Pagina's

maandag 31 december 2007

Gelukkig nieuwjaar!

Graag wil ik alle lezers van mijn blog een prettige jaarwisseling en een gelukkig, gezond en creatief nieuwjaar toewensen!!

donderdag 27 december 2007

Gotcha!

Geïnspireerd door een lo van Marcia Hamelijnck heb ik deze simpele lo gemaakt. Foto is vorige week donderdag gemaakt, toen er hier een ietsiepietsie sneeuw lag!

woensdag 26 december 2007

Quality Time

Yes! Gisterenavond en vanochtend tijd gevonden om te scrappen. Nu snel verkleden en naar het kerstdiner bij de schoonfamilie.

maandag 24 december 2007

Bijna Kerstmis......

Zo, dat is lang geleden! Nog één nachtje en dan is het kerstfeest. Helaas is de sneeuw hier helemaal gesmolten, dus geen witte kerst voor ons. Maar dat mag de pret niet drukken.

Vanavond gaan we gezellig gourmetten met mijn schoonouders. Jorg heeft de tafel al gedekt en Ivy is bezig met de menukaartjes. Ze hebben een heel schema gemaakt wie wat mag doen.

Morgenvroeg mogen ze een ieniemienie klein kadotje uitpakken en eindelijk een chocolade kerstbal uit de boom pakken. Ze hebben nog stápels chocoladeletters liggen, maar néé, die kerstballen; die willen ze! Daarna gaan we heel relaxt uitgebreid ontbijten, een dvd-tje kijken en een spelletje spelen; dat is wat de kids graag willen. Geen diner, maar gewoon wat lekkere hapjes; Jorg wil het liefst een tomatencrèmesoep en Ivy een garnalencoctail. Haha, een kinderhand is gauw gevuld. En waarom moeilijk doen, als ze dit graag willen? Aan het einde van de middag gaan we naar het Kerstwintercircus. (Stiekem hoop ik ook nog wat te kunnen scrappen, maar ja, dat is van ondergeschikt belang.) 2e Kerstdag gaan we met mijn schoonfamilie doorbrengen. We hoeven er pas om 15.30 uur te zijn, dus van te voren ga ik zéker nog wat scrappen. Dus, al met al, een hele relaxte Kerst! Héérlijk!

Gisterenavond heb ik (geïnspireerd door een oude lo van Birgit Koopsen) deze lo gemaakt. Degene die ons mailadres kennen weten wel waarop de titel slaat. (-:

Tot slot wil ik alle lezers van mijn blog uiteraard prettige kerstdagen toewensen!

dinsdag 18 december 2007

My favorite angel

Hier is ie dan:

De grote sneeuwvlok is gemaakt met mijn nieuwste Cricutcartridge Accent Essentials. Gekocht via Ebay USA. Hij stond al lang op mijn verlanglijstje, maar heb eerst even gewacht totdat ie wat goedkoper werd. Wat een mooie dingen kun je daarmee maken!

maandag 17 december 2007

Sneak Peek

Het is te donker om nog een fatsoenlijke foto te maken. Maar hier alvast een sneak peek van de volgende layout voor in het kerstalbum.

zondag 16 december 2007

Nieuwe kerstlo

Goh, ik kan bijna een kerstalbum gaan maken. Zoveel kerstlayouts heb ik de laatste tijd gemaakt. Maar het lijkt me ook wel leuk als de kinderen later kunnen zien hoe onze boom er ook al weer uitzag...


vrijdag 14 december 2007

Onze kerstboom

Gezellig! Hij staat er weer; onze kerstboom! Járen heb ik geroepen dat er bij ons noooooit een kunstboom zou komen en ging ik op zoek naar de perfecte échte boom, maar altijd was er wel iets mis mee. Te groot, te klein, scheef, aan één kant kaal, naalden die al voor kerst uitvielen, je kent het wel. En toen ons huis 4 jaar geleden ipv dennengeur naar de hondenpoep rook (ingetrapt bij het uitzoeken van een boom), had ik er letterlijk strontgenoeg van. Er kwam een kunstboom! We hebben nu een perfecte boom en ik vind het ideaal. Hopelijk daal ik nu niet in aanzien bij mijn bezoekers....... ((-;

De boom hangt vol met zilveren (chocolade) ballen, sterren, candy canes, kaboutertjes en engeltjes.

Deze laatste heb ik gekocht toen ik net op mezelf ging wonen en ik vind ze nog steeds zo ontzettend schattig! Maar het aller-, allermooiste wat ik in de boom heb hangen vind ik toch wel dit engeltje. Gemaakt door Jorg in groep 2.

Is het geen schatje? Elk jaar als het engeltje uit de doos komt, dan moet ik denken hoe lief en klein en onschuldig mijn bengeltje toen nog was. (Dat is hij nu nog wel hoor, maar het is tóch anders). En het engeltje? Dat doe ik nooooooooit meer weg!!

donderdag 13 december 2007

Help!

Gisteren heb ik deze layout gemaakt. Ik vind hem niet echt geweldig, waarschijnlijk komt dat door de saaie kleuren. Geef mij maar vrolijke kleurtjes! Foto is gemaakt in Madam Tussauds.

maandag 10 december 2007

Kaarten

Zondag had ik voor het eerst sinds lange, lange tijd weer eens een onweerstaanbare drang om kaarten te gaan maken. Heb gelijk maar een voorraadje aangelegd, zodat ik even vooruit kan! De kaarten zijn schaamteloos gelift van Nancy van den Berg, dus aan haar alle eer!! Ik vind het ontzettend leuk hoe zij met transparante delen werkt. Enkele kaarten hebben nog geen tekst. Die zet ik er pas op als ik een bestemming heb.Eigenlijk vind ik ze te mooi om te versturen, zucht........ Dat is nu het nadeel van kaarten maken. Ik geloof dat ik daarom ook liever scrap, dan mag je alles lekker zelluf houden! ((-:

zondag 9 december 2007

zaterdag 8 december 2007

Ark van Noah

Al jaaaaaaaaaren vraag ik aan de Sint de Ark van Noah. En elk jaar lachen de kinderen zich rot als ik hem weer niet heb gekregen. Ze denken dat ik de ''goedkope" plastic versie van Playmobil bedoel, maar niets is minder waar. Ik wil die handgemaakte-houten-boot uit de-houten-speelgoed-winkel, met handgemaakte-houten- dieren en een handgemaakte-houten-Noah! Natuurlijk is dat ding belachelijk duur en ik vermoed dat dat de reden is dat ik hem nooit krijg van de Sint.

Maar dit jaar kreeg ik een prachtig ingepakt cadeautje van mijn Sint met daarin een flesje van mijn favoriete parfum Noa. En weet je wat ons 8-jarig bijdehante zoontje toen riep?? "Hé mam, nou heb je Noah al, nu alleen De-Ark-Van nog!!"
Oké, genoeg gekletst. Hier nog een layout van dit bijdehante menneke. Foto's zijn 8 jaar oud en die scheetjes van toen vechten elkaar nu regelmatig het huis uit..........

vrijdag 7 december 2007

Big trek?

Zo, de Sint is weer vertrokken en de kasten zijn weer gevuld. We hebben een leuke Sinterklaasavond gehad en de kinderen waren dik tevreden met hun kadotjes. Het tennissen was gisterenavond weer eens afgelast, dus scraptime!!


Vanochtend ben ik naar De Creatie en naar Heesch geweest, waar ik een boel spulletjes heb ingeslagen. Je hoort mij dus niet klagen als het het hele weekend regent; ik vermaak we wel!! Fijn weekend!

dinsdag 4 december 2007

Vol verwachting.....

klopt ons hart. Nog één nachtje slapen.......
Vorig jaar heeft Jorg diep in de nacht het paard nog over ons dak horen lopen. Dat heeft hij dit jaar nog niet gehoord. Als Hij ons maar niet vergeet.....

Druk, druk, druk

December een drukke maand? Daar hoort een drukke layout bij!

maandag 3 december 2007

December

Het is weer zover; de decembermaand is aangebroken. Een tijd met voor ons ontelbaar veel verjaardagen in onze naaste omgeving (te beginnen met Ivy op 2 december), maar ook met allerlei tradities zoals de verjaardag van de Sint, surprises maken, de kerstboom zetten, Kerstmis, oudjaar, het oliebollentoernooi en het kerstwintercircus. Met andere woorden druk, druk, druk, maar wel allemaal leuke dingen.

Ik had dan ook met de kinderen afgesproken dat de surprises 30 november klaar moesten zijn, simpelweg omdat we daar anders geen tijd meer voor hadden. Jorg mocht dit jaar voor de 1e keer een lotje trekken op school en hij vindt het machtig spannend! Samen met mama en met behulp van de Cricut (waarbij HIJ op de knopjes mocht drukken!) heeft hij iets in elkaar geknutseld.


En nee, hij heeft geen abces. Het is gewoon een pepernoot in zijn wang!

En gisteren was Ivy dan eindelijk jarig. Poehé, wat heeft ze daar lang naar uit gekeken. Zaterdag zijn we haar nieuwe fiets op gaan halen. Het is een omafiets met koeieprint (hè, vergeten een foto te maken). 's-Morgens kwam een vriendin van een nichtje haar haren vlechten.

Om 11.00 uur stond het eerste bezoek aan de deur. Natuurlijk hebben we eerst "Lang zal ze leven" gezongen en daarna mocht ze (op eigen verzoek, ik dacht dat ze het niet meer zou willen) de 12 kaarsjes uitblazen.


Het was een drukke en gezellige dag en mevrouw is weer enorm verwend. Volgende week haar feestje nog en dan zit het er weer op.

Zo, dat was het voor vandaag. Ik ga de boel hier opruimen, boodschappen doen en vanmiddag naar mijn moeder die vandaag jarig is. Bedankt voor je bezoek (wie wordt de 1000ste bezoeker??) en een fijne week!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...