Pagina's

maandag 27 mei 2019

Samen delen | nieuwe catalogus productenVan diverse kanten kreeg ik de vraag of ik weer Shares ga organiseren met producten uit de nieuwe catalogus.Ja zeker, dat ga ik weer doen!In eerste instantie met de volgende producten:- D E S I G N E R P A P E R S H A R E -

1. Magnolia Lane DSP 6 velletjes € 2
2. Garden Lane DSP 6 velletjes € 2
3. Follow Your Art DSP 6 velletjes € 2
4. Bird Ballad DSP 6 velletjes € 2
5. Dinoroar DSP 6 velletjes € 2
6. Perennial Essence DSP 6 velletjes € 2
7. Come Sail Away DSP 6 velletjes € 2
8. Mosaic Mood Specialty DSP 6 velletjes € 2,50
9. In Color 2019-2021 DSP 10 velletjes € 3,50De maat van al het bovenstaande papier is 6" x 6". Het papier wordt heel zorgvuldig met de hand gesneden, maar er kan altijd een minimale afwijking ontstaan. Het papier wordt netjes verpakt in een cellofaantje.


De eerste Paper Shares worden rond 11 juni verzonden. Wellicht dat sommige Shares al eerder kunnen. De verzendkosten zijn op basis van gewicht.De foto's van het papier worden rond 5 juni op mijn blog geplaatst. 


Wil je meedoen stuur me dan een mail met de gewenste nummers en aantallen.


Staat het door jou gewenste papier er niet bij, dan mag je altijd een verzoek indienen en dan kijk ik of er meer belangstelling is.
- R I B B O N  S H A R E -


Met de nieuwe catalogus komen er ook de nieuwe kleurtjes voor 2019-2021. We krijgen 5 nieuwe kleuren inkt, cardstock, DSP, markers, dots en lint. Vind jij 9 meter lint van iedere kleur ook een beetje veel van het goede? Dan heb ik de oplossing! Geef je op en laten we het samen delen. Je krijgt dan -netjes verpakt- van iedere kleur 1 meter lint. Prijs € 5,95 + evt € 0,87 verzending. De eerste Ribbon Share zal rond 5 juni worden verstuurd.De Shares tellen niet mee voor mijn spaarsysteem of Stampin' Rewards.Ook collega demonstratrices mogen meedoen.Groetjes,
Margriet

vrijdag 24 mei 2019

It Starts With ArtHoi hoi, daar ben ik weer.Ik heb al jaren de letters SU op een kast in mijn werkkamer staan en die konden wel eens een keer een update gebruiken. Zo gezegd, zo gedaan. Ik pimpte ze met o.a. de nieuwe set It Starts With Art.
Deze 12-delige Cling stempelset is vanaf 4 juni verkrijgbaar en kost € 24. Bestel je hem tegelijk met de bijpassende dies, dan krijg je 10% bundelkorting.
Ik vind het echt een superleuke, bruikbare set, die ik zeker veel ga gebruiken!
Groetjes,
Margriet

donderdag 23 mei 2019

DankoewelOh wat is die nieuwe koeienset toch leuk. Ik liet er maandag deze loeikgoeie kaart al mee zien. Maar wat dacht je van deze?Die vind ik persoonlijk ook weer erg leuk.
Ik weet zeker dat deze stempelset bij veel mensen op het verlanglijstje komt te staan of zelfs als staat. Nog even geduld, want hij is pas vanaf 4 juni verkrijgbaar.
Je kunt je bestelling wel alvast aan mij doorgeven. En wil je nog iets uit de lopende catalogi of bijv. de Paper Pumpkin of Everything is Rosy kit dan kan dat ook (zolang de voorraad strekt). Vrijdagmiddag klokslag 16.00 uur bestel ik weer.
Leuk dat je langs kwam; dankoewel! (-;
Groetjes,
Margriet

dinsdag 21 mei 2019

Nieuwe stempelset Celebrate with CakeHoi hoi,
Vandaag een kort maar krachtig bericht met een paar simpele kaartjes die ik maakte met de nieuwe stempelset Celebrate with Cake. Deze set is ideaal voor het maken van Clean & Simple kaartjes.Ik zeg 'less is more'!De volgende kleurencombinatie is weer eens wat anders dan anders. Ik vind hem leuk.
De stempelset is vanaf 4 juni verkrijgbaar en bij mij te bestellen. Ik weet helaas nog niet wat ie gaat kosten.
Ik hoop dat ik je heb weten te inspireren. Fijne dag nog!
Groetjes,
Margriet

maandag 20 mei 2019

Hiep hiep boera! | Over the Moon van deze setNog t/m 31 mei kan je mee doen met de 4 Season Challenge "Herhalend Stempelen".
Omdat ik onlangs de top 3 haalde met een ingezonden kaartje mag ik deze maand gast designer zijn. En om jullie te inspireren maakte ik daarom nog een kaartje.
Op de kaart zie je 3 verschillende koeien. 2 daarvan stempelde ik vaker. De techniek die ik gebruikte heet 'masken'. Hiervoor moet je je afdruk ook op een post-it blaadje stempelen en heel strak uitknippen. Dit kun je dan over je eerste stempelafdruk plakken. Door hier nu voor een deel overheen te stempelen, is straks een deel van de tweede stempelafdruk niet zichtbaar en creëer je diepte. Dit kun je ook met de andere (koeien)afdrukken doen. Op deze manier kun je dus een hele kudde koeien stempelen. (-:
Misschien heb je na het zien van deze kaart ook wel zin om mee te doen met de Challenge? Je kunt er een leuk prijsje mee winnen. Je mag elk merk dat je wilt gebruiken voor deze uitdaging. Het hoeft echt geen Stampin' Up! te zijn.
De stempelset die ik gebruikte is wel van Stampin' Up! en heet Over The Moon.
Deze 11-delige Cling stempelset is vanaf 4 juni bij mij verkrijgbaar en kost € 24. Je kunt hem alvast pre-orderen.
Dat was het weer voor vandaag. Leuk dat je langskwam en graag tot een volgende keer!
Groetjes,
Margriet

dinsdag 14 mei 2019

Paper Pumpkin éénmalig verkrijgbaar | 60% korting op blik met inhoudDe echte Stampin’ Up! liefhebbers hebben het me al zo vaak gevraagd. ‘Waarom kunnen wij geen Paper Pumpkin bestellen?’ Welnu, vanaf morgen heb je de kans. De Hugs from Shelli Paper Pumpkin Kit is namelijk ook in Nederland verkrijgbaar vanaf 15 mei, maar zolang de voorraad strekt. Dus als je in het bezit wilt komen, geef het dan z.s.m. aan me door.
Inhoud van de kit:
- een exclusieve stempelset
- kleine inkt spot
- papier en materiaal om 12 kaarten te maken (3 kaarten x 4 verschillende designs)
- 12 bijpassende enveloppen
- dimensionals en embellishments voor 12 kaarten
Coördinerende kleuren zijn: Crumb Cake, Early Espresso, Old Olive, Petal Pink, Pool Party, Pretty Peacock, Soft Suede, and Very Vanilla.
Alles is voorgesneden en klaar om mee te werken. Ideaal om mee op vakantie te nemen bijvoorbeeld.
Aanbevolen clearblock: D. (Niet ingesloten)
Prijs € 26
Klik hieronder op het filmpje om een idee te krijgen wat er in zit.
Het is altijd een verrassing wat er precies in een Paper Pumpkin zit, ook voor ons demonstratrices. Op het moment dat de eerste demo's hun kit ontvangen zullen er ongetwijfeld snel filmpjes van de inhoud online verschijnen. Speciaal voor deze kit plaats ik een bestelling op woensdag 15 mei om 09.00 uur. Wil je mee bestellen, laat het dan op tijd weten
Dan wil ik jullie nog graag attenderen op een geweldige aanbieding die momenteel in de ‘Clearance Rack’ (uitverkoop rek) op de Stampin’ Up! site staat. Deze Christmas Traditions Punch Box is afgeprijsd van € 54 naar slechts € 21,60. Dat is maar liefst 60% korting!
Wat zit er in het mooie kerstblik:
- label pons
- 6 delige stempelset
- 2 mini inkt spots (call me clover + real red)
- platte clearblockDit is echt een super aanbieding voor zoveel mooie spullen!

Enne... niet vergeten: Verzending binnen NL bij bestelling vanaf € 50 in de maand mei gratis bij mij.Groetjes en een fijne dag.
 
Margriet

donderdag 9 mei 2019

Sailing Home | Catalogus Launch PartyEn alweer heb ik een voorbeeldkaartje af voor mijn catalogus launch parties. 
Sailing Home stempelset verkrijgbaar vanaf 4 juni 2019
Ben jij geïnteresseerd in de producten van Stampin’ Up en heb je nog geen vaste demonstratrice?
Dan ben je van harte welkom op zo’n feestje bij mij thuis in Veldhoven. Er zijn nog plaatsen vrij op
 

- Vrijdag 17 mei 13.30 uur
- Dinsdag 21 mei 19.30 uur
- Vrijdag 24 mei 13.30 uur

Gratis voor vaste klanten en nieuwe mensen betalen € 3. Je krijgt daarvoor de nieuwe catalogus (een schitterend ideeënboek), koffie/thee met iets lekkers en een gratis make-and-take. Daarnaast kun je nieuwe producten bewonderen, ideeën opdoen en is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook heb ik dan een boel voorbeelden staan met producten uit de nieuwe catalogus.

Wel even van te voren opgeven, want vol is vol.Groetjes,
Margriet
 

dinsdag 7 mei 2019

Echte post is zoveel leuker
Ik heb er inmiddels een vaste gewoonte van gemaakt om ook mijn enveloppen te versieren. Dan is het meteen een klein feestje als de ontvanger de post in de brievenbus vindt.

De Stampin' Up! stempelsets die ik hier gebruikte heten Stempelen Maar en Celebrate With Cake. De set Stempelen Maar staat niet in de catalogus, maar is wel bij mij te bestellen en kost € 27. (Zolang de voorraad strekt.) Zo ziet hij eruit:De Celebrate with Cake set staat ook niet in de (nieuwe) catalogus. Deze set komt in een nieuw ontworpen 'beginners-folder' te staan, welke begin juni uitkomt. Uiteraard is deze set dan ook door gevorderde stempelaars te bestellen. (-; Wat ie moet gaan kosten dat weet ik nog niet.
Wel even oppassen dat er geen bijennest in de brievenbus ontstaat.  (-;
De bijtjes komen uit de stempelset A Little Wild. Deze set gaat zeer binnenkort uit de collectie, maar is nu nog wel te krijgen. Je vindt hem hier.
Bij-zonder leuk dat je (weer) langs kwam en als je iets van Stampin' Up! wilt bestellen laat het op tijd weten. Vrijdagmiddag bestel ik weer en vergeet niet; in mei leggen alle vogeltjes een ei, maar ook gratis verzending bij een bestelling vanaf € 50.


Groetjes,
Margriet


maandag 6 mei 2019

Guest designer 4-season challenge blogHaidiehai,
Onlangs was dit kaartje van mij gekozen tot de Top 3 van het 4-Season Challenge Blog en daarom mag ik vandaag gast designer zijn met de nieuwe challenge. Leuheuk!
De opdracht van deze maand is 'herhalend stempelen'. Je stempel moet dus meerdere malen op de kaart terugkomen. Dat mag netjes op een rij of verspreid over het papier, een tekstje of een plaatje, één kleur of meerdere..... Het maakt niet uit, als ie maar herhaald word. Mogelijkheden genoeg dus. Dit is wat ik ervan maakte:

Voor de tekst gebruikte ik een nieuwe stempelset van Stampin' Up! 'Pluk de Dag". De bloem komt ook uit een nieuwe set en heet Floral Essence. Beide sets zijn bij mij te bestellen en vanaf 4 juni verkrijgbaar. En om de tekst zo netjes recht te krijgen gebruikte ik mijn Stamparatus stempelhulp.
Ga voor meer inspiratie vooral ook nog even naar het 4-Season Challenge Blog kijken. Misschien krijg je wel zin om mee te doen, na het zien van al dit moois. Je kunt er een leuk prijsje mee winnen.
Bedankt dat je langs kwam en graag tot een volgende keer.
Groetjes,
Margriet


 zondag 5 mei 2019

Varied Vases bundel 10% kortingHoi, hoi,Voor de inspiratie van vandaag heb ik een kaartje gemaakt met de Varied Vases bundel.Zwart, wit en wat felle kleurtjes. Ik hou ervan!
De Varied Vases bundel gaat mee over naar de nieuwe catalogus maar is alleen deze maand nog verkrijgbaar met 10% bundelkorting. (T/m 3 juni om precies te zijn.)Deze 34-delige (!) veelzijdige photopolymer stempelset en bijpassende pons zijn nu nog verkrijgbaar voor een bedrag van € 47,50. In de nieuwe catalogus gaan ze samen € 53 kosten.Bovendien hoef je bij mij in de maand mei geen verzendkosten te betalen bij een bestelling boven de € 50. Mocht deze set nog op je verlanglijstje staan dan zou ik hem dus deze maand nog bestellen. A.s. vrijdag bestel ik weer bij Stampin' Up! en dan kan ik hem eventueel voor je mee bestellen. Just let me know.
Leuk dat je langs kwam en een fijne zondag nog.Margriet

vrijdag 3 mei 2019

Gehele maand mei gratis verzendingBinnenkort wordt ik 50 en dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom de hele maand mei gratis verzending bij een Stampin' Up! bestelling vanaf € 50.
Bovendien krijg je dan tevens ook de nieuwe catalogus meegestuurd.
Ik zeg 'vieren wat er te vieren valt'!
Groetjes,
Margriet

Butterfly Duet pons weer bestelbaar | Vlinderpons | gratis designpapierHè, hè, na heel lang wachten is de Butterfly Duet pons en daarmee ook de Butterfly Gala bundel weer op voorraad bij Stampin' Up!
De pons en bijpassende stempelset gaan mee over naar de nieuwe catalogus, maar bestel je hem deze maand nog dan krijg je 10% korting. Je betaalt dan € 42,25 voor de bundel. Een hele redelijke prijs  voor een 18-delige stempelset en oer-degelijke pons, vind ik.
En knip je de kleine vlinders los, dan heb je ineens een 22-delige stempelset. ((-;
Ik maakte er deze leuke kaart mee.
Ik kreeg gewoon vlinders in mijn buik van het resultaat. (-:
Ja écht!
Ik adviseer dus als je deze bundle op je verlanglijstje hebt staan hem deze maand nog te bestellen i.v.m. de 10% korting.
Tot en met 10 mei krijg je er bovendien bij mij nog een gratis pakje 6 x 6" dubbelzijdig Botanical Butterfly DSP bij.
Vrijdag 10 mei om 16.00 uur bestel ik weer bij Stampin' Up! Laat het op tijd weten als je wilt mee bestellen, bij voorkeur via de mail.
En dan ga ik nu verder met het uitpakken van mijn 1e pre-order uit de nieuwe catalogus.
Ik hoef me dit weekend dus niet te vervelen.
Leuk dat je langskwam en graag tot een volgende keer. Fijn weekend!
Margriet

woensdag 1 mei 2019

Twinchie CluppieSinds kort hebben we een exclusief Twinchie Cluppie in Team Bij Margriet.
Iedereen die mee doet maakt 6 x per jaar 6 Twinchies in een bepaald thema. Een Twinchie is een kaartje van 2 x 2 inches. Je houdt er eentje zelf en de andere 5 stuur je op naar de organisatrice die ze dan weer verdeeld. Zo ontvang je elke keer 5 nieuwe, inspiratievolle Twinchies in de brievenbus. En elke keer van iemand anders, want er zijn er veel meer die meedoen.
Afgelopen keer was het thema voorjaar. Dit maakte ik ervan:
En deze kreeg ik terug:
 Wat zijn ze gaaf hè?!
Het is echt heel leuk om die schattige mini kaartjes te maken en te krijgen. Ik kijk nu al uit naar de volgende keer. De opdracht is dan een techniek op de Twinchie te gebruiken. Dat is best wel een uitdaging voor mij, maar het komt vast en zeker goed.
A.s. zaterdag gaan we met een groepje uit ons team knutselen bij een teamgenootje, die haar huis ter beschikking heeft gesteld. In de afgelopen jaren zijn er al heel wat knutseldates in verschillende samenstellingen geweest. Super leuk en gezellig is het altijd! Door Stampin' Up! zijn er al zoveel fijne vriendschappen ontstaan. Het is echt veel meer dan een beetje stempelen. (-;
Lijkt het jou ook leuk om deel uit te maken van het gezelligste team van Nederland? Ik ben nog altijd op zoek naar nieuwe leden. Je mag me gerust vrijblijvend bellen of mailen voor meer info.
Dat was het weer voor vandaag. Leuk dat je langs kwam en graag tot een volgende keer.Groetjes,
Margriet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...