Pagina's

zaterdag 31 december 2011

Scrapdelight Extra

De nieuwe Scrapdelight Extra is uit! Het is de wintereditie vol met kerst- en winterinspiratie, maar ook een vooruitblik naar 2012


En op deze laatste dag van het jaar kan ik jullie met gepaste trots mededelen dat ik als guestdesigner met 2 projecten in deze Scrapdelight Extra sta.


Dus ik heb niet helemaal stil gezeten hoor, mochten jullie dat denken......(-:


Hier wat sneak peeks van een kerstlayout met het vrolijke papier van My Mind's Eye:
En van een 3D schilderijtje dat ik in de kringloopwinkel had gescoord:Ben je nieuwsgierig naar het geheel dan moet je echt even naar het blog van Scrapdelight. Ik beloof je er staan echt ge-wel-dig mooie dingen in dit prachtige online magazine.


T0t slot wil ik jullie allemaal een spetterende jaarwisseling en een gelukkig, liefdevol en creatief nieuwjaar toewensen!!! En natuurlijk bedankt voor jullie vele bezoekjes het afgelopen jaar.


Knuffels,


maandag 19 december 2011

Zomaar

Een ingepakt cadeautje.....
Have a nice week!


donderdag 15 december 2011

Knutsel & Zo Vrijdag - Layout Things I Love

Na even een blog pauze te hebben genomen, mag ik vandaag weer vol trots een Knutsel & Zo layout laten zien!


Omdat de inspiratie nog enigszins ontbreekt heb ik een layout gelift van Wendy McKee.

En wel, de multi-functionele tags uit de webwinkel van Knutsel & Zo lenen zich hier perfect voor!!

Ik heb ze al op heel veel verschillende manieren gebruikt; op kaarten, cadeautjes en aan tasjes, maar ze kunnen dus ook op een layout.

De van recycled kraft gemaakte tags zijn mooi donker van kleur en worden geleverd in een verpakking van 20 stuks (10 grote en 10 kleine) en kosten slechts € 1,20!!


Zeg nou zelf, daar kun je ze zelf toch niet voor gaan snijden!?Verder komen de volgende materialen ook uit de webwinkel:En dan zijn jullie natuurlijk nog vast benieuwd naar de "things I love". Nou, ik kan je vertellen dat er nog veeeeeeeeeel meer dingen zijn die I love, maar op deze layout staan de 1e vier die me te binnen schoten.


Voor de 40-plussers onder ons die hun leesbril niet bij de hand hebben, zal ik ze even uittypen:

  1. Een fris, schoon, strak opgemaakt bed. Heeeeerlijk!
  2. Op vakantie! Maakt me niet uit waar naar toe, als het er maar warm is.
  3. De zon!! De eerste lentezon die je huid verwarmt, maar ook de warme zomerzon.
  4. Tennis. Zou wel elke dag een wedstrijd willen spelen.


Zo, hebben jullie me weer een beetje beter leren kennen. Wellicht komt er nog wel eens een vervolg. (-;


Fijn weekend allemaal!! En o ja, vergeet niet ook een kijkje te nemen bij Sanne en Merit & Annemarie, want zij hebben vandaag ook weer een werkstuk gemaakt.donderdag 8 december 2011

Pakjes & Labeltjes

Met de DT-leden van Knutsel & Zo hielden we een Sinterklaas swap. Het was de bedoeling om ieder een pakketje met daarin spulletjes voor (minimaal) 2 kaarten te sturen.

Wel zo gezegd, zo gedaan.Alhoewel......er ging nog heel wat mailwisseling aan vooraf over wat wel en wat niet en over niet te weinig en niet te veel en wat dan wel en wat dan niet.....en toen moesten we ook nog allemaal wachten tot 5 december om het open te mogen maken.....


Pffffieuw, ons geduld werd wel op de proef gesteld hoor, maar ik kan je vertellen het was het wachten dubbel en dwars waard!Voor Didy had ik er een extra pakketje bijgedaan omdat ik haar verjaardag vergeten was ze jarig was geweest.
Helaas geen foto's van de inhoud, maar ach dit ziet er ook wel gezellig uit, toch?zaterdag 3 december 2011

Knutsel & Zo 1 jaar! Candy-time

Hallo allemaal dames,


Dat is weer even lang geleden. Ik ben niet van de aardbodem verdwenen hoor. Heb het op het moment alleen mega-druk. Na 5 december gaat hier ongetwijfeld verandering in komen en hoop ik mij weer vol overgave op het scrappen te storten!


Vandaag toch even een berichtje, want..........tromgeroffel............Knutsel & Zo bestaat vandaag 1 jaar!!!!!! Van harte gefeliciteerd Karin!En Karin zou Karin niet zijn als ze dat ongemerkt voorbij zou laten gaan. Ze geeft namelijk een geweldige candy weg!
Nou kan ik hier allemaal wel schrijven wat je moet doen om dit prachtige pakket te winnen, maar het is net zo handig als je gewoon even een kijkje op het blog van Knutsel & Zo neemt.Doen hoor!Fijn weekend allemaal, voor maandag een heerlijk avondje en tot snel.LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...