Pagina's

dinsdag 29 september 2015

HerfstsfeerEn we blijven nog even in herfstsferen....
Dit keer een kaart die ik heb nagemaakt van de Australische demonstratrice Louise Sharp. Ik zag de kaart op Pinterest en vond hem zoooo mooi en chique dat ik hem perse wilde namaken.Wondrous Wreath Stampin' Up!

 
De kaart is gemaakt met de Wondrous Wreath stempelset, welke vorig jaar al in de kerstgids stond en dit jaar is overgegaan naar de jaarcatalogus.
De stempelset is echt voor elk jaargetijde toepasbaar.  Zo maakte ik vorig jaar al een kerstkrans op een kerstdeur en schreef ik een uitgebreide tutorial. De foto's en omschrijving hoe je de stempelset het makkelijkst kunt gebruikten kun je hier vinden.En afgelopen zaterdag nog maakten we een krans in voorjaarskleuren tijdens de Workshop Verjaardagskalender Maken. (By the way er is nog plek tijdens de 3e en laatste Workshop Verjaardagskalender Maken op 10-10.)
Maar goed, we dwalen af......... Herfstsfeer, daar ging deze blogpost over!Ik heb ook nog een klein herfstpostertje met handlettering in combinatie met Stampin' Up! gemaakt.
Lighthearted Leaves Stampin' Up! i.c.m. handletteringDe tekst schreef ik zelf met een witte Uni-Ball Signo gelpen (ook verkrijgbaar bij Stampin' Up!) en het blad uit de Lighthearted Leaves stempelset stempelde ik met witte kraft inkt en trok ik nog eens over met diezelfde gelpen om er één geheel van te maken. Het wit is ook echt wit en komt zo mooi uit op het zwarte cardstock.Enne....die tekst? Dat is een grapje uiteraard. Ik kan jullie natuuuuuuuuurlijk niet missen. (-;
Built for Free Using: My Stampin Blog
Built for Free Using: My Stampin Blog

maandag 28 september 2015

Condoleance kaart in herfstsfeerHoi, daar zijn we weer.Vandaag een kaartje in herfstsfeer, gemaakt met de Lighthearted Leaves stempelset van Stampin' Up!
Gestempeld met zwarte inkt op Crumb Cake cardstock en ingekleurd met een witte Chalk Marker. De tekst heb ik gemaakt met de Alphabet Rotery Stamp. Ideaal om je eigen teksten mee te maken!Lighthearted LeavesIk vind deze set ook uitermate geschikt om op een condoleance kaartje te gebruiken. Helaas hebben we zulke kaarten ook regelmatig nodig. Onder aan deze blogpost kun je precies zien wat ik allemaal voor deze kaart gebruikt heb.Ondertussen heb ik ook nog wat geoefend met handlettering. Het is zo leuk en ontspannend om te doen als je even 10 minuutjes tijd over hebt en je hebt er heel weinig voor nodig. Een stukje papier, potlood, gum en fijnschrijver en je bent al halverwege.
Handlettering


Bijkomend voordeel is dat je helemaal geen rommel maakt.
Dat is met stempelen wel eens anders...... (-;

Built for Free Using: My Stampin Blog

maandag 21 september 2015

Workshop gevolgd + nieuwe workshops gepland


Goedemorgen op deze mooie maandagmorgen.


Gisteren heb ik met mijn hobby-maatje Marie-Claire een leuke workshop Handlettering gevolgd op de H2O markt in Helmond. Deze werd gegeven door illustrator Karlijn van de Wier. Zij illustreerde o.a. het Hallo Jumbo blaadje dat nu in de Jumbo winkels ligt.Fotocollage van Marie-ClaireIk vond het erg leuk om te doen, maar het valt nog niet mee om alle letters netjes, gelijk en in de juiste richting te krijgen. Hieronder mijn eerste kladje:Ik moet nog heel veel oefenen! En over workshops gesproken.....Ik heb een aantal nieuwe workshops gepland:A.s. zaterdag geef ik weer een workshop verjaardagskalender maken. Deze workshop zit al vol, maar op verzoek heb ik nog een extra datum gepland en wel zaterdag 10 oktober. We gaan dan opnieuw een Clean & Simple verjaardagskalender in heldere kleuren en met de seizoenen mee maken. We maken hierbij ook zeker gebruik van de allernieuwste herfst/winter stempelsets. Stijl: á la Margriet. Kosten voor deze dag zijn € 19,50 en dat is incl. alle materialen, koffie/thee, lekkers, broodjeslunch én de nieuwe herfst/wintercatalogus. Heb je zin om mee te doen, geef je dan op via de mail.

Op zaterdag 3 oktober is het World Cardmaking Day. Dit kan ik natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan, want wat is er nu leuker dan samen met andere creatievelingen kaarten te maken en ideeën van elkaar op te doen? Daarom organiseer ik op zaterdagmiddag 3 oktober van 13.00 tot 16.00 uur een kaarten-maak-middag bij mij thuis. We gaan een leuk doosje met daarin 3 bijpassende kaarten maken. Kosten voor deze middag zijn € 12,50 en dat is incl. materiaal, koffie/thee en iets lekkers en de nieuwste najaarscatalogus. Ik heb nog 2 plekjes vrij, dus geef je snel op als je mee wilt doen.Op zaterdag 17 oktober wil ik van 13.00 tot 16.00 uur deze supermooie herfst/winterkrans van Stampin' Up! gaan maken. We beginnen de middag met het stempelen van de slingers en gaan vervolgens door met het maken van de krans. Jullie mogen hierbij gebruik maken van mijn bijpassende stempelset en inkt, zodat je er niets extra's voor hoeft aan te schaffen. (Mocht je de krans niet af krijgen, dan kun je deze op je gemak thuis afmaken). Kosten zijn € 39,75 en dat is € 32,75 voor de kit en € 7 voor de middag, gebruik van mijn materiaal en koffie/thee/lekkers. Opgeven kan tot uiterlijk 10 oktober i.v.m. het bestellen van de kit, betaling moet vooraf gedaan worden. De middag gaat door bij minimaal 4 deelneemsters.

***helaas komt de kerstcrop van zaterdag 21 november te vervallen i.v.m. andere verplichtingen*** )-:
De pepernoten liggen al weer in de winkels, dus een Sinterklaas workshop kan gepland worden. Op woensdag 25 november gaan we er, met sinterklaasliedjes op de achtergrond, van 19.30 tot 22.00 uur een heerlijk knutselavondje van maken. We maken een aantal leuke creaties met Stampin' Up! materialen en Sinterklaas en Zwarte Piet als thema. (Indien gewenst mag i.p.v. zwart ook een andere kleur papier gekozen worden). De kosten voor deze gezellige avond zijn € 10 en dat is incl. alle materiaal, koffie/thee, taaitaai en chocolade pepernoten!De najaarscatalogus staat er vol mee; kerstlabels. Op woensdag 9 december organiseer ik van 19.30  tot 22.00 uur een workshop kerstlabels maken. De labels zijn leuk om aan cadeautjes te hangen, maar kunnen ook op kerstkaarten bevestigd worden. Ik zorg voor de voorbeelden en jij mag kiezen welke je gaat maken. De kosten voor deze avond zijn € 10 en dat is incl. materiaal, koffie/thee en kerstkransjes.En daarmee zijn we gekomen aan de laatste workshop voor 2015. Per workshop heb ik plek voor 7 personen, dus wacht niet te lang met opgeven want het kan soms snel kan gaan en vol=vol. Voor alle workshops geldt dat deze bij mij thuis in Veldhoven worden gegeven en helaas niet voor collega demonstratrices zijn bedoeld.Ik kijk er naar uit je te mogen verwelkomen op een (of meer) van mijn workshops.


zaterdag 19 september 2015

Teamswap herfst/wintercatalogusVoor de leden van mijn team organiseerde ik onlangs een kaartenswap met producten uit de nieuwste herfst/winter catalogus van Stampin' Up! Iedereen die zin had kon meedoen. Geen tijd of zin? Niet meedoen dan, want vrijheid-blijheid staat bij mij hoog in het vaandel.Naast ikzelf (is dat goed Nederlands?) deden er 9 teamleden mee en ik ben echt heel erg trots op hen. Iedereen had SUper hun beste gedaan wat resulteerde in prachtige kaarten! Hieronder eerst mijn swap en daaronder die van de rest, in willekeurige volgorde.Margriet TournierDorothe van Mierlo


Mary Couwenberg


Carla van Houtum


Annemarieke van de Koevering


Maartje van Moll


Anky Zentjens


Klaartje Delisse


Jessica Ossenga


Eva Louman


Ik heb niks teveel gezegd hè?Fijn weekend nog!


 

Nieuwe cadeaubonnen Stampin' Up!Hoi!Even om te laten weten dat ik weer nieuwe cadeaubonnen heb gemaakt.Cadeaubon Stampin' Up! Bij MargrietHeel leuk om te geven en nog leuker om te krijgen! Verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties, vanaf € 15 en zolang de voorraad strekt. ‪Deze Stampin' Up! waardebonnen zijn alleen te besteden Bij Margriet.
Built for Free Using: My Stampin Blog

maandag 14 september 2015

Teamdag Jenni PauliJ.l. zaterdag orginiseerde één van mijn teamleidsters Jenni Pauli weer een teamdag voor al haar teamleden (en dat zijn er veeeeeeel). Behalve teamleidster is Jenni ook nog eens mijn GROTE creatieve en Stampin' Up! voorbeeld. Daarnaast is ze een geweldig leuk mens. Je snapt dat ik dan ook al weken uitkeek naar deze dag.Met maar liefst 7 teamgenootjes reden we 's-morgens vroeg naar Duitsland. Jenni woont niet zover over de grens, dus voor mij klinkt dat verder dan het in werkelijkheid is. Het was echt weer een SUPER dag!! De meer dan 100 deelneemsters werden zoals altijd waanzinnig in de watten gelegd. De hefstdecoratie was geweldig en omdat iedereen wat te eten meebrengt is er een gigantisch buffet. Elke keer opnieuw voel je je er zo welkom.....Naast een heel decoratief team, werd Jenni dit keer bijgestaan door 'assistente' Helga Hopen, ook al zo'n leuke, creatieve vrouw. Voor foto's van deze bijzondere dag, workshops en decoraties verwijs ik jullie graag naar de websites van beide dames (klik op de namen).Zelf maakte ik o.a. deze layout.


Het was eigenlijk als de voorkant van een herfstalbum bedoeld, maar omdat ik bang was dat ik een herfstalbum niet vol zou krijgen, maakte ik er een layout van als herinnering aan deze fijne dag.


Samen met een aantal collega's werd ik nog speciaal in het zonnetje gezet en naar voren geroepen (waaah, ik houd niet van naar voren geroepen worden) voor het behalen van de Incentive Trip 2016.


Rechts Jenni, 2e van rechts Helga (foto van website Jenni)De aanwezige teamleden die de reis verdiend hebben (er zijn er nog meer) kregen een mooi ingepakt armbandje en een superlief boeketje bloemen, dat nu natuurlijk om mijn salontafel staat te pronken.
{gelukzalige zucht}
Je merkt het wel hè? Ik ben nog steeds aan het nagenieten......
dinsdag 8 september 2015

Het leven van een Zet-Zet-Peejer / Watercolor WordsEerlijk is eerlijk, ik moet erg wennen aan het feit dat ik 'alleen nog maar' Zet-Zet-Peejer ben en niet meer naar de baas hoef/moet/mag om te werken.Nog herstellende van een drukke en zeer hectische periode (zowel zakelijk als privé) doe ik mijn best om rust en regelmaat in mijn leven te brengen. Iezie Piezie zou je denken, maar wie me een beetje kent, weet dat dat heel moeilijk voor mij is. Eigenlijk had ik gedacht dat toen ik ontslag had genomen, ik na een paar weekjes vakantie wel weer de oude zou zijn. Helaas bleek dat zo niet te werken en is er meer nodig om te herstellen. Ik heb dus geen keuze; wil ik niet kopje ondergaan dan betekent dat géén 24/7 drukke, volle agenda meer en moet ik verplicht in de relaxt-stand!Dus heb ik mijn telefoon en tablet uit de slaapkamer verbannen, ben ik weer aan het lezen geslagen, luister ik naar mijn biologische klok, sta ik op mijn gemakje op, maak een fatsoenlijk ontbijtje voor mezelf, lees de krant (zo mogelijk buiten in het zonnetje), probeer ik mijn afspraken zo goed en evenwichtig mogelijk te plannen en neem ik tussendoor pauze, incl. vers fruithapje. Zo één keer in de week trakteer ik mezelf op een afhaallunch. Ik ben tenslotte eigen baas, dus laat ik daar dan ook maar gebruik van maken. (-;En zo gaat het elke dag een beetje beter.{gelukkig}Echter, waar ik maar niet aan kan wennen is dat ik overdag creatief bezig kan/mag/moet zijn...... Waar ik voorheen nooit overdag van mezelf mocht knutselen (want moest nuttig bezig zijn, er waren altijd belangrijkere dingen), kan/mag/moet ik dat nu ineens wel. Ik wil/moet er nu tenslotte iets mee gaan verdienen. En dat voelt raar...... decadent zelfs...... "van je hobby je beroep (proberen) te maken".Maar goed, ook dit zal uiteindelijk wel wennen en tot die tijd maak ik van de nood een deugd. (-; Vandaag heb ik behalve een stempelavond voorbereid, ook nog zomaar een kaartje voor de fun gemaakt. Dat vinden jullie vast niet erg toch?Watercolor Words Stampin' Up!

Voor de komende week ziet mijn Stampin' Up! agenda er heel relaxt en gevarieerd uit (mijn privé agenda houdt ik maar ff privé):Hah, er zijn vast niet veel lezers van mijn blog die een koe mogen gaan ophalen....? ((-; De lunch met Miranda, heb ik gewonnen na het behalen van een haast onmogelijke zakelijke uitdaging (de vorige weddenschap had ik verloren, dus we staan weer kiet) en ik kijk ontzettend uit naar de teamdag van mijn grote creatieve voorbeeld Jenni.Nee, het leven als Zet-Zet-Peejer is zo slecht nog niet.Nu nog volhouden...

Built for Free Using: My Stampin Blog

maandag 7 september 2015

You make me happy / layoutHoi hoi,Laatst heb ik weer eens heerlijk zitten scrappen. De perfecte remedie om het zomerse (vakantie) gevoel vast te houden!
De foto van mijn dochter is gemaakt op een strand in de buurt van Rome, Italie. Mmmmmmmh, ik wil spontaan weer terug!!


 

Het is een A4 layout geworden en ik heb hem zoals je ziet lekker Clean & Simpel gehouden. Dat was ook nodig (vind ik) omdat het maar een heel klein fototje is en als ik er er meer bij plak of stempel, dan valt de hele foto in het niet. Nu blijft de focus mooi op de foto.


Oh, dit zou ik veel vaker moeten doen. zaterdag 5 september 2015

Thank youEn dan vandaag een kaartje met de Butterfly Thinlits die.Met de Precision Base Plate uit de nieuwe herfst/wintercatalogus is het voortaan heel gemakkelijk om deze gedetailleerde Thinlits uit te stanzen.Nu hoor ik je haast denken "de Precision Base Plate..... Wat is dát dan weer??"" Wel, deze staat op bladzijde 14 van de seizoenscatalogus en als je zin hebt moet je maar eens naar het volgende filmpje kijken, dan wordt het wel duidelijk:En mocht je nog verder geïnteresseerd zijn, dan hier nog een filmpje met nog wat tips:Indien je de plaat eens in het echt wilt bekijken of uitproberen, dan ben je van harte welkom om dat vrijblijvend bij mij te komen doen, bijv. tijdens een workshop, het afhalen van een bestelling of na afspraak. (NB. Op zaterdag 3 en 10 oktober heb ik nog ruimte voor deze workshops, dus als je zin hebt?)Nou, dat was het weer voor vandaag. Ik geloof dat ik nu bij ben en alle projecten die ik eerder op Feestboek en/of Instagram liet zien ook op mijn blog heb laten zien. Yes, dan kan ik dat ook weer van mijn to-do lijstje afvinken! (-: Ik wens je een heel fijn weekend! 
Built for Free Using: My Stampin Blog

vrijdag 4 september 2015

Bee CreativeEen hele tijd terug liet ik jullie een boel ingekleurde bijtjes zien.

Speciaal voor de mensen die het leuk vinden te zien wat ik daarmee gedaan heb (en dit niet al lang op mijn creatieve Facebookpagina hebben gezien) show ik nog even het eindresultaat.Hieronder een overzicht wat ik gebruikt heb.[Ben goed bezig een inhaalslag te maken met hetgeen te showen wat ik de afgelopen tijd allemaal gemaakt heb hè? Schouderklopje voor mezelf!]
 

Built for Free Using: My Stampin Blog

donderdag 3 september 2015

Hello, my friendVandaag in het kader van 'less is more' een supersimpel klein kaartje van 7,5 x 7,5 cm en bijpassend vlopje.Ik stempelde de typemachine met zwarte Stazon op een stukje Thick Whisper White Cardstock. Dat is van zwaardere kwaliteit als het gewone Whisper White stempelpapier en is zeer geschikt als basis van een kaart. Daarna kleurde ik de machine uit de losse pols in met een Basis Grey Marker en Blender Pen. Het mini-hartje komt uit de Uilenpons.Tot slot stanste ik een inlay met de Envelope Liners Framelits. Deze framelits passen precies in de enveloppen van Stampin' Up! en zijn ideaal om restjes Designer Papier op te maken. De enveloppen van Stampin' Up! zijn trouwens ook heel geschikt om te bestempelen.Meer is er m.i. niet nodig om een leuk kaartje te maken. Leuk dat je weer langskwam, ik wens je een hele fijne dag!

Built for Free Using: My Stampin Blog

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...