Pagina's

dinsdag 28 oktober 2014

Stampin' Up! Convention 2014 deel IIWel, de reis vervolgde zich dus richting Brussel.


 


Diepe buiging voor Miranda, die door het mega drukke verkeer van Brussel durfde te rijden met een niet-kunnen-kaart-lezende-Margriet en een Tom Tom die niet up-to-date was naast zich. Je moet het maar durven!En dan heb ik het nog niets eens over in het donker je auto achteruit durven zetten op een VIER-baans rotonde in het centrum van Brussel omdat we (alweer) de afslag gemist hadden.... Heb je dan lef of heb je dan lef?


 

In het hotel aangekomen kreeg ik een hele lieve kaart met daarbij een prachtige handgemaakte zilveren sterretje om aan een armband te hangen van Miranda. Dit als blijk van waardering voor het behalen van mijn 'Rising Star' titel en omdat haar een enkele keer wel eens help met het één of ander....


Wat een SUPER lieve up heb ik toch!! Nogmaals heel erg bedankt Miranda; de ster schittert aan mijn armband en is een prachtige herinnering aan een geweldig weekend. Enne....ik wil je vanaf nu dan ook nooooooooit meer horen zeggen dat je niet attent bent!!
Vervolgens hebben we nog even heel snel de toerist uitgehangen en zijn in een overvolle metro naar het Atomium gegaan. Helaas hadden we geen tijd meer om er in te gaan, maar wie weet doen we dat volgend jaar nog, want de Conventie is de komende 2 jaar weer in Brussel.
Toen vlug-vlug weer naar het hotel om ons op te frissen om naar de Zilver 2 receptie van Stampin' Up! te gaan. Deze receptie is alleen voor demonstratrices met de Zilver 2 of hoger 'status'.

De conventie werd gehouden in het Square Meeting Centre midden in het centrum van Brussel, op zo'n 10 minuutjes lopen vanaf ons hotel. En elke wandeling opnieuw genoot ik van de mooie oude gebouwen....
En het prachtige uitzicht......

Het Brussels Square mag er ook wezen......


Vol verwachting lieten we ons door de bordjes in het doolhof leiden naar de Panoramic Room waar de receptie gehouden werd.....


Behalve het uitzicht (helaas geen foto) was ook de zaal heel erg mooi....

Net als alle andere deelnemers ontvingen we onze tas met inhoud voor de workshops en het programmaboekje.......En de persoonlijk verdiende pins.....

Nu moet ik zeggen dat ik in het begin -als nuchtere Hollandse- heel erg heb moeten lachen om de typisch Amerikaanse pins. 

Maar nu ik weet wat voor beloningen eraan vast hangen vind ik ze ineens ontzettend leuke verzamelobjecten!! 
Als je begrijpt wat ik bedoel.....

Na vele handen te hebben geschud en kussen te hebben uitgedeeld konden we aan tafel. Shelli Gardner (CEO) hield een praatje, Pam Morgan (Vice President) ook en Axel Krämer (Directeur Europa) een leuke sketch. En na een heerlijk diner (althans dat vond ik, een tafelgenoot dacht daar anders over, ik noem geen namen maar het begint met een M en eindigt op een A (-;) en een gezellige avond kregen we bij het weggaan allemaal nog een persoonlijke stempel.

 


Stuiter stuiter, wat een topafsluiting van de eerste dag van de Conventie!
 

maandag 27 oktober 2014

five-fünf-cinque-cinco-cinq
Ik bedoel dus nog vijf te gaan....Of.....
 
In gebarentaal.
((((((((-:
I had a dream............+ weggeefje!
I had a dream.........
En als ik iets geleerd heb het afgelopen jaar dan is het wel dat dromen niet voor eeuwig dromen hoeven te blijven als je besluit ervoor te gaan. Door gedachten als 'ja maar, wat als.....' overboord te gooien en heel hard te werken dan kunnen dromen werkelijkheid worden......


En geloof me......foto van internet


Als IK het kan, kan jij het ook!!Echt waar!Eén van mijn dromen (ik heb er héél veel) is om ooit eens meer dan 500 volgers op mijn blog te krijgen.....Ooit.....Een keer.....In de verre toekomst..... Misschien.....
Ja Tournier, ophouden NU! Dat schiet natuurlijk niet op. 
Met 484 volgers zit ik eigenlijk niet echt onmogelijk ver weg meer van die droom. Misschien moet ik mijn droom daarom maar een handje gaan helpen en iets weggeven als het me gaat lukken.

Vroeger (wat heet vroeger, zelfs een jaar geleden nog) was ik dan bang dat het me niet zou lukken en ik 'af zou gaan' (tegenover wie? ik heb geen idee....). Maar die Margriet is niet meer, die heb ik de deur uitgezet.
Tegenwoordig denk ik het volgende:
What if I Fall? Oh But My Darling, What If You Fly? Wall Art Print Handdrawn
foto van internetDat zou iedereen moeten doen.
Dus lang verhaal kort; ik ga deze hele mooie Good Greetings stempelset van Stampin' Up! weggeven zodra ik de 500 volgers heb bereikt.Wat moet je doen? Twee dingen:
 
1. Hieronder dit bericht een reactie/opmerking achterlaten (reacties per mail, what's app, facebook, telefoon, sms etc. tellen niet mee.)
 
 2. Volger zijn of worden (zie rechter zijbalk van mijn site)
 


Bij 500 volgers kies ik een winnaar.
Good luck! (Voor jou en voor mij)
Dit bericht blijft bovenaan staan, totdat ik de 500 volgers heb bereikt. Nou ja......voorlopig dan......Als het te lang duurt schuif ik hem op........ik wil natuurlijk niet afgaan.......slik.


zaterdag 25 oktober 2014

Layout KampioenHet was echt onvoorstelbaar lang geleden dat ik een layout gemaakt heb. In februari om precies te zijn, zie hier.En daar baal ik van. Ik mis het scrappen van foto's enorm!Vanmiddag was ik bij wijze van hoge uitzondering even alleen thuis, had niets op de agenda staan en ben gewoon gaan zitten met een foto die een paar jaar tegen de muur heeft gehangen, maar nu toch echt plaats moest maken voor iets anders.
De materialen die ik gebruikte zijn allemaal van Stampin' Up! For example; de kleine sterretjes zijn uit de Confetti Stars Punch uit de kerstgids.Een beetje onwennig weer moet ik zeggen, maar al met al ben ik redelijk tevreden met het resultaat. Ik hoop dat dit het begin is van nog meer layouts.
Leuk dat je langs kwam en een fijn extra lang weekend nog.
Geniet van het extra uurtje slaap!vrijdag 24 oktober 2014

Aanloop naar Stampin' Up! Conventie 2014

 
Oké, we zullen maar ff bij het begin beginnen dan.

Op donderdagmorgen 16 oktober reed ik om 09.00 aan.......
Oh nee, dat mag ik niet meer zeggen. Ik begrijp dat 'aanrijden' hartstikke Brabants is en ik wegrijden moet zeggen? Dus even overnieuw.
Op donderdagmorgen 16 oktober reed ik om 09.00 weg uit Veldhoven om om 9.45 uur bij Miranda in Geleen voor de deur te staan.


Na een bakske thee, een broodje, 3 x plassen (van de zenuwen) en het paard de hond van Miranda bij de oppas afzetten reden we dan toch echt aan weg richting Brussel.


Onderweg bedacht Miranda dat het wel leuk zou zijn als we even bij een kennis met een bonbonwinkel in Aarschot zouden aanwippen. Of ik dat goed vond? Ik was nog nooit in Aarschot geweest en ben gek op bonbons dus natuurlijk vond ik dat goed.
Ingeborg was blij verrast met ons bezoekje en omdat het al tegen lunchtijd liep en haar winkeltje ging sluiten stelde ze voor 'op restaurant een soepke te gaan eten'. Daar hadden wij wel zin in, dus zo gezegd zo gedaan. Even terug naar de auto om parkeergeld bij te gooien en op naar een skôn restaurantje. Daar aangekomen vroegen we wat de soep van de dag was. 'Groentesoep mevrouw'. Nou, dat zagen wij wel zitten.....'drie maal groentesoep'. En al snel werd de bestelling geserveerd......
'Een groentesoep mevrouw, eet u smakelijk'.
Onze verbazing was echter groot, want we kregen 3 maal champignoncrèmesoep......

 

http://media-cache-ak0.pinimg.com/originals/6f/5c/30/6f5c30f064ce9a8c9b54c77d77b59c17.jpg
Waarna Miranda een heel verschrikt gezicht opzette en zei 'Dè lus ik nie! We hadden toch groentesoep besteld?!'Waarop de ober in plat Vlaams antwoordde....."Maar allé, champignons zijn toch ook groente?!'

Werkelijk......ik lach dubbel van het lachen.......(en nog)......we wisten meteen dat we in België waren. Maar oké, Miranda's soep werd mee teruggekomen en de vriendelijke ober zou voor een ander soepke zorgen.
5 minutekes later werd er dan ook een nieuw soepke voor Miranda's neus gezet.....

 Spinaziecrèmesoep!!!{Hilariteit alom} Tja, een ander land, andere gewoonten. Wij konden natuurlijk niet ontkennen dat spinazie geen groenten is. Ingeborg en ik genoten ondertussen van de heerlijke champignoncrèmesoep, maar Miranda was een beetje wit weggetrokken. Of wij alsjeblieft haar soep ook wilden? 'Ik lust écht geen spinaziesoep.......'  Nou vooruit dan maar, kom hier met die soep!
De oplettende ober had inmiddels wel gezien, dat Miranda geen hap van haar soep had genomen en de kok was al eens uit de keuken gekomen om te kijken wie er dan toch niet gecharmeerd was van ZIJN groentesoepen. En net nadat wij de laatste hap spinaziesoep achter onze kiezen hadden, kwam de ober breedlachend met een grote kop dammende.......tomatensoep met ballen aan!!
Incl. gratis stukjes paprika..........
{ik durf het haast niet te zeggen, maar die laatste lustte ze ook..........

niet..........


inderdaad}{mijn kaken doen nog zeer van het lachen}
Met lange tanden heeft ze de soep met ballen opgegeten.
En nee, wij hoefde de paprika ook niet.

  

Na een dikke fooi te hebben achter gelaten namen we als toetje een bonbon uit de bonbonwinkel en vervolgde we onze weg naar Brussel....
voordat er dingen in de soep zouden kunnen lopen.dinsdag 21 oktober 2014

Kerst SupplementEven een kort berichtje tussendoor. Gisteren -20 oktober 2014- is er een nieuwe kerstfolder met Stampin´ Up! producten online gegaan.


Klik hier of op de foto om al het leuks te bekijken.
http://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/holiday_supplement_2014/EU/20141020_HolidaySupplement_en-EU.pdf
De producten uit deze folder zijn slechts verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Dus op is écht op. A.s. donderdag 23-10 ga ik weer bestellen. Zit er iets van je gading bij geef het dan snel door, dan kan ik het voor je mee bestellen. 

maandag 20 oktober 2014

Stampin' Up! Conventie 2014 Deel I


 
Na 3 dagen in Brussel te zijn geweest voor de jaarlijkse Stampin' Up! conventie, gaat het gewone leven weer door. Ik begrijp dat er velen benieuwd zijn naar een verslag.....
Wel......ik heb de toerist uitgehangen, gelachen, gehuild, geknuffeld, gezeten, gelopen, geluisterd, gedeeld, gekletst, gedanst, gegeten, gedronken en bovenal GE-NO-TEN!!
Maar pfieuw.....ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen en hoe ik dit alles moet overbrengen......
Dus laten we maar gewoon beginnen met een paar fototjes.Vlnr Miranda Mols, Fanny Minne en Ik-Zij-De-Gek


Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch?


 

En hier een impressie met bewegende beelden:
(De oplettende kijker gaat me 4 x voorbij zien komen.)Deze kaart -met inhoud- kreeg ik van Stampin' Up! als waardering voor de inzet en de 4 podiumplaatsen.Het was echt te gek.Had maar liefst 8 momenten van fame, was even wereldberoemd in het conventiecentrum van Brussel, voelde me een celebrity, werd gefeliciteerd door wildvreemden, hoefde mijn VIP-pas niet te laten zien in de VIP-room, mocht zoveel Belgische bonbons eten als ik wilde en zelfs Shelli (de eigenaresse en oprichtster van SU) wilde met me op de foto......ik mocht op de foto met Shelli, de oprichtster en eigenaresse van Stampin' Up! (-:Is dat leuk of is dat leuk?Wordt vervolgd....

maandag 13 oktober 2014

Washi-tapeWie kent het niet?Tape gemaakt van rijstpapier, waardoor het makkelijk af te scheuren, te verwijderen en te beschrijven is. Verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog, in verschillende breedtes en met de meest schattige patronen. Toepasbaar op duizend-en-één verschillende manieren.


En met Halloween in het vooruitzicht leek het me wel leuk om wat Halloween-tapejes weg te geven.
Bij bestellingen wel te verstaan.


Maar let op de kleine lettertjes.....
Washi tape is -net als alle andere producten van Stampin' Up!- VERSCHRIKKELIJK VERSLAVEND!! Als je het eenmaal geprobeerd hebt, kun je er met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid niet meer mee stoppen. 
Dus zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb. (-;
zondag 12 oktober 2014

Ondertussen Bij Margriet.....

De laatste hand aan de Conventie Swaps 2014......
 
What's it gonne be?Nog 4 nachtjes slapen en dan plopperdeplop pattatepattat; heb ik een date met Menneke Pis!!
zaterdag 11 oktober 2014

KerstcropVandaag hield ik een kerstcrop bij mij thuis. En omdat het zo gezellig was en alle dames enthousiast naar huis toe gingen, istie wat mij betreft voor herhaling vatbaar opzaterdag 8 november 2014
van 13.30 tot 16.00 uur
  
Wat houdt het in? Samen met andere creatievelingen een gezellige middag kerstkaarten maken en ideeën uitwisselen met Stampin' Up! materialen. Ik heb diverse voorbeeldkaarten gemaakt die je kunt namaken of waaraan je je eigen draai kunt geven. Bovenstaand een greep uit de kaartjes die ik heb gemaakt. De kosten zijn € 10,- per persoon incl. koffie/thee/fris en iets lekkers.Omdat het de bedoeling is om zelfstandig te werken (uiteraard help ik waar nodig) is de kerstcrop minder geschikt voor beginners. De kerstcrop is niet bedoeld voor demonstratrices.Opgeven via de mail. Wees er snel bij want vol = vol!

 

vrijdag 10 oktober 2014

Herfst

  

Ha, herfst!Vandaag 2 kaartjes in herfstsferen, gemaakt met de Fall Fest stempelset van Stampin' Up!Gewoon even om te laten zien dat je deze Halloween set hartstikke leuk is, óók als je 'niks met halloween hebt' (wat ik klanten vaak hoor zeggen).Photopolymer € 18,95
Ik maakte er eentje in het Tangelo Twist oranje....


En eentje in het Hello Honey geel.....De tekst Better Get Better van A Dozen Thoughts stempelde ik in een Word Bubble die. Voor de tag gebruikte ik de Tag Topper punch en ik bestempelde deze met de Hardwood background stempel. De gele achtergrond emboste ik met de Chevron embossingfolder. De Fall Fest set heeft trouwens ook bijbehorende dies. Alles van Stampin' Up! natuurlijk.


 

En alhoewel oranje en geel niet echt mijn kleurtjes zijn, vind ik ze toch wel leuk geworden.Leuk dat je weer een kijkje nam en fijn weekend!
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...