Pagina's

maandag 29 juni 2015

Speciale aanbiedingDing dong....Speciale aanbieding! Bestel je vandaag of morgen (29/30 juni 2015) voor 18.00 uur bij mij voor minimaal € 75 aan Stampin' Up! producten dan mag je daarbij een GRATIS pak cardstock of een pakje Designers Series Paper Stack t.w.v. € 9,75 (blz 144) uitkiezen. De kleur of een combinatiepak cardstock maakt niks uit, Whisper White mag ook. En het mooie is, bestel je voor een veelvoud van € 75, dan mag je ook meerdere pakken papier kiezen. Dus een bestelling van € 225 betekent 3 pakken papier + daarnaast ook nog 10% Stampin' Rewards!


Deze actie geldt óók in combinatie met de aantrekkelijke Weekly Deals en eindigt dinsdag 30 juni 2015 om 18.00 uur.


Built for Free Using: My Stampin Blog
Geef je keuze van papier alvast door bij je bestelling via de mail. Dinsdag 30 juni om 18.00 uur gaat mijn bestelling weg.
zondag 28 juni 2015

Nog meer bijenOh jee, daar gaan we weer.....Wat is dat toch met die bijen?Stempelset: Garden in Bloom

 

En dan ben ik ook nog uit mijn comfortzone gestapt en heb ze ingekleurd.Het moet niet gekker worden.... (-;


donderdag 25 juni 2015

Waar te beginnen en teamdag Bij Margriet Deel I


Hallo lieve mensen,Tot mijn schrik is het al weer bijna 2 weken geleden dat ik voor het laatst heb geblogd. En er is juist zooooo veeeeel om over te bloggen. Degene die me op Facebook volgen (privé en/of creatief) hebben een heel groot al wel mee gekregen, maar Bloggen is er helaas niet van gekomen. Mijn teamdag en indrukwekkende Incentive Trip met Stampin' Up! naar Madeira, met daarbij een privé tussenstop in Lissabon......Ik weet gewoonweg niet waar ik moet beginnen -het kost stiekem enorm veel tijd- en daarom stel ik het maar uit en stel ik het maar uit en wordt het ook steeds lastiger. Zojuist heb ik besloten de foto's, mijn verhalen en creaties maar te laten komen zoals ze in me opkomen. Al dan niet in chronologisch volgorde. Want als ik er nog langer over ga nadenken, dan ben ik een probleem aan het creëren dat er überhaupt niet eens was. Ik ga er vanuit dat het jullie niks uitmaakt wat, wanneer, waar en met wie plaatsvond, toch?Dusssssss, ik ga maar gewoon ergens beginnen.
Op zaterdag 13 juni had ik een teammeeting voor mijn '1e lijn demonstratrices' ter ere van mijn verjaardag. D.w.z. voor de demonstratrices die rechtstreeks onder mij bij Stampin' Up! zijn ingestapt. Inmiddels zijn dat er maar liefst 19 in totaal vanuit Zuid-Limburg tot aan Friesland toe, waarvan de meeste helemaal naar Veldhoven wilde komen voor een gezellig samenzijn, koffie, BIJzondere taart, een make-and-take en barbeque.
Natuurlijk had ik de tafels gezellig en geheel in de sfeer van Bij Margriet -met de nadruk op BIJ- gedekt.Voor iedereen was daar ook een klein foto-standaardje.

Vraag me niet waar ik ze vandaan heb, want ik liet ze namelijk speciaal uit China overvliegen en tot mijn verbazing kwamen ze nog aan ook. 
Ik decoreerde ze met één van de nieuwere stempelsets "I Think You're Great" en de nieuwe kleur Cucumber Crush. Een kleur die ik eerder echt miste in de Stampin' Up! collectie en perfect bij de Brights past. Als ik er een Nederlandse naam voor zou moeten verzinnen, dan zou ik hem Gras Groen willen noemen, dan weet je wel wat ik bedoel.
Onder het bijtje een nummertje voor de loterij later op de dag, maar dat was nog even een verrassing. Degene die eigenlijk de hoofdprijs had gewonnen, was vast niet gaan verzitten als ze dat van te voren had geweten. (-;Bij gebrek aan Margrietjes in 3 verschillende tuincentra, kocht ik maar wat andere plantjes (ik ben de naam even kwijt) als tafeldecoratie. Minstens net zo mooi en nog winterhard ook. Veel beter eigenlijk.
De plantjes zette ik in grote papieren lunchbags, waarvan ik er 50 voor 1 dollar kocht tijdens mijn bezoek aan Florida in januari van dit jaar. 

De geel met wit geblokte onderleggers waren van een papieren tafelloper die ik met Pasen al bij de Albert Heijn kocht en welke ik in stukken knipte.  'Altijd handig zo'n 'bijtjes' gele loper, die komt wel een keer van pas' dacht ik toen. 
Ja, in mijn hoofd ben ik het hele jaar door al bezig met dit soort gelegenheden en ik zie het als een sport om van niks/weinig iets te maken. 
En aangezien mijn motto de laatste tijd "do more of what makes you happy" is, wilde ik dit gevoel graag met mijn teamgenoten delen. Het kleine boterhamzakje met benodigdheden voor de make-and-take bestempelde ik met de tekststempel uit de Hello Life set. 

Al met al een gezellige binnenkomst dacht ik zo. 
Nou, tot zover mijn eerste verslagje van de teammeeting, de rest volgt een andere keer (of in meer keren). Ik ga nu nog even van de mooie zomeravond genieten.Dank je wel voor je bezoekje en ik hoop dat je het toch al wel de moeite van het langs komen waard vond.zaterdag 13 juni 2015

Hello Sunshine!

Lekker weertje koekepeertje.....
 
Ik ben echt gek op de zon en zomer. 

En als je je gezicht naar de zon toe houdt, dan valt de schaduw altijd achter je......

Built for Free Using: My Stampin Blog

donderdag 11 juni 2015

In de Bijenkorf


Haidiehai,Daar ben ik weer. Later dan gepland, maar dat mag de pret niet drukken.Wat gebeurde er deze week in mijn Bijenkorf?Amsterdam was super! Een kei leuk apartementje met een prachtig uitzicht. Moet je dat wolkendek zien.
RTL Late Night bijwonen was leuk, het eten ook lekker, de nieuwste cd van Niels Geusbroek geweldig. Dat liedje vergeten we nooit meer, omdat het tijdens het diner veelvuldig werd gerepeteerd. Humberto vond het gezellig dat we er waren en wilde graag met ons op de foto....Of was het andersom? 
Voor het 3e jaar op rij hadden we prachtig weer, dus veel op terras gezeten, mensen gekeken, foto's gemaakt -en geposeerd- en geshopt op de Albert Cuyp markt, daar was ik nog nooit geweest.  

Na terugkomst weer meteen hard aan het werk voor mijn persoonlijke Dolle Dwaze Dag uitverkoop. Het weer zat mee, dus alles kon lekker buiten. Veel verkocht, maar ook nog veel over. Binnenkort zet ik het hetgeen ik over heb online, hier op de opruimingspagina van mijn website. Dus hou het in de gaten, zou ik zeggen.  
Enkele tafels met stempelsets, er was nog veel meer

En dan hello-hello....... de voorbereidingen voor de swaps voor mijn reis naar Madeira. Héél véél werk weer, maar wat zijn ze leuk geworden (al zeg ik het zelf). Ruim op tijd af dit keer, mede dankzij de hulp van een lieve klant. Volgende week zal ik ze laten zien. (Ik bedoel de swaps uiteraard, niet de lieve klant.)
Inmiddels heb ik al een paar workshops mogen geven met producten uit de nieuwe catalogus. Wat zijn er toch weer mooie stempelsets met bijpassende dies uitgekomen. Hoe verzinnen ze het toch elke keer weer.Om iedereen de gelegenheid te geven te werken met deze nieuwe spullen geef ik op zaterdag 27 juni 2015 van 13.30 tot 15.30 uur een workshop bij mij thuis in Veldhoven. We gaan 3 kaarten maken met producten uit de nieuwe gids: clean & simple in vrolijke heldere kleuren. Tevens is er volop gelegenheid om vragen te stellen en ideeën op te doen. De kosten voor deze gezellige middag zijn € 10,- p.p. en dat is incl. koffie/thee en iets lekkers. Er is plek voor 7 personen, dus geef je snel op, want vol = vol. (Sorry, de workshop is niet bedoeld voor demonstratrices.)
En oh jee.........Een bijennest in mijn hobbyruimte.......

  Dat wil zeggen, druk bezig met de voorbereidingen van mijn teamtreffen van a.s. zaterdag. Jij kunt de volgende keer ook van de partij zijn als je mijn Bijenkorf komt versterken. Naast het aantrekkelijke starterspakket heeft Stampin' Up! deze maand een extra leuke actie en mag je maar liefst 2 stempelsets uit de nieuwe catalogus GRATIS uitkiezen. Denk je er al langer aan, maar twijfelde je nog, dan is het nu hét moment om in te vliegen. Je mag me altijd vrijblijvend bellen of mailen voor meer informatie. Tot zover mijn week in vogelbijenvlucht.To BEE continued.... (-:
 


dinsdag 2 juni 2015

Nieuwe catalogusTadaaa, mee ai priesent joe:


De nieuwe catalogus!!su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2015-2016%20Annual/20150601_AnnualCatalog_en-GB.pdf
Mijn eerste bestelling is de deur al uit. A.s. zondag ga ik weer bestellen. Laat het me weten als je wilt dat ik iets voor je mee bestel.Nu ga ik eerst mijn laptop naar de reparateur brengen, want het heeft er alle schijn van dat hij een virus heeft opgelopen. Daarna een stuk gebak eten ter ere van mijn verjaardag en vanavond een hapje eten. En dan heb ik mezelf 2 snipperdagen gegeven zodat ik morgen met mijn tennisteam naar Amsterdam kan om als teamuitje o.a. een uitzending van de Late-Night-Show van Humberto Tan bij te wonen.Zwaaien jullie naar me als je me ziet, dan zwaai ik terug?!A.s. vrijdag ben ik weer terug online.LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...