Pagina's

dinsdag 19 mei 2020

Ieniemienie albumpje met tutorialHoi hoi,Afgelopen weekend maakte ik een ieniemienie klein albumpje van een 6x6" designpapiertje.


 
Het idee voor dit albumpje heb ik van Septeria18.Ik heb een Nederlandse tutorial gemaakt in inches en in centimeters en dat kun je vinden op mijn YouTube kanaal. Kom je kijken? Als je op onderstaande foto klikt ga je automatisch naar het filmpje.


Als je het leuk vindt wil je me dan ook daar volgen? Dat vind ík dan weer leuk! (-;


Bedankt voor het kijken en graag tot een volgende keer!

Margrietvrijdag 15 mei 2020

JubileaHoi,Onlangs vierden 2 dames van mijn team hun 5 jarig Stampin' Up! jubileum.Daar moest natuurlijk nog een kaart voor gemaakt worden.


  Ze lijken veel op elkaar, maar zijn toch net een beetje anders.


Op naar de volgende 5 jaar!Groetjes,

Margriet

donderdag 14 mei 2020

Shit happens💩 Shit Happens 💩


Allereerst excusez-moi voor mijn taalgebruik. Maar ik kon het niet laten om met deze leuke stempels aan de slag te gaan.Stempels van Create a Smile


En zeg nou zelf, het is toch ook echt sh*t die hele coronacrisis?! 💩Ik hoop dat je ondanks dat, tóch een hele fijne dag hebt.(-;

Margriet

dinsdag 12 mei 2020

Corona-journal | Bijzondere corona digi-stamp te koop


Hoi,Daar ben ik weer. Houden jullie het nog een beetje vol? Ik hoop dat iedereen nog gezond is!Ik ben begonnen met aan corona-journal. Dit omdat het me fijn lijkt om alle indrukwekkende gebeurtenissen later nog eens te kunnen teruglezen. En misschien vinden mijn eventuele toekomstige (achter)kleinkinderen het ook wel leuk om te zien hoe hun (over)grootmoeder deze periode beleefde. (-;Dus zo gezegd, zo gedaan. Vorige week zaterdag was het International Scrapbook Day. En in de Felicity Jane facebookgroep vierden ze dat met een heleboel leuke challenges. Een daarvan was een pagina zónder foto in je planner oid te maken. Dit was precies het zetje dat ik nodig had om te beginnen met het vastleggen van mijn Covid-19 verhaal.


Ik gebruikte uitsluitend Felicity Jane materialen en won met bovenstaande layout een giftcard van $ 25. Whoehoe!Voor de volgende layout pakte ik mijn oude hobby ‘digi-stempels maken’ weer op. Ik maakte het formaat van dit digitale bestand zo, dat het perfect in mijn ECD planner past.
Voor degene die ook zo’n mooie pagina willen printen of het als foto willen afdrukken, bied ik het digitale bestand aan voor € 1. Het wordt als JPG gemaild en je kunt het in bijv. Word zoveel vergroten of verkleinen als je wilt. Het bestand is alleen voor persoonlijk gebruik (dus niet commercieel).Stuur bij interesse maar een mailtje.De volgende 2 layouts zijn ook al af, maar moeten nog op de foto. Ik heb de smaak te pakken! (-:Groetjes en een fijne dag,

Margriet


vrijdag 1 mei 2020

Luchtpost


Hoi,


Dat zou wat zijn hè? Als we in tijden van pandemieën en/of hoge postzegelprijzen gewoon een vogel hadden, die we een boodschap om zijn pootje konden binden en hem richting onze geliefden konden sturen? 

Op papier kan het iig wel. Kijk maar.

De stempels van de meeuw en tekst zijn van Create a Smile. Het bloemetjespapier is van Simple Stories.


Leuk dat je weer langs kwam en een fijne dag!

Margriet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...