Pagina's

woensdag 30 juni 2010

Een opkikkertje

Wat is het toch genieten met dit heerlijke weer! Oké, een paar graadjes minder zou ook mogen, maar je hoort mij niet klagen hoor; ik ben een echt zomermens.

En met dat mooie weer wordt er ook niet veel gescrapt in huize B. Liever zit ik lekker buiten of ben ik op de tennisbaan te vinden, waar in deze tijd van het jaar allerlei toernooien gespeeld worden.

Dus hier maar een kaartje uit de oude doos. Neem hem morgen mee naar Rotjeknor waar ik samen met mijn moeder een tante ga bezoeken. Tante is al een eindje in de 80, woont nog op zichzelf en stapt nog regelmatig alleen in de trein of in het vliegtuig richting Het Zuiden. (Als ik toch zó oud kan worden, dan teken ik er nu nog voor!) Maar nu heeft ze onlangs een nare operatie moeten ondergaan en is een beetje aan de sukkel. Een opkikkertje is daarom wel op zijn plaats.....


Bedankt voor je bezoekje en geniet van het mooie weer!

maandag 21 juni 2010

Voetbal kaarten + stempels

A.s. zaterdag mag Jorg naar het 11e verjaardagfeestje van 2 vriendjes. De jongens willen het liefst geld, dus ik heb voor beiden een kaartje gemaakt, waar we dan wat centjes bij doen. En aangezien ze allebei op voetballen zitten, zijn het natuurlijk (hoe kan het ook anders) voetbalkaarten geworden! Eentje voor Carlo en eentje voor Thijs:

Ik werd helemaal enthousiast toen ik bezig was en geïnspireerd door de oranjegekte heb ik een setje voetbalstempels gemaakt. Ideaal voor jongens/mannenkaarten! Niet alleen nu met de WK, maar t.z.t. is het ook leuk om een kaartje in de eigen clubkleuren te maken.

Daarnaast zijn de teksten ook leuk te verwerken op een layout. Want welke scrapster heeft er nu geen oranjefoto's gemaakt?

Het shirtje past standaard dubbel uit een A4-tje (wel even de kantlijnen aanpassen in Word) en de voetballen uit een 5 cm cirkelpons. Maar natuurlijk kan je alles weer zo groot of klein maken als je zelf wilt.

Het setje is te koop in mijn webwinkel voor € 2,25. Maarrrrrrrr, heb je ze voor aanvang van de finale aangeschaft én betaald en wordt Nederland wereldkampioen, dan krijg je van mij je geld terug! (-:

De ballen!

Groots met een zachte G en prijsje gewonnen

Het is toch ongelofelijk hoe heel Nederland reageert als het om voetbal gaat! Geweldig gewoon.

Afgelopen zaterdag waren mijn dochter, ik en nog ongeveer 33.998 anderen bij het concert van Guus Meeuwis 'Groots met een zachte G' in het PSV-stadion.

Voorafgaand aan het concert keken we met z'n allen naar de wedstrijd Nederland-Japan.


En Gezellig dat het was!!


Het was Gewoon één Groot feest! Wat hebben we Genoten! Nog een leuke bijkomstigheid was dat we de kaartjes zomaar Gratis en voor niks hadden gekregen. (-:
Ja, wat een mazzel heb ik toch de laatste tijd! Naast de gratis kaartje heb ik ook nog eens de blogcandy van Liesbeth gewonnen! Je moest daarvoor de uitslag van Nederland-Denemarken raden en ik had het goed! 2-0 voor Nederland, 1-0 voor mij, há!


Dank je wel Liesbeth. En ook voor de wedstrijd van a.s. donderdag geeft Liesbeth weer een prijsje weg, dus ik zou zeggen; ga hier een gokje wagen!


zondag 20 juni 2010

Eigenwijs....

Werkelijk jaaaaren heeft het geduurd, voordat we onze dochter er van konden overtuigen dat het geen `Kornie´, maar een Eekhoorn is.


Klein eigenwijs ding!


Kun je nagaan wat het ons nu aan overredingskracht kost om haar er van te overtuigen dat a² + b² = c².

Pffff, eigenwijze puber!!

donderdag 17 juni 2010

Schets # 28 Dutch Dares

De nieuwe Dutch Dares sketch is online! Dit keer met een onwijs gave schets van Marsha.


Ik vind het vaak best moeilijk om met schetsen te werken, maar dit keer ging het als een tierelier.

Zou het aan de schets liggen, of aan het papier of had ik gewoon veel inspiratie? Het zal vast een combinatie van zijn....


Ik heb de door Birgit Koopsen ontworpen papierlijn gebruikt en het was een genot om mee te werken! Mooie frisse kleuren met bijpassende witte transparanten, helemaal mijn ding.


Ook de andere meiden van het Dutch Dares team en gastdesigner Jeanet zijn met de schets aan de slag gegaan en ik kan je vertellen, de layouts zijn stuk voor stuk super geworden. Ben je benieuwd, klik dan hier, ik kan je verzekeren het is de moeite waard!

dinsdag 15 juni 2010

Follow your heart....

it knows the way.....


Zomaar een kaartje voor iemand die na bijna 30 jaar (!) trouw dienstverband overweegt om van baan te veranderen. Ik zag de tekst en moest meteen aan haar denken.


zondag 13 juni 2010

Juffen en meesters van Nederland; bedankt!!!

Het einde van het schooljaar is in zicht. Hier in het Zuiden des Lands duurt het echter nog wel een tijdje voordat de kinderen vakantie hebben. 26 juli om precies te zijn en dat duurt nog lang, veul te lang (zoals wij dat in Brabant zeggen).

Ik kan uit ervaring spreken, want ook vorig jaar kregen wij als laatste vakantie. Ik kan me herinneren dat de juffen en meesters klaagden dat het te warm was en dat de kinderen niet meer te motiveren waren. En ook de juffen en meesters waren aan vakantie toe...

Petje af hoor voor alle leerkrachten. Ik heb respect voor hen. Hoe ze 25 tot 30 kinderen in het gareel weten te houden. Ik heb hier thuis al moeite om 2 kinderen naar me te laten luisteren, laat staan vijfentwintig!! Poehhhhh, ik word al overspannen als ik er alleen al aan dénk! Een bedankje voor de leerkracht aan het einde van het schooljaar is wat mij betreft altijd wel op zijn plaatst (uitzonderingen daar gelaten).

Dus heb ik digi-stempeltjes voor de meesters en juffen gemaakt. En ik heb dit keer Marie-Claire gevraagd of ze me wilde helpen met het maken van een voorbeeldje. En tot mijn grote vreugde wilde ze dat.

Let's meet Marie-Claire uit Helmond:


Nou, ik kan je vertellen, ik heb geen moment spijt gehad dat ik Marie-Claire heb gevraagd. Wat een leuke originele bedankjes heeft ze gemaakt!

Als eerste is daar een notitieblokje, met bijpassend potlood en gepimpte paperclip. Mooi, stijlvol en ook nog eens functioneel. Super toch?Voor de Tofste Juf van school is daar een zakje met overheerlijke ChocoTofs. Mmmmmh, wat zal ze daar van smullen.


En tot slot een leuke kaart met daarop een rozet, die de juf vast vol trots zal dragen.
Ik vind het zoooooo leuk bedacht!!


Marie-Claire heel hartelijk bedankt voor je mooie en originele voorbeeldjes! En wie nog meer creaties van deze talentvolle meid wil zien, moet vooral even naar haar blog gaan. Ik kan je verzekeren het is de moeite waard!


Maar ook ik heb een bedankje voor de juf gemaakt. De juf van onze Jorg heeft in het begin van het schooljaar aangegeven dat ze liever geen snoepgoed krijgt met verjaardagen e.d. omdat ze heel veel moeite heeft met haar gewicht op pijl te houden. Daarom heb ik gekozen voor een mini-verpakking cremedouche en bodymilk en wat verfrissingsdoekjes.


Ach, het is maar een aardigheidje en dit komt altijd wel van pas, dacht ik zo.En dan de stempeltjes; ik heb er 2 setjes van gemaakt. Eén setje voor de juf...

En een ander setje voor de meester......

De stempeltjes kosten € 1 per setje en zijn verkrijgbaar in mijn webwinkel.

Tot slot nog een sneak-peek van een layout die ik gemaakt heb voor de nieuwe Dutch Dare uitdaging van a.s. woensdag. Ik heb wat gespeeld met de prachtige papierlijn van Birgit Koopsen.


Het papier en de overlays zijn geweldig om mee te werken. Alles matcht met elkaar. Woensdag de rest.....

Wens ik jullie allemaal een mooie week toe en voor de voetballiefhebbers; een leuke wedstrijd morgen!!

donderdag 10 juni 2010

Verslaafd aan.....

Oei, oei, wat nu weer? Mijn vorige berichtje ging over sex en nu een over een verslaving. We moeten nu toch echt niet verder afzakken in huize B! (-;

Helaas, de tijd van kwartetten en mens-erger-je-nieten is voorbij. We leven in een tijdperk van TV, Internet, Playstation, WII, X-box en Nintendo. De kinderen schijnen niet meer zonder te kunnen. Voor het eerst namen we dit jaar, tot groot genoegen van onze 14 jarige dochter, een laptop mee op vakantie. Moeder vond het ook wel makkelijk om met het slechte weer even te kunnen bloggen, haar mails te kunnen checken en niet te vergeten haar webwinkel te blijven runnen.

Jammer genoeg hadden we geen verbinding in de caravan....


Geen nood! Dan maar buiten in de kou op Hyves en MSN! (En kóud was het!)


Ps: we kwamen er in de loop van de week achter dat we op de parkeerplaats in de auto ook verbinding hadden. Dat zat een stuk comfortabeler en warmer, hihi. Hoezo verslaafd????

woensdag 9 juni 2010

Snacks of Sex??

Hà, ik zie jullie denken; "Wat is dit nu weer voor een titel?'' Of niet soms? Ik zal het uitleggen:

Het is 18 oktober 2008 en we kijken samen naar een quiz op tv. De vraag is of het waar of niet waar is dat mannen de hele dag aan sex denken. Jorg vraag aan papa of dat waar is en papa antwoordt met een lach 'ja'.


Jorg kijkt verbaast naar papa en zegt; "echt waar?? Ik denk helemaal niet de hele dag aan snacks! Ik zou nou geen broodje hotdog lusten!"Al begreep Jorg in eerste instantie niet waarom wij met drieën dubbel lagen van het lachen, nu ziet hij de lol er ook wel van in.

En ik? Ik hoop dat Jorg nog lang dat onschuldige ventje blijft en voorlopig nog eerder aan snacks dan aan sex denkt!

maandag 7 juni 2010

Het houdt niet op......(-;

Berdien had me al verteld dat ze me nog een kaartje zou nasturen. Vanmiddag kreeg ik een mailtje van haar en ze stuurde me niet één, niet twee, maar maar liefst drie(!) nieuwe kaartjes!

En ze zijn stuk voor stuk weer even mooi.....


á la Berdien.....met prachtige kleurencombinaties.....


Berdien, nogmaals heel erg bedankt voor je schitterende bijdrages.

Na al dat moois van de afgelopen dagen kon ik natuurlijk niet achterblijven en heb ik ook een kaartje met een vakantiestempel gemaakt....


Nooit maak ik iets met geel, het is simpelweg mijn kleur niet. Maar door het zonnige weer van dit weekend greep ik spontaan naar geel papier. En ik moet zeggen, het viel niet tegen.

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog en alle lieve berichtjes en complimentjes. Ik vind het in één woord; gewéldig!

zaterdag 5 juni 2010

Vakantiestempels en gastdesigners

What a beautiful day! Vinden jullie ook niet?

Voor mij in meerdere opzichten! Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw en ik heb maar liefst 3(!) talentvolle dames bereid gevonden om iets met mijn nieuwe digitale vakantiestempels te maken. Tjonge, wat was ik verrast door hun enthousiaste reacties!

Hier komen ze, in willekeurige volgorde:

Als eerste gastdesigner (wat klinkt dat goed hé) is daar Berdien uit Bemmel.


Berdien heeft 2 hele leuke labels gemaakt, helemaal volgens haar eigen bijzondere stijl. Het 1e labeltje is heel leuk om bijv. aan een cadeautje te hangen. Denk daarbij aan een mini-verpakking bodylotion of iets dergelijks.
En deze 2e label is gewoon perfect om aan een vaas met bloemen te hangen, die bij iemands thuiskomst op de tafel staat. Vind het ook zo leuk hoe ze die gaatjes uit de stempel heeft gesneden!Mijn 2e gastdesigner is Freubelfreule Gemma.

Gemma heeft een superleuk cadeau-envelopje gemaakt.
En een kaartje met mijn koffersjabloon.....In het kofferkaartje heeft ze een maskertje gedaan. Hoe verzint ze het, zo origineel!En of dat nog niet genoeg was heeft ze ook nog een leuk doosje gemaakt....Dit is de deksel....En in het doosje zitten verfrissingsdoekjes en citronellakaarsje. Mmhhhhh....En dan last but not least is daar Monique van Bloem's blog....


Monique heeft maar liefst 4(!) kaartjes én ook nog eens een leuk label weten te maken!

Dat moet toch heerlijk thuis komen zijn met zo'n kaartje op de deurmat.....


Dit papier past natuurlijk precies bij de vakantiestempels!Wat zijn ze leuk hè....En ook deze oude lijn van Elsie is werkelijk perfect voor mijn digi's....


Nou mensen, jullie snappen natuurlijk wel, dat dit mijn stoutste verwachtingen overtrof. In eerste instantie durfde ik eigenlijk niemand te vragen om dit voor me te doen, maar de reacties waren alleen maar enthousiast en positief! Dames, ik heb het al tegen jullie gezegd, maar nogmaals heel erg bedankt!!


En zijn jullie nieuwsgierig naar het overige werk van Monique, Gemma en Berdien, breng dan een bezoekje aan hun blog. Ik kan je verzekeren dat het de moeite waard is!

En dan de stempeltjes; ik heb 11 vakantie-gerelateerde digi's gemaakt. Het koffertje past dubbel uit een A4-tje, mits je de kantlijnen in Word verzet.
De complete set is te koop in mijn webwinkeltje voor een bedrag van € 2,25.

Dank je wel voor het kijken. Ik wens jullie nog een hele fijne zondag met heeeeeel veeeeeeel zon! En laat de vakantie nu maar komen. ((-;

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...