Pagina's

maandag 30 november 2015

Stampin' Up! Sinterklaas doosje tutorial


Hoi,Stampin' Up! mag dan wel geen Sinterklaas stempels hebben, maar dat wil niet zeggen dat wij geen Sinterklaas creaties kunnen maken met de producten van Stampin' Up! Met een beetje fantasie kom je een heel eind.Zo heb ik een klein doosje om een chocoladeletter heen gemaakt, met daarbij een leuk 5 December label.

Hoe ik dat precies heb gedaan en waar ik alles heb gekocht dat kun je in dit filmpje zien:
Veel plezier met kijken en succes als je het na wilt maken.

Built for Free Using: My Stampin Blog

zondag 29 november 2015

Memobord voor Amazing (Stampin' Up!) Ideas | Special SwapsVoor enkele VSP's (Very Special Persons) die bij OnStage in Brussel aanwezig waren, maakte ik enkele VSS's (Very Special Swaps).


Het is een memobordje waarop deze VSP's hun Amazing Ideas kunnen noteren. (-;

 
Voor het bordje sneed ik een stukje (afval) chipboard en beplakte dit met Kraft Cardstock. Het Kraft stempelde ik met de achtergrondstempel Brushstrokes en Versamark watermark inkt.


De clipjes kocht ik bij de Hema.Hieronder kun je zien wat ik allemaal nog meer heb gebruikt.Vond ze zo leuk om te maken dat ik inmiddels nog een paar andere varianten heb gemaakt. Die laat ik binnenkort ook hier zien, dus kom vooral nog eens terug kijken.


Built for Free Using: My Stampin Blog

vrijdag 27 november 2015

DIY kralenhanger in cellofaan zakjeDe hoogste tijd voor weer wat creatiefs!Omdat de swap kralenhangers in Brussel zo goed werden ontvangen, maakte ik wat DIY (Do It Yourself) pakketjes.

De tekst printte ik op kraftpapier en ponste ze uit met de Note Tag pons van Stampin' Up! De smalle cellofaan zakjes zijn ook van Stampin' Up!, zijn 2,5 cm breed en 20,3 cm lang en kosten € 3,25 per 50 stuks.Just for fun en leuk om weg te geven.
Built for Free Using: My Stampin Blog

donderdag 26 november 2015

Brussel OnStage Stampin' Up!Het is inmiddels al weer 2 weken geleden dat ik via Geleen met mijn teamleidster Miranda Mols naar de conferentie van Stampin' Up! in Brussel ging. Jullie hebben er vast al heel voor foto's van voorbij zijn komen op het wereld wijde web.Hier nog wat foto's en bijschriften van mij. Het ontbreekt me aan tijd om er een lang en spannend verhaal van te maken.

Na ons op donderdagmiddag te hebben ingeschreven en de openingssessie te hebben meegemaakt, werden een paar bussen vol demonstratrices die zich daarvoor gekwalificeerd hadden, naar de haven van Brussel gebracht voor een walking diner. Hier zie je ons met een boel Nederlandse demo's zitten. Het was net alsof we op schoolreisje gingen. (-:
Op de boot werden we feestelijk verwelkomd. Alcoholvrij, zoals altijd.
Er was life muziek.


 


En de boot ging echt varen. Behalve een trillende motor merkten we daar weinig van, want het was buiten natuurlijk hartstikke donker.
Het eten was lekker en elke keer opnieuw zeer verrassend. Zo dacht ik hier een glaasje vers geperst sap van het dienblad te pakken, maar dat bleek warme gember/pompoen soep te zijn. Ook lekker!

Er was een officiële fotograaf en daar maakten wij graag gebruik van. Er zijn echt HONDERDEN foto's gemaakt van allerlei verschillende groepsamenstellingen. Hier een foto met Sarah (de dochter van de oprichtster van SU) en enkele Duitse en Nederlandse collega's. Het is echt superleuk om zoveel mensen van allerlei nationaliteiten te leren kennen en opnieuw tegen te komen. 
De vrijdag was echt heel speciaal voor mij omdat er toen o.a. de nummers 1 t/m 5 van elk Europees SU-land in de 3 verschilden onderdelen (Sales, Recruitment en Leadership) bekend gemaakt werden. Ik mocht maar liefst 3 x het podium op! Hier sta ik voor de nummer 2 in Sales van Nederland en daar ben ik best wel een beetje veel trots op.


Graag wil ik al mijn klanten hiervoor natuurlijk héél hartelijk danken, want zonder jullie was dit nooit gelukt!!


En er was ook een nummer 2 plek in Recruitment en een nummer 5 plek voor Leadership! Alles bij elkaar is dat best wel bijzonder als je bedenkt dat er ongeveer 550 demonstratrices in Nederland zijn.{smile}
En hiervoor wil ik natuurlijk mijn teamleden ontzettend bedanken. Want zonder hun harde werken en hulp, was me ook dit niet gelukt!


Ook was er natuurlijk veel creativiteit. Op het podium en daarnaast. We mochten diverse nieuwe producten uitproberen en als slagroom op de taart kregen we ook alvast de nieuwe voorjaarscatalogus en SAB-folder me. De decoratie was echt héél bijzonder dit jaar!

Verder werden we ook nog verwend met allerlei leuke hebben-dingen, zoals stempelsets, papier en deze  coole tas waar de lunch in zat.
Natuurlijk snoven we 's-avonds ook een beetje Brussel op en gingen we gezellig uiteten en wat drinken met collega's.

Door gebrek aan wifi hadden we niet zo in de gaten wat er op dat moment allemaal in Parijs gaande was. Achteraf misschien maar goed ook, want dat zou de sfeer zeker beïnvloed hebben. We hoorden pas op zaterdagochtend wat er die avond van te voren allemaal was gebeurd. Na een gebed en een indrukwekkende minuut stilte met 600 collega's hand in hand (er waren ook veel Franse demo's aanwezig) is de conferentie toch doorgegaan. Stel je voor dat het een week later was geweest...... Dan zou het hele feest zijn afgelast.Toen ik op zaterdagavond weer veilig thuis op de bank zat, de nieuwsuitzendingen aanschouwde en de foto's op mijn telefoon bekeek, moest ik toch wel even slikken toen ik zag wat er op mijn shirt stond, dat ik die bewuste vrijdag droeg..... Toeval?
Na een te korte nacht, 's-morgens vroeg met lieve collega's aan het ontbijt met een verse wafel met aardbeien en slagroom.


En dan tot slot een SUperleuk filmpje dat een hele goede indruk geeft van de drie dagen. De opletttende kijker ziet me een paar keer voorbij komen.


Wat heb ik toch een leuke job!!maandag 23 november 2015

Stampin' Up! stempels opbergen tipAloha,
Vandaag heb ik weer een poging gedaan om een filmpje op te nemen. Het viel niet mee om het in 1 keer
goed te doen en een 2e poging had ik niet, want toen was mijn stempelset inmiddels al ingeplakt.Ik zou zeggen kijk, luister en probeer het uit. Linda de Mol presenteert het vast beter, maar of ze net zo vingervlug als ik die stempels kan inplakken, dat betwijfel ik! (-;

Ik hoop dat je er een tip voor je bijzit en tot een volgende keer.
donderdag 19 november 2015

Stampin' Up! OnStage Brussel / SwapsHoi hoi,
Daar ben ik weer. Veeeeeeeeel te lang geleden dat ik geblogd heb en ook al heeeeeel lang terug uit Brussel, maar het is er gewoon niet eerder van gekomen. Ben weer met 1001 dingen tegelijk bezig. Je kunt wel merken dat het nu echt herfst is en de knutseltijd weer is aangebroken bij veel mensen. Lekker druk dus, maar oh zo leuk!
Ik ga beginnen met jullie mijn swaps voor Brussel te laten zien.Daar had ik voor nodig:

 

Heel veel kraaltjes....


Heel veel clipjes.....
Heel veel stempelafdrukjes (met dank aan Marie-Claire voor de hulp).....

 

En stickertjes....Ik reeg de kralen en legde heel veel knubbels (brabants voor knopen) .....{wat een behoorlijk uche-uche werkje was......}

En het eindresultaat mocht er zijn....
Al zeg ik het zelf....
Ik was er blij mee.Zoals ik wel met meer dingen in Brussel was. (((-: Daarover later meer.

maandag 16 november 2015

Stampin' Up! 20% korting / bestel vandaag / extra bestelling / Retiring List

Amerika had een soortgelijke actie een paar weken geleden al en nu zijn wij aan de beurt; Stampin' Up! geeft gedurende 5 dagen maar liefst 20% korting op 17 verschillende stempelsets! Joehoe!


Het toeval wil dat ik vandaag toch al ging bestellen en speciaal voor de mensen die nog een stempelset met korting willen mee bestellen wacht ik tot klokslag 16.00 uur met bestellen. Dus wil je die felbegeerde stempelset snel in huis hebben, geef dan vóór 16.00 uur je bestelling door.Maar niet getreurd, voor de mensen die dit pas later lezen of niet kunnen beslissen plaats ik op donderdag 19 november om 16.00 uur nog een extra bestelling!! Zit er iets voor je bij laat het me dan z.s.m. weten.Onderstaand de stempelsets in één oogopslag of klik hier voor een duidelijker leesbare PDF-versie. (N.b. de korting is al van de aangegeven prijs af.)Stampin' Up! 20% korting

 Dan heeft Stampin' Up! vandaag ook de 'Retiring List' van de herfst/wintercatalogus bekend gemaakt. Dit is een lijst met producten die niet mee overgaan naar de nieuwe catalogus. Deze producten zijn nog maar verkrijgbaar tot 4 januari of zolang de voorraad strekt. Wil je nog perse iets van deze lijst wacht dan niet te lang met bestellen, want op is echt op.Klik voor de Retiring List hier of op onderstaande foto.http://su-media.s3.amazonaws.com/media/Promotions/EU/2015/11_November/Holiday%20Retiring%20List/EU_HolidayRetiringList_ENG.pdf
Retiring List Stampin' Up!


Zo, dat is een boel nieuws op de maandagmorgen hè. Door deze acties moet mijn Brussel OnStage verslag wat langer wachten. Maar ik kan je wel al vertellen dat ik SUper blij en gemotiveerd thuis kwam. (-;Tot snel weer!

woensdag 11 november 2015

Vier Fabulous Four kaartjes met Stampin' Up!Hallo en goedemiddag,
Vandaag laat ik jullie een viertal kaartjes zien gemaakt met de Fabulous Four stempelset van Stampin' Up! Ik werd bij deze kaarten geïnspireerd door deze leuke kaartjes van mijn teamgenoot Jolanda. 
Voor de witte basis gebruikte ik Watercolor Paper (aquarelpapier) en hierop bracht ik met de Aqua Painters lichtjes wat Crumb Cake inkt aan. Ik knijp daarvoor hard op de deksel van mijn doosje Stampin' Up! inkt en als ik het doosje inkt dan openmaak, dan heb ik aan de binnenkant van de deksel een plek inkt zitten. Deze inkt pik ik dan op met de Aqua Painter en daarmee kun je leuk kleuren.

De teksten zijn gestempeld met de nieuwe Archival Basic Black inkt. Deze inkt is watervast en héél mooi diep zwart. Een echte aanrader.
Met de Itty Bitty Accent punch ponst ik wat hartjes voor de dameskaarten en voor een eventuele zieke heer ponste ik wat sterretjes.
 Het kadertje is uit de losse pols getekend met een fijnschrijver.
En voor deze laatste kaart stempelde ik met de Banner Banter set en ponste ik met de Banner Punch.Nou, ik hoop dat ik jullie weer op ideeën heb gebracht en mocht je iets bij me willen bestellen, dan hoor ik dat natuurlijk heel graag. Maandag gaat er weer een bestelling weg.Built for Free Using: My Stampin Blog

maandag 9 november 2015

Stampin' Up! Kerstinspiratie

 
Hoi hoi,


Zijn jullie al aan je kerstkaarten begonnen? Ikke nog lang niet hoor, bij mij is het altijd last-minute werk. En eerst moeten de swaps voor de Stampin' Up! conferentie in Brussel af en moet ik nog wat workshoppies voorbereiden. Maar mocht je op zoek zijn naar wat inspiratie, dan is dit misschien wel iets voor je..... 
Onderstaand de producten die ik gebruikt heb. 

 

Ik wens je een fijne dag. Ik ga snel verder met kraaltjes rijgen mijn Brussel swaps.

 


Built for Free Using: My Stampin Blog

donderdag 5 november 2015

Homemade for You / koekje van eigen deegOnlangs had ik met een aantal teamgenootjes afgesproken om een dagje samen te gaan knutselen. Linda was zo aardig om haar huis ter beschikking te stellen en natuurlijk kon ik het niet laten om een kleinigheidje mee te nemen als dank voor de gastvrijheid.Bij de Xenos kocht ik een pot koekjesdeeg voor het maken van speculaasbrokken. En niet zo maar speculaasbrokken, maar knapperige nogwel! Ze hebben daar tegenwoordig een grote collectie met potten koekjesdeeg in allerlei verschillende soorten maten en smaken.


 Definitaly niet goed voor je heupen, maar wel leuk om te geven.Ter completering van het geheel maakte ik er een leuk labeltje aan.


Het was een leuke dag; we hebben lekker gefreubeld en geluncht en vooral ook heeeeeeeeel veeeeeeeel gekletst.
Built for Free Using: My Stampin Blog

dinsdag 3 november 2015

Stampin' Up! Sinterklaas workshopOp woensdag 25 november van 19.30 tot 22.00 uur geef ik een Sinterklaas workshop met Stampin' Up! producten bij mij thuis in Veldhoven. Nu hoor ik je bijna denken 'Huh? Stampin' Up! doet toch niet aan Sinterklaas?' En dan zeg ik 'nee, dat klopt, maar tóch ga ik een Sinterklaas workshop geven! Met een beetje creativiteit komen we een heul end.' Ik kan je beloven dat we iets heel leuks gaan maken (dat met een kleine aanpassing ook ná 5 december nog bruikbaar is!) en dat het een heerlijk knutselavondje wordt.
 De kosten voor deze avond vol inspiratie en gezelligheid zijn € 10,- per persoon en dat is incl. koffie/thee, pepernoten, taaitaai en alle materialen. Heb je nog geen herfst/winter catalogus, dan krijg je die ook nog gratis mee. De avond is niet bedoeld voor collega demonstratrices. Geef je snel op via de mail, want vol = vol. ***UPDATE 4-11: DE WORKSHOP VAN 25-11 ZIT INMIDDELS VOL. HEB JE INTERESSE, LAAT HET ME WETEN, BIJ VOLDOENDE BELANGSTELLING PLAN IK EEN EXTRA WORKSHOP***
 


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...