Pagina's

zondag 30 maart 2008

nieuwe layouts

Hoi! Geen lang bericht deze keer. M'n arm doet nog steeds zeeeeeeeer. Computeren en het lijkt ook scrappen doet hem geen goed. Maar ik kan het toch niet laten.... Dus hierbij 2 nieuwe layouts.Deze is geïnspireerd op een lo van Claudia Knoppert. (Designteam De Creatie)zondag 23 maart 2008

Happy Easter!

Ik hoop dat jullie allemaal een fijne 1e paasdag hebben gehad?
Ikke wel; lekker relaxed!

Frank was vanochtend om 7 uur opgestaan om de eieren te verstoppen. Ook als zijn onze kinderen dan al 9 en 12; dát vinden ze nog steeds geweldig. Wederom waren er dit jaar weer 2 eitjes onvindbaar. Die zullen we van de zomer dus nog wel ergens tegenkomen.

Voor de buurvrouw had ik dit kaartje gescrapt, omdat we uitgenodigd waren om te komen brunchen.
Dat was erg gezellig en lekker; nogmaals bedankt buuf!


Gisterenavond heb ik nog 2 layouts gemaakt. Hier alvast nummer 1.

Op de foto onze Opa Duif. (We hebben ook een Opa Flat; kunnen jullie het volgen?) Opa Duif's hele leven staat in het teken van de duivensport; nooit op vakantie, nooit een weekendje weg, 's-middags altijd vroeg naar huis 'want de duiven moeten nog gevoerd worden' en in het wedstrijdseizoen elke zaterdag of zondag wachten tot de duiven binnen zijn (ook al hebben ze tegenwoordig een chip). Oma Duif moet wel heel veel van Opa Duif houden om dat allemaal goed te vinden! Gelukkig heeft Frank de traditie van vader op zoon niet overgenomen!Layout nummer 2 houden jullie nog van me te goed! Daar moet ik nog een foto van maken.

donderdag 20 maart 2008

Here I am again

Hoi, dat is lang geleden. Met m'n arm nog steeds geen vooruitgang, maar daar gaan we het niet over hebben. Ik heb het heel druk gehad de afgelopen week en ben niet aan scrappen toegekomen. Of toch wel! Ik heb 2 A4-tjes gescrapt voor een (demente) oom die binnenkort 80 wordt. Door de familie was aan mijn ouders gevraagd of ze een pagina wilde maken met (oude) foto's voor een felicitatie/herinneringsboek. Dus wat doet mijn moeder; ze zoekt wat foto's bij elkaar met een gedicht erbij en dochter mag het in elkaar flansen. Heb helaas geen foto's gemaakt dus ik kan het niet meer laten zien.

Wat ik wel nog kan laten zien is deze lo die ik een tijdje terug heb gemaakt. Hij stelt qua schets en stijl niets voor, maar ik vond het gewoon leuk voor later om alle dingen die Jorg heeft gespaard bij elkaar te plakken. Later realiseerde ik me dat er nóg niet alles op stond. Zo heeft hij bijv. toen hij heel klein was een tijdje bierdoppen gespaard. Om je dood te schamen toch?! Waren we op vakantie op de camping en dan had meneer zijn zakken vol met bierdoppen. Moesten wij aan anderen uitleggen dat die NIET allemaal van zijn vader waren! (-:Revlie vraagt op haar blog inspiratie voor het gebruik van lintjes. Dus ik dacht "laat ik eens wat opzoeken". Dit boekje heb ik alweer 1,5 jaar geleden gemaakt. Lintjes genoeg, dacht ik zo!


Van Elly kreeg ik vorige week een "You Make My Day" award om me een hart onder de riem te steken ivm mijn armblessure. Isn't that sweet?? Ze maakte MIJN dag goed ipv ik de hare!! Thanks again Elly!En wat heb ik verder nog gedaan? Vanavond een paaskaartje gemaakt. Bij goed weer zet ik hem op de foto, maar als ik het weerbericht moet geloven, kan dát dus nog wel even duren, haha.

Gisterenavond zijn we met het hele gezin naar PSV-AJAX geweest. Eerlijk gezegd was er aan de wedstrijd weinig aan. Maar ik zag dat mijn zoon genoot, dus dan geniet ik ook. Tegen 23.00 uur moesten we nog op de fiets naar huis en moesten we door een cordon MME-ers die de straat had afgesloten om te voorkomen dat de harde kern van PSV richting de AJAX-trein kon lopen. En wij (braaf-uitziende-burgers) mochten er zomaar tussendoor! Dat was wel lachwekkend, maar stiekem ook wel een beetje indrukwekkend...

En dan last but not least; gisteren hebben we onze nieuwe-tweede-handse-auto opgehaald. Heel bijzonder voor ons want dat doen wij zo ongeveer maar 1 x in de 10 jaar. Wij geven namelijk helemaal niets om een auto; als ie maar rijdt! En toen ik vandaag in het winkelcentrum wilde parkeren merkte ik dat onze parkeerkaart nog achter-het-zonneklepje-in-de-oude-auto zat. Maar Margriet is Margriet niet als ze dan niet toch even snel een boodschapje gaat doen. Ben nog geen half uurtje weg geweest en ja hoor; EEN BON VAN € 50!! En ik heb die auto nog geen 24 uur!! Als dat maar geen slecht voorteken is.........

Fijne avond dames. Ik verheug me ontzettend op het weekend!

maandag 10 maart 2008

2 nieuwe layouts

Gisteravond heb ik weer eens ouderwets zitten scrappen. Maar liefst 2 layouts afgemaakt! Yeah! Dat is lang geleden. Met deze ben ik heeeeeeelemaal gelukkig!!


En met deze ben ik een ietsiepietsie minder gelukkig; ik denk dat ie mooier/fleuriger was geworden als ik gewoon een kleurenfoto had gebruikt. De lo is gelift van een lo van Revlie.

Er zitten overigens wat vreemde schaduws in de foto's, maar die zitten er in het echt niet op. Je ziet dat ik van allerlei stijlen houd.

zondag 9 maart 2008

Workshop De Creatie

Het rust houden geeft weinig vooruitgang in mijn arm. Daarom ben ik gisteren toch gewoon naar een workshop bij De Creatie gegaan. Het was er erg gezellig en we hebben 3 layouts gemaakt.

Op deze layout hebben we repen katoen gescheurd en deze met een verfrollertje beschilderd met 2 kleuren wit.

Ook hebben we een foto 'getransferd'. Eerst op een speciaal papier uitgeprint en daarna wat doorzichtig spul (ben de naam vergeten) er overheen gesmeerd. Vervolgens op je lo gelegd en goed aangedrukt. Een leuke techniek!


Tot slot hebben heb ik een chipboard framepje me Distress Cracle Paint bewerkt. Je smeert er gewoon een dikke laag verf op en laat het drogen. Na een tijdje begint de verf uit zichzelf de scheuren.

zondag 2 maart 2008

Saai

Allereerst iedereen bedankt voor alle lieve mailtjes en berichtjes! Jemig, wat is het leven saai als je niet kunt scrappen en tennissen (en computeren)! Ik loop echt met m'n ziel onder m'n arm. Ben van armoede al grote schoonmaak gaan houden, maar of dát nu zo goed is voor mijn arm.....?

Héél stilletjes aan gaat het een ietsiepietsie beter, maar het gaat mij niet snel genoeg. Iedereen die me een beetje kent, weet dat ik niet stil kan zitten. Ik heb dan ook heel voorzichtig een nieuw lo-tje gemaakt:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...