






Klik hier, hier en hier voor meer. 



En voor degene die het leuk vinden om ook iets met dit leuke Spooky Night Designer Serie Papier te maken heb ik een kleine win-actie....







Ik heb nog wat van dit Stampin' Up! Halloween papier liggen en het gaat me echt niet lukken om het nog voor dit jaar Halloween op te maken. Daarom maak ik er graag iemand anders blij mee en verloot 2 setjes van 6 velletjes 6 x 6" Spooky Night DSP.



Wat moet je doen om kans te maken? Laat simpelweg hieronder en/of op mijn Creatieve Facebook pagina een griezelig leuke reactie achter. Ik kies 1 winnaar uit de reacties op mijn blog en 1 winnaar uit de reacties op mijn Creatieve Facebook pagina. Laat je bij beiden een reactie achter heb je dus dubbel zoveel kans. Iedereen mag meedoen.



Reageren kan t/m dinsdag 24 oktober 2017. Dan hebben de winnaars de papiertjes nog voor Halloween in huis.


 

Op zoek naar een snelle en stijlvolle kerstkaart?



Dan ben je hier aan het juiste adres.



Het moge inmiddels wel duidelijk zijn dat ik helemaal verliefd ben op de Winter Wonder embossing folder en de wantjes uit de stempelset Smitten Mittens.



Ik maakte er dan ook weer een kerstkaart mee. Een zwart/witte....







 En een gekleurde....






Ik ben heel benieuwd welke jouw voorkeur heeft?



Ik zal je de mijne verklappen. Dat is zonder twijfel de zwart/witte versie.



Ook maakte ik nog wat kleine kado-zakjes met dezelfde producten.







Zo simpel en snel gemaakt en toch heel stijlvol.



Meer inspiratie met bovenstaande producten vind je hier en hier en hier en ook hier.



Leuk dat je langs kwam en graag tot de volgende keer. Ik kwam er achter dat ik nog het e.e.a. aan creaties op mijn telefoon heb staan die ik nog niet heb laten zien!





maandag 16 oktober 2017

Cadeauzakje met Gift Bag Punch Board



Hey hallo,



Hier weer een berichtje uit het zonnige Zuiden. Wat een onverwachtse, prachtige toegift hebben we van Moeder Natuur gekregen hè? Puur genieten.


Ongetwijfeld is iedereen veel buiten nu, maar toch wil ik jullie graag inspireren met iets moois. Het is immers als vroeg donker en als de zon weg is koelt het snel af. Dat betekent knutsel-tijd!






Dit cadeauzakje maakte ik met het Gift Bag Punch Board. Het bord lijkt ingewikkeld, maar als je het even weet is het SUper makkelijk in gebruik. De maat van dit zakje is M. De gebruikte stempelset en bijpassende dies staan in de najaarscatalogus en heten Pick a Pumpkin. Heel toepasselijk in deze tijd van het jaar.



Leuk dat je weer langs kwam en tot de volgende keer.




donderdag 12 oktober 2017

Extra inspiratie met de Painted Harvest




Onlangs zat er een 's-avonds laat een mooi egeltje bij ons aan de voordeur.



Dat, en de egels die ik op Pinterest voorbij had zien komen, inspireerde me tot het maken van deze kaart.






De egel is gestempeld met de Painted Harvest stempelset in de kleuren Crumb Cake en Chocolate Chip. Het gezichtje komt uit de Foxy Friends set. Alles van Stampin' Up! natuurlijk.






Ik heb er bewust nog geen tekstje bij gedaan, dat kan altijd nog als ik weet naar wie ik hem toe ga sturen.






Gaaf hè, dat je behalve zonnebloemen ook nog andere dingen met de set kunt maken? Heb je het schattige eikeltje hierboven ook gezien? 

 

En wat dacht je van een kerstkrans?



 



En zonnebloemen natuurlijk. Ze zijn nog even te verkrijgen.... Ideaal om zo'n grote bos cadeau te geven met een mooi zelf gemaakt kaartje er in.









Meer inspiratie voor kaarten met zonnebloemen vind je hier, hier en hier. (Klikken)



Indien je de set na het zien van al deze leuke voorbeelden wilt bestellen stuur me dan een mailtje en ik regel het voor je.


Stampin' Up! Painted Harvest Photopolymer 13-delig € 25



En mocht je net als Egelientje graag een keertje langs willen komen voor het zien of bestellen van Stampin' Up! producten of gewoon eens om te vragen hoe het allemaal werkt, dan kan dat.





Wel graag even een afspraak maken en dan zorg ik dat de koffie/thee klaar staat.


Fijne dag nog!





vrijdag 6 oktober 2017

Kerst inspiratie


Hoi hoi,



Ik ben weer terug van de Ronde Tafel bijeenkomst en het was weer erg leerzaam en waardevol om met collega's te kunnen overleggen en sparren.



Dit is het kaartje waar ik in mijn vorige post mee bezig was.






Lekker stoer en eenvoudig. Daar hou ik van. Vanaf heden zul je meer kerst inspiratie op mijn blog vinden. Ik vind de tijd er inmiddels wel rijp voor.


De embossing folder die ik op deze kaart gebruikte heet Winter Wonder en kost € 9.  Het wantje komt uit de Many Mittens framelits dies. Je kunt de dies als 15-delige set bestellen voor € 38, maar natuurlijk ook als bundel samen met de 17-delige stempelset Smitten Mittens. Samen komen ze op € 56,50, dat betekent 10% korting.



Morgenmiddag (zaterdag dus) ga ik bestellen. Je kunt als je wilt nog tot 12.00 uur je bestelling doorgeven. Mocht je gebruik willen maken van een aanbieding, maar vind je het zonde om voor 1 ding verzendkosten te moeten betalen, dan kan ik het ook alvast voor je bestellen en wegleggen tot een volgende bestelling. (De betaling moet al wel gedaan worden.)

 

Leuk dat je weer langs kwam en fijn weekend.





woensdag 4 oktober 2017

Vitamine Sea en back to work



Olá! We zijn weer terug van een last-minute Portugal. Degene die me op Facebook volgen hebben de foto's wel voorbij zien komen. Maar speciaal voor degene die geen Facebook hebben hier 2 collages  om je een indruk te geven.





Het was heerlijk relaxt en ik heb even goed kunnen bijtanken, wat heel erg nodig was. De Vitamine Sea doet meer goed, dan alle medicijnen die ik voorgeschreven krijg.






Maar aan alle mooie dingen komt een einde. Ik ben al weer aan het werk en de binnengekomen bestellingen zijn inmiddels verwerkt en op de post. De voorbereidingen voor Stampin' Up!'s Ronde Tafel bijeenkomst van morgen en overmorgen zijn ook gedaan. De opdracht is 7 labels mee te nemen en 3 kaarten die nog niet af zijn... Wat we daarmee gaan doen mag Joost weten.






Voor de Ronde Tafel bijeenkomst moet je uitgenodigd worden door Stampin' Up!. Welke criteria daarvoor precies gelden is mij niet bekend. We gaan in ieder geval met een 13-tal collega's brainstormen over een heleboel zaken. En dus iets met die onafgemaakte kaarten doen....  Ik ben verder helemaal niet nieuwsgierig hoor! (-;



Zojuist heb ik ook nog een nieuwsbrief vol met interessante aanbiedingen verstuurd. Sta je nog niet op mijn lijst, maar wil je mijn nieuwsbrief wel graag ontvangen, stuur me dan even een mailtje. Wees gerust, je gegevens zijn veilig bij mij en ik zal je nooit spammen. Die aanbiedingen kun je trouwens ook hier terug vinden.






A.s. zaterdag bestel ik weer. Wil je mee bestellen (denk aan al die aanbiedingen) stuur me dan uiterlijk vrijdagavond een mailtje met de namen en artikelnummers van de producten die je wilt bestellen.





zondag 1 oktober 2017

Aantrekkelijke Stampin' Up! aanbiedingen



In het kader van World Card Making Day (7 okt) heeft Stampin' Up! ook dit jaar weer diverse leuke aanbiedingen. En ook al ben ik dan op vakantie, ik doe er gewoon aan mee hoor!





Van 1 t/m 10 oktober is de Fast Fuse in de aanbieding. Bij aanschaf van 1 Fast Fuse krijg je maar liefst 2 gratis refills!







Daarnaast zijn er van 1 t/m 10 oktober diverse producten met 15% korting te verkrijgen 
(Let op! Indien je ook de bijpassende pons of thinlits wilt, dan ben je goedkoper uit als je de bundel aanschaft.)




Voor het onderstaande Designer papier geldt de hele maand oktober 4 halen, 3 betalen. Je kiest zelf welk pakket je gratis neemt. Dat mag dus het duurste pak zijn.



4 halen, 3 betalen

 

Klik hier of op de foto voor een duidelijk leesbaar overzicht en de bijbehorende foto's van het betreffende Design Papier.



Zaterdag 7 oktober bestel ik weer. Indien je wilt mee bestellen stuur me dan een mailtje. I.v.m. vakantie kan het iets langer duren voordat je een bevestiging van me krijgt. Maak je echter geen zorgen, je bestelling is in goede handen bij me.


Groetjes vanuit een zeer zonnig Portugal,



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...