Pagina's

donderdag 31 oktober 2013

Heppie Hellowien
Geen idee wa'k ermee moet.....


Maar ik had gewoon zin om het te maken.....
Het kind in mij, denk ik......

Mini Milk Carton Bigz L, Halloween Happiness Stamp
Of een schuldgevoel omdat ik de Halloween Happiness stempel gekocht had, maar nog niet gebruikt....
Dat kan ook.....(-;Enniewee; heppie hellowien!woensdag 30 oktober 2013

CadeaubonGisteren werd een oud collega van mij 75 jaar.Eerder meldde zich haar schoondochter bij me met de vraag of ze een cadeaubon voor haar kon afnemen?Natuurlijk kon dat; heel graag en leuk zelfs!


De bon had ik op voorraad, maar omdat het voor mijn oud-collega was heb ik er nog een extra leuk envelopje omheen gemaakt.


Nog een klein cadeautje van mij er bij completeerde het geheel. Uiteraard heb ik ook hier weer een Nederlandse Stampin' Up! tekststempel bij gebruikt.Hoop dat je er blij mee bent Mimi? Nogmaals van harte hè! Enne.....je boft maar met zo'n lieve schoondochter en kleinzoon(s)! xxx
maandag 28 oktober 2013

Boutique Boxes Designer Kit


Op deze winderige maandag 2 kaartjes die ik met de Boutique Boxes Designer kit van Stampin' Up! maakte.

Deze kit uit de voorjaarscatalogus is nog steeds verkrijgbaar in het clearance rack (uitverkoop rek) van de online winkel.Spulletjes uit het online uitverkoop rek zijn gewoon via mij te bestellen. Echter houd er rekening mee dat op ook echt op is, op het moment dat ik bestel.... (dat maakt het soms een beetje lastig).


Wil je zeker niet misgrijpen dan kun je uiteraard ook zelf online bestellen. SU levert de goederen dan rechtstreeks bij jouw thuis, zonder tussenkomst van een demonstratrice. Let wel, de verzendkosten bedragen altijd € 5,95 en je kunt alléén met een creditcard betalen.Ik zou zeggen neem eens een kijkje in de online shop en/of het clearance rack. Het is echt de moeite waard!Deze kit kost nu bijvoorbeeld slechts € 3,79 en dat is inclusief 8 leuke, voorgestanste doosjes én, wat je op het plaatje niet ziet, een boel witte en gele knoopjes, beige/wit bakerstwine en 3D foampjes.Wat ik met die doosjes deed, laat ik een andere keer zien. Ik moet jullie een beetje nieuwsgierig houden natuurlijk!Oh ja, de teksten op mijn kaarten zijn van de Nederlandse Sentimenten stempels van SU. Ik ben er blij mee!


zondag 27 oktober 2013

Winnaar weggeefje
Joepie, vandaag is de dag dat ik mijn weggeefje verloten mag!


420 volgers, dat betekent dat er 25 fans zijn bijgekomen. {gelukzalige zucht}Nu voorzichtig dromen over een volgende mijlpaal.....450 stuks? De skai is de limmit, als je iets héél, héél graag wilt dan kan het. Echt, daar ben ik achter gekomen.
61 mensen lieten een reactie achter. Sommigen waren dubbel, maar die heb ik verwijderd. Eén iemand wilde niet mee loten. Dus......er gingen 60 nummertjes in de digitale hoed enrapapaaaaaaaaaaaaaa.......rapapaaaaaaaaaaaaaaa.........
 

 
 Nummero five, fünf, cinq, cinco, vijf is de winnaar!

Dat is deze reactie: 


Dus Miranda van http://tschuurtje.blogspot.nl/ mail me even je adres en dan komt het prijsje naar je toe.zaterdag 26 oktober 2013

Nog 2 dagen 25% korting

Op 25 verschillende stempelsets!Mocht je er nog willen bestellen, wees er dan snel bij. Klik hier voor alle stempelsets.
Eén set die ik eruit wil lichten is de Itty Bitty Banners. Deze stempels gebruik ik echt super veel, misschien wel het meest van alle Stampin' Up! sets die ik heb. Hier gebruikte ik hem op een kadoosje.

In hout kost de set normaal € 18,95 en nu € 14,21 en in clear-mount normaal € 14,95 en nu € 11,21. Ik vind het een superleuke set en bruikbaar op vele projecten en kaarten.Het kale spanen doosje beplakte ik met papier en bovenop een Circle Treat Cup van Stampin' Up!. Deze blijf ik ook nog steeds erg leuk vinden. De prijs valt mee; 12 stuks voor € 3,50.


Het spanen doosje komt bij de Xenos vandaan en kostte minder dan een euro.
Maandag om 15.00 ga ik nog een keer bestellen voor de 25% korting actie. Laat het me weten als ik nog iets voor je mee moet bestellen!
 

woensdag 23 oktober 2013

Something old - something newEen paar jaar geleden bedacht ik dat mijn leven niet compleet was zonder een OUDE letterbak.....Maar ja, hoe kom je daaraan? Bij de Action verkopen ze alleen nieuwe oude. Daarom plaatste ik een advertentietje in de rubriek Vraag en Aanbod van de plaatselijke krant en waarachtig.....er kwamen een aantal reacties op! Ik krijg spontaan weer een smile van oor tot oor als ik daaraan terugdenk. En op een mooie zomerdag maakte ik een tochtje door de Kempen en haalde bij de meest uiteenlopende huizen (van oude boerderij tot rijtjeswoning) een gratis exemplaar op. De ene wat mooier dan de ander, maar ik was met allemaal even blij en zag tal van mogelijkheden.Thuisgekomen snapte ik echt niet hoe ik in hemelsnaam ooit zonder had gekund!! Zooooo mooooooi!!{Mijn man dacht daar anders over, maar hij is dan ook een man, die snappen dat niet} Eerst stonden ze een tijdje in de schuur en vervolgens belandden ze op het zoldertje van de schuur.....{Naast de houten appelkistjes, maar dat terzijde}En zoals wel vaker het geval is bij mij duurde het een paar jaar even voordat ik er echt een bestemming voor had. Maar vorige week wist ik het ineens! Eureka!Een kerstbak waar ik mooi geordend uit kan werken en niet alles af hoef te zoeken naar een bijpassend lintje, knoopje, speldje etc. Werkt lekker hoor, ik kan het aanbevelen. En hartstikke fijn om al je mooie spulletjes eens door je handen te laten gaan en netjes op te bergen. Haast een therapeutisch werkje.
Voor de fun en voor het nageslacht heb ik er bijgezet wat er in zit / waar het allemaal vandaan komt.Ik bedoel, je kunt je maar ergens mee bezig houden toch? Ik had ook postzegels of sigarenbandjes kunnen verzamelen.(Oeps, over sigaren gesproken......naast de letterbakken en appelkistjes heb ik geloof ik ook nog ergens een verzameling sigarenkistjes staan.....)

Sommige dingen heb ik al jaren liggen, daar heb ik dan ook "oud" achtergezet. Dan weet je dat hè.Kerstgroen en -rood bij elkaar. En zilver en wit. (Voor degene met een zwart/wit beeldscherm)
Het duurde wel ff voor ik klaar was, maar ik heb ook heel wat dan heb je ook wat! (-:En mocht jij nou ook belangstelling hebben voor zo'n oude letterbak; ik ga er binnenkort eentje weggeven. Houd mijn blog maar in de gaten.
 
 dinsdag 22 oktober 2013

HH mededelingen/Stempels 25% Korting/Thinlits Dies

Cropavond kerstkaarten maken 28-10
Heb jij zin in een gezellig avondje kerstkaarten maken? Er is 1 plekje vrijgekomen op de cropavond bij mij thuis. Maandagavond 28 oktober kun je 3 kerstkaarten maken, kosten € 7,50 incl. materiaal en koffie/thee met iets lekkers. Als jij me als eerste mailt is de lege plek voor jou! Een ideale gelegenheid om kennis te maken met de producten van Stampin' Up! En met mij natuurlijk als je dat leuk lijkt.25% korting op 25 verschillende stempelsets
Hoera! Stampin' Up! bestaat 25 jaar!!! Dat wisten we natuurlijk al, want dit wordt al een heel jaar lang gevierd. (-: Maar in de week van de echte datum (25 oktober om precies te zijn) geeft Stampin' Up! 25% korting op 25 verschillende stempelsets.


 
Dus heb je één van onderstaande sets (of meer) op je verlanglijstje staan, grijp dan nu je kans. De actie geldt tot en met 28 oktober. 's-Middags om 15.00 uur ga ik bestellen. Zorg dat je bestelling en betaling voor die tijd bij mij binnen is, dan kan het mee.
   
Thinlits Dies
Vanaf vandaag zijn ook de thinlit dies in Europa verkrijgbaar. Je kunt er de leukste dingen meemaken.
Er zijn 2 verschillende versies: de Label Card Thinlits Die (art.nr 133479) en de Circle Card Thinlits Die (art.nr 133480). Beide sets kosten € 39,95 per stuk. Dat lijkt heel veel, maar als je ziet met welke leuke extra dies de basis kaart komt en hoeveel mogelijkheden je ermee hebt, dan valt het uiteindelijk wel mee. Je kunt deze extra's natuurlijk ook op allerlei andere creaties kunt gebruiken, niet alleen op 'flip-flop' kaarten.Hè, het was al een hele mooie, zonnige dag, maar met al deze leuke nieuwtjes lijkt de dag nog leuker te worden.Geniet van al het moois!zaterdag 19 oktober 2013

Abraham en zijn mosterd

Bij mijn zoektocht in mijn voorraadkast naar een pot augurken voor mijn post van een paar dagen geleden, kwam ik een pot mosterd tegen.....
'Mmmmmhhhhhhh mosterd?', dacht ik.*** Typisch gevalletje van een Willy-Wortel-Momentje!***
Stempels: Morning Post Numbers en A Fitting Occasion, Punches: Curly Label en Modern LabelIk heb een zwager die binnenkort 50 wordt!
 


 
Dus voor het geval hij nog niet weet waar Abraham de mosterd haalt, neem ik gewoon een potje voor hem mee. (-:En ooooooooh, ik gaf mezelf 10 dagen om over de 400 volgers te komen. Binnen een uur, EEN UUR, zat ik er al overheen!!! {Gelukzalige zucht}Dat weggeefje gaat er volgende week zondag dus zeker uit!Tenzij er een nog massale exodus in de sekte gaat plaatsvinden natuurlijk. (-;
Fijne zondag!vrijdag 18 oktober 2013

Weggeefje


Al een tijdje kijk ik elke dag hoeveel mensen mijn blog volgen. Oftewel; hoeveel volgers dat ik heb. Maar grrrr dat vind ik zo raar klinken.....volgers. Da's net alsof ik aan het hoofd van een of andere sekte sta....(-:Hoe dan ook, het zijn er momenteel 395, even waren het er 396, maar 1 volger haakte weer af {oeps...wat zou daar de reden van geweest zijn? Nee Margriet, niet onzeker worden, denk mindful het ligt vast niet aan jou}.Maar wat ik eigenlijk wilde zeggen......bloos.......is dat ik zou zo graag over die magische 400 grens zou gaan!Daarom heb ik een gezellig weggeefje bedacht. De superleuke Naughty and Nice Rotary stempel van Stampin' Up! met wat bijbehorende papiertjes en bijpassende embellishements. Met zorg en liefde samengesteld.


Maarrrrrrrrrrr....... ik geef het pas weg als ik over de 400 volgers ben!Als je wilt meeloten, hoef je alleen maar een berichtje achter te laten. En, als je nog geen volger bent, het te worden.Zondag 27 oktober ga ik het verloten, mits meer dan 400 volgersIk ben benieuwd.......(Oh jee, als ik maar niet af ga!!)woensdag 16 oktober 2013

Een wonder

En geluksmomentje # 4Er was eens......Een hele, hele lieve vriendin die al vele, vele jaren een kinderwens heeft. Enkele keren raakte ze zwanger, maar deze zwangerschappen eindigden al snel in een miskraam. Zij en haar echtgenoot gingen de medische molen in, maar helaas het mocht niet zo zijn....)-: Eigenlijk hadden ze de hoop op een eigen kindje al vele jaren opgegeven en hadden zich er min of meer bij neergelegd (voor zover als dat gaat).Haar eitjes waren immers al lang over de datum.....Maar toen....Zomaar.....Ineens......Je raadt het al......Raakte ze ZWANGER....{gelukzalige zucht}Spontaan!!!!!En met spontaan bedoel ik niet als in 'onbevlekt ontvangen', maar.....Nou ja.....Spontaan!Als in de bloemetjes en de bijtjes.... En de zaadjes en de eitjes....{en als je dat niet begrijpt moet je het maar even aan je moeder vragen}EEN WONDER!!!
Ze is nu 15 weken, alles lijkt goed te gaan en heel voorzichtig begon ik aan een klein felicitatie-cadeautje te denken. Maar aaaaaaarrrrghhhhhh.....het voelt een beetje als de Goden verzoeken!!! Ik durf gewoonweg niet!! Maar ik wil haar natuurlijk toch graag een aardigheidje geven...Denk...denk..(daar ben ik de laatste tijd goed in)....knars....knars....
Het werd een pot vol Zure Bommen.((((-:

Hihihihi, ik kijk er nu al naar uit om het te mogen geven. Willen jullie aub mee duimen dat het deze keer wél goed gaat en dat dit sprookje een heel mooi einde gaat krijgen?!?Want dan krijgt dit kindje de allerliefste moeder van de hele wereld!!!


dinsdag 15 oktober 2013

Around the World Stampin' Up! Challenge # 3

Vandaag gaat alweer de 3e challenge van het Around the World Stampin' Up! Challenge Blog van start.Dit keer met als thema: Herfst óf Lente!!
Het is immers lente aan de andere kant van de wereld. Grappig hè, dat kunnen wij ons haast niet voorstellen met al die regen en vallende bladeren. Toch is het zo.Wegens tijdgebrek helaas deze keer van mij geen deelname, maar ik zou het hartstikke leuk vinden om Nederlandse inzendingen te zien!!Hier nog even de regels, dit keer alleen in het engels:

Steps:
1. Create a new card, scrapbooking page or other paper project with not retired Stampin'Up! products.
2. Upload your creation with the keyword AW03 on your blog, forum or Pinterest gallery.
3. Add your creation below with the direct link to your creation.
4. The challenge will close on October 31th.

maandag 14 oktober 2013

Uitnodiging + Nederlandse stempels

Wie mij een half jaar geleden had verteld dat ik een uitnodiging zou gaan ontvangen voor de grote Stampin' Up! receptie in Manchester had ik voor gek verklaard.Maar toch viel hij op de deurmat....{Trots en geluksmomentje # 3} 


21 november reis ik af naar Manchester, waar 's-avonds de receptie is en op vrijdag de Europese Conventie begint. Ik kijk er enorm naar uit en het belooft echt heel bijzonder te worden voor mij!!!Nog een ander leuk 'nieuwtje' is dat Stampin' Up! mede ter gelegenheid van haar eerste verjaardag in Nederland Nederlandse tekst stempels heeft uitgebracht!!!Joepiedepoepie!!!!! (Hè, jammer die tekst zit er niet bij) Eigenlijk wel heel bijzonder, want ik heb begrepen dat Duitsland 3 jaar heeft moeten wachten voordat de eerste duitse Stampin' Up! stempels op de markt kwamen. Ik hoop dat ze heel goed aanslaan in Nederland, want hoe meer er verkocht zullen worden, hoe meer Nederlandse teksten er vast zullen komen.Deze set is alleen verkrijgbaar in clear en kost € 35,95. Dat klinkt best veel, maar als je bedenkt dat je daar 24 teksten voor krijgt, dan valt het ook wel weer mee. Ik heb ze in ieder geval op mijn verlanglijstje staan en a.s. maandag 21 oktober ga ik weer bestellen. Dus wil je deze set of iets anders mee bestellen, laat het me dan weten!LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...