Pagina's

donderdag 29 november 2007

Hier istie dan!


Nog meer kerstmis

Gisterenavond heb ik nog een kerstlo gemaakt en ik ben er heeeeeelemaal gelukkig mee! Maar helaas............blogger wil geen foto's uploaden. Houdt mijn blog in de gaten want zodra blogger weer meewerkt zet ik hem erop.

Nu vlug nog wat inkopen gaan doen. Ivy is zondag jarig en ook de Goedheiligman moet ik nog wat helpen. Druk, druk, druk!

dinsdag 27 november 2007

Holidays are coming!

Nu de kersttijd eraan komt had ik wel weer zin om een kerstlo-tje te maken. Here it comes:

maandag 26 november 2007

Beloofd is beloofd!

Hier zijn ze dan:


Papier is van Scenic Route. Ik vind het een prachtige lijn met hele mooie kleuren.

Leuk dat je bent langsgekomen. Enne......voel je vrij om een berichtje achter te laten. Dat vind ik namelijk errug leuk!! ((-:

zondag 25 november 2007

Sneak peeks

Oooh, ik ben vandaag nog helemaal niet buiten geweest en ben me toch duf........ Vanochtend eerst lekker uitgeslapen; ik lag er vannacht pas om 3.00 uur in en de kinderen waren bij oma. Hmmmmm, wat een luxe! Of die dufheid nu komt door het niet naar buiten gaan of door het aantal drankjes dat ik gisterenavond genuttigd heb, dat weet ik niet.......

Vanmiddag tijd gemaakt voor 2 layouts. Nu ik er een baantje bij heb, heb ik natuurlijk minder tijd om te scrappen )-: Ik was wederom geïnspireerd door de lo's van Nancy. Tis helaas te donker om nog goede foto's van de lo's te maken, maar sneak peeks lukken wel. Dus ben je nieuwsgierig naar de complete layouts, dan moet je morgen even terugkomen. Fijne avond!
maandag 19 november 2007

Mijn (b)engeltje

Zaterdag kwam ik op zolder een doos met oude en dubbele foto's tegen. Hoera!! Daarin zat ook deze foto van Jorg, nog net geen 2, voor de kerstboom met een haarbandje, vleugeltjes en een toverstafje van Ivy. Zeg nu zelf, dit (b)engeltje vráágt er toch om om verscrapt te worden?! Och, wat was het toch een heeeerlijk menneke! (Nu nog wel hoor, maar een bijna 9-jarige is tóch anders.....)


zaterdag 17 november 2007

Londen en workshop Akkefietje

Hé hallo. Zoals gezegd ben ik dinsdagmorgen vanaf Eindhoven Airport met 2 vriendinnen naar Londen geweest. Het was erg gezellig en we hebben vooral geshopt, gewinkeld en geshopt. Voor het eerst bij Harrods geweest (alhoewel mijn moeder zegt dat ik er op 12-jarige leeftijd ook geweest ben, maar daar kan ik me niets meer van herinneren). Dus voor mijn beleving de 1e keer. Ongelóóóófelijk! Wat hebben ze daar veel dingen. Jorg wilde graag wat spulletjes van zijn favoriete voetbalploeg Chelsea. Ze hadden er een shirt hangen met alle originele handtekeningen van de spelers. Mogen jullie raden wat het kost! 1.000 euro!!! Niet meer normaal toch. Ik denk dat ik Jorg's PSV-shirt met handtekeningen ook maar eens op internet ga zetten (((-; Londen was een beetje in kerstsfeer, maar nog niet helemaal.De musical Grease was hartstikke leuk! Ik heb genoten! Op het vliegveld was het nog even spannend of we onze handbagage konden meenemen, maar na flink proppen en duwen lukte het. Mijn koffertje woog op de gram af 10 kg! Op woensdagavond landden we om 7 uur al weer op Eindhoven Airport en om half 8 was ik thuis, waar de kinderen vol verwachting zaten te wachten op mijn komst. Wat zou mama mee hebben gebracht?

Donderdag had ik een workshop van Karen Burniston bij Akkefietje. Ik heb een ontzettend leuk boekje gemaakt. Alleen de foto's moeten er nog in. Ik heb helaas nog geen foto's, maar als je geïntresseerd bent dan kun je hier zien wat we hebben gemaakt. Leuk, leuk, leuk! Ik hoop morgen nog wat te scrappen. Nog een fijn weekend (of wat er nog van over is) allemaal.

maandag 12 november 2007

Magic in the Air

Hallo, daar ben ik weer! Gisterenmiddag heb ik gezellig met de buurvrouw en buurmeisjes zitten scrappen. Alhoewel scrappen? Eigenlijk wordt er meer gebept dan gescrapt, hè buuf? We hadden ook nog pizza laten bezorgen door mijn zoon en man, dus dat was helemaal feest. Moeten we vaker doen!

Tussen al het beppen en eten door ook nog een lo gemaakt. Deze foto is gemaakt in januari 2006 en komt in m'n Disney-album.

Thuis heb ik ook nog een lo-tje gemaakt. Ik had nog een boel rondjes over van mijn vorige lo en aangezien ik toch geen inspiratie had, heb ik nog maar een cirkeltjes lo gemaakt. Errug ontspannend om te doen! Verstand op nul en plakken maar! Tis net alsof ik weer op de kleuterschool zit! (-: Op de foto onze Ivy van net 1 jaar oud bij het UNA-carnaval. Wat een scheetje hè?


Nou, ik ben bang dat er de rest van de week niet veel gescrapt meer wordt. Ik ga morgenvroeg namelijk met 2 vriendinnen naar Londen! Lekker shoppen en 's-avonds naar de musical Grease. Woensdagavond zijn we weer terug. Alhoewel......donderdagmiddag heb ik een workshop van Karen Burniston bij Akkefietje. Ik heb dus nog wat in het vooruitzicht! Jullie horen nog wel hoe het geweest is. Have a nice week!

donderdag 8 november 2007

Forever young!

Zouden we dat niet allemaal willen zijn?? Maar ach, het is waar wat ze zeggen; je bent zo jong als je jezelf voelt! Op de foto Ivy en Frank vorig jaar oktober in de Pyranha (Efteling). 4 maten cirkels geponst/gestanst en opgeplakt. Ideaal om van je restjes af te komen! Idee van 2peas afgehaald.

Zo, nu nog even duimen dat het ophoudt met regenen, want ik moet nog gaan tennissen. Fijne avond!

In de ban van de cirkel

Ik heb de cirkelsnijder ontdekt!! 4 jaar geleden kocht ik hem, ik heb hem 2 keer geprobeerd, maar was er niet tevreden over, omdat ik niet helemaal perfect rond uitkwam. Niet het geduld hebbend om het papier even vast te plakken en het apparaat verdween in de kast.


Dat geduld heb ik nu wel. Heb de laatste tijd sowieso veel meer geduld als vroeger. Zou ik dan toch eindelijk verstandig worden? In ieder geval de cirkelsnijder uit het stof gehaald, een papiertje op de snijmat vastgeplakt en op mijn gemakje een cirkeltje proberen te snijden. En wat blijkt??? Het ding werkt als een tierelier! Er gaat een wereld voor me open. Vanaf nu geen glazen, borden en schalen meer die als mal dienen, ik pak gewoon de cirkelsnijder. (-:


zondag 4 november 2007

Nieuwe layouts

Hoi, daar ben ik weer. Surfend op het www kwam ik het blog van Nancy tegen en heb een layout van haar schaamteloos gelift. Ik hoop dat ze het niet erg vindt.


Het viel me op dat ze vaak met dezelfde schets werkt, maar dan telkens met een andere lijn papier, waardoor je toch weer een heel andere lo krijgt. Nu, dat heb ik ook maar eens geprobeerd en het werkt erg gemakkelijk moet ik zeggen.

zaterdag 3 november 2007

We are family


Ik ben een nieuwe startpapina aan het maken en daar wil ik een foto van ons gezin opzetten. De foto moet eerst op het www gepubliceerd staan, anders kan ik hem niet uploaden. Dus vandaar een oude lo (al weer 3 jaar, wat vliegt de tijd!). Wij hebben weinig op het programma staan dit weekend, dus ik ben van plan om nog wat te gaan scrappen. Fijn weekend allemaal!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...