Pagina's

woensdag 30 november 2016

Kerstkaart in niet-traditionele kleuren
Hoi, hoi, mijn 2e berichtje van vandaag. Dit keer een creatieve post en wel een kerstkaartje in niet zo'n traditionele kerstkleuren: Soft Sky en Basic Black.

De kerstballen en de lampjes slinger komen uit de set Forever Evergreen en de tekst komt uit de Stitched with Cheer. 2 sets die niet zo heel erg opvallen in de najaar catalogus, maar wel heel erg leuk zijn. Misschien zijn ze vanaf morgen wel afgeprijsd.....?


Eindejaar uitverkoop bij Stampin' Up!Traditiegetrouw begint morgen de eindejaar Sale bij Stampin' Up! Alle producten die niet mee overgaan naar de nieuwe catalogus periode gaan met kortingen weg. Welke producten dat precies zijn en met hoeveel korting ze de deur uit gaan weten wij ook nog niet. De lijst wordt pas morgen bekend gemaakt. Wees er snel bij want op = op.Morgen om 12.00 uur doe ik mijn eerste december bestelling weg. Bestel je mee, dan krijg je automatisch en als eerste de nieuwe voorjaarscatalogus en Sale-A-Bration folder bij je bestelling.
 

dinsdag 29 november 2016

Kerst mapje met inhoud
De kaarten en labels uit mijn vorige bericht kunnen heel leuk opgeborgen worden in deze bijpassende omslag.


Het mapje met inhoud is echt superleuk om als cadeautje weg te geven (ook in andere thema's). De letters KERST heb ik niet helemaal vastgeplakt, zodat het mapje na gebruik van de kerstkaarten eventueel ook nog als foto-albumpje van de kerstdagen dienst kan doen. Je kunt je kerstfoto half onder de tekst op de voorzijde schuiven en vastplakken.
En dit is de binnenzijde van het mapje, met daarin 5 kaarten, bijpassende enveloppen en labels. (Zie hiervoor dus mijn post van gisteren.)


Ook hierin kan je na de kerst eventueel foto's opbergen.
Voor de laatste 2 workshops met dit kerst mapje paste ik de lamp-decoratie boven de tafel een beetje aan in het thema.
Ziet er wel gezellig uit, toch?Heb je de workshops gemist? Wat jammer! Volgende keer gewoon inschrijven hoor. (-;
maandag 28 november 2016

Clean & simple kerst labels en kaarten | retiring lijst
Vandaag even een berichtje met weinig tekst, de foto's spreken wel voor zich en dan ben ik weer helemaal bij met mijn Facebook en Instagram publicaties.Met de decembermaand in het vooruitzicht heb ik wat snelle en eenvoudige labels en kaarten gemaakt. Kaarten en labels die niet te veel tijd kosten, want daaraan heb ik immers chronisch gebrek.
Behalve aan een cadeautje of tasje hangen kun je de labels ook heel leuk op een kaart plakken. 
A.s. donderdag 1-12 ga ik weer bestellen. Dan komt ook de Retiring Lijst (d.w.z. de lijst met producten uit de najaarscatalogus die verdwijnen en met korting worden aangeboden) uit. Wil je iets mee bestellen laat het me dan z.s.m. weten, want op is ook echt op.  
donderdag 24 november 2016

Extravaganza Aanbiedingen 28-11A.s. maandag sluit Stampin' Up! de Extravaganza aanbiedingen week af met nog een laatste paar knal kortingen naast de al lopende kortingen.Altijd al getwijfeld om de een magnetische plaat voor de Big Shot aan te schaffen? Dan is het maandag DE dag, want alleen op 28-11 krijg je maar liefst 35% korting: van € 49 voor € 31,85. En dat hij écht magnetisch is laat ik hier zien.
Verder nog de Flurry of Wishes stempelset en bijpassende Snow Flurry Punch, samen met 20% korting van € 47 voor € 37,60.
De Bell Punch met maar liefst 40%(!) korting van € 22 voor 13,20.


En last but not least de Playful Palette Designer Series Paper Stack ook met 40% korting van € 12,25 voor € 7,35. (48 velletjes 6" x 6" dubbelzijdig papier, 4 van elk design)
Maandagochtend gaat mijn verzamelbestelling de deur uit. Wil je nog iets mee bestellen laat het me dan graag uiterlijk zondagavond weten, liefst via een mailtje. Vergeet ook niet de november 25% kortingsactie op div. stempelsets. Welke dat ook alweer precies zijn, kun je hier vinden.
Maandagochtend is het in principe mijn laatste bestelling van november. Wil je daarna toch nog iets apart in november bestellen, dan komen er extra verzendkosten van € 5,95 van Stampin' Up! naar Nederland bij.


woensdag 23 november 2016

Weckfles pimpenHoi, leuk dat je (weer) langskomt.
Vandaag laat ik jullie een paar weckflessen zien die ik gepimpt heb.

De potten en waxinelichtjes kocht ik bij IKEA en op de kaarsjes plakte ik een stukje Washi Tape.
Het idee zag ik een hele tijd geleden al bij de SUper getalenteerde demonstratrice Inge Groot, waarvoor dank.
De grote Thank You So, So Much stempel komt uit de set Scenic Sayings, het labeltje uit Badges & Banners en het bijtje uit de Shooting Star. Ik gaf de weckflessen cadeau aan de gastvrouwen die een Stampin' Up! avondje organiseerde.
Een superleuk en betaalbaar cadeautje om te maken en om te geven. 

zondag 20 november 2016

Nog meer zwart-wit
Van de week nam ik een momentje voor mezelf en ging met de 25 Days stempelset aan de slag. Een set die een paar jaar geleden in de herfst/winter catalogus stond en waarvan ik altijd spijt heb gehad dat ik hem toen niet heb gekocht. Ik zag hem een paar keer 2e hands op het Wereld Wijde Web langskomen, maar was telkens net te laat. Totdat ik er onlangs op attent werd gemaakt dat een collega hem te koop had staan. Yeah, eindelijk was het dan toch gelukt!!
  

Mijn project is nog niet helemaal af, maar ik ben er nu al SUper blij mee. De cijfers zijn allemaal gestempeld met Versamark Clear en geëmbossed met zilver embossing poeder. Zodra het af is laat ik het uiteraard helemaal zien. 
En dan nog even de labeltjes waar ik vorige week zondag mee bezig was.


 

Het tekstwolkje komt uit de stempelset Best Decision, hetgeen een speciale set voor demonstratrices is. Zie je het mooie stikrandje op het ovaaltje? Die heb ik met Stitched Framelits gestanst.
Ondertussen dat ik dit typ houdt Noppes de boel weer nauwlettend in de gaten. Ze past goed in het zwart/wit thema vind je niet?
Maar jeetje zeg, bén ik eigen baas, word ik nog de godganse dag op mijn vingers gekeken.... (-;Leuk dat je weer langs kwam en een fijne zondag nog!zaterdag 19 november 2016

Extravaganza Sale kortingen tot 40%Je zag het vast al op allerlei andere Social Media voorbij komen: a.s. maandag start Stampin' Up! met een Extravaganza Sale. Dit is een uitverkoop die van 21 t/m 28 november loopt met daarbij extra op de 21e én op de 28e een 24-uurs sale.  Maar let op: voor veel artikelen geldt: zolang de voorraad strekt!Hieronder probeer ik de diverse acties zo goed en simpel mogelijk weer te geven:
AANBIEDINGEN FLASH SALE  ALLEEN GELDIG OP 21-11:


AANBIEDINGEN GELDIG VAN 21 T/M 28 NOVEMBER:


10% KORTING20% KORTING30% KORTING40% KORTING


AANBIEDINGEN FLASH SALE  ALLEEN GELDIG OP 28-11:
 

Let op: voor sommige aanbiedingen geldt zolang de voorraad strekt. Wil je precies weten welke, mail me dan even, dan stuur ik je een PDF bestand door.De 25% korting actie op diverse stempelsets loopt ook nog steeds. Klik voor het lijstje met de betreffende stempels hier.
Maandagochtend 21-11 en maandagochtend 28-11 om klokslag 10.00 uur doe ik mijn bestelling naar Stampin' Up!. Wil je mee bestellen laat het dan op tijd weten. Misschien zit er nog wel een leuk Sinterklaas cadeautje voor je bij?
donderdag 17 november 2016

Nieuw huis
Kleine kindjes worden groot....
Zo gaat dat ook met kleine nichtjes.
 Nichtje Linsey kocht een eigen huisje en gaat samenwonen.
En nou mag jij raden op welk nummer......Kleine lettertjes: nee, dit is geen prijsvraag (-;woensdag 16 november 2016

Afhalen voorjaarscatalogus + SAB-folderNoteer alvast in je agenda!Zaterdag 10 december tussen 11.00 en 12.30 uur of tussen 14.00 en 15.30 uur afhalen nieuwe voorjaarscatalogus + Sale-a-Bration folder + gratis Make-and-Take met producten uit de nieuwe catalogus. Tevens gelegenheid tot het bewonderen van de nieuwe producten. Ook probeer ik al het e.e.a. met de nieuwe spullen gemaakt te hebben.
Graag van te voren opgeven via een mailtje. Niet bedoeld voor demonstratrices.

dinsdag 15 november 2016

Koper, koper en nog eens koper

Persoonlijk ben ik helemaal weg van het koper papier dat op blz 47 van de najaarscatalogus staat. Het fotootje is zo klein dat het je misschien nog niet is opgevallen? Zonde want het is zo hip en mooi, zeker in combinatie met het koperen embossingpoeder dat we ook verkopen.

En ja, dat washitapeje met koperen stippen is óók van Stampin' Up! Helaas niet los te koop, maar wel  in een leuk setje
Omdat ik geen idee heb of het papier mee zal overgaan naar de nieuwe catalogus leg ik voor mezelf nog een voorraadje aan. Morgenavond ga ik weer bestellen. Wil je mee bestellen laat het me dan uiterlijk woensdag 16-11 om 16.00 uur weten.
(NB de zakjes met stansjes uit het filmpje zijn niet te koop.)
 

maandag 14 november 2016

When Pippi meets little Pip....
Altijd al heb ik een zwak gehad voor teckels en voor Takkie van Jip en Janneke in het bijzonder. Als ik de teckelvereniging mag geloven zijn de de eigenschappen van een teckel o.a. nieuwsgierig, levendig en eigenwijs. Of misschien is 'veel eigen initiatief' een betere verwoording. Niet zo vreemd dus dat ik ze leuk vind. Op de één of andere manier herken ik er wel iets van mezelf in. (-;
Niet dat ik het overweeg, maar mocht ik ooit een hondje willen aanschaffen dan zou het een teckeltje zijn. En dan noem ik hem Takkie. Mijn kinderen verafschuwen het idee! 'Neeeeej mam, dat meen je toch niet serieus hè?!' Hah, alleen daarom al....! (-;
Maar goed, waar gaat het heen met dit verhaal? Welnu, één van de beroemde Engelse demonstratrices Michelle Last heeft een teckeltje, Pippi genaamd, en ze laat regelmatig grappige foto's van het beestje op Facebook zien. Zoals deze bijvoorbeeld.
En ach, als ik dan zo'n foto zie, dan moet ik lachen en dan-moet-ik-weer-aan-Takkie-denken-en-aan-mijn-oude-Jip-&-Janneke-boekjes-die-ik-helemaal-heb-stuk-gelezen-en-dan-krijg-ik-een-beetje-last-van-jeugdsentiment-enz-enz. 
Ik heb Michelle Last inmiddels een paar keer ontmoet en gesproken en ik vind haar echt een ontzettende leuke, spontane, Engelse lady en bovendien een TOP teamleidster (#3 van de wereld). Dus toen ik hoorde dat ze bij OnStage in Amsterdam aanwezig zou zijn wilde ik een aardigheidje voor haar meenemen. Gewoon omdat ik haar bewonder. 
Ik vroeg Marlies of ze een tekkeltje voor me wilde haken....
En ik maakte er zelf een reismandje omheen.....

Uiteraard met voldoende bewegingsvrijheid voor het staartje.... (-;

Een klein kaartje erbij en het presentje was compleet. 
Ik had nog even moeite om Little Pip ter adoptie af te staan.....
Maar bij het zien van dit leuke filmpje ben ik daar helemaal overheen. (((-:
Bedank voor je bezoekje en tot de volgende keer. 

Zo blij als een bij..... | Extra mogelijkheid K3,- middagIk ben zo blij als een bij in de zomerlucht met mijn nieuwe balpen.


Ik denk echt dat ze hem speciaal voor mij hebben gemaakt, denk je ook niet? ((-;***UPDATE*** De K3,- middag van a.s. vrijdag tussen 13.30 en 15.00 uur zit vol.  Heb je ook zin om te komen dan bied ik een extra mogelijkheid tussen 15.15 en 16.15 uur. Klik hier voor mee in info.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...