Pagina's

woensdag 30 mei 2018

Kleine pakketjes papier | (opnieuw) aanmelden nieuwsbrief | laatste bestelling oude catalogusHaidiehai,Ik heb zojuist weer een nieuwsbrief verzonden. Ik ben begonnen met een nieuwe lijst waarvoor je je i.v.m. de nieuwe Privacy Wetgeving opnieuw hebt moeten aanmelden. Wel aangemeld maar niet ontvangen? Check je map met ongewenste mail of laat het even weten. Nog niet aangemeld? Stuur dan een mailtje waarin je schrijft dat je mijn nieuwsbrief wenst te ontvangen.Degene die mijn nieuwsbrief wel hebben ontvangen of me op Facebook volgen hebben al kunnen lezen dat ik weer een lading kleine pakketjes papier ga snijden. Alle informatie hierover staat op deze aparte info pagina. Het papier en ook lint is al te reserveren en zal ong. 10 juni uitgeleverd worden.Donderdag 31 mei is de laatste kans om producten die uit de collectie gaan te bestellen. Mijn verzamelbestelling gaat om 10.00 uur de deur uit. Heb je nog iets uit de oude catalogus dat je heel graag wilt hebben, dan is dit je laatste kans. Vergeet ook de verdwijnende kleuren refills en/of papier niet. Je vindt de retired producten hier.Groetjes uit een broeierig warm Veldhoven,

Margriet

Alweer een rouwkaartje )-:


Het is te gek de laatste tijd. Zoveel vrienden, familie en kennissen waarvan een van de ouders overlijdt...Het is best wel logisch natuurlijk. Ik ben op een leeftijd waarbij de ouders in mijn omgeving allemaal ouder worden. De meeste hebben de 80 al wel bereikt. Dan wordt de kans ook steeds groter dat er mensen ontvallen. Hard, maar het is niet anders.Deze kaart maakte ik met de set Rooted in Nature (of Puur Natuur in het Nederlands). Ik werd daarbij volledig geïnspireerd door mijn Duitse up-upline Tanja Kolar. Ik vond haar kaart zo mooi, dat ik hem bijna helemaal namaakte. Alleen de tekst is anders. Alle eer voor Tanja dus!
Ik knipte de 'Thinking' los en stempelde met het Labeler Alphabet de lettertjes 'Of You'. Beide teksten embosste ik met wit embossing poeder.
Nou, ik hoop dat dit voorlopig het laatste condoleance kaartje is. Volgende keer weer een vrolijker bericht. En nog maar 2 nachtjes slapen tot de nieuwe catalogus!Groetjes en een fijne dag,
Margrietdinsdag 29 mei 2018

Cheaper than therapy


Voor als je nog twijfelt......


(-;Margriet

maandag 28 mei 2018

Het leven is één groot feest...


Maar je moet zelf de slingers ophangen stempelen!Nou, dat heb ik dan ook flink gedaan. Misschien zag je het gisteren al op Social Media? Ik was ondanks het mooie weer bezig met het stempelen van een boel slingers voor verjaardagskaartjes.Dit deed ik met de nieuwe stempelset Pick a Pennant. Deze 76(!)-delige stempelset staat in de nieuwe gids, kost € 25 en is vanaf vrijdag te bestellen. Joehoe, nog maar 4 nachtjes slapen!De stempelset heeft ook bijpassende dies, maar zoals je ziet is de set ook zonder dies heel goed te gebruiken.


Ik maakte gelijk een voorraadje. Binnenkort gaan we met vakantie en dan wil ik alle kaarten graag klaar hebben liggen.Ik ben er weer blij mee. Ben benieuwd wat jij er van vindt. Laat je een reactie achter?Leuk dat je langs kwam en graag tot een volgende keer.Groetjes,
Margriet

zondag 27 mei 2018

Hé jij daar!


Weet je wel hoe leuk je bent?


En hoe leuk deze nieuwe Nederlandse stempelset van Stampin' Up! wel niet is?De stempelset heet Bloemen Zeggen Meer (en Abstract Impressions in het Engels) en is verkrijgbaar vanaf 1 juni. Ik maakte er ook deze leuke labels met de tekst Veel Fleurige Groetjes mee.De streepjes onderaan het label komen uit de nieuwe set Birthday Backgrounds. Die gebruikte ik ook op deze vlaggetjes. De kleine smiley komt uit een oude SAB set Hello. Ik ben zo blij dat mijn favoriete kleurtje Mint Macaron weer terug van weggeweest is! Ik bewaarde er nog het één en ander van, waaronder het mooie lint. Dat komt nu weer goed van pas.Leuk dat je langs kwam en een fijne zondag nog. Creatieve groetjes,Margriet


zaterdag 26 mei 2018

Stampin' Up! kleuren paspoort


Speciaal voor de bezoekers van mijn Catalogus Launch Party van vorige week maakte ik een 'kleuren paspoort'.
Dat wil zeggen.....
Ik maakte een boekje naar aanleiding van een voorbeeld dat ik op het Wereld Wijde Web zag, maar paste dat naar mijn idee aan. Achteraf gezien was het niet zo handig om dat in Word te doen. En al helemaal niet als je een perfectionist bent zoals ik. Uiteindelijk was ik een halve dag en een kwart pak papier verder en toen was het nog niet naar mijn zin.... Vooral het dubbelzijdig uitlijnen van de strookjes bleek lastiger dan gedacht.

Al doende kwam ik er achter dat het voor mij alleen ook geen doen was voor iedereen een kant en klaar boekje te maken... Ik besloot daarom me te beperken tot enkele voorbeelden, sneed meer dan 1000 strookjes van 1x 6 centimeter in de 2018-2019 kleuren en mijn gasten mochten ze zelf inplakken. (-:
Goed opgelost toch? Ja ja, ik leer het nooit wel...
Het is een klein zakformaat boekje met daarin alle drieënvijftig kleuren van Stampin' Up! in 2018-2019. De prachtig nieuwe kleuren palletten komen zo veel mooier uit dan in de catalogus. Klik vooral eens op de bewegende beelden hieronder. Dan snap je wat ik bedoel.
Voor de naam van elke kleur plaatste ik 4 rondjes. Deze staan voor de betreffende kleur Inkt, Navulling, Papier en Stift en kunnen afgevinkt worden als ze in het bezit zijn. Ik had namelijk gemerkt dat veel van mijn klanten niet wisten wat ze nou eigenlijk allemaal hebben en het soms lastig vinden de kleuren van elkaar te onderscheiden. Met echte stukjes cardstock kijkt het toch een stuk gemakkelijker. Het boekje werd dan ook goed ontvangen.
Zo, dat was een heel verhaal over het kleuren paspoort. Nog 6 nachtjes slapen en dan gaat de nieuwe catalogus online. Donderdag 31 mei plaats ik nog een laatste bestelling uit de oude catalogus en dan plaats ik vrijdag 1 juni rond het middaguur mijn eerste verzamelbestelling uit de nieuwe gids.  Ik ga een drukke week tegemoet met het uitkomen van de nieuwe gids, een paar ziekenhuisbezoeken, nog een kans op het tennis kampioenschap en mijn verjaardag. Dus wil je mee bestellen laat je het dan s.v.p. op tijd weten? Ik ben je eeuwig dankbaar! {Smak}
Leuk dat je weer langs kwam. Groetjes en geniet van het mooie weer,
Margriet

maandag 21 mei 2018

Ben er stil van...Sommige kaarten wíl je niet eens maken, maar helaas heb je ze soms ook nodig.


De nieuwe Nederlandse stempelset Puur Natuur is echter wel uitermate geschikt voor het maken van dit soort kaartjes. Hij is verkrijgbaar vanaf 1 juni.Morgenochtend om 10.00 uur plaats ik weer een verzamelbestelling bij Stampin' Up! Wil je iets mee bestellen laat het dan op tijd weten. Voor alles wat niet mee over gaat naar de nieuwe catalogus geldt op = op.woensdag 16 mei 2018

Persoonlijke post uit Salt Lake City


Kijk eens wat er laatst op de deurmat lag!Persoonlijke post van het hoofdkantoor uit Salt Lake City. Dat heb ik nog nooit eerder gehad, geloof ik. Het is een uitnodiging om te gaan dineren met iemand van de SU-staf tijdens de Incentive Trip.

Dan moet ik de tafeletiquette voor die tijd nog maar eens goed doornemen. (-;

dinsdag 15 mei 2018

Van niets iets maken


Met opruimen van de retired producten en het voorbereiden van de Catalogus Launch Party (er is nog plek zaterdag) vond ik ergens diep weggestopt een boel witte papieren tasjes.En die waren saaaai.Of zeg maar gerust mega-saaaai!
Dus pimpte ik ze met de nieuwe stempelset Rooted in Nature.
Kijk, nu kan ik er met een gerust hart bestellingen in verpakken.Ik ben er blij mee.
Voor degene die nog producten willen uit de lopende catalogi (denk aan de bundel-kortingen); ik plaats deze maand nog 2 x een verzamel-bestelling. Op 22 en 31 mei. Producten die uit het assortiment gaan zijn nog maar verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.
Leuk dat je langs kwam en graag tot een volgende keer. Geniet van het mooie weer.zondag 13 mei 2018

Een beetje wild en heel erg dom


Tjonge, jonge, hoe haal je het in je hoofd om in de Beekse Bergen zomaar bij de jachtluipaarden uit te stappen om de dieren van dichtbij te bekijken? Hoe dom kun je zijn?Je hebt het filmpje vast wel voorbij zien komen op het Wilde Web. Zo niet, dan moet je hier maar eens klikken. Nee, dan kun je veel beter Bij Margriet naar de wilde dieren gaan kijken. Dat is een stuk veiliger. (-;
Door het filmpje moest ik er aan denken dat ik nog ergens een paar wilde dieren in huis had..... Tijd om er eens wat mee te doen.Stempelset A Little Wild - Stampin' Up! -  clear € 25Gelukkig zijn deze leeuwen een stuk minder wild als die in de Beekse Bergen. Ze zijn zeg maar 'A Little Wild', want zo heet de stempelset waar hij uitkomt. Ik kleurde ze laatst met de Stampin' Blends in toen ik in het vliegtuig zat. Een prima bezigheid om de tijd mee door te komen. Nog maar een paar weekjes wachten en dan zijn de Blends weer verkrijgbaar. En joepie, er komen maar liefst 11 nieuwe kleuren bij!! (-:De stempelset A Little Wild heeft een hoog heb- en aaibaarheidsgehalte. Hij gaat mee over naar de nieuwe catalogus en is t/m 31 mei nog verkrijgbaar met 10% bundle-korting. Heb je plannen om hem nog eens aan te schaffen, dan kun je dat beter voor 1 juni doen dus.


Het strookje Cajun Craze Designpapier dat onder de labels uitkomt en ook de tekststempel komt uit in de nieuwe catalogus. Ik kan niet wachten totdat het 1 juni is! Kijk jij ook zo naar de nieuwe catalogus uit? Je kunt een exemplaar bij mij bestellen.Ik kleurde ook nog een kudde olifanten, roedel beren en een zwerm bijen..... Die moet ik binnenkort ook maar eens een bestemming geven. Uiteraard zal ik ze dan ook hier op mijn blog laten zien. Kom je dan weer kijken?
Een stoere babykaart


 Een paar weken geleden beviel onze tennistrainster van een zoon Guus.
Natuurlijk wilde ik graag een persoonlijk kaartje voor het kersverse gezinnetje maken.
Het werd een stoere kaart met een kleine twist naar het tennis. (-; Ik was er zelf erg content mee.De letters zijn uitgestanst met de Layering Alphabet Dies. Deze set (met bijpassende stempelset) is verkrijgbaar vanaf 1 juni. Je kunt ook deze set in het echt komen bekijken op mijn Catalogus Launch Party volgende week. 


 
Leuk dat je langs kwam en graag tot een volgende keer. 
vrijdag 11 mei 2018

Nieuwe Nederlandse stempelset Bloemen Zeggen MeerNa de vakantie en het mooie weer van de afgelopen week moest ik mezelf echt weer een schop onder mijn poezelige achterwerk kont geven om aan de slag te gaan met mijn nieuwe hobbyspullen.Het is inmiddels wel traditie dat ik altijd een kaartje, boekenlegger of label bij de nieuwe catalogi voeg, dus er was werk aan de winkel. Een druilerige Hemelvaart Dag leek me daar uitermate geschikt voor.Ik ging aan de slag me één van de vier nieuwe Nederlandse stempelsets Bloemen Zeggen Meer en maakte deze labels.Deze bloemetjes zijn gestempeld met de nieuwe In Color Lovely Lipstick en de steeltjes met Granny Apple Green.Tussen de bedrijven door ging ik nog even spontaan live op Facebook om te laten zien waar ik mee bezig was. Vind je het leuk om het ook even te zien of terug te kijken klik dan hieronder op het filmpje.
Ik maakte de labels ook nog in andere nieuwe In Colors, te weten Pineapple Punch...
 En Grapefruit Grove...
Kijk en dit is de nieuwe stempelset Bloemen Zeggen Meer en bijpassende Framelits Dies Springtime Impressions.
Bloemen Zeggen Meer Stampin' Up!


Leuke teksten hè? De 21-delige stempelset gaat € 31 kosten, de Framelits Dies apart € 35 en samen als bundle krijg je 10% korting: € 59,25. Hij is te bestellen vanaf 1 juni.Zou je graag meer inspiratie willen m.b.t. deze bundle zoek dan vooral ook op bijv. Pinterest met de naam Abstract Impressions. Zo heet namelijk de Engelse versie van deze set.En ik had het er in het filmpje al over. Zou je het e.e.a. eens in het echt willen bekijken? Er zijn nog enkele plaatsen vrij op mijn Catalogus Launch Party op vrijdag 18 mei (19.00 u) en zaterdag 19 mei (14.00 u).  Je kunt dan een jaarcatalogus komen afhalen en een make-and-take doen. Tevens kun je al een boel nieuwe producten en alle nieuwe kleuren in het echt bekijken, aanraken en bewonderen. Daarnaast probeer ik weer zoveel mogelijk voorbeeldjes met het nieuwe spul te hebben gemaakt. Want in het echt kijkt het toch heel anders als in de gids! Uiteraard zijn ook onze Zuiderburen en andere geïnteresseerden van harte welkom! Gratis voor alle klanten die het afgelopen half jaar voor minimaal € 30 bij mij besteld hebben. Alle anderen betalen een kleine bijdrage, maar krijgen die weer terug bij een bestelling.


Zie het bericht Info Nieuwe Catalogus + Gratis Make-and-Take voor de voorwaarden. Wel graag even opgeven, want ik heb beperkt plaats. Ik zou het kei leuk vinden je te mogen ontmoeten.Dank je wel voor het langskomen en een fijne dag nog!
zondag 6 mei 2018

Wat een geluk...Stampin' Up! heeft gegarandeerd dat de kleuren inktpads en refills die het assortiment verlaten in ieder geval nog leverbaar zijn t/m 7 mei. Daarna is het zolang de voorraad strekt t/m 31 mei. Voor het cardstock geldt al zolang de voorraad strekt t/m 31/5.Nu is het natuurlijk geen toeval dat ik morgen, 7 mei, nog een extra verzamelbestelling plaats voor degene die vergeten is een inktpad of refill van de kleuren die eruit gaan te bestellen. Ook andere producten kunnen dan natuurlijk besteld worden. (-;
Hier nogmaals de retiring colors:Zeg achteraf niet dat ik je niet gewaarschuwd heb. (-;
Nog een tip. Mocht je binnenkort nog inkt willen bestellen (misschien ook in andere kleuren), bedenk dan dat de nieuwe inktpads vanaf 1 juni € 1 duurder worden. Prijstechnisch gezien is het daarom slimmer ze nog in mei te bestellen.
Om 16.00 uur doe ik mijn verzamelbestelling weg. Wil je mee bestellen zorg dan aub dat je bestelling op tijd bij mij binnen is.

donderdag 3 mei 2018

Vlaggetjes swapTijdens OnStage zijn er altijd verschillende Price Patrols, ofwel loterijen. Dat gaat ongeveer alsvolgt:  De muziek wordt aangezwengeld, tromgeroffel klinkt, het nummertje wordt getrokken, de winnaars moeten gaan staan en de prijs wordt onder veel bombarie naar je toegebracht. Soms win je een stempelset die helemaal in de smaak valt. Soms ook is het niet helemaal jouw stijl en denk je 'als ik die set maar niet win'. (-; Win je hem toch dan wordt hij vaak met veel gelach geruild. Aan het einde van de dag gaat iedereen hoe dan ook met een gewonnen stempelset naar huis.Dit jaar waren we met zo'n 20 dames uit team Bij Margriet op OnStage aanwezig. Veel van de gewonnen stempelsets waren dit keer -hoe zal ik het netjes zeggen?- best wel een uitdaging...... Klaartje van Kaartje van Klaartje uit ons team had daarom een leuk idee. Als we nu eens allemaal 3 vlaggetjes maken met de gewonnen stempelset in de hoofdrol en met elkaar ruilen? Een leuke uitdaging en zo kunnen we allemaal inspiratie van elkaar opdoen. De swap was geboren. Klaartje coördineerde de boel. Dat kan ze namelijk heel erg goed.
Ik maakte deze 3 onderstaande vlaggetjes met mijn gewonnen set Birthday Backgrounds en gekregen set Painted Glass. Beiden sets komen in de nieuwe catalogus te staan.En ik kreeg onderstaande vlaggetjes van v.l.n.r. Wendy, Klaartje en Rian terug. Leuk hè!Klaartje maakte ook nog een heel leuk en spannend filmpje van alle ingezonden vlaggetjes. Klik hieronder op het plaatje en de video gaat lopen. (Het plaatje ziet er een beetje raar uit, maar doet het wel. Ik weet ook niet hoe het komt.)Zoals je kunt zien was iedereen met vlag en wimpel geslaagd voor deze uitdaging.Alle lof voor Klaartje voor de organisatie van deze leuk swap!

woensdag 2 mei 2018

Nieuwe bundle Varied VasesEén van de eerste dingen die ik graag uit de nieuwe catalogus wilde hebben is de Varied Vases bundle. Wat een mazzel dat ik deze als demonstratrice zijnde kon pre-orderen.Deze 34-delige stempelset met bijpassende pons is ontworpen door Mary Fish, een Amerikaanse die voor meer dan $ 1.000.000 aan SU producten verkocht heeft. Bij het bereiken van dit magische sales-bedrag krijg je allerlei beloningen. Waaronder het mogen ontwerpen van een stempelset.Ik zit er ook alvast over na te denken wat ik ga ontwerpen als ik de € 1.000.000 sales haal.....
Als ik in dit tempo doorga dan ben ik over zo'n 35 jaar aan de beurt. (((-;
Maar goed. Voor nu moet ik het dus met de stempels van anderen doen en dat is ook prima. Ik maakte er allerlei kaartjes mee. Als basis gebruikte ik Memories & More Petal Passion kaartjes. Deze kaartjes zijn nog steeds verkrijgbaar, maar zolang de voorraad strekt. Prijs € 12,25.
De Varied Vases bundle is voor klanten pas vanaf 1 juni te bestellen. Tenzij je zou instappen als demonstratrice...... Dan zou je hem in je starterspakket kunnen kiezen! Wil je daar mee over weten neem dan vrijblijvend contact met me op.De Bundle gaat € 47,50 kosten.
En hij is hartstikke veelzijdig te gebruiken. Ik hou van de felle kleurtjes in combinatie met het zwart/wit.
Je gaat de bundle vast en zeker vaker op mijn blog of tijdens workshops terug zien komen.
Wat denk je? Is het ook iets voor jou? Misschien wil je hem eerst eens in het echt zien of gebruiken? Dan heb ik binnenkort de ideale gelegenheid daarvoor Want op vrijdag 18 en zaterdag 19 mei hou ik namelijk een catalogus launch party. Er zijn nog een paar plekjes vrij. Zie hier alle info: Info nieuwe catalogus en gratis make-and-take. Opgeven graag via de mail.
Oh ja, dan nog even iets heel anders. Binnenkort gaat de nieuwe privacy wet van kracht. Ik mag je dan alleen nog een nieuwsbrief sturen als je mij daar schriftelijk toestemming voor hebt gegeven. Wil je mijn nieuwsbrief blijven ontvangen stuur me dan aub een mail met daarin duidelijk je voor- en achternaam vermeldt en dat je mijn nieuwsbrief wilt ontvangen. Alvast bedankt!Leuk dat je langs kwam en graag tot een volgende keer.
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...