Pagina's

woensdag 28 oktober 2009

Happy Halloween

De opdracht bij de maandelijkse kaartenchallenge van het SA-forum was deze maand 'maak een Halloweenkaart'.

Ik heb wat restjes bij elkaar gezocht en dit is het resultaat:
dinsdag 27 oktober 2009

Winterse layout

Ik weet het, ik weet het, het is nog lang geen winter en toch heb ik een winterse layout gemaakt.

Want toen ik mijn niet geringe stapeltje papier eens aan het doorkijken was, vond ik het nog bijna complete alfabet van de KI Memories lijn van jaren geleden. Aangezien het papier wat erbij hoorde bijna helemaal op was, vond ik het zonde om die letters te laten liggen. Met de laatste restjes papier heb ik toen deze layout gemaakt.Nou, deze lijn heeft zijn geld wel opgebracht, want ik heb met de aller-allerlaatste restjes nog wat kaartjes gemaakt. Die moeten nog op de foto, dus die houd je nog van me tegoed.


Nog even iets anders; weet er iemand wat je krijgt als je een poes met een hippo kruist??


Laat het me ff weten!dinsdag 20 oktober 2009

Nieuwe banner

Pfffffff, 2 berichten op 1 dag. Het moet niet gekker worden!!!

Wil m'n blog nog een keer wat nieuw leven inblazen en m'n oude banner was wel aan vervanging toe. Daarom een herfstkit gedownload bij Lliella Designs. Heb er niet al te veel tijd aan besteed, want ik heb weer eens last van mijn arm, maar nu ben ik toch weer up-to-date!


maandag 19 oktober 2009

Weer wat creatiefs

Genoeg foto's in de afgelopen berichten.

Hoog tijd voor weer wat creatiefs.Mijn blog heet immers Margriet Creatief.

Creatief genoeg?zondag 18 oktober 2009

The day after

Tja, en wat doe je dan de dag na zo'n begrafenis......?


Dan lijkt het me niet meer dan logisch dat je dan gaat Boerengolfen.


Toch?


Lekker handig om de holes in de buurt van de sloot te maken.


Zeker als er dan ook nog schrikdraad voor hangt.


Maar dat geeft wel extra amusementswaarde.


Daar is vast over nagedacht.


En over die strategisch gelegde koeienvlaaien ongetwijfeld ook....


Ach, we hebben gelachen en ons hoofd was voor even leeg.


En het levert je een paar leuke plaatjes op.

D-Day

Vrijdag j.l. werd mijn vader begraven.

We hadden de mis zelf in elkaar gezet en zelf het kerkboekje en bidprentje gemaakt. De kerk in ons dorp zat bomvol. Ik weet zeker dat mijn vader hierboven heeft zitten genieten van het feit dat er zoveel mensen speciaal voor hem gekomen waren.


Mijn broer, man, zwagers en oudste neef droegen de kist.


Eén van onze vrienden uit de USA was speciaal voor de begrafenis overgekomen. Omdat mijn vader gek was op Amerika, lag er een Amerikaanse vlag op zijn kist.


Een zee van bloemen op het graf.

Het was een mooi, persoonlijk afscheid.

Het is goed zo...

donderdag 15 oktober 2009

vrijdag 9 oktober 2009

Beloofd is beloofd!

Daar ben ik weer! Nu wel met een tweetal kaartjes.

Het eerste kaartje heb ik gemaakt met de schets # 36 van Laura van 2sketches4you. Het is de 1e keer dat ik hieraan mee doe. Hoop dat ik nog op tijd ben; heb geen idee hoe het werkt.


En dit heb ik er van gemaakt:


Voor de 1e keer ook mijn Cuttlebug gebruikt (die hier al een zeker een maand of 4 in de kast staat....shame on me!) Leuk apparaat hoor, moet hem echt vaker gaan gebruiken. (-;

Papier is van de Happy Birdday lijn van Three Bugs in a Rug. Ik had er een pakketje van gekocht toen ik in mei in Amerika was. Leuke lijn, joh!

Daarnaast nog in een kaarte in elkaar gefreubeld met het papier van Imaginisce.

Ook dit papier had ik uit Amerika meegenomen. Daardoor is het extra leuk om ermee te werken. Je haalt er meteen herinneringen mee op.

Het gras en het groen van de boom heb ik uit het verpakkingsmateriaal gestanst.

Genoeg voor vandaag. De andere kaarten houden jullie nog van me tegoed!

Leuk dat je mijn blog bezocht. Ik zou het nóg leuker vinden als je ook een berichtje achter liet.

Groetjes en fijn weekend!

Margriet

donderdag 8 oktober 2009

Blablabla

Eindelijk weer eens tijd voor een berichtje!

Heb het de laatste weken errug druk gehad. We hebben met ons gezinnetje heel veel (zeg maar gerust heeeeeeuuuul veeeeeuuuul) getennist. Voor Frank en ik waren er de clubkampioenschappen (ikke 2 x finale en Frankieboy 1 x halve en 1 x kwartfinale) en voor Jorg en Ivy de Veldhovense Jeugdkampioenschappen (Ivy halve finale en Jorg Kampioen!). Het 'vervelende' is dat hoe meer je wint, des te meer dat je moet spelen. En toen het na 3 weken kamperen op de tennisbaan eindelijk finaledag was, was ik heel blij dat het was afgelopen. Had het alleen liever winnend afgesloten, maar hé, je kunt niet alles hebben! Gelukkig heeft Jorg de eer van de familie hoog gehouden!

Waar ook heel veel tijd gaat inzitten is het bezoeken van mijn vader in het ziekenhuis. Niet dat dat erg is hoor, ik ga met liefde en plezier naar hem toe, maar op een gegeven moment breekt het op. Hij ligt inmiddels al 6 weken in het ziekenhuis en het gaat heel slecht met hem. Hij wacht nu op een plek in een hospice, maar ik ben bang dat hij dat niet eens meer gaat halen. Het is echt verschrikkelijk om iemand zo te moeten zien aftakelen....

Daarom was het zo fijn dat ik gisteren voor het eerst sinds lange tijd even tijd voor mezelf had. Ik heb lekker therapeutisch kaartjes zitten maken. Heerlijk, om te freubelen en tegelijkertijd je hoofd leeg te maken. Ik heb maar liefst 8 (!) kaartjes gemaakt! Vandaag met goed licht heb ik ze op de foto gezet om ze vanavond op mijn blog te kunnen zetten. Eerst wilde ik de foto's nog een beetje oppimpen in Photoshop (kadertje eromheen enzo) en toen heb ik ze op de één of andere manier allemaal (d.w.z. 16 stuks, gggrrrr) verkeerd opgeslagen....)-: Ik krijg ze niet meer geopend, dus jullie zullen moeten wachten tot ik ze opnieuw kan fotograferen.

Hou m'n blog dus in de gaten; ik beloof dat ik ze er z.s.m. opzet.

Bedankt voor je bezoekje!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...