Pagina's

vrijdag 31 maart 2017

Laatste kans
Vanmiddag (31 maart) klokslag 16.00 uur, de aller-, allerlaatste Sale-A-Bration bestelling van dit jaar.

Wil je nog graag die hippe kip, dat mooie blik, het coole Tasty Treats of het leuke Succulent Garden Papier (of een ander SAB-product) gratis, geef me dan vóór 16.00 uur je bestelling van min. € 60 door. Daarna ben je echt te laat. (NB de Seaside en Sparkle embossingfolder zijn uitverkocht.)
Fijne dag nog en geniet van het zonnetje!woensdag 29 maart 2017

Lente KriebelsHet is overduidelijk. We kunnen er niet meer omheen.De lente hangt in de lucht!En aangezien ik nog wat bedanklabeltjes moest maken, maakte ik deze geheel in lente stijl.Geïnspireerd door mijn eigen Pretty Pocket Card Kit Anders. Compleet met paaskuiken.Als je daar niet spontaan de lente-kriebels van krijgt....?
Wie wat bewaart | Laatste SAB-bestelling
Wie wat bewaart heeft wat.....


Ondertussen zijn alle doosjes van hun stickers en lijmlagen ontdaan.Wordt vervolgd.....A.s. vrijdag klokslag 16.00 uur laatste bestelling Sale-A-Bration! 
Tevens heb ik dan nog een K3,- middag. Er is nog plek dus als je zin hebt?We gaan een stijlvolle kaart maken met de Special Reason bundle. De kosten zijn € 3 en dat is incl. Koffie-Koek-Kaart. Tevens is er volop gelegenheid om vragen te stellen, inspiratie op te doen en evt. een laatste SAB bestelling te plaatsen (niet verplicht). De middag is niet bedoeld voor collega demonstratrices. Opgeven graag via een mailtje.

zondag 26 maart 2017

Pretty Pocket Card Kit Anders
Dank je wel voor jullie lieve reacties op mijn vorige blogberichtjes. Ik ga proberen deze week weer een rondje langs jullie blogs te maken om te zien wat jullie allemaal weer gemaakt hebben.Vandaag een foto van hetgeen ik met de Pretty Pocket Card Kit uit de Sale-A-Bration folder gemaakt heb. Eerlijk is eerlijk, de kit viel me een beetje tegen toen ik hem ontving. Het was alleen een kwestie van stickers plakken. Dat is dan misschien wel lekker makkelijk, maar leuk vind ik het niet. Doe mij maar wat meer uitdaging. Dus heb ik er wat anders van gemaakt:


En zo had Stampin' Up! hem bedacht:
Foto van internetDe kit is nog steeds te kiezen bij een bestelling vanaf € 60, net als de vele andere gratis geschenken. De kaarten zijn een leuke basis voor het maken van iets anders. Dinsdag de 28e en vrijdag de 31e  doe ik mijn laatste SAB-bestellingen.
Voor nu bedankt voor het langskomen en een hele fijne, zonnige eerste lente-week toegewenst.
zaterdag 25 maart 2017

Zomaar een kaartje
Het was een hectische week, waardoor er weinig creatiefs uit mijn handen kwam. Ook ben ik helaas nog steeds met m'n gezondheid aan het tobben en mis ik gewoonweg de energie om nog extreem productief te zijn. Ik hoop wel dat dat nog terug komt, want ik kan me er (nog) niet goed bij neerleggen.
Vandaag een simpel kaartje. Ik gebruikte hiervoor o.a. de Stylish Stems Framelits, Stitched Framelits en het gratis Sale-A-Bration Glimmer Paper. De tekst Happy Birthday komt uit de SAB-set Designer Tee. Ik vind het zo'n leuk lettertype.De laatste dagen van Sale-A-Bration zijn nu echt ingegaan. Dinsdag 28 en vrijdag 31 maart bestel ik voor de allerlaatste SAB-keer. Van de ene kant voelt het een beetje weemoedig, van de andere kant heeft het ook lang genoeg geduurd en ben ik blij dat we weer met frisse moed aan een nieuw hoofdstuk beginnen.Over 1,5 week ben ik 3 dagen naar Amsterdag voor OnStage. Degene die naar OnStage gaan krijgen dan al een exemplaar van de nieuwe catalogus. Ben zo benieuwd wat voor moois daar weer in zal staan! Voor alle anderen (demo's en klanten) is de nieuwe catalogus pas vanaf 2 mei te bestellen en zal ingaan op 1 juni. Even geduld dus nog.Bedankt voor je bezoekje en fijn weekend. Geniet van het mooie weer!
dinsdag 21 maart 2017

Verrassing: 8 extra Sale-A-Bration cadeaus!Jeetje, wat een verrassing toen ik vanochtend mijn telefoon aanzette: Stampin' Up! heeft voor de laatste 10 dagen van Sale-A-Bration nog zomaar 8 extra cadeau's om uit te kiezen toegevoegd!

Plaats je een bestelling vanaf € 60 dan mag je dus een gratis cadeau uit één van de twee Sale-A-Bration folders kiezen óf een cadeau uit bovenstaande foto. Kies je één van deze 8 producten bij een eventuele online bestelling maak dan gebruik van onderstaande artikelnummers en niet de nummers die in de catalogus vermeld staan.Donderdag de 23e bestel ik weer en ik heb zojuist besloten dat ik dinsdag de 28e ook nog een bestelling zal doen. Laat het me weten als je iets wilt mee bestellen. Vergeet a.u.b. die refills van de In Colors 2015-2017 niet. De Europese voorraad is al volledig op en er moeten er vanuit Amerika bij geleverd worden. Leverdatum is onbekend en ik vraag me af tot hoelang SU hiermee door zal gaan...... 

Laatste K3,- middag tijdens Sale-A-BrationEr paste nog net één K3,- middag tijdens Sale-A-Bration in mijn agenda en wel op vrijdag 31-3-2017 van 13.30 tot 15.00 uur. We gaan dan een stijlvolle kaart maken met de Special Reason bundle.
Heb je zin om te komen, geef je dan snel op want vol=vol. De kosten zijn € 3 en dat is incl. Koffie-Koek-Kaart. Tevens is er volop gelegenheid om vragen te stellen, inspiratie op te doen en evt. een laatste SAB bestelling te plaatsen (niet verplicht) of op te halen. (NB de SAB-artikelen zijn zolang de voorraad strekt dus wil je nog perse iets hebben, bestel dan liever al de 23e mee en kom het de 31e ophalen.)De middag is niet bedoeld voor collega demonstratrices.
Bewaren

maandag 20 maart 2017

Video verslag workshop Card Tin pimpenHoi,
Afgelopen zaterdag gaf ik een workshop met het blik uit de Sale-A-Bration folder. Deze workshop had ik ook op mijn teamdag gegeven.


We pimpten het blik en stempelden de 9 bijgesloten tabbladen, waarna je een mooi opbergblik hebt voor je (zelfgemaakte) kaarten.


Hier ze je 2 voorbeelden van de tabbladen.
De rest liet ik gisteren zien in een live filmpje op mijn creatieve Facebookpagina. Voor degene die me niet volgen op Facebook (je weet niet wat je mist (-;), onderstaand het filmpje.
Het blik incl. de 9 tabbladen is nog steeds verkrijgbaar als Sale-A-Bration geschenk bij een bestelling van € 60.Donderdag 23 maart en vrijdag 31 maart doe ik mijn allerlaatste Sale-A-Bration bestellingen. T/m 31 maart kun je ook nog gebruik maken van de aantrekkelijke instapactie: voor € 175 bestellen + 2 GRATIS stempelsets uitkiezen en maar € 129 betalen. Hoe leuk is dat? Heb je interesse neem dan vrijblijvend contact met me op voor meer info. Tel. 06-37330259 of mail.Groetjes,
Margriet

vrijdag 17 maart 2017

Setje lintjes en papierHoi,

***UPDATE DE SETJES LINT ZIJN UITVERKOCHT***


Met de nieuwe catalogus in het vooruitzicht ben ik al flink aan het opruimen en heb mijn laatste vellen Design Papier in kleine pakketjes van 6" x 6" gesneden.  Aangezien de jaarcatalogus bijna op zijn einde loopt bestel ik geen papier meer bij om er kleine pakketjes van te maken. Voor nu geldt dus echt op=op. Bij aankoop van € 10 aan kleine setjes papier krijg je van mij GRATIS een setje Carried Away papier erbij. Klik hier om te zien wat ik nog heb.Daarnaast ben ik ook met mijn lint aan de slag gegaan. Ik heb setjes gemaakt van het mooie kwaliteit In Color 2015-2017 lint. Zo ontzettend jammer dat deze kleuren er uit gaan! )-:


Een setje van 5 x 1 meter lint kost € 5,95 en is verkrijgbaar zolang mijn voorraad strekt. (Alleen per setje, niet los verkrijgbaar). Verzendkosten voor 1 setje lint zijn € 1,56. Om verzendkosten te besparen wil ik het voor mijn vaste klanten ook best apart leggen tot een volgende bestelling. Stuur me een mailtje als je wilt bestellen of vragen hebt.Fijn weekend!
donderdag 16 maart 2017

Stampin' Up! kadoosje met Live video uitleg | In Colours 2015-2017
Ik maakte nog wat doosjes met het Inside the Lines Design Papier dat je nog steeds als gratis Sale-A-Bration geschenk mag kiezen bij een bestelling vanaf € 60.
 
En voor wie benieuwd is hoe ik dit doosje maakte gaf ik op mijn creatieve Facebook pagina een Live uitleg. Voor degene die geen Facebook hebben onderstaand het filmpje.

Ik hoop dat ik je heb weten te inspireren. 
Dan nog even een huishoudelijke mededeling: we naderen het einde van de jaarcatalogus en dat betekent dat er producten uitverkocht zullen raken. Op 1 mei 2017 zal de lijst met producten die niet mee overgaan naar de nieuwe catalogus bekend gemaakt worden. Daar zullen ook de In Colours 2015-2017 bij zitten. 
De ervaring leert dat bijv. de inkt navullingen (refills) van deze kleuren op de 1e dag van de uitverkoop vaak al uitverkocht zijn. Mijn advies is als je nog graag navullingen (of papier) van je favoriete kleurtjes wilt, om niet tot mei te wachten. Ik kan er dan waarschijnlijk écht niet meer aan komen. Neem het zekere voor het onzekere en bestel ze z.s.m. Wellicht een idee om ze nog tijdens de SAB aan te schaffen en dat je daarmee ook nog een gratis cadeau kunt komen. 
Zaterdag 18 maart a.s. doe ik weer een bestelling weg. Laat het gerust weten als je iets wilt mee bestellen.woensdag 15 maart 2017

Meer of minder Nederlandse stempels?

De hogere opkomst is ook Bij Margriets Stem(pel)bureau te merken. Er staat al de hele middag een lange rij voor het bureau. De grote vraag tijdens deze verkiezingen is of we méér of minder Nederlandse Stempels willen? Bij voorzichtige peilingen lijkt het er op dat de PVMNS (Partij Voor Meer Nederlandse Stempels) hoge ogen gaat gooien. 
Mevrouw Kip probeert er als de kippen bij te zijn en meneer Schaap nog over te halen op de PVMNS te stemmen. Want je weet het hè, als er één schaap over de dam is.... Of Mopper Smurf genoeg geduld heeft om in de lange rij te blijven staan betwijfel ik. Ik hoop van wel, want zijn stem zou zomaar het verschil kunnen gaan uitmaken. 
Het Stem(pel)bureau sluit vanavond om 21.00 uur. Donderdag 6 april zal in Amsterdam tijdens OnStage de uitslag bekend worden gemaakt. Hoeveel Nederlandse stempelsets denk jij dat er zullen komen?
 

Jij stemt toch ook?


Maar liefst 4 stempassen voor de 2e Kamerverkiezingen vielen er bij ons op de deurmat. Dat betekent dat we inmiddels met 4 'volwassenen' in huis wonen. Waar is de tijd gebleven? {Oepsie: foutje in het jaartal}


Het is wel erg leuk om te horen hoe de 'kinderen' er over denken en mee bezig zijn. Stemwijzer.nl biedt soms verrassende uitkomsten. Wat ze ook kiezen, ze gaan in ieder geval stemmen en daar ben ik best trots op. Dat is wel een pagina in mijn planner waard. En jij, ga jij stemmen?
dinsdag 14 maart 2017

Keuzes, keuzes, keuzes..... | Bee Creatieve #8
Al een tijdje wil ik heel graag wat anders.....Iets anders dan kaarten maken.Wel met Stampin' Up!, maar gewoon wat anders. Dus kocht ik in augustus van vorig jaar een planner (zonder inhoud) en een ouderwetse typemachine. Ik maakte er al wat dingen in zoals deze Bee Creative #1 en Bee Creative #2, #3, #4, #5, #6, #7. En nog wat meer, maar daarover twijfel ik nog steeds of ik het zal laten zien, omdat het nogal privé is zeg maar....
De planner raakte een beetje in de vergetelheid. Ik wilde iets anders, maar wist niet precies wat. Op Instagram zag ik de mooiste (Travel) Journaling boekjes voorbij komen, Midori's genaamd. Zoiets wilde ik ook! Het nadeel alleen is dat deze Midori's vaste boekjes/blaadjes hebben en dat je dus min of meer in een goede tijdsvolgorde moet werken. En daar ben ik slecht in. Zeg maar gerust héél slecht in. Ik wil maken waar ik op dat moment zin in heb en me niet aan een bepaalde tijdsvolgorde moeten houden. Of het nu Pasen of Kerstmis is.Dus probeerde ik een schoolagenda van de Hema met losse blaadjes. Ik heb een paar weken een dagboek in bijgehouden, maar dat was het ook niet..... De dunne pagina's drukte door en de vakjes voor het weekend waren te klein. Begrijpelijk, het is dan ook een schoolagenda, maar toevallig doe ik juist in het weekend de leukste dingen.Welnu, wat dan? Ik kocht een 2e handse (onbeschreven) grote Happy Planner om te proberen of dát dan iets voor me was. Helaas pindakaas..... Al die vakjes en notes en don't forgets...... Ik raakte het overzicht kwijt en werd er bij het bij het doorbladeren alleen al gestresst van.Conclusie: ik ga het bij mijn eerste aankoop houden. Gisterenavond maakte ik er weer een pagina in. Clean & Simple. Heel toepasselijk van de dag dat ik deze planner kocht.Ik heb de knoop doorgehakt en ga er niet langer over twijfelen. Ik beloof dat er nog vele pagina's zullen volgen! Ik zal ze allemaal aankondigen met Bee Creatieve # en ik hoop dat ik aan het einde van het jaar een mooie jaaroverzichtje heb.

vrijdag 10 maart 2017

Leuke driehoek doosjes met video-uitlegHoi, daar zijn we weer. Leuk dat je komt lezen en kijken.Vorig jaar volgde ik een workshop bij mijn Duitse collega Tanja Kolar waar ik onderstaande doosjes maakte.Afgelopen maandag liet ik LIVE op Facebook zien hoe ook jij deze leuke doosjes kunt maken. Het is echter super eenvoudig. Voor degene die geen Facebook hebben onderstaand het filmpje.Ik hoop dat ik je heb weten te inspireren om ook aan de slag te gaan. Laat je het dan weten? Ik vind het kei leuk om je creatie te bewonderen.woensdag 8 maart 2017

Wat is debossing?

Dat ga ik je nu uitleggen. Op bladzijde 40 van de voorjaarscatalogus staan 2 Embossing Folders waarmee je een debossed effect kunt creëren. Ik hoor je haast denken 'wat is dat nu weer?' Op onderstaande kaart heb ik zo'n Folder gebruikt, misschien zie je al wat ik bedoel.....
Happy Celebrations Stampin' Up!Als je een 'normale' Embossing Folder gebruikt dan komt het design op je kaart te leggen. Bij de Celebrations Folders van blz. 40 drukt je machine de tekst naar beneden en komt het design in je kaart. Als je er dan overheen stempelt zoals ik heb gedaan bij bovenstaande kaart dan pakt het dieper gelegen gedeelte dus geen inkt en hou je een witte tekst.
Weer eens wat anders en errug leuk. De stempelset die ik gebruikte heet Happy Celebrations (staat ook op blz. 40) en de kleuren zijn Mint Macaron, Soft Sky en Crumb Cake.
Leuk dat je langs kwam en tot een volgende keer.

zondag 5 maart 2017

Merci dat jij er bent | vraag & antwoord
In het kader van 'Merci dat jij er bent' maakte ik kleine welkomsgeschenkjes voor mijn workshop gasten. Dat is meteen gezellig binnenkomen toch?  Het Inside The Lines kleurpapier dat ik gebruikte kun je alleen deze maand nog kiezen (zolang de voorraad strekt) als gratis Sale-A-Bration geschenk bij een bestelling van € 60. Ik werd voor deze bedankjes geïnspireerd door mijn Duitse collega-bij Stempel-Biene. Klik hier voor haar versie.Graag wil ik iedereen bedanken voor de leuke reacties op mijn 'scharen-verslaving'. Onderstaand nog nog even een vraag & antwoord sessie:

V.  Zijn de scharen met een lintje voor workshops?
A. Deze gebruik ik inderdaad voor workshops, net als alle andere Stampin' Up! scharen. Alleen zijn bij sommigen in de loop der tijd de lintjes verdwenen. Gaat op het to-do lijstje.

V. Knipt die schaar ook?
A. Zeker weten! Met name Bonsai-boompjes (die ik niet heb).

V. Gebruik je ze allemaal of heb je een favoriet?
A. Voor papier gebruik ik alleen nog maar de Stampin' Up! scharen. De grote zwarte stofschaar gebruik ik om lintjes te knippen. Deze bewaak ik zorgvuldiger als de koning haar kroonjuwelen om te voorkomen dat man e/o kinderen er mee aan de haal gaan. (Doen ze het toch dan staat daar een straf op van 6 weken op water en brood). De grote witte stofschaar is niet meer zo scherp en gebruik ik voor jute touw enz. mee te knippen. Dubbelzijdige tape knip ik met het roze Fiskar schaartje, omdat hier de lijm niet aan blijft plakken. De Fringe schaar zou ik vaker moeten gebruiken. De IKEA scharen liggen in de keukenla voor huis, tuin en keukengebruik. De nieuwe Bonsai-schaar is alleen om naar te kijken. En tja.... die kleine 3D schaartjes kan ik eigenlijk niet zo goed weggooien. Die gebruik ik toch niet meer. Iemand interesse? Gratis afhalen.


 
Woensdag bestel ik weer. Wil je mee bestellen geef even een belletje of stuur een mailtjeLeuk dat je weer langskwam. Fijne zondag nog! zaterdag 4 maart 2017

Hoezo verslaafd?Dochter: wat ga jij doen?


Moeder: even naar de stad.


Dochter: wat doen?


Moeder: oh, ik had iets gezien wat ik graag wil.


Dochter: wat dan?


Moeder (mompelend): een schaar.


Dochter (verontwaardigd): Oooooh ja!? Die hebben we nog niet genoeg?!


 Moeder: tot straks! (-;


 P.S. Dit is hem. Die kon ik toch niet laten liggen? Moet je dat kraaltje zien!vrijdag 3 maart 2017

Kat in de zakVorige week mocht ik met mijn vriendin Marie-Claire mee naar een workshop Paperbag handletteren bij CreatiefmetaArts. Superleuk om te doen. Het was even nadenken wat ik met zo'n grote papieren zak wilde en de conclusie was er cadeaupapier in opbergen.Onze Noppes vindt de zak echter ook zéér interessant en elke keer als ze de kans krijgt probeert ze hem om te duwen en er vervolgens heerlijk in te rommelen en te speuren.En toen er nog niks inzat zag ze haar kans meteen schoon om er een slaapplekje van te maken. Tis niet de mooiste foto, maar ik wilde hem toch even laten zien.
Dit is nu letterlijk een kat in de zak vinden...
donderdag 2 maart 2017

Ik zag veel hazen, ver voor Pasen....
De confetti is nog maar amper uit mijn haren en dan moet ik al weer aan Pasen gaan denken. Ik hoop dat dat betekent dat ook de lente in aantocht is.
Ik maakte een boel labeltjes om bij de bestellingen te doen. Is het kleine pompom staartje niet mega-schattig?
Als je een bestelling bij me doet dan voeg ik altijd een klein bedankje toe. De ene keer is het een lintje, een setje papier, een klein stempeltje, wat embellishments, etc. etc. Het is altijd anders en ook een beetje afhankelijk van de hoogte van je bestelling(en).
De ene keer is het wat meer, dan andere keer wat minder, maar altijd met liefde uitgezocht. Het is een extra-tje en er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend. (-;
Heb jij nog plannen om een Stampin' Up! bestelling te plaatsen, dan zou ik het zeker nog in de maand maart doen. Alleen in maart mag je in immers nog een gratis Sale-A-Bration item uitkiezen bij elke € 60 aan bestellingen. Het zou zonde zijn om dat te laten schieten als je tóch binnenkort wilt bestellen.
Enne.....als je de komende we(e)k(en) bij mij bestelt dan zit er misschien ook wel zo´n leuke Paasverrassing bij jouw bestelling. Maar ik beloof niks hoor, want op = op.
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...