Pagina's

dinsdag 27 september 2016

Alles wat je wil weten over mijn Planner | Bee Creative #4Ik kreeg veel vragen over mijn planner-maar-dan-anders. Ik heb ze geclusterd en ga ze hieronder beantwoorden. Da's wel zo handig (-;


Hoe groot is je planner?
De buitenzijde is ong. 18 x 23,5 cm en zo'n 3 cm dik. De inhoud ong. 14,2 x 21 cm.


Waar heb je jouw planner gekocht?
Bij Scrapdelight


Wat kost ie?
€ 29,95


Wat is het merk?
Onbekend. Het staat niet op de nota of doos. De enige omschrijving is Planner White with Gold Dots A5


Zit er ook een inhoud bij?
Ingesloten zat een stapeltje lijntjes papier, ruitjespapier, to-do blaadjes, 5 papieren tabbladen, plastic 2016 kalender en 7 velletjes kleine alfabetstickers. De agenda inhoud heb ik niet gekocht en ga ik ook niet doen, omdat ik mijn agenda in mijn telefoon bij hou en dat bevalt prima.Wat doe je er dan mee?
Inmiddels heb ik ontdekt wat ik precies met mijn planner wil gaan doen. Het gaat een Memory Album / Herinneringen Boekje worden. Gewoon met dingen die ik meemaak en graag doe. Elke maand krijgt een apart tabblad. Maar er gaan ook leuke quotes en andere mooie dingen in komen. Alles mag en niks moet. Ik wil er heel mindful in gaan werken met alleen maar dingen waar ik blij van word!  Hou mijn site in de gaten, Bee Creative is het codewoord.


Waar haal je die mooie inhoud?
Die maak ik zelf. Met allerlei papiertjes en embellishments die ik heb liggen.


Hoe krijg je de gaatjes op de juiste plek?
Daar heb ik een verstelbare perforator voor gekocht bij Scrapdelight. Prijs € 12,99 KW-Trio 6-Hole Punch Black. Hij bevalt me erg goed.Dat was het voor nu. Hopelijk is het nu allemaal duidelijk en krijg ik jullie allemaal aan het herinneringen vastleggen. Ik ben zo blij met mijn boekje! En natuurlijk kan ik niet eindigen zonder weer een bladzijde uit de maand september te laten zien. De Bee Creative #4: hier word ik blij van.Doe je gezellig mee? Ik wil héél graag zien waar jij blij van wordt.


maandag 26 september 2016

Cadeau-zakjesVandaag een kort berichtje en wat cadeau-zakjes ter inspiratie.


Wat is de Jar of Love stempelset toch leuk hè? 

 


Velen vroegen waar ik de verpakte pepermuntjes vandaan heb. Deze kocht ik bij de Sligro.

 

Leuk dat je weer langs kwam en een fijne dag!
 


zondag 25 september 2016

GefeliciPeerd!Gisteren werd mijn schoonvader 84.Hij woont samen met mijn schoonmoeder nog zelfstandig in het huis waar hij 84 jaar geleden geboren is, is relatief gezond, rijdt nog auto, heeft een Ipad en een breed beeld televisie met Sport Fox Abonnement.......  {Tja, en nu moet ik oppassen wat ik verder nog schrijf, want hij volgt me ook op Facebook. (-;}Al met al is het een toffe peer. Mijn kinderen kunnen zich geen betere opa wensen. Maar wat moet je zo iemand nou nog voor zijn verjaardag geven? Hij wilde graag een nieuwe wekkerradio.  Geen idee waarom je nog een wekker wilt als je 84 bent? Dus die kochten we. 
Daarnaast kocht ik als aardigheidje 2 kg peren bij de Philips Fruittuin. Ja, ja, behalve Philips Gloeilampen, Philips TV's, Philips Medical Systems, Philips Winkel, Philips Sport Vereniging (PSV) heeft Philips ook een fruittuin. Het toeval wil dat mijn schoonvader ook zijn hele werkzame leven bij Philips heeft gewerkt. Maar goed, nu dwaal ik echt af.
Ik kocht dus 2 kg peren, deed ze in een houten schaaltje, stempelde een kaartje met het Labeler Alphabet van Stampin' Up! en maakte er een foto van....Ik typte er een verhaaltje bij en voila.....

Zo had ik toch nog een extra cadeautje én weer een blog/Facebookberichtje.
Ben benieuwd of opa er op reageert...... (((-;
zaterdag 24 september 2016

Na-zomer workshop | volgende workshopsAfgelopen dinsdag gaf ik de na-zomer workshop met de Fresh Fruit stempelset van Stampin' Up! in de hoofdrol. We maakten 3 frisse Clean & Simple kaartjes en een fruitig doosje om de kaartjes in op te bergen. En bij een workshop hoort natuurlijk ook wat lekkers..... Dit keer een beetje passend bij het onderwerp.


 En dit was één van de kaartjes die we gemaakt hebben.Het was weer een toffe, gezellige avond.Wil jij ook een keer een workshop komen volgen? Dat kan!World Card Making Day
Volgende week zaterdag 1 oktober is het World Cardmaking Day en dat kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. We gaan deze middag van 13.00 tot ong. 16.00 uur een leuke omslag maken, met daarin 5 kerstkaarten, 5 bijpassende enveloppen en 5 labels. Stijl á la Margriet en het Candy Cane Lane Papier + bijpassende stempelsets zullen in de hoofdrol staan. Kosten zijn € 16 en dat is incl. koffie/thee, lekkers en het benodigde materiaal. Stempel/knutselervaring is nodig.

Let op: dit is niet hetgeen wat we gaan maken, maar we gebruiken wel deze kleuren, het papier en de stempelsets.Shakercards op herhaling
Op speciaal verzoek organiseer ik nog een keer een workshop shakercards maken op dinsdag 11 oktober van 19.30 tot ong. 21.30 uur. We maken dan 3 shakercards, waarbij je kunt kiezen uit diverse voorbeelden stijl á la Margriet. Stempel/knutselervaring is nodig. Kosten € 12,50 en dat is incl. koffie/thee, lekkers, alle materialen en de nieuwe najaarscatalogus.

Voor alle workshops geldt dat er volop gelegenheid is voor het stellen van vragen, ideeën op doen en het bekijken van de aller nieuwste Stampin' Up! producten. Indien gewenst kun je een bestelling plaatsen (niet verplicht) en/of je eerder gedane bestelling ophalen. Ik heb plek voor maximaal 7 personen. Opgeven graag via de mail en wacht niet te lang vol = vol. De workshops zijn niet bedoeld voor collega-demonstratrices.


woensdag 21 september 2016

Herfst, herfst wat heb je te koop? | Bee Creative #3Vandaag is het officieel herfst. En alhoewel Stampin' Up! van alles te koop heeft voor de herfst natuurlijk, greep ik dit keer terug naar een stempelset die al een paar jaar uit te collectie is, de Wonderfall.Mijn eigen set had ik verkocht toen hij retired was, maar had er zo'n spijt van dat ik hem weer van iemand anders terug 'kocht'. Het kostte me een lunch in return, maar ik ben SUper blij dat ie weer in mijn kast staat te pronken. Op hout nog wel dit keer. 
Om de start van de herfst te vieren maakte ik weer een dubbele layout voor in mijn planner-die-geen-planner-is. De grote letters stanste ik met de Large Letters Framelits en emboste ik met de Woodgrain embossingfolder.Ik pimpte het geheel o.a. met een eikeltje gestanst uit Copper Foil, Copper Metallic Thread en Enamal Shapes.Heb jij je planner of journaling boekje al in herfst-sferen gebracht? Doe gezellig mee!
Wil je nog iets (herfstachtigs) van Stampin' Up! bestellen, laat het me weten. A.s. vrijdag 23-9 doe ik zoals het er nu naar uitziet mijn laatste bestelling van september de deur uit..
maandag 19 september 2016

Bee Creative #2 | I love copperDus.... nog even over die planner die geen planner werd.....Ik maakte een 2e dubbele pagina, gewoon voor de leuk. En ik gebruikte een paar van die ontzettend mooie Hello Lovely Project Life kaartjes van Stampin' Up! Ik heb een hele collectie Project Life kaartjes, die ik eigenlijk te mooi vind om te gebruiken. Regelmatig spit ik de hele stapel door om ze vervolgens al kwijlend weer terug in het doosje te stoppen......VAN DE  ZOTTE NATUURLIJK!!Vanaf nu ga ik ze ook echt gebruiken. Zie hier het bewijs:

De pagina's zijn gemaakt naar aanleiding van mijn liefde van dit moment: alle koperen hebbedingetjes. Koperen paperclips, koperen punaises, koperen klemmetjes, koperen washi tape, koper draad, koper papier....


 Stampin' Up! heeft op dit moment zelf  koper embossing poeder. Hah, is dat wat!?

I Love Copper dus.


En van wie of wat hou jij op dit moment? Zou het niet leuk zijn om daar ook een pagina (of 2) in je planner of ander notitieboek over te maken? Hartstikke leuk om later terug te zien.Stop met al die mooie spullen in je kast op te bergen en doe gezellig mee!
zondag 18 september 2016

In mijn nopjes | Bee Creative #1 | wie doet er mee?Onlangs kocht ik dus een planner. D.w.z. de omslag van een planner. De inhoud liet ik achterwege omdat ik weet dat ik hem toch niet ga gebruiken.Ik kan namelijk verschrikkelijk goed plannen..... Me er ook aan houden is echter een heel ander ding! {bloos} En omdat ik dat na 47 jaar inmiddels van mezelf weet en pogingen hierin te veranderen elke keer opnieuw op niets uitlopen, heb ik me zelf er bij neer gelegd. Wel zo rustig. Voor mij geen planner.Dus.... ik kocht een mooie omslag van een planner uit met de bedoeling hier gewoon allerlei leuke  creaties in te maken. Niet persé met Stampin' Up!, niet in opdracht, geen voorop gezet plan (want daar kan ik me toch niet aan houden), maar gewoon dingetjes die in me opkomen en waar ik blij van word. Geen regels, geen voorschriften of richtlijnen, geen perfectie, geen tijdsdruk dit bezige bijtje wil gewoon back to basic en puur en creatief bezig zijn! Ofwel Bee Creative (even if nobody cares). Zoals dit bijvoorbeeld. Ik moet zeggen dat ik er erg 'in mijn nopjes' mee ben!
En alhoewel Noppes mijn pogingen tot handletteringen nog wel eens wil dwarsbomen....
Ga ik gewoon door. Ik stuiter namelijk van de ideeën. (-:Misschien heb je wel zin om mee te doen? Je hebt thuis vast wel een mooi notitieboekje of mapje liggen waarin je aan de slag kan. Je kunt me nadoen of als er belangstelling voor is wil ik ook best  eens een opdrachtje geven. Elke nieuwe inhoud van mijn Bee Creative zal ik posten met de hastag #BeeCreative 
Nu heb ik absoluut niet de illusie dat er veel belangstelling voor is. Iedereen heeft het namelijk druk-druk-druk en er zijn al zoveel challenges. Maar toch nodig ik je uit om mee te doen. Gewoon even lekker een half uurtje creatief bezig zijn om te ontspannen. Niets moet, alles mag. Ik zeg doen!


vrijdag 16 september 2016

Halloween en pompoenentijdGisterenavond is de hitte door een spektaculair onweer bij ons verdreven.Eerlijk gezegd ben ik er niet rouwig om, doe mij maar de temperaturen die komen gaan, zo rond de 20 graden.Ik kan nu ook met een beter gevoel de producten uit de najaarscatalogus gaan showen. Want om besneeuwde kerstkaarten te laten zien bij 33 graden dat voelde voor mij niet helemaal goed.Welnu, Halloween zit er aan te komen. Ik weet dat er heel veel mensen in Nederland niet aan meedoen, maar er zijn er zeker weten ook die dit wél doen. Toen onze kinderen nog klein waren organiseerde ik met onze Buurtvereniging ook Halloween activiteiten. Jammer dat die tijd voorbij is. Maar gelukkig kan ik met Stampin' Up! toch nog mijn hart ophalen en gewoon wat leuke Halloween creaties maken....


 Zoals bijvoorbeeld deze zakjes waar enkele leuke Halloween kaartjes in zitten....


Stampin' Up! heeft ook dit jaar weer prachtig Halloween Designpapier.Halloween Night Specialty Designer Series Papier


Het papier zit normaal in een pak van 12 stuks 12" x 12" vellen voor € 15,75, maar ik heb er dit keer weer kleine pakketjes van 6 stuks 6" x 6" van gemaakt. Hierin zitten 5 velletjes dubbelzijdig design papier en 1 stuk zwart met zilver enkelzijdig papier. Dit laatste papier is heeft óf een zilveren spinnenweb print óf een zilveren stippen motief. 1 pakketje kost € 2,20 en je kunt zolang de voorraad strekt je voorkeur aangeven. (Ook heb ik inmiddels kleine pakketjes van het Candy Cane Lane DSP, deze kosten € 1,95 per stuk). 
En als ik aan Halloween denk, dan denk ik aan pompoenen! Gisteren reed ik door een dorpje in De Kempen en kwam ik dit leuke kraampje langs de weg tegen.


'Bedien u zelf, betalen in busje'. Dat dit in deze tijd nog kan! Zo simpel en zo puur, hier word ik nou écht vrolijk van. ((-: De zonnebloemen staan inmiddels in de vaas en vanavond eten we pompoenensoep.
En nou ben ik eigenlijk wel benieuwd van welke kleine, simpele dingen jij vrolijk wordt? Ik wens je in ieder geval een heel vrolijk weekend!

maandag 12 september 2016

Shakercards | schudkaarten | K3,- middagGoedemorgen op deze schitterende ochtend. Wat hebben we een ontzettend mooie nazomer, ik geniet met volle teugen.Vorige week gaf ik een workshop schudkaarten/shakercards maken. Er was veel belangstelling voor, want de workshop zat binnen een halve dag vol. Superfijn! Ik had een 7-tal schudkaarten gemaakt en de dames mochten 3 kaarten uitkiezen welke ze wilden maken. Vandaag laat ik jullie een aantal exemplaren zien.De eerste kaart is echt super simpel. Ik stanste de kinderwagen uit met een Baby's First Framelit. Het randje en de hartjes tekende ik uit de losse pols en de tekst stempelde ik met een stempel uit de Made with Love stempelset. Het schudgedeelte vulde ik met muisjes van De Ruijter.De volgende kaart is ook niet moeilijk maar iets bewerkelijker. Het hartje stanste ik uit met een retired die. Hiervoor in de plaats zijn de Sweet & Sassy Framelits gekomen. De 50 stanste ik met de Large Number Framelits en de tekst komt uit de bijpassende Number of Years stempelset. Voor de achtergrond stempelde ik een gridkaartje met wat spetters van de Swirly Bird set. Het schuldgedeelte vulde ik met Metallics Sequins, waarvan ik de gouden achterwege liet. Ook stopte ik er nog wat extra zwarte kraaltjes in, welke niet van SU zijn.


Bij de derde kaart, ook niet moeilijk om te maken, ging ik een beetje vreemd. De uitgestanste Smile is namelijk niet van Stampin' Up!, maar wel heel leuk. Het fototoestel komt uit de Pun Intended (hostess)set en de smiley uit de retired SAB set Hello. Het papier is van de serie Pop of Pink en de tekst komt uit de Confetti Celebration.


Tot slot een schudkaart die niet voor de workshop was gemaakt maar speciaal voor Miranda van Miranda's Creaties die vorige week op het strand van Noordwijk trouwde.  Ik heb met Miranda al een aantal jaren een bijzonder leuk en altijd lollig blog/facebook/instagram contact en natuurlijk wilde ik graag een kaart-in-strand-stijl voor haar maken.


Dit is hem geworden. Door de zachte kleuren van de kaart was deze erg moeilijk te fotograferen. Het Soft Sky cardstock emboste ik met de Seaside embossing folder. Alle stempels die ik gebruikte komen uit de Seaside Shore stempelset. Het schudgedeelte vulde ik met Fancy Frost Sequins (najaarscatalogus) en schelpenzand. De roze hartjes zijn Subtles Enamel Shapes.  Genoeg inspiratie weer, dus dames aan de slag! Ik denk door het mooie weer is het extreem rustig op mijn blog en creatieve Facebook pagina. Volgens mij is iedereen nog van het mooie weer aan het genieten, net als Noppes.....Eerlijk gezegd kan ik jullie geen ongelijk geven! Omdat het zo rustig is kan ik me dit jaar wel relaxt  voorbereiden op het knutselseizoen dat komen gaat. Dat is wel eens anders geweest! (Pfieuw) Het schijnt dat het vanaf vrijdag minder weer wordt en dat komt voor mij goed uit, want dan houd ik mijn allereerste K3,- middag.


 
Wat houdt dat in? Vrees niet, we gaan geen dansje of liedje zingen! (-; Je loopt gewoon tussen 13.30 en 15.00 uur binnen voor een kop koffie of thee en het maken van een praatje en kaartje of kadoosje. Tevens kun je indien gewenst van de gelegenheid gebruik maken om je bestelling op te halen of te doen en eens te kijken wat voor nieuws ik weer allemaal gemaakt of in huis heb. De kosten zijn € 3 en het is fijn als je je van te voren opgeeft, zodat ik weet hoeveel koffie ik moet zetten. Kom je ook even gezellig langs?Tot slot a.s. donderdag plaats ik weer een bestelling, dus als je wilt mee bestellen laat het me weten.Fijne dag nog!


zondag 4 september 2016

Nieuwe workshops dataDe dagen worden korter en het koelt steeds meer af (nou ja, de komende dagen dan misschien nog niet), d.w.z. dat het knutselseizoen weer is aangebroken. Joehoe, de hoogste tijd dus om een paar workshops te plannen!


Vrijdag 16 september van 13.30 tot 15.00 uur K3-middag
Loop tussen 13.30 en 15.00 uur gezellig binnen voor een kop koffie of thee en het maken van een praatje en kaartje of kadoosje. Tevens kun je eventueel van de gelegenheid gebruik maken om je bestelling op te halen of te doen en eens te kijken wat voor nieuws ik weer gemaakt of in huis heb. De kosten zijn € 3 en het is fijn als je je van te voren opgeeft, zodat ik weet hoeveel koffie ik moet zetten.
  

Dinsdag 20 september van 19.30 tot ong. 21.30 uur Na-zomeren
We hopen natuurlijk allemaal op een mooie na-zomer, maar mocht Moeder Natuur andere plannen hebben dan gaan we er deze avond gewoon zelf voor zorgen. De Fresh Fruit stempelset staat in de hoofdrol en we gaan hiermee een leuk doosje maken met daarin 3 clean & simpel kaarten. Kosten zijn € 10 en dat is incl. koffie/thee, lekkers en het benodigde materiaal. Stempel/knutselervaring gewenst.De stempelset die we gaan gebruiken voor het doosje + bijpassende kaarten


Zaterdag 1 oktober van 13.00 tot ong. 16.00 uur World Card Making Day
Op 1 oktober is het World Cardmaking Day en dat kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. We gaan deze middag een leuke omslag maken, met daarin 5 kerstkaarten, 5 bijpassende enveloppen en 5 labels. Stijl á la Margriet en het Candy Cane Lane Papier + bijpassende stempelsets zullen in de hoofdrol staan. Kosten zijn € 16 en dat is incl. koffie/thee, lekkers en het benodigde materiaal. Stempel/knutselervaring is nodig.


Om je een idee te geven welke stijl en producten we gaan gebruiken


Vrijdag 14 oktober van 10.00 tot 11.30 uur K3-ochtend
Loop tussen 10.00 en 11.30 uur gezellig binnen voor een kop koffie of thee en het maken van een praatje en kaartje of kadoosje. Tevens kun je eventueel van de gelegenheid gebruik maken om je bestelling op te halen of te doen en eens te kijken wat voor nieuws ik weer gemaakt of in huis heb. De kosten zijn € 3 en het is fijn als je je van te voren opgeeft dat je komt, zodat ik weet hoeveel koffie ik moet zetten.


Zaterdag 29 oktober van 13.30 tot 15.30 uur Kerstkaarten maken
Weet jij al wat voor kerstkaarten je dit jaar gaat versturen? Ik wil je graag helpen en inspireren, dus ik zorg dat ik deze middag een heleboel voorbeelden van kerstkaarten heb staan, waarvan jij er enkele kunt namaken en/of je je eigen touch kunt geven. Kosten voor deze middag zijn € 10 en dat is incl. koffie/thee, lekkers en het materiaal. Stempel/knutselervaring gewenst.Voor alle workshops geldt; ik heb plek voor maximaal 7 personen, dus geef je snel op want vol = vol. Ik zou het heel erg leuk vinden om je op één of meerdere van mijn workshops te mogen begroeten. De workshops zijn helaas niet bedoeld voor collega-demonstratrices. 
Misschien heeft je creatieve buurvrouw, vriendin, collega, nichtje, moeder of zusje ook wel zin om mee te gaan? Neem je iemand mee die nog nooit een workshop of party van mij heeft gevolgd, dan krijg jij € 5 korting op de workshopprijs. Wel even van te voren aangeven.   
Team ontBIJtje | recepten swapOmdat het me leuk leek om elkaar na de vakantie weer eens te zien, stelde ik mijn team voor te gaan ontBIJten bij IKEA. Gewoon om gezellig bij te kletsen en verhalen, ervaringen, twijfels, successen en plannen met elkaar te delen. En weer inspiratie op te doen....

 


 

Afgelopen woensdag was het zover. Er waren ook een paar demonstratrices-in-spe aanwezig. Je kunt ze immers niet vroeg genoeg met het Stampin' Up! virus bekend maken. (-; Het was zo leuk en gezellig, het leek wel een schoolreisje!Na afloop kon ik weer oefenen met het monteren van mijn filmpjes en zie hier het resultaat:


Zoals je op het filmpje kunt zien werd er weer volop geswapt (geruild). Dit keer had ik er een thema aan verbonden; scrap een A4-tje met één van je favoriete recepten. De dames waren super enthousiast en ik wil dan ook graag al het moois en lekkers met jullie delen:
Eveline van der Lugt-Buiteman
 
Dyan Schuffelen-Hakkens

Linda Verhey

Desiree van Geffen

Anky Zentjens

Mary Couwenberg

Coby Dijkhuizen

Marie-Claire van Lierop

Eefje Selder A.

Eefje Selder B.

Wendy Spruyt

Clärle van der Lugt

Margriet TournierWat zijn ze leuk hè! Ik heb ze allemaal in een map gedaan en heb er weer een leuk receptenboek bij. Nu nog gaan bedenken wat ik het eerst ga maken. Ik denk de zoete aardappel soep.......Lijkt het jou ook leuk om deel uit te maken van ons team, neem dan gerust eens vrijblijvend contact met me op. Ik ben nog altijd op zoek naar nieuwe leden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!Fijne zondag nog.LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...