Pagina's

zaterdag 30 december 2017

Tita TovenaarToen ik vanochtend aan dit cadeauzakje en het inkleuren van de tovenaar begon, schoot meteen het liedje 'mijn vader is een tovenaar' in mijn hoofd. De 40/45-plussers onder ons weten vast meteen welk liedje ik bedoel...
Stampin' Up! Magical Day. Verkrijgbaar vanaf 3-1-2018Het vervelende is dat het liedje nu al de godganse in mijn hoofd zit en weigert er uit te gaan.Of dat nog ooit goed komt?Dat zien we morgen dan wel weer. (-;


vrijdag 29 december 2017

Werkbeschrijving Memories & More Merry Little Christmas albumHoi, leuk dat je (weer) langskomt!Het is al weer een paar maanden geleden dat ik enkele workshops gaf met de Memories & More Merry Little Christmas kaartjes. Het basis-idee zag ik van de zomer in Thailand bij een Canadese collega demonstratrice.


Misschien hebben jullie de voorkant van het mini-albumpje al wel eerder voorbij zien komen, maar de inhoud nog niet. Deze donkere, natte laatste vrijdag van het jaar lijkt me een mooie gelegenheid daarvoor. Ik zal tevens beknopt proberen uit te leggen hoe ik het boekje heb gemaakt.Als basis voor het boekje plakte ik 4 Stampin' Up! C6 enveloppen aan elkaar zoals op onderstaande foto.


De flap op de meest rechtse envelop plakte ik dicht. Dit werd mijn voorzijde.


Vouw je enveloppen als een harmonica in elkaar, zodat ze als een leesboek opengaan. De binnenzijde van de enveloppen liet ik open. Je kan er dan desgewenst nog tags of andere leuke kaartjes in doen. Helaas ben ik deze vergeten te fotograferen. Let er dus bij het plakken van het cardstock op dat die zijdes open blijven.Het cardstock plakte ik rechtstreeks op de enveloppen. Hierna trok ik met potlood een streep door het midden en plakte hierlangs enkele dimensionals. Dit doe je dus alleen aan de buitenzijde van het boekje. De dimensionals dienen als geleide van het jute touw waarmee je straks je boekje sluit. Plak het touw (ong. 1,1 meter) dus niet vast. 


Versier je pagina's naar eigen smaak. De M&M kaartjes bevestigde ik met dimensionals om wat diepte te creëren.De kindjes op de foto's zijn mijn zoon en dochter toen ze respectievelijk bijna 1 en 4 jaar waren. Zijn ze niet schattig? (-;Tot slot kun je nog allerlei tags invoegen en sluit je heb boekje met een mooie strik in het touw. Uiteraard kun je dit boekje in allerlei thema's maken. De basis is een snel en eenvoudig ontwerp.Ik hoop dat het een beetje duidelijk is. Gebruik je eigen creativiteit om er je eigen draai aan te geven. Veel plezier en succes ermee!donderdag 28 december 2017

Make-and-take en catalogus afhalenHet is inmiddels al weer 2 weken geleden dat klanten en geïnteresseerden de nieuwe voorjaarscatalogus en Sale-A-Bration folder bij me konden afhalen en een gratis Make-and-Take volgden. Tjonge, wat vliegt de tijd voorbij.Nadat we de catalogus onder het genot van een kopje koffie of thee gezamenlijk hadden doorgebladerd en alle nieuwe producten die ik al in mijn bezit had met oehs en aahs hadden bewonderd, was er nog tijd voor een Make-and-Take. We pimpten en klein pizza-doosje (deze blijven in het assortiment) met de nieuwe 18-delige stempelset Picture Perfect Birthday. Deze set is vanaf 3-1-2018 verkrijgbaar.


En we maakten er ook nog een bijpassend kaartje en envelopje bij.Het was een gezellige middag en avond. Erg leuk ook om zo samen de catalogus door te bladeren. Iedereen ziet toch weer andere dingen en er worden veel tips en ideeën uitgewisseld. Als het goed is moet nu iedereen die in de afgelopen maanden een Stampin' Up! bestelling bij me heeft gedaan de voorjaarscatalogus hebben ontvangen. Zo niet, geef dan een gil. Heb je de afgelopen maanden niet bij me besteld en heb je geen vaste demonstratrice, maar zou je wel graag een catalogus willen ontvangen, dan kan ik er tegen vergoeding van de verzendkosten eentje naar je opsturen. Stuur me in dat geval gerust een mailtje.Persoonlijk vind ik het erg leuk om een doosje met geld en een kaartje cadeau te geven. De feesttoeter en kaarsjes stopte ik ook in een zakje van cellofaan en om het nog wat extra feestelijk te maken strooide ik er witte en zilveren confetti bij. Klik hier voor meer inspiratie met de Picture Perfect Birthday set.Picture Perfect Birthday Stampin' Up! Photopolymer € 213 januari start Sale-a-Bration en dan plaats ik meteen een verzamelbestelling. Wil je mee bestellen laat het weten. Maar ook als je voor die tijd nog iets uit bijv. de kerstgids wilt, dan kan ik het nog voor je bestellen. Ik laat het dan rechtstreeks van Stampin' Up! naar jou thuis sturen. De verzendkosten zijn dan standaard € 5,95.Leuk dat je weer langs kwam en graag tot een volgende keer.woensdag 27 december 2017

BedanklabelsGoedemorgen op deze '3e kerstdag'.Zoals ik gisteren al schreef  ben ik bezig met de voorbereidingen van de Sale-a-Bration en teamdag. Mijn goede voornemen is om van 2018 een goed gestructureerd en georganiseerd jaar te maken! (Proest)Omdat ik natuurlijk enkele bestellingen tijdens Sale-a-Bration hoop te krijgen, heb ik alvast wat bedanklabels gemaakt. Want je weet, als je bij mij bestelt krijg je altijd een zelfgemaakt kaartje/labeltje en een aardigheidje bij de levering.Stampin' Up! In de bloemetjes zetten.De stempelset die ik hier gebruikte is een nieuwe Nederlandse stempelset van Stampin' Up! en heet 'In de bloemetjes zetten'. De engelse versie heet Petal Palette. Het zwart/wit designpapier Petal Passion is ook nieuw. De sets, bijpassende framelits dies en het papier zijn verkrijgbaar vanaf 3 januari 2018. Meteen bij de lancering van de nieuwe catalogus heb ik ook kleine papierpakketjes beschikbaar. Lees hierover meer op 3 januari.Dit was het weer voor vandaag. Nu op naar de slager, eens kijken of ik nog een gourmetschotel kan scoren.Leuk dat je langs kwam en een fijne dag nog!

dinsdag 26 december 2017

Kling, slokje, klingelingekling
Kling, slokje, kling... (-;Gebruikte stempelset Bubble Over verkrijgbaar vanaf 3-1-2018
Op de valreep wil ik jullie nog graag een hele fijne 2e kerst-avond toewensen!
In de aanloop naar kerst is het er niet meer van gekomen om te bloggen. We zouden geen kerstcadeautjes doen, maar inmiddels ligt het onder de boom op een 'wonderbaarlijke' wijze tóch weer bezaaid met mooi ingepakte cadeautjes. Vandaag moet mijn dochter werken en daarom worden ze 3e kerstdag pas uitgepakt.Eerste kerstdag brachten we met mijn familie door. Omdat we het niet fijn vinden om de hele dag aan tafel te zitten speelden we met de liefhebbers eerst een tennistoernooitje buiten....
Voor het eerst sinds maanden had ik weer een racket vast. Heerlijk.Nadat iedereen weer opgefrist was gingen we naar mijn zusje 3.0 (voor de kijkers links op de foto) voor een bijzonder samengesteld kerstdiner.Daarna speelden we een quiz die door mijn zoon (de jongste van de familie) samen met de oudste neef gemaakt was.Dat ik het antwoord op de vraag 'welke plek heeft Margriet dit jaar op de Stampin' Up! wereld ranglijst gehaald?' fout beantwoordde, daar zullen we het maar niet over hebben. (Bloos)Vandaag een lekker rustig dagje thuis en sinds een dag of 10 eíndelijk mijn knutselspullen weer eens aangeraakt. Ik begon serieus afkickverschijnselen te krijgen. De aanleiding van mijn kaart hier bovenaan was trouwens deze advertentie die ik op Facebook tegenkwam.


 Proost!Vanaf nu ga ik me voorbereiden op de Sale-a-Bration die 3 januari 2018 start en mijn teamdag van eind januari. En ik ga mijn stinkende best doen om regelmatig te bloggen. Kom jij dan terug om te kijken en lezen?
dinsdag 19 december 2017

Secret Sint Swap Deel II: december feestpakketje
Mijn 2e blogbericht van vandaag. Ik loop achter. Ik ben op dreef.Eerder schreef ik hier, hier en hier al dat ik meegedaan had met een Secret Sint Swap. Behalve de December Daily en Merry Kissmas vulde ik het brievenbusdoosje met een soort van december feestpakketje. Daarin zaten:- Een zakje met toeters om het nieuwe jaar in te luiden:Roltoeter en confetti gestempeld met Picture Perfect Birthday. Verkrijgbaar vanaf 3-1-2018- Een setje strikjes voor op de kerstcadeautjes:Strik ook gestempeld met Picture Perfect Birthday. Verkrijgbaar vanaf 3-1-2018
- Feestelijke rietjes voor op oudjaarsavond:Label gestempeld met Cheers to the Year nog verkrijgbaar zolang de voorraad strekt tot max. 2-1-2018- En glitter waxine lichtjes versierd met washitape (niet van Stampin' Up!):Het paste allemaal maar nét in het brievenbusdoosje. Maar al met al een leuk pakketje, dacht ik zelf.Leuk dat je weer langs kwam en graag tot de volgende keer!
Vieren wat er te vieren valt...Dat is zo ongeveer de vrije vertaling van We Must Celebrate. De titel van een nieuwe stempelset van Stampin' Up. Ik maakte er de volgende 2 kaartjes mee.


De beesten stempels zitten eigenlijk aan elkaar vast. Maar met mijn leesbril op en een scherp schaartje durfde ik ze los te knippen. De set stond voor mij al met stip op nummer 1 in de nieuwe voorjaarscatalogus en nu helemaal. Voor het zelfde geld heb ik nu gewoon een 15-delige set i.p.v. een 12-delige.  (-:


De kerstboompjes op de kaart hierboven zijn gestempeld met de set Watercolor Christmas. Deze is nog verkrijgbaar en afgeprijsd van € 22 naar € 18,70. Deze kaart maakte ik er ook mee:


En natuurlijk kleurde ik alles in met de nieuwe Stampin' Up! Blends. (De Blends zijn ook los verkrijgbaar.) Ik moet nog flink oefenen, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit, want ik vind het kleuren echt hartstikke leuk om te doen.


Benieuwd hoe mijn favoriete We Must Celebrate set er dan uit ziet? Nou zo dus;


Is hij niet mega schattig?De set is verkrijgbaar vanaf 3 januari 2018 en kost € 24. Uiteraard bestel ik 3 januari meteen, dus als je wilt mee bestellen kan dat door simpelweg een mailtje te sturen. Je bestelling is bij mij in goede handen en wordt altijd netjes verzorgd.Ook al zo'n leuke set met diertjes is de Hedgehugs. In deze set zitten 2 egeltjes, een eekhoorn, een vogeltje en nog andere leuke stempels. Daarmee maakte ik deze kaart.


Nu ga ik natuurlijk niet al alle sets laten zien, want anders is de verrassing er straks af. Maar ben je geïnteresseerd in de producten van Stampin' Up! en heb je nog geen vaste demonstratrice? Dan stuur ik je graag de voorjaarscatalogus en Sale-a-Bration folder toe tegen vergoeding van de verzendkosten van € 3,12. Aanvragen kan via de mail.Bedankt voor het langskomen en een fijne dag!zondag 10 december 2017

Merry Kissmas | Gratis verzendingHet 2e deel van mijn Secret Sint Swap was een soort van december feest pakketje. Daarin zat o.a. dit zakje met Hersey Kisses die ik voor de gelegenheid omstempelde tot Merry Kissmas.


Tot mijn verrassing vond ik vanochtend een mailtje van Stampin' Up! in mijn inbox. Morgen 11 december is er wederom een gratis verzendactie. Je kunt dus je bestelling GRATIS vanuit Stampin' Up! op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen. Het is dan ook nog voor de kerst in huis.Je hoeft voor deze aanbieding niet door de sneeuw naar overvolle winkels, maar kunt gewoon lekker vanaf de bank bestellen in mijn online winkel (creditcard nodig) of via een mailtje naar info@bijmargriet.com (graag voor maandagavond 19.00 uur) en dan verzorg ik het voor je.Nou, het is hier in Veldhoven zojuist (11.00 uur) pas begonnen met sneeuwen. Ik ben benieuwd of hij nog blijft liggen. Van code oranje is i.i.g. nog lang geen sprake. Toch blijf ik vandaag lekker warm thuis en ga wat freubelen voor de catalogus launch party van a.s. vrijdag (er is nog plek). De erwtensoep staat te pruttelen, mijn man is de kerstboom aan het opzetten en mijn zoon vertrekt zo meteen naar Amsterdam voor de kraker van het jaar AJAX-PSV. Kortom een heerlijke december zondag.Ik geniet, jij ook?
vrijdag 8 december 2017

Secret Sint Swap Deel I: December DailyZoals je in mijn vorige post kon lezen deed ik dus net als 25 andere dames mee aan de Secret Sint Swap in het team van Bij Margriet.En behalve een brievenbuskadoosje krijgen moest ik natuurlijk ook een pakketje maken. Uiteraard wilde ik iets zelf maken, ook al had ik daar eigenlijk geen tijd voor. Je kent me hè? Margriet doet altijd graag moeilijk als het ook makkelijk kan...... Het idee in mijn hoofd was er al lang, maar met de uitvoering daarvoor werd traditiegetrouw weer veel te laat begonnen. (Ook al vind ik dat ik er dit keer goede redenen voor had (-;)Toen Noppes zich als vrijwilligster opwierp door in de verzenddoos te gaan zitten, speelde ik nog heel even met de gedachten me er gemakkelijk van af te maken.....Maar neeeeeeeeeee, jullie weten ook wel dat ik Noppes helemaal niet kan missen!Enniehouw; als kado maakte ik o.a. deze December Daily met Stampin' Up! materialen.


Ik liet bewust het jaartal weg, want misschien heeft de ontvanger dit jaar geen tijd meer om er aan te beginnen en kan ze dat volgend jaar alsnog doen.


En aangezien de ontvangster een grote muziekliefhebster is, begon ik het het dagboek met deze tekst (gevonden op het Internet).


Voor elke dag een pagina. Ik zal ze niet allemaal laten zien, want dat verveelt misschien (dat rijmt). Zo heb je toch een idee.Tussen sommige pagina's had ik een extra bladzijde gedaan om het wat persoonlijker te maken.Al met al werd een heel leuk boekje en had ik eerlijk gezegd best een ietsiepietsie moeite om het weg te geven. (Bloos)Om de ontvangster zelf ook nog iets te knutselen te geven, deed ik er een Do It Yourself pakketje bij voor de laatste dagen van december.Dit had overigens helemaal niks te maken met het feit dat ik een beetje in tijdnood zat....(-;Daarnaast maakte ik nog een december feestpakketje. Ja, ja, je zult het niet geloven, dat paste allemaal in die brievenbusdoos.


Over het december feestpakketje later meer.Dan nog even iets anders. A.s. vrijdag 15 december om 12.30 en 19.00 uur kun je bij mij de nieuwe catalogus en Sale-A-Bration folder komen afhalen en een gratis make-and-take volgen. De aanvangstijd van de middagsessie is vervroegd i.v.m. een dubbele afspraak. Heb je zin om te komen stuur me dan een mailtje. Er is nog plek.Zaterdag 16 december plaats ik weer een verzamelbestelling bij Stampin' Up!. Wil je nog iets mee bestellen laat het weten. Je krijgt dan ook meteen de nieuwe catalogus en SAB folder meegestuurd.Voor nu wens ik je een fijn weekend. Geniet van de sneeuw die misschien komen gaat, maar doe  voorzichtig.
woensdag 6 december 2017

Oh kom er eens kijken....


Wat ik in de brievenbus vond.Alles gekregen van een lieve Sint!Ons teamgenootje Klaartje (van Kaartje van Klaartje) organiseerde een Secret Sint Swap voor de dames van ons team. Maar liefst 26 dames deden mee en via Lootjestrekken.nl werden er lootjes getrokken. De bedoeling was een feestelijk pakket samen te stellen dat in een brievenbusdoosje paste en dit op 5 december open te maken. Natuurlijk met Stampin' Up! en Sinterklaas in ons achterhoofd. Geheimhouding verplicht!
Alleen de voorpret was al superleuk. Al die pakketjes die één voor één werden bezorgd op de verschillende adressen in Nederland en waarvan foto's in onze Facebookgroep werden gezet. De spanning steeg vanaf 3 december...  Zouden alle pakjes wel op tijd aan komen. Je weet het tegenwoordig niet met PostNL hè?Maar Pieten die in tijdnood kwamen bezorgden het persoonlijk, al dan niet vergezeld met harde kloppen op het raam. Eén hulpsint was wel heel modern. Die stuurde een geheimzinnig SMS-je toen het pakket alsnog in de brievenbus werd geduwd. Er ware zelfs enkele demo's die zich helemaal niet hadden opgegeven en tóch een pakketje kregen. Is dat wat?!Hoe dan ook, het was een feest toen we gisterenavond om 21.00 uur ein-de-lijk onze pakketjes mochten openen. Mijn pakketjes waren haast te mooi om open te maken.


En er zat ook nog eens een heel leuk gedicht bij.


Ik zeg haast te mooi om open te maken, want natuurlijk maakte ik ze wél open.Ik kreeg een prachtig mooi bedrukt en gepersonaliseerd fotoframe.En daarnaast ook nog een schitterend zelf gemaakt album.


Kijk toch eens naar al die details. De kraaltjes, het fototoestelletje, de button, het zakje..... Echt heel mooi afgewerkt.


En dan de binnenkant......


Hier word je toch spontaan helemaal verliefd op!!!Tjonge jonge, wat ben ik toch een bofkont. Dank je wel lieve Sinterklaas dat je zoveel moeite voor mij hebt gedaan. XXXEn nu zijn jullie vast en zeker benieuwd wat deze Sint dan had gemaakt? Houd mijn blog maar in de gaten. Ik zet het er z.s.m. op.Fijne dag nog.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...