Pagina's

woensdag 19 februari 2020

You're seriously the best!



Lieve, lieve mensen,



Dank je wel voor jullie hartverwarmende reacties op mijn bericht dat ik ga stoppen met Stampin’ Up! 







You’re seriously the best! 



En hé, zo heet de stempelset ook die ik hier heb gebruikt: Seriously The Best. "Da's toevallig." (-;  



Seriously The Best Stampin' Up! € 23



Deze 8 delige Cling stempelset kost € 23 en is uiteraard bij mij te bestellen. A.s. vrijdag plaats ik weer een verzamelbestelling. Wil je mee bestellen laat het op tijd weten. 



Fijne dag nog,

Margriet

dinsdag 18 februari 2020

Ik ga stoppen



Ja, je leest het goed. Ik ga stoppen als Stampin’ Up! demonstratrice. Per 1 april om precies te zijn. En dat is geen grap. En mijn account is ook niet gehackt. (-;




Nu hoor ik je haast denken ‘waarom dan?’ Dat zal ik proberen uit te leggen.



Uiteraard is deze beslissing niet van de ene op de andere dag genomen. Allereerst wil ik zeggen dat ik 7 geweldig mooie jaren met Stampin’ Up! heb gehad. Ik heb zoveel geleerd, moois meegemaakt, mensen leren kennen, vriendschappen gesloten, drempels overwonnen en de wereld rond gereisd. Ik kijk er dan ook met heel veel plezier op terug en heb nergens, maar dan ook nérgens, spijt van.



De stijl van SU is in de loop der jaren echter zo veranderd dat het niet meer bij me past. En als je met producten ‘moet’ werken die je eigenlijk niet zo leuk vindt, dan kost dat heel veel energie. Energie die ik liever aan andere dingen wil besteden. Het leven is immers te kort om dingen te doen die je niet (meer) leuk vindt. (-;

 

Daarbij komt dat het beloningssysteem van SU in de loop der jaren drastisch is veranderd en de concurrentie van de namaak industrie uit China moordend. Regelmatig is er ook ‘gedoe’ geweest met leveringen, die me veel tijd en frustratie kostten. De tijd die ik in SU stop, staat voor mij niet meer in verhouding tot wat het me oplevert.



Ook heb ik het gevoel dat ik door SU in mijn creativiteit wordt beperkt. Ik zie zovéél leuke dingen van andere merken voorbij komen waar ik ook graag mee wil werken. Maar doordat ik met producten van SU ‘moet’ werken om mijn bron van inkomsten te behouden (het is immers mijn baan), komt er van voor mezelf knutselen zelden tot nooit meer iets. En dat wil ik juist zo graag weer doen. Ik wil mijn hobby terug!!







Daarom heb ik besloten mijn hart te volgen, te stoppen met SU en weer een baan in loondienst te zoeken. Tot en met 31-3 blijft alles nog bij het oude en kun je gewoon nog bij me bestellen. Hoe het daarna gaat lopen? Ik heb geen idee. Maar ik ben er van overtuigd, dat waar de ene deur sluit er een andere open gaat.



Tot slot wil ik zeggen dat ik Stampin’ Up! altijd een warm hart zal blijven toedragen. En mocht je demo zijn of willen worden; het is en blijft een prachtig avontuur. Ik had het voor geen goud willen missen!



Lieve groet,

Margriet

maandag 3 februari 2020

Nieuwe Stampin' Up! producten - Verrassend Bijpassend


Hee, hallo en goedemorgen,



Vandaag even een informatief berichtje, want vanaf morgen 4 februari heeft Stampin' Up! tijdelijk nieuwe producten in het het assortiment. Het betreft stansen die passen bij stempelsets uit de voorjaarscatalogus catalogus of de SAB-folder en leuk design papier in vrolijke kleurtjes.



Hieronder zie je producten die van 4-2 t/m 31-3-2020 verkrijgbaar zijn, maar let op, ZOLANG DE VOORRAAD STREKT!


De Nature's Thoughts Dies (€ 35) passen bij de stempelset Positieve Thoughts, deze stempelset kun je vinden op pag. 23 van de voorjaarscatalogus



Met Ladybug Dies (€ 35) kun je de leuke lieveheersbeestjes van de Ladybugs stempelset uitstansen. Deze stempelsets is gratis te verkrijgen bij een bestelling vanaf € 375. Deze kun je alleen of samen met vriendinnen plaatsen, maar ook als er op een party voor minimaal € 375 wordt verkocht dan krijgt de gastvrouw hem gratis. 



De Special Day dies (€ 35) zijn speciaal ontworpen voor de mega schattige stempelset Special Someone. Je vindt hem op blz. 36 van de voorjaarscatalogus.



En dan de Birthday dies (€ 33). Deze passen weer bij de stempels van de SAB-set Happy Birthday To You. Deze stempelset kun je gratis kiezen bij een bestelling vanaf € 60.



De Sending Flowers Dies (€ 33) is persoonlijk mijn favoriete set. De set is alleen al super gaaf, maar ook leuk te combineren met de teksten van de Speciaal Voor Jou of Sending To You stempelset uit de SAB-folder. Deze zijn gratis te kiezen bij bestelling vanaf €60.



En last but not least. Het vrolijke Pleased as a Punch DSP (€ 14). Daar is over nagedacht! De hartjes, paraplu's, tulpen en bloemetjes zijn namelijk uit te ponsen met Heart Punch (Pack), Umbrella Builder Punch, Tulip Builder Punch en de Small Bloom Punch. Deze laatste staat in de SAB-folder. 



Wil je graag nog wat bewegende beelden en voorbeelden zien, bekijk dan het onderstaande filmpje dat SU gemaakt heeft.





Morgenvroeg (dinsdag 4-2) om 10.00 uur plaats ik een verzamelbestelling. Dit om zeker te weten dat ik niet misgrijp net zoals vorig jaar met de kikker en taartstolp dies. Dat overkomt me geen tweede keer (mag ik hopen toch). (-;



Wil je mee bestellen, laat het dan vandaag nog weten!



Groetjes en een fijne dag.

Margriet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...