Pagina's

donderdag 28 september 2017

Hoe choqueer ik de juf?


Nou door rattenkeutels met je verjaardag in oktober te trakteren bijvoorbeeld. (-;
Met een knipoog naar Halloween. Dat kan een moderne juf best waarderen. Helemaal als je vertelt dat je het labeltje helemaal zelf hebt gestempeld met de Spooky Cat stempelset.


Deze 18 delige set kost € 21 en de plastic Treat Tubes komen op € 6 voor 12 stuks. Dat valt best mee hè? En ze zijn niet alleen voor Halloween maar ook van andere feestelijke gebeurtenissen geschikt. Denk maar eens aan kerst of aan de geboorte van een baby. Bovendien ze van plastic, dus je kunt ze nog over de post versturen ook.


Dus heb je een jarige in oktober en die wil wel eens een origineel halloween cadeautje trakteren denk dan aan de leuke spullen van Stampin' Up!Hier heb ik bijvoorbeeld ook nog een zwarte lolly gepimpt.


Vraag me niet waar je die lollies kunt kopen, want dat weet ik niet. Hij zat in het kerstpakket van mijn dochter. Wel heb ik zwart/witte lollies gezien bij Flying Tiger die ook geschikt zijn.En een bijpassende Halloween kaart voor de juf maakte ik al eerder. Die kun je hier zien. Een compleet en origineel pakketje. Wil je er meer over weten stuur me dan vrijblijvend een mailtje en ik vertel er je alles over. 

woensdag 27 september 2017

Nog even genieten


 Geniet nog even van het zonne(bloeme)tje...


Er schijnt onstuimig herfstweer op komst te zijn.


Maar als het dan eenmaal zover is dan kun je natuurlijk wel perfect met deze mooie Painted Harvest set aan de slag gaan. De 13-delige set kost los € 25 en met bijpassende blaadjes-pons € 40. 7 oktober bestel ik weer, stuur een mailtje als je iets wilt meebestellen.Ga voor meer inspiratie naar de kaarten die ik eerder maakte met de Painted Harvest set. Je vindt ze hier en hier.
maandag 25 september 2017

Collectors itemsOh jee, mijn voorraadje labels was weer op en er moesten bestellingen de deur uit. Mijn trouwe klanten weten wel dat er hier geen bestelling weg gaat zonder zelfgemaakt bedanklabel of -kaartje. Dus hup, aan de slag!Voor sommige klanten zijn het inmiddels echte collectors items geworden. Ik hoor tenminste regelmatig dat ze al mijn labels nog bewaard hebben. Bij de een liggen ze in de la, bij de andere zag ik ze op een prikbord hangen of als een slinger aan de kast. Echt SUperleuk om te zien! De volwassen-versie van Smurfen, Wuppies, moestuintjes of voetbalplaatjes van de Albert Heijn, zeg maar. In zeer beperkte oplage en alleen Bij Margriet verkrijgbaar. Hier word ik blij van. (-:Het wordt wel steeds lastiger om iets origineels te verzinnen hoor. Voor deze bestelronde maakte ik labels met de Banner Triple Punch en papier uit de Hello Friend Heat Embossing Project Kit.De kaarten die eigenlijk met de kit gemaakt 'moesten' worden konden me niet zo bekoren.


Vandaar dat ik het papier voor de labels gebruikte. Overigens zijn labels natuurlijk ook heel geschikt om van je restjes papier af te komen, omdat je er maar heel weinig van nodig hebt. Het hartje en de tekst komen uit de stempelset Wood Words en de tekst emboste ik met koper embossingpoeder. Dat laatste gaat heel goed en gemakkelijk.Ik hoop dat ik je heb weten te inspireren. In ieder geval leuk dat je weer langs kwam en geniet allemaal van het prachtige nazomer weer.zondag 24 september 2017

Een herfstswap. Wat is dat dan?De meteorologische herfst was al lang begonnen. De astronomische herfst inmiddels ook.Dus vond mijn teamgenootje Klaartje dat de tijd daar was om een herfst-swap voor ons team te organiseren. Kennen jullie het blog van Kaartje van Klaartje? Neem eens een kijkje, ze maakt erg leuke dingen.Iedereen uit ons team die mee wilde doen maakte 5 dezelfde herfst of halloween kaartjes van 7,5 x 7,5 cm en levert deze bij Klaartje in. Nadat Klaartje ze eerst allemaal bewondert heeft (zo leuk, zij is de enige die ziet wat er allemaal ingeleverd is), verdeeld ze ze weer onder de deelnemers en zorgt dat iedereen 5 verschillende kaartjes ter inspiratie terug krijgt.Natuurlijk heb ik me ook opgegeven en begon er zoals gewoonlijk weer veel te laat aan. Daarnaast kon ik me ook weer niet helemaal aan de opdracht houden, dus deed ik iets anders. Lastig is dat toch. Nog niet zo heel lang geleden kreeg ik daar op een cursus punt-aftrek voor, omdat ik meer deed dan gevraagd. Ik dacht dat extra vlijt beloond werd, maar het tegendeel was waar. Ik hoop dat mijn teamies het wel kunnen waarderen..... (-;
Seasonal Layers Thinlits DiesMaar ik dwaal af. De swap! Voor de allereerste keer sinds ik met Stampin' Up! in aanraking kwam gebruikte ik de kleur Cajun Craze. Hoe is het mogelijk? Cajun Craze waar was jij al die tijd? Zo'n prachtige herfstkleur en zo mooi te combineren...De swap is inmiddels wel af. 15 stuks in het totaal. Helaas kan ik er nog niet meer van laten zien. Eerst zal Klaartje ze bewonderen, verdelen, inpakken en weer versturen naar de andere  deelneemsters.Even afwachten dus nog. Ondertussen kunnen jullie misschien wel alvast een lijstje maken met spulletjes die je nog graag wilt bestellen? A.s. woensdag bestel ik namelijk weer. Je bestelling moet deze keer wel echt uiterlijk dinsdag om 18.00 uur bij me binnen zijn, wil hij nog mee kunnen. Mijn 'baas' (dat ben ik dus) heeft namelijk een paar dagen vakantie voor me geregeld. Verplicht! (-: Wil je mee bestellen stuur me dan voor dinsdag 18.00 uur een mailtje met je wensen en ik regel het nog voor mijn vakantie voor je.
 

maandag 18 september 2017

Ondertussen Bij MargrietDoet de stagiaire alwéér een dutje.....

Nou ja, als ze maar uitgeslapen is voor de bestelronde van a.s. woensdag. (-;Team workshops


Vorige week hield ik 3 avonden achter elkaar workshops voor 24 van mijn teamleden.Vanuit het puntje van zuid-Limburg, de Randstad, Duitsland tot aan Waalwijk kwamen de dames naar Veldhoven toe. Een enkeling zelfs met gevaar voor eigen leven vanwege de code Oranje storm die er over Nederland raasde.


 
Ik kan je vertellen dat ik me SUper rijk en bevoorrecht voelde dat zoveel dames de moeite namen om 's-avonds nog naar Veldhoven te komen! Er werd geknutseld, gelachen, gegeten en gedronken, maar er werden ook hele persoonlijke verhalen gedeeld. Dit alles met een enorm respect naar elkaar toe. Ik kan dan ook niet anders zeggen dat ik enorm TROTS ben op mijn team.Helaas ben ik door de drukte vergeten om actie-foto's van de avonden te maken. Jullie zullen het dus met een paar stillevens moeten doen. (-;Allereerst de gedekte tafel.De oplettende kijker en wellicht lange volger onder ons ziet dat mijn Sumbawa Liaan boven de tafel verdwenen is. Ik schreef er in 2010 dit artikel over. Na al die jaren was ik er op uitgekeken en wilde een wat modernere lamp. Dus haalde ik de tak eraf, hing Frank er het oorspronkelijk ook aanwezige 3e lampje weer terug bij en kocht ik een paar mooie 'gloeilampen'. Ik geloof niet dat ik ooit zo'n goedkope 'nieuwe' lamp heb gehad. Ik ben weer helemaal hip! (-:

 

Maar goed, terug naar de team-avonden. De bedoeling van de avond was dat we met de Memories & More Merry Little Christmas kaartjes een mini-album gingen maken.
Ik maakte voor alle verpakkingen een doosje met het Envelope Punch Board.Mijn Dear Husband bevorderde ik tot Vouw Meester. Hij mocht van mij alle vouwen vouwen.


Helaas nam hij na afloop van het karwei ontslag....


Hij wil alleen nog maar Big Shotten. (-;


Ik decoreerde de doosjes met de Winter Wonder Embossing Folder en Smitten Mittens Bundle.


Dáár waren dus alle wantjes voor die jullie de afgelopen week voorbij zagen komen.


Ook maakte ik nog iets lekkers voor al mijn Sweeties. Het zit hem immers in The Little Things. (Hé, da's toevallig, zo heet de gebruikte stempelset ook.) Dit idee had ik gezien bij mijn Duitse collega Helga Hopen.


Zoals gezegd maakten we dus een mini-album met de Memories & More kaartjes. Tevens had ik nog 4 voorbeeld kaarten gemaakt en waren er nog meer dan genoeg kaartjes over om extra kerstkaarten te maken.


Ik geef deze workshop nog een keer voor klanten e/o andere belangstellenden op zaterdag 4 november. Er zijn nog een paar plekjes vrij. Klik hier voor meer info.Wat we precies gemaakt hebben hou ik dus nog even geheim.Tot zover het verslag van de teamavonden, ik heb genoten. Mocht je er een volgende keer ook bij willen zijn; ik ben nog altijd op zoek naar nieuwe teamleden!Leuk dat je langs kwam en ik wens je een fijne week toe.
 

zondag 17 september 2017

Mag ik je voorstellen aan....Mijn Creative Journal2 weken geleden ging ik met mijn vriendin Marie-Claire naar Utrecht op zoek naar inspiratie voor ons travelersnotebook cq journalingbook cq creativejournal cq doedori cq midori, ofwel geen-idee-hoe-je-het-noemen-moet-album. We willen er allebei zo graag in werken, maar wisten niet goed hoe te beginnen.We schreven ons in voor het Stationary Cafe van Cafe-Analog. Het Stationery Cafe is een wisselende openbare, locatie waar journalers, snailmailers, stationerylovers en andere creatievelingen elkaar kunnen ontmoeten en contacten leggen in een gezellige omgeving.En inspiratie deden we zeker op! Dit wereldje is toch echt heel anders dan wij gewend zijn. We konden in elkanders journaling album kijken (oh wat een creatieve mensen zijn er toch), mochten stempeltjes (weer van een heel ander soort dan die ik thuis heb) en washitape van de organisatrice gebruiken en maakte gezamelijkheid een cirkel van Washi Tape voor in je album. Op de foto zie je me hard aan het werk.


En ook Marie-Claire was aan een pagina begonnen.Aan het einde van de middag moesten alle albums nog even op de foto. Stuk voor stuk prachtige zacht leren albums op één na......Die van mijn natuurlijk. Die is gewoon van echt-leer-van-een-nep-koe met zwarte hartjes. Hij valt behoorlijk uit de toom. Maar who cares? Ik vind hem leuk en je kunt er hetzelfde mee als de rest. Ik heb vooralsnog ook geen behoefte om een andere aan te schaffen. Maar wie weet.... wat niet is kan nog komen. (-;Thuis heb ik mijn pagina nog afgemaakt en ik vind hem echt kei leuk geworden.


Ik wil er graag in verder werken en denk dat ik hem maar mijn Creative Journal ga noemen. Alles kan en alles mag, dus ook dingen die niet van Stampin' Up! zijn, dat is het fijne. Ik wil gewoon lekker creatief bezig zijn.Een heel andere stijl dan dat jullie van mij gewend zijn hè. Ik ben benieuwd wat je er van vindt?
 

zaterdag 16 september 2017

Laat de winter maar komenWant één ding is zeker...Ik zal geen koude handen krijgen. (-;donderdag 14 september 2017

Het zijn de kleine dingen die het doenHecht jij waarde aan een met liefde en plezier gemaakt bedankje, een eerlijk en goed advies en SUper service?


Dan is Bij Margriet the place to bee! (-:woensdag 13 september 2017

Herfst, herfst, wat heb je te koop?Wel, naast 100.000 bladeren ook deze prachtige stempelset Painted Harvest bijvoorbeeld.Painted Harvest Stampin' Up!


De 13-delige Painted Harvest set is van Photopolymer, kost € 25 en er bestaat ook nog een bijpassende Blaadje Pons bij. 


Leaf Punch € 19,50
Bestel je de stempelset + pons als bundle dan krijg je 10% korting. Het totaal komt dan op € 40. Van de zonnebloem is helaas geen pons. Die moet je nog ouderwets met een schaar uitknippen. Maar dat is dan weer een heerlijk ontspannen werkje met de verwarming aan en de wind die rond het huis giert. (-;Bedankt voor het langskomen!
dinsdag 12 september 2017

Inschrijving workshop geopend!

Zin in een gezellige, creatieve workshop samen met andere dames met dezelfde hobby en passie? Dan heb ik een goed idee! Op zaterdag 4 november van 13.00 tot ong. 16.00 uur organiseer ik een Memories & More Merry Little Christmas workshop bij mij thuis in Veldhoven.We gaan dan een een mini kerst-album maken met de Stampin' Up! Memories & More Merry Little Christmas kaartjes en voor de Snelle Jelles onder ons maar liefst 4 kaarten. Mocht je niet zo snel werken, geen paniek. De kaarten kunnen ook thuis afgemaakt worden. Je werkt gewoon in je eigen tempo.


De kosten voor de workshop zijn € 27,50 en dat is incl. koffie/thee/fris/lekkers, een pakje Memories & More Merry Little Christmas t.w.v. € 12,25 en al het materiaal voor het mini-album en 4 kaarten. De kaartjes die je over hebt neem je mee naar huis. Daarnaast krijg je een digitale werkbeschrijving, incl. foto's zodat je het album en/of de kaarten thuis ook nog kunt maken. Stijl á-la-Margriet, dus Clean & Simple. Uiteraard is er ook volop gelegenheid tot het stellen van vragen en ideeën op doen.Je dient zelf je eigen basis gereedschap zoals snijmachinetje, potlood, liniaal, lijm en dimensionals mee te nemen.Ik heb plek voor maximaal 8 personen, dus schrijf je snel in want vol = vol. De workshop gaat door bij minimaal 4 personen en is helaas niet bedoeld voor demonstratrices.  De workshop dient vooraf betaald te worden, pas dan is je inschrijving definitief.  Bij afmeldingen na 27 oktober kan geen restitutie meer plaatsvinden. Je krijgt dan het workshoppakket + de digitale beschrijving tegen vergoeding van de verzendkosten thuis gestuurd of je kunt het komen afhalen.Kom je ook? Stuur me snel een mailtje en dan krijg je een bevestiging met betaalgegevens. 

Memories & More Merry Little ChristmasGoedemorgen deze morgen.Ik vind het heerlijk om met de Memories & More kaartjes van Stampin' Up! te werken. Deze kaart maakte ik na uit de catalogus.

Kaartjes zijn bij mij te bestellen en kosten € 12,25 voor 72 dubbelzijdige kaartjes, 2 stickersheets en 4 overlays. 
Daar kun je heel veel kaarten en andere leuke creaties mee maken.
Het kleine hertje en de glittter boompjes op de kaart komen uit de Carols of Christmas bundle.Carols of Christmas Bundle € 54Oók al zo mooi.Eén ding is zeker: ik hoef me de komende herfst niet te vervelen.zondag 10 september 2017

Oh wat is ze mooi...De Winter Wonder Embossing Folder van Stampin' Up!Met deze embossing folder kun je snel en makkelijk een prachtige sneeuwvlok creëren bijv. als basis voor je kaart. Je hoeft alleen maar een stukje cardstock in de embossing folder te doen en haar door je Big Shot of ander merk stansapparaat te draaien. Wedden dat de ontvanger van je kaart onder de indruk is?Ik heb er al diverse kaarten mee gemaakt, maar die kan ik nog even niet laten zien. Deze volgen z.s.m. op mijn blog en Creatieve Facebookpagina.Ze (ik vind het een zij, jij ook?) kost € 9. Maandag bestel ik weer.woensdag 6 september 2017

Mooiste kerstkaart ever
Is het raar om verliefd te worden op je eigen kaart?Ik werd het in ieder geval. {bloos}


Al spelend met de spullen uit mijn vorige post kwam deze kerstkaart tot stand.


Met o.a. het Champagne Foil, Year of Cheer Specialty Designer Papier, Stitched Shapes Framelits Dies en de Hometown Greetings Dies maakte ik deze kaart.Dit is geloof ik de mooiste kerstkaart die ik ooit heb gemaakt.Tenminste voor zover mijn geheugen reikt. Maar dat is tegenwoordig niet meer zo ver.Alle gebruikte materialen zijn uiteraard weer bij mij te bestellen.Leuk dat je langs kwam en fijne avond nog. 
maandag 4 september 2017

Mijn favoriete productenHoi,
 


En...... heb jij de nieuwe gids al ingekeken? Zo ja, wat zijn jouw favoriete papina's?De mijne zonder twijfel pagina 36 en 37 met het schitterende (letterlijk en figuurlijk) Year of Cheer Specialty Designer Series Paper. Ik maakte het kaartje van onder aan blz. 36 na.


Het papier is zo mooi, maar de schoonheid ervan komt amper op de foto over.144640 Year of Cheer Specialty DSP 12 vellen (3 van elk) 12" € 15,75
Het is stijlvol, elegant en bovenal niet kitscherig. Ik deed een poging om de schittering in beeld te krijgen.Gelukkig heb ik meer verstand van kaarten maken, maar wellicht krijg je zo toch een idee. (-;Het Champagne Foil papier is helemaal chique-de-frique.144748 Champagne Foil 2 12 x 12" vellen € 5En het bijpassende washi tape is ook echt super mooi. Het papier en de tape in goud, zilver, champagne en koper neigen meer naar mat dan glimmend.144644 Year of Cheer Specialty Washi Tape 5 rolletjes € 11Ook de stempelset Cheers to the Year vind ik erg leuk en multifunctioneel. Helemaal omdat hij het hele jaar door te gebruiken is en niet alleen met kerst.144928 Cheers to the Year € 22 (rubber)En dan die Winter Wonder Embossing Folder. Was hij jouw al opgevallen? Je zou er zomaar overheen kunnen kijken in de folder. Dat zou eeuwig zonde zijn, want hij is gaaaaaaaf!!144686 Winter Wonder Embossing Folder € 9


Wil je de gehele suite eens in het echt zien? Maak een afspraak en kom gerust eens vrijblijvend langs. Schenk ik meteen ook een bakje koffie of thee voor je in.Year of CheerAlle producten van Stampin' Up! zijn bij mij te bestellen. Dat kan door simpel te bellen (06-37330259) of mailen. Ik verzorg je bestelling netjes en graag voor je.Leuk dat je langs kwam en graag tot een volgende keer. 
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...