Pagina's

donderdag 30 januari 2014

CadeautjesHoi, hoi,Vandaag wat cadeautjes (stempelsets voor de geweldige prestaties van mijn downlines) die ik met de nieuwste Banner Framelits Dies van SU heb versierd.  Banners Dies 7 stuks € 29,95, Chevron Border Punch € 26,95In eerste instantie dacht ik 'wat een onzin' toen ik de dies zag. 'Die kun je toch gemakkelijk (ahum) zelf op maat snijden?'Maar ik moet zeggen dat nu ik ze heb, ik ze toch wel ONTZETTEND handig in het gebruik vind.

 

Want ik weet niet hoe het met jullie wiskundig- en ruimtelijke inzicht zit? Het mijne is in ieder geval niet niet al te best.Op de een of andere manier zat die Fish Tail (ofwel vissenstaart) bij mij nooit in het midden. Laat staan als ik er twee in verschillende groten moest knippen of snijden......)-:Welnu, dat 'probleem' is voortaan opgelost. Voor mij voortaan altijd meetkundig en geometrisch verantwoorde labels, vlaggetjes en kaarten! De Chevrons -ofwel sergeantstrepen- ponste ik uit met de even zo gemakkelijke Chevron Border Punch.


Want het is waar wat ze zeggen: gemak dient de mens!Of moet ik zeggen Stampin' Up! dient de mens.....?


 

dinsdag 28 januari 2014

Sale-A-Bration + nieuwe voorjaarscatalogusRapapaaaaa, eindelijk is het dan zover; de kick-off of the Sale-A-Bration!!
Alle Stampin' Up! blogs staan er vol van, ik denk niet dat ik er nog heel veel over uit moet leggen, maar even in het kort: voor elke € 60 die je van van 28-1 tot en met 31-3 besteedt mag je een GRATIS product uit deze actiefolder kiezen:


klik op het plaatje voor de folder


En bij een bestelling vanaf € 350 op een party of een verzamelbestelling met je vriendinnen voor € 35 méér gratis uitkiezen.  (Is bij dit bedrag normaal € 55 gratis kiezen en tijdens de SAB € 90 gratis kiezen).En dan is natuurlijk ook de nieuwe voorjaarscatalogus eindelijk online:


Klik op het plaatje voor de catalogusWat een heerlijke, frisse kleurtjes en ontzettend leuke nieuwe spullen staan er in.Donderdag 30 januari ga ik weer bestellen. Heb je nog vragen of wil je dat ik iets voor je mee bestel, dan stuur maar een mailtje!
 


Veel plezier met kijken en/of uitzoeken!

 

zondag 26 januari 2014

Teamdag + heel veel moois!Al heel lang had ik er naar uitgekeken en gisteren was het dan eindelijk zover......Mijn eigen teamdag!!Naast mijn 8 teamleden Sandra, Mary, Clärle, Annemarieke, Samantha, Lydia, Eefje en Caat, was ook Marie-Claire van de partij. Helaas ontbreekt zij op de foto. Jeanne en Natalie konden jammer genoeg niet aanwezig zijn. We hebben ze gemist!


Rond de klok van 11.00 uur kwamen alle dames bepakt en bezakt binnen. Het leek wel of we een heel weekend gingen knutselen! (-; Maar er was niet alleen aan knutselen, maar ook aan de inwendige mens gedacht. Iedereen had iets te eten mee genomen (sommigen waren er zelfs een uur eerder voor opgestaan); van overheerlijke taart in bekertjes tot home-made Chinese tomatensoep en van quiche-recht-uit-de-oven tot verse broodjes en salades. En lékker dat het was!!!


En behalve knutselen werd er natuurlijk heel veel gekletst en werden er ideeën, stansjes, blogs en recepten uitgewisseld.Marie-Claire bedacht en verzorgde een ontzettend leuke make-and-take met de Hearts A Flutter stempelset en een set uit de nieuwe catalogus, die ik nog niet mag laten zien...

Ha, maar dat ie leuk is dat zien jullie zelf al wel toch? 


Nog 2 daagjes geduld, dan komt al het mooie nieuws online.
En vanzelfsprekend moest er ookgeswapt worden. Dit waren de mijne.......


Een gepimpt doosje Wilhelmina pepermunt.


 
Alles wat ik gebruikte is van Stampin' Up! De stempelsets Off the Grid (voor het rastertje), Gorgeous Grunge (voor de spetters) en Express Yourself (voor de tekst). Daarnaast gebruikte ik 2 stukjes Epic Day Washi Tape (ook van Stampin' Up!) en de 1 3/4 scalloped circel pons, 1" circle pons en de smal heart pons. De kleuren inkt en papier zijn Basis Grey en Calypso Coral en het glitterpapier is ook van SU.Het Very Vanilla papiertje waarop ik gestempeld heb is 9 x 5 cm van en hoe het omhulsel is gevouwen heb ik speciaal voor jullie uitgetekend. Super simpel en je haalt er 3 uit een A4-tje. De pepermunt doosjes verkopen ze overigens bij mijn favoriete winkel de Action.


Nou, ik hoop dat ik een beetje een impressie van de dag heb kunnen geven. Weet je dat JIJ daar ook gewoon bij had kunnen zijn? Alhoewel ik natuurlijk al heel blij ben met alle dames uit mijn team,  zou ik het hartstikke leuk vinden om het uit te breiden. Tijdens de Sale-A-Bration is er weer een mooie actie, dan is het echt hét moment om in te stappen. Elke nieuwe demo mag tijdens de SAB een starterset uitkiezen (alleen maar dingen die je zelf leuk vindt) t.w.v.  € 195  en hoeft hier slecht € 129 voor te betalen. Is dat leuk of is dat leuk? En ik zou het geweldig vinden als ik de volgende keer nog een tafel bij mag schuiven!!!! Een win-win situatie zou ik denken. (-;Liefs,
vrijdag 24 januari 2014

Aan de drank

Had ik deze al eens laten zien?

Nee hè? Ik geloof het niet. Bij deze dan maar.Ingrediënten: flesje appelsap (met peren), Tag a Bag Gift Box (8 stuks voor € 8,50), stempelset Four Frames en Perfectly Preserved. Deze laatste is helaas uit de collectie, maar hij blijft leuk. 'Ik denk aan je' is een stempel uit de Nederlandse Sentimenten set. Deze 24-delige set kost € 35,95 en ik weet dat dat heel veel geld is, maar als je zegt € 1,50 per stuk dan valt het wel weer mee (vind ik dan persoonlijk).En dan hier de kers-uitvoering....Deze tekst zit niet bij de set hoor, die heb ik gewoon vanuit Word geprint.


De grote strik is met de Sizzix gift Bow Die (€ 35,95) gemaakt en is vooralsnog nog maar tot 1 februari verkrijgbaar. Geen idee of hij wegens succes nog ooit terug zal komen...... Dinsdag 28 en donderdag 30 januari ga ik weer bestellen. Dus mocht je hem nog op je verlanglijstje hebben staan, neem dan geen risico en wacht niet langer met bestellen en pik eventueel gelijk de voordelen van de Sale-A-Bration mee.....Dat was het weer voor vandaag! Fijne dag nog.donderdag 23 januari 2014

Goede raadZal ik eens wat vertellen?Stampin' Up! en tegelijkertijd broodjes bakken is géén goede combinatie.....


 

 {GRRRR &#>^%#$%)*}
 


woensdag 22 januari 2014

Birthday

Hoi, hoi,Al lang niets meer geschreven. Even pas op de plaats en dat voelt GOED. Wel nog een heleboel dingen gemaakt en een paar workshops gegeven. Maar dat kan ik dan weer niet laten zien, omdat ik het concept nog vaker wil gebruiken..... Daarnaast ook nog swaps voor mijn teamdagje a.s. zaterdag bij mij thuis. Maar ook die moeten natuurlijk nog even geheim blijven, anders is de verrassing eraf. (-;Dus vandaag dan maar een kaartje dat ik nog heb staan. Ik hoop dat jullie daar ook tevreden mee zijn.
Gemaakt met een nieuwe stempel uit de Sale-A-Bration folder die de 28e van start gaat. Alle Stampin' Up! blogs staan er vol van, dus volgens mij weten jullie er al alles over.Toch nog maar even in het kort een uitleg, want als goed demonstratrice moet ik jullie natuurlijk goed op de hoogte houden..... (-; De Sale-a-Bration is een actieperiode van 28-1 t/m 31-3, waarbij je voor elke € 60 die je koopt een gratis actieproduct uit de speciale Sale-A-Bration actiefolder mag kiezen. Je moet daarbij denken aan een stempelset, pons, pak papier, embossingfolder etc. etc. Ik heb de folders en ook de meeste producten al in mijn bezit (ja, dat is één van de vele voordeeltjes van het demonstratrice zijn) en er staan HEULE leuke dingen in!
 

 
Daarnaast krijgen nieuwe demonstratrices die tijdens deze periode instappen € 20 meer in hun starterspakket. Je betaalt dan € 129 voor het pakket en mag voor € 195 uitkiezen. Ik bedenk me ineens dat ik vorig jaar ook tijdens de SAB ben ingestapt en wat het mij allemaal niet heeft gebracht...... Dus denk je er al langer over om demo te worden, dan is dat misschien wel HET moment om in te stappen. Ik zou je graag in mijn team verwelkomen. Vragen? Je weet me te vinden en ik bijt niet!In het geval je een party geeft en er wordt voor meer dan € 350 verkocht dan mag je tijdens de SAB ook nog eens voor € 35 extra gratis uitkiezen. Dus in plaats van voor € 55 mag je dan voor € 90 uitkiezen. Dit geldt uiteraard ook als je geen party geeft, maar wel een bestelling plaatst van meer dan € 350.  Misschien kun je eens kijken of je samen met een groepje vriendinnen samen een bestelling kunt plaatsen, om zodoende ook dit extra voordeel mee te pikken. Een party boeken kan natuurlijk ook.
 
Ik heb inmiddels de voorjaarscatalogus al binnen, dus als je het leuk vindt om te zien wat voor nieuws er 28-1 allemaal op de markt komt en wat er bij de SAB te krijgen is, kom dan gerust langs voor een exemplaar of stuur me een mailtje en ik stuur hem tegen de vergoeding van de verzendkosten (€ 2,56) naar je toe. 
Dan nog even terug naar mijn kaart. Hij is gemaakt met de Thinlits Die en een stempel uit de SAB. Deze stempel heb ik ingekleurd met Markers. De grote cupcake komt uit de stempelset Create a Cupcake. Dat was het weer voor vandaag. Later meer.De groeten.
zaterdag 18 januari 2014

I love you because....

You make me happy!Chalk Marker - Smal Heart Punch{no need to say more}zondag 12 januari 2014

Cadeaubonnen + tip Sizzix die + thema-avonden

Goedemorgen op deze prachtige zondagmorgen.


Joepiedepoepie!! Weer een paar volgers er bij. Ook op mijn creatieve facebookpagina loopt het aantal volgers gestaag op. Daar word ik wel zooooo vrolijk van hè. Ik zie het echt als een blijk van waardering/erkenning dat het jullie hetgeen ik maak en schrijf leuk vinden. En stiekem heb ik een getal in mijn hoofd dat ik ooit nog eens hoop te bereiken...... Maar daar droom ik voorlopig alleen nog maar van hoor. Dream Big, dat schijnt te mogen hè.... {Dus.......ben je nog geen volger -hier of op facebook- en wil je iemand blij maken, dan weet je wat je daarvoor kunt doen! (-;}Oké, genoeg gedroomd. Over tot de orde van de dag Ietje. Ik ben vanmorgen speciaal vroeg opgestaan om weer wat nieuwe cadeaubonnen te maken, ik was alweer door mijn (kleine) voorraadje heen. Ik heb papiertjes uit de nieuwe voorjaarscatalogus gebruikt en ik geloof dat dit toch wel mijn favoriete kleurencombinatie in het nieuwe seizoen gaat worden.Deze exclusieve cadeaubonnen zijn vanaf € 15 voor elk gewenst bedrag verkrijgbaar en hoeven niet in één keer opgemaakt te worden. Misschien een leuk idee voor een creatieve vriendin, zus of collega?

Ook wil ik jullie vandaag nog een tip meegeven, die ik ook mee naar mijn Chalk Marker presentatie Manchester nam.Als voorbeeld gebruikte ik de Gift Bow Die (die ik heel veel gebruik en nog maar tot 1 februari verkrijgbaar is, maar dat terzijde!).


Ik had er wel zo ontzettend de balen van dat ik het papier dat ik gebruikte heel vaak te klein sneed, waardoor ik vaak nét een klein hoekje miste en het hele papiertje weer weg kon gooien. Typisch gevalletje van verkeerde zuinigheid dus. Of ik sneed het papier juist expres een stuk groter om dat ene kleine hoekje vooral niet te missen, maar dan had ik weer een boel (duur) afvalpapier. Op Pinterest kwam ik de oplossing voor dit 'probleem' tegen. Ik heb de maten van de verschillende delen van de Die opgenomen en deze met een watervaste stift op de voorzijde van de Die geschreven. Op deze manier hoef ik alleen even te kijken welk deel ik wil stansen met welk papiertje en snijdt het eerst op maat uit.

 


Vervolgens heb ik met de Chalk Marker (die ook permanent is) de omtrek van de betreffende delen op de Die getekend. Als je het op deze manier doet ligt je papier altijd goed en heb je nooit meer onnodig afval.Fijn is dat. Voor mij werkt het perfect in ieder geval.Dan maak ik nog meteen even van de gelegenheid gebruik om te vertellen dat ik een aantal nieuwe thema-avonden gepland heb staan. Je leest er hier alles over. Geef je snel op, want er zijn nog maar een paar plekjes vrij! En mocht je nog een party door mij willen laten verzorgen tijdens de Sale-a-Bration periode (28-1 t/m 31-3), wacht dan ook niet meer te lang. Mijn agenda staat bijna vol.
 


En tot slot nog even melden wie de nieuwe eigenaar van de labels uit mijn vorige blogpost wordt. Ik viel voor de reactie van José.

Blogger José zei...
Nou Margriet, die zien er leuk uit.
Als contact persoon van vrijwilligers op mijn werk, zorg ik ook altijd voor een kaartje bij ziekte, verjaardag enzo. Deze zijn dus keileuk om daarvoor te gebruiken.
Als je niemand kunt vinden hou ik me warm aanbevolen, om in bakkerstermen te blijven;)
Groetjes,
José


9 januari 2014 16:31
Verwijderen
 


Volgens mij ben ik goed bezig. Fijne zondag allemaal!donderdag 9 januari 2014

Nieuwe eigenaar gezocht


Bij het opruimen kwam ik deze labels weer tegen. Ongeveer een jaartje geleden gemaakt, nét voordat ik Stampin´ Up Demonstratrice werd.
 
Ik vind ze nog steeds kei leuk en vrolijk, daar niet van, maar op de één of andere manier gebruik ik ze niet. Het voelt een beetje als demonstratrice zijn van Tupperware en met een vershoudbakje van de Wibra aankomen. Of directeur van Mercedes en in een Lada naar je werkafspraak rijden. Of Warme Bakker en diepvriesgebak van de Aldi serveren op je verjaardag.....{Niet dat er is mis is met vershoudbakjes van de Wibra, een Lada (alle auto's zijn goed tegenwoordig) of diepvriesgebak van de Aldi (de hazelnootijstaart bijv. is om je vingers bij op te vreten, zo lekker), maar je begrijpt misschien wel wat ik bedoel.}
Enniewee, ik dwaal af, wat ik eigenlijk wilde zeggen is dat ik me afvroeg of ik er iemand blij mee kan maken, die ze wél gebruikt? If yes, dan laat hieronder maar een berichtje achter en dan stuur ik ze naar je toe. Bij meerdere liefhebbers kies ik a.s. zondag iemand uit.En terwijl ik dit schrijf en mijn berichtje eigenlijk af wil sluiten, vraag ik me ineens zomaar spontaan af of er eigenlijk ook slagers bestaan die vegetariër zijn...... Of slaat dat helemaal nergens op?Fijne dag nog!donderdag 2 januari 2014

Condoleance-kaartjes, Andy Allesreiniger en 2e hands verkoop
Condoleance-kaartjes....Ik heb er altijd een beetje een vreemd gevoel bij om ze zelf te maken......Kweet ook niet hoe het komt. Ik vraag me af of ik daar alleen last van heb of dat het herkenbaar is?
Stampin' Up! Summer Silhouettes en Nederlandse SentimentenMaar helaas, ze horen er ook bij. Morgen weer naar een crematie. De eerste van dit jaar, ik hoop gelijk ook de laatste.Gebruikte kleuren: Chocolat Chip, Crumb Cake, Soft Sky
Maar mmmmmmmmmm, 2 januari alweer. Vergis ik me, of was het vandaag echt al langer licht? De boom de deur uit en begonnen met opruimen. Heerlijk een opgeruimd huis {bijna opgeruimd dan hè...}!Ik hoop dat ik genoeg energie over heb om ook aan een grote schoonmaak te beginnen. Niet alleen in huis, maar ook in mijn hoofd. Weg met alle ballast en dingen waaraan je niets kunt veranderen. Ik wil het nieuwe jaar met frisse moed tegemoet. Een beetje a lá Andy Allesreiniger zeg maar, maar dan anders.

Over opruimen gesproken....... Ik heb een pagina aangemaakt met 2e hands scrapspullen. Spullen die hier maar liggen en sinds ik demonstratrice van Stampin' Up! ben geworden toch niet meer gebruik. Ik heb besloten om ze weg te doen, omdat ik door de bomen het bos niet meer zie. Hup, weg ermee! Neem eens een kijkje, er staan leuke dingen bij. O.a. van Papertrey Ink, Lil' Inker Designs, Inkadinkado, Copics en Sizzix.En als mijn opruimwoede doorzet, dan zal de pagina  2e hands niet-SU!  nog wel regelmatig aangevuld worden. (((-:
 


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...