Pagina's

maandag 31 december 2007

Gelukkig nieuwjaar!

Graag wil ik alle lezers van mijn blog een prettige jaarwisseling en een gelukkig, gezond en creatief nieuwjaar toewensen!!

donderdag 27 december 2007

Gotcha!

Geïnspireerd door een lo van Marcia Hamelijnck heb ik deze simpele lo gemaakt. Foto is vorige week donderdag gemaakt, toen er hier een ietsiepietsie sneeuw lag!

woensdag 26 december 2007

Quality Time

Yes! Gisterenavond en vanochtend tijd gevonden om te scrappen. Nu snel verkleden en naar het kerstdiner bij de schoonfamilie.

maandag 24 december 2007

Bijna Kerstmis......

Zo, dat is lang geleden! Nog één nachtje en dan is het kerstfeest. Helaas is de sneeuw hier helemaal gesmolten, dus geen witte kerst voor ons. Maar dat mag de pret niet drukken.

Vanavond gaan we gezellig gourmetten met mijn schoonouders. Jorg heeft de tafel al gedekt en Ivy is bezig met de menukaartjes. Ze hebben een heel schema gemaakt wie wat mag doen.

Morgenvroeg mogen ze een ieniemienie klein kadotje uitpakken en eindelijk een chocolade kerstbal uit de boom pakken. Ze hebben nog stápels chocoladeletters liggen, maar néé, die kerstballen; die willen ze! Daarna gaan we heel relaxt uitgebreid ontbijten, een dvd-tje kijken en een spelletje spelen; dat is wat de kids graag willen. Geen diner, maar gewoon wat lekkere hapjes; Jorg wil het liefst een tomatencrèmesoep en Ivy een garnalencoctail. Haha, een kinderhand is gauw gevuld. En waarom moeilijk doen, als ze dit graag willen? Aan het einde van de middag gaan we naar het Kerstwintercircus. (Stiekem hoop ik ook nog wat te kunnen scrappen, maar ja, dat is van ondergeschikt belang.) 2e Kerstdag gaan we met mijn schoonfamilie doorbrengen. We hoeven er pas om 15.30 uur te zijn, dus van te voren ga ik zéker nog wat scrappen. Dus, al met al, een hele relaxte Kerst! Héérlijk!

Gisterenavond heb ik (geïnspireerd door een oude lo van Birgit Koopsen) deze lo gemaakt. Degene die ons mailadres kennen weten wel waarop de titel slaat. (-:

Tot slot wil ik alle lezers van mijn blog uiteraard prettige kerstdagen toewensen!

dinsdag 18 december 2007

My favorite angel

Hier is ie dan:

De grote sneeuwvlok is gemaakt met mijn nieuwste Cricutcartridge Accent Essentials. Gekocht via Ebay USA. Hij stond al lang op mijn verlanglijstje, maar heb eerst even gewacht totdat ie wat goedkoper werd. Wat een mooie dingen kun je daarmee maken!

maandag 17 december 2007

Sneak Peek

Het is te donker om nog een fatsoenlijke foto te maken. Maar hier alvast een sneak peek van de volgende layout voor in het kerstalbum.

zondag 16 december 2007

Nieuwe kerstlo

Goh, ik kan bijna een kerstalbum gaan maken. Zoveel kerstlayouts heb ik de laatste tijd gemaakt. Maar het lijkt me ook wel leuk als de kinderen later kunnen zien hoe onze boom er ook al weer uitzag...


vrijdag 14 december 2007

Onze kerstboom

Gezellig! Hij staat er weer; onze kerstboom! Járen heb ik geroepen dat er bij ons noooooit een kunstboom zou komen en ging ik op zoek naar de perfecte échte boom, maar altijd was er wel iets mis mee. Te groot, te klein, scheef, aan één kant kaal, naalden die al voor kerst uitvielen, je kent het wel. En toen ons huis 4 jaar geleden ipv dennengeur naar de hondenpoep rook (ingetrapt bij het uitzoeken van een boom), had ik er letterlijk strontgenoeg van. Er kwam een kunstboom! We hebben nu een perfecte boom en ik vind het ideaal. Hopelijk daal ik nu niet in aanzien bij mijn bezoekers....... ((-;

De boom hangt vol met zilveren (chocolade) ballen, sterren, candy canes, kaboutertjes en engeltjes.

Deze laatste heb ik gekocht toen ik net op mezelf ging wonen en ik vind ze nog steeds zo ontzettend schattig! Maar het aller-, allermooiste wat ik in de boom heb hangen vind ik toch wel dit engeltje. Gemaakt door Jorg in groep 2.

Is het geen schatje? Elk jaar als het engeltje uit de doos komt, dan moet ik denken hoe lief en klein en onschuldig mijn bengeltje toen nog was. (Dat is hij nu nog wel hoor, maar het is tóch anders). En het engeltje? Dat doe ik nooooooooit meer weg!!

donderdag 13 december 2007

Help!

Gisteren heb ik deze layout gemaakt. Ik vind hem niet echt geweldig, waarschijnlijk komt dat door de saaie kleuren. Geef mij maar vrolijke kleurtjes! Foto is gemaakt in Madam Tussauds.

maandag 10 december 2007

Kaarten

Zondag had ik voor het eerst sinds lange, lange tijd weer eens een onweerstaanbare drang om kaarten te gaan maken. Heb gelijk maar een voorraadje aangelegd, zodat ik even vooruit kan! De kaarten zijn schaamteloos gelift van Nancy van den Berg, dus aan haar alle eer!! Ik vind het ontzettend leuk hoe zij met transparante delen werkt. Enkele kaarten hebben nog geen tekst. Die zet ik er pas op als ik een bestemming heb.Eigenlijk vind ik ze te mooi om te versturen, zucht........ Dat is nu het nadeel van kaarten maken. Ik geloof dat ik daarom ook liever scrap, dan mag je alles lekker zelluf houden! ((-:

zondag 9 december 2007

zaterdag 8 december 2007

Ark van Noah

Al jaaaaaaaaaren vraag ik aan de Sint de Ark van Noah. En elk jaar lachen de kinderen zich rot als ik hem weer niet heb gekregen. Ze denken dat ik de ''goedkope" plastic versie van Playmobil bedoel, maar niets is minder waar. Ik wil die handgemaakte-houten-boot uit de-houten-speelgoed-winkel, met handgemaakte-houten- dieren en een handgemaakte-houten-Noah! Natuurlijk is dat ding belachelijk duur en ik vermoed dat dat de reden is dat ik hem nooit krijg van de Sint.

Maar dit jaar kreeg ik een prachtig ingepakt cadeautje van mijn Sint met daarin een flesje van mijn favoriete parfum Noa. En weet je wat ons 8-jarig bijdehante zoontje toen riep?? "Hé mam, nou heb je Noah al, nu alleen De-Ark-Van nog!!"
Oké, genoeg gekletst. Hier nog een layout van dit bijdehante menneke. Foto's zijn 8 jaar oud en die scheetjes van toen vechten elkaar nu regelmatig het huis uit..........

vrijdag 7 december 2007

Big trek?

Zo, de Sint is weer vertrokken en de kasten zijn weer gevuld. We hebben een leuke Sinterklaasavond gehad en de kinderen waren dik tevreden met hun kadotjes. Het tennissen was gisterenavond weer eens afgelast, dus scraptime!!


Vanochtend ben ik naar De Creatie en naar Heesch geweest, waar ik een boel spulletjes heb ingeslagen. Je hoort mij dus niet klagen als het het hele weekend regent; ik vermaak we wel!! Fijn weekend!

dinsdag 4 december 2007

Vol verwachting.....

klopt ons hart. Nog één nachtje slapen.......
Vorig jaar heeft Jorg diep in de nacht het paard nog over ons dak horen lopen. Dat heeft hij dit jaar nog niet gehoord. Als Hij ons maar niet vergeet.....

Druk, druk, druk

December een drukke maand? Daar hoort een drukke layout bij!

maandag 3 december 2007

December

Het is weer zover; de decembermaand is aangebroken. Een tijd met voor ons ontelbaar veel verjaardagen in onze naaste omgeving (te beginnen met Ivy op 2 december), maar ook met allerlei tradities zoals de verjaardag van de Sint, surprises maken, de kerstboom zetten, Kerstmis, oudjaar, het oliebollentoernooi en het kerstwintercircus. Met andere woorden druk, druk, druk, maar wel allemaal leuke dingen.

Ik had dan ook met de kinderen afgesproken dat de surprises 30 november klaar moesten zijn, simpelweg omdat we daar anders geen tijd meer voor hadden. Jorg mocht dit jaar voor de 1e keer een lotje trekken op school en hij vindt het machtig spannend! Samen met mama en met behulp van de Cricut (waarbij HIJ op de knopjes mocht drukken!) heeft hij iets in elkaar geknutseld.


En nee, hij heeft geen abces. Het is gewoon een pepernoot in zijn wang!

En gisteren was Ivy dan eindelijk jarig. Poehé, wat heeft ze daar lang naar uit gekeken. Zaterdag zijn we haar nieuwe fiets op gaan halen. Het is een omafiets met koeieprint (hè, vergeten een foto te maken). 's-Morgens kwam een vriendin van een nichtje haar haren vlechten.

Om 11.00 uur stond het eerste bezoek aan de deur. Natuurlijk hebben we eerst "Lang zal ze leven" gezongen en daarna mocht ze (op eigen verzoek, ik dacht dat ze het niet meer zou willen) de 12 kaarsjes uitblazen.


Het was een drukke en gezellige dag en mevrouw is weer enorm verwend. Volgende week haar feestje nog en dan zit het er weer op.

Zo, dat was het voor vandaag. Ik ga de boel hier opruimen, boodschappen doen en vanmiddag naar mijn moeder die vandaag jarig is. Bedankt voor je bezoek (wie wordt de 1000ste bezoeker??) en een fijne week!

donderdag 29 november 2007

Hier istie dan!


Nog meer kerstmis

Gisterenavond heb ik nog een kerstlo gemaakt en ik ben er heeeeeelemaal gelukkig mee! Maar helaas............blogger wil geen foto's uploaden. Houdt mijn blog in de gaten want zodra blogger weer meewerkt zet ik hem erop.

Nu vlug nog wat inkopen gaan doen. Ivy is zondag jarig en ook de Goedheiligman moet ik nog wat helpen. Druk, druk, druk!

dinsdag 27 november 2007

Holidays are coming!

Nu de kersttijd eraan komt had ik wel weer zin om een kerstlo-tje te maken. Here it comes:

maandag 26 november 2007

Beloofd is beloofd!

Hier zijn ze dan:


Papier is van Scenic Route. Ik vind het een prachtige lijn met hele mooie kleuren.

Leuk dat je bent langsgekomen. Enne......voel je vrij om een berichtje achter te laten. Dat vind ik namelijk errug leuk!! ((-:

zondag 25 november 2007

Sneak peeks

Oooh, ik ben vandaag nog helemaal niet buiten geweest en ben me toch duf........ Vanochtend eerst lekker uitgeslapen; ik lag er vannacht pas om 3.00 uur in en de kinderen waren bij oma. Hmmmmm, wat een luxe! Of die dufheid nu komt door het niet naar buiten gaan of door het aantal drankjes dat ik gisterenavond genuttigd heb, dat weet ik niet.......

Vanmiddag tijd gemaakt voor 2 layouts. Nu ik er een baantje bij heb, heb ik natuurlijk minder tijd om te scrappen )-: Ik was wederom geïnspireerd door de lo's van Nancy. Tis helaas te donker om nog goede foto's van de lo's te maken, maar sneak peeks lukken wel. Dus ben je nieuwsgierig naar de complete layouts, dan moet je morgen even terugkomen. Fijne avond!
maandag 19 november 2007

Mijn (b)engeltje

Zaterdag kwam ik op zolder een doos met oude en dubbele foto's tegen. Hoera!! Daarin zat ook deze foto van Jorg, nog net geen 2, voor de kerstboom met een haarbandje, vleugeltjes en een toverstafje van Ivy. Zeg nu zelf, dit (b)engeltje vráágt er toch om om verscrapt te worden?! Och, wat was het toch een heeeerlijk menneke! (Nu nog wel hoor, maar een bijna 9-jarige is tóch anders.....)


zaterdag 17 november 2007

Londen en workshop Akkefietje

Hé hallo. Zoals gezegd ben ik dinsdagmorgen vanaf Eindhoven Airport met 2 vriendinnen naar Londen geweest. Het was erg gezellig en we hebben vooral geshopt, gewinkeld en geshopt. Voor het eerst bij Harrods geweest (alhoewel mijn moeder zegt dat ik er op 12-jarige leeftijd ook geweest ben, maar daar kan ik me niets meer van herinneren). Dus voor mijn beleving de 1e keer. Ongelóóóófelijk! Wat hebben ze daar veel dingen. Jorg wilde graag wat spulletjes van zijn favoriete voetbalploeg Chelsea. Ze hadden er een shirt hangen met alle originele handtekeningen van de spelers. Mogen jullie raden wat het kost! 1.000 euro!!! Niet meer normaal toch. Ik denk dat ik Jorg's PSV-shirt met handtekeningen ook maar eens op internet ga zetten (((-; Londen was een beetje in kerstsfeer, maar nog niet helemaal.De musical Grease was hartstikke leuk! Ik heb genoten! Op het vliegveld was het nog even spannend of we onze handbagage konden meenemen, maar na flink proppen en duwen lukte het. Mijn koffertje woog op de gram af 10 kg! Op woensdagavond landden we om 7 uur al weer op Eindhoven Airport en om half 8 was ik thuis, waar de kinderen vol verwachting zaten te wachten op mijn komst. Wat zou mama mee hebben gebracht?

Donderdag had ik een workshop van Karen Burniston bij Akkefietje. Ik heb een ontzettend leuk boekje gemaakt. Alleen de foto's moeten er nog in. Ik heb helaas nog geen foto's, maar als je geïntresseerd bent dan kun je hier zien wat we hebben gemaakt. Leuk, leuk, leuk! Ik hoop morgen nog wat te scrappen. Nog een fijn weekend (of wat er nog van over is) allemaal.

maandag 12 november 2007

Magic in the Air

Hallo, daar ben ik weer! Gisterenmiddag heb ik gezellig met de buurvrouw en buurmeisjes zitten scrappen. Alhoewel scrappen? Eigenlijk wordt er meer gebept dan gescrapt, hè buuf? We hadden ook nog pizza laten bezorgen door mijn zoon en man, dus dat was helemaal feest. Moeten we vaker doen!

Tussen al het beppen en eten door ook nog een lo gemaakt. Deze foto is gemaakt in januari 2006 en komt in m'n Disney-album.

Thuis heb ik ook nog een lo-tje gemaakt. Ik had nog een boel rondjes over van mijn vorige lo en aangezien ik toch geen inspiratie had, heb ik nog maar een cirkeltjes lo gemaakt. Errug ontspannend om te doen! Verstand op nul en plakken maar! Tis net alsof ik weer op de kleuterschool zit! (-: Op de foto onze Ivy van net 1 jaar oud bij het UNA-carnaval. Wat een scheetje hè?


Nou, ik ben bang dat er de rest van de week niet veel gescrapt meer wordt. Ik ga morgenvroeg namelijk met 2 vriendinnen naar Londen! Lekker shoppen en 's-avonds naar de musical Grease. Woensdagavond zijn we weer terug. Alhoewel......donderdagmiddag heb ik een workshop van Karen Burniston bij Akkefietje. Ik heb dus nog wat in het vooruitzicht! Jullie horen nog wel hoe het geweest is. Have a nice week!

donderdag 8 november 2007

Forever young!

Zouden we dat niet allemaal willen zijn?? Maar ach, het is waar wat ze zeggen; je bent zo jong als je jezelf voelt! Op de foto Ivy en Frank vorig jaar oktober in de Pyranha (Efteling). 4 maten cirkels geponst/gestanst en opgeplakt. Ideaal om van je restjes af te komen! Idee van 2peas afgehaald.

Zo, nu nog even duimen dat het ophoudt met regenen, want ik moet nog gaan tennissen. Fijne avond!

In de ban van de cirkel

Ik heb de cirkelsnijder ontdekt!! 4 jaar geleden kocht ik hem, ik heb hem 2 keer geprobeerd, maar was er niet tevreden over, omdat ik niet helemaal perfect rond uitkwam. Niet het geduld hebbend om het papier even vast te plakken en het apparaat verdween in de kast.


Dat geduld heb ik nu wel. Heb de laatste tijd sowieso veel meer geduld als vroeger. Zou ik dan toch eindelijk verstandig worden? In ieder geval de cirkelsnijder uit het stof gehaald, een papiertje op de snijmat vastgeplakt en op mijn gemakje een cirkeltje proberen te snijden. En wat blijkt??? Het ding werkt als een tierelier! Er gaat een wereld voor me open. Vanaf nu geen glazen, borden en schalen meer die als mal dienen, ik pak gewoon de cirkelsnijder. (-:


zondag 4 november 2007

Nieuwe layouts

Hoi, daar ben ik weer. Surfend op het www kwam ik het blog van Nancy tegen en heb een layout van haar schaamteloos gelift. Ik hoop dat ze het niet erg vindt.


Het viel me op dat ze vaak met dezelfde schets werkt, maar dan telkens met een andere lijn papier, waardoor je toch weer een heel andere lo krijgt. Nu, dat heb ik ook maar eens geprobeerd en het werkt erg gemakkelijk moet ik zeggen.

zaterdag 3 november 2007

We are family


Ik ben een nieuwe startpapina aan het maken en daar wil ik een foto van ons gezin opzetten. De foto moet eerst op het www gepubliceerd staan, anders kan ik hem niet uploaden. Dus vandaar een oude lo (al weer 3 jaar, wat vliegt de tijd!). Wij hebben weinig op het programma staan dit weekend, dus ik ben van plan om nog wat te gaan scrappen. Fijn weekend allemaal!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...