Pagina's

dinsdag 28 april 2015

ButterfliesJoehoe! De Butterflies Thinlits Dies + stempelset Butterfly Basics zijn weer verkrijgbaar.
Ik vind deze vlinders zo mooi......
Ik krijg er spontaan kriebels van in mijn buik! (-;Of ze terugkomen in de nieuwe jaarcatalogus is voor mij ook nog de vraag. En als ze al terugkomen, dan denk ik niet dat het nog met 15% bundel-korting is.Bundle Stempelset + Dies Photopolymer: € 48,25, Clear: € 60,95, Hout: € 72,95Dus staan ze op je verlanglijstje en mócht je na Koningsdag nog wat centjes over hebben, dan is het nu misschien wel een goede gelegenheid om ze nog te bestellen. A.s. vrijdag ga ik weer bestellen, dan kan het evt. mee; djust let mie noo
zondag 26 april 2015

DIY doosjes met afvalmateriaal + wedstrijdje


Hoi hoi,Joepie, na een aantal prachtige dagen is het weer knutselweer! Ja ja, elk nadeel heb zijn voordeel. (-;


Ik had al een tijdje wat omslagen van de voorjaarscatalogi op mijn bureau liggen. Weet je wel, de gele omslag met daarop de aankondiging van de Sale-A-Bration van 6-1 tot 31-3. Ik had ze er maar af gehaald omdat de actie niet meer loopt (NB de gids is nog wel tot 2 juni geldig!), maar ik vond het zonde om ze bij het oud papier te gooien, omdat de binnenkant zo'n leuk blauw designpapier heeft.Ik had wel zin om er iets van te maken/scrappen. Want scrap betekent afval. En dat vind ik nou het aller-aller-leukste: om van niks (afval) nog iets te maken. Met een beetje passen en meten haal je maar liefst 4 doosjes uit 1 omslag. Gratis en voor niks. Omdat ik een paar gele strookjes gebruikte, werden het er uiteindelijk 3, maar dat is natuurlijk ook al leuk.Nou dacht ik dat jullie misschien wel zin hebben om zo'n doosje ook eens te maken? Met andere woorden Do It Yourself (DIY). Welnu, dan hier de omschrijving:
Ik heb de maten aangepast aangepast aan de omslag van de voorjaarscatalogus.


Snijdt deze in 4 stukken van 14 x 20,9 cm.


Ril de lange zijden van 20,9 cm op 5-10-15-20 cm. Je houdt nu een klein strookje over; dit wordt de plakrand. (Gebruik je het stuk papier waar een nietje in heeft gezeten, zorg dat het lelijke randje de plakstrook wordt).Ril op 5 cm vanaf de onderkant, dit wordt de bodem van het doosje.Vouw alle vouwlijnen en knip de bodem in. Knip van de smalle rechterzijde een plakstrook.
Doe wat lijm op 3 flappen van de bodem. LET OP laat 1 flap onbeplakt; dit wordt de onderkant van je doosje. Doe tevens wat lijm op de zijstrook. Vouw je doosje dicht en plak het in elkaar.
Vervolgens vouw je het doosje naar binnen als een melkpakje en maak je er een extra gaatje in voor het touwtje.
Als sluiting gebruikte ik de Scalloped Tag Topper Punch van Stampin' Up!. Je kunt de sluiting natuurlijk zo lang maken als je zelf wilt, maar ik gebruikte een stukje afvalpapier (scrap) van 5.3 x 5 cm. En ja, de oplettende kijker ziet dat ik het origineel met geel bestempelde (Gorgeous Grunge Stampin' Up!), maar het gaat om het idee. Tot slot versierde ik het nog met de retiring stempelset A Fitting Occassion (momenteel nog in hout verkrijgbaar) en klaar waren mijn doosjes!En nu ben ik eigenlijk wel benieuwd of er meer mensen zijn die de omslag gebruikt hebben voor het maken van iets moois.....? Zo niet, dan daag ik je bij deze uit het alsnog te doen en verbind er een wedstrijdje en prijsje aan.


Allereerst; wat zijn de regels?

- Maak iets van de omslag van de voorjaarscatalogus. Gele of blauwe zijde, een kaart, doosje, scrappagina, zakje, versiering, het maakt niet uit; als het maar iets creatiefs is en voor deze uitdaging gemaakt.
- Iedereen mag meedoen, ook demonstratrices.
- Plaats de creatie op je blog of Facebookpagina en laat het me hieronder in een reactie weten. Heb je geen eigen pagina, mail je creatie dan naar me door.
- Uiterste inzenddatum zondag 17 mei.
- In de week van 18 mei kies ik een winnaar.En dan het prijsje. Ze waren al populair, maar nu ze niet meer verkrijgbaar zijn lijken ze nog véél populairder te zijn geworden; de In Colors 2013-2015. Daarom een pakketje met deze collectors-items voor de winnaar. Je zou er bijvoorbeeld zo'n doosje mee kunnen maken. Je weet nu immers hoe het moet. (-;

Ik zeg succes en een fijne zondag nog! Ik hoop natuurlijk op veel reacties.

dinsdag 21 april 2015

DE lijstTadaaaaaa! DE lijst is bekend! Welke lijst? DE lijst met alle producten (of combinaties) die niet meer meegaan naar de nieuwe catalogus.
su-media.s3.amazonaws.com/media/lastChance/2015_EU_RetiredList/EU_retiredList_ENG.pdf?utm_source=whatcounts&utm_medium=Email&utm_content=EUEng&utm_campaign=RetiredList
Klik op de foto voor de lijst


 

Stampin' Up! heeft 1 lijst gemaakt die heel mooi onderverdeeld is, dus kijk goed naar de kopteksten, dat maakt het makkelijker als je iets speciaals zoekt.
Al met al een hele waslijst met kortingen tot wel 50%! De lijst is geldig tot 2 juni, maar zolang de voorraad strekt, dus voor alles geldt OP=OP!! Vanavond stipt om 18.00 uur doe ik een extra verzamelbestelling weg. Mocht je mee willen doen, zorg dan dat je me voor 18.00 uur een mailtje hebt gestuurd. Wacht even met betalen, totdat ik definitief weet wat ik heb kunnen bestellen.Fijne dag en veel plezier met snuffelen (door de lijst wel te verstaan).


zondag 19 april 2015

Over streepjes, zen zijn en retired lijsten...
Omdat ik een heel mooi kaartje gemaakt met Aqua Painters op Pinterest had gezien, dacht ik 'laat ik eens uit mijn comfort zone stappen, die ook eens bestellen en het uitproberen'.Zie hier het resultaat.Ik vond het eigenlijk totaal onverwacht superleuk en heel relaxt om te doen. 
Dus maakte ik nog wat meer kaartjes......Ik werd zelfs helemaal zen van die streepjes trekken en daarom experimenteerde ik nog even door met dikkere strepen..... 


I love it, dit ga ik zeker vaker doen!Dan nog even een paar heel belangrijke mededelingen voor de Stampin' Up! fans onder ons (en wie is dat niet?). Ik heb het al vaker gezegd en geschreven; jullie weten toch dat de dikke jaarcatalogus nog maar tot 2 juni geldig is in tegenstelling tot de 30 juni die er op de gids vermeld staat? En dat 2 juni de nieuwe jaarcatalogus gaat uitkomen? Daarom moet er in het magazijn van Stampin' Up! plaats gemaakt gaan worden voor nieuwe producten.A.s. dinsdag 21 april komen de zogenaamde 'retired lijsten' uit. Hierop staan de producten die uit de catalogi verdwijnen en deze worden met korting aangeboden. Uit ervaring weet ik dat je er héél snel bij moet zijn, want op = op. Ik doe dinsdag STIPT om 18.00 uur een bestelling de deur uit. Dus wil je mee profiteren geef me dan dinsdag in de loop van de dag per mail je wensen door en dan probeer ik het voor je mee te bestellen. Wacht bij wijze van uitzondering even met betalen, totdat ik zeker weet wat ik allemaal voor je heb kunnen bestellen. Dit laat ik je dan dinsdagavond nog weten.***Vriendelijk verzoek: om fouten te voorkomen liever geen bestellingen via What's App, telefoon of Facebook en heel graag de artikelnummers erbij. Dit scheelt mij heel veel zoekwerk.*** 
Wil je niks mislopen en kost wat kost de producten van je lijstje nog bemachtigen en bent in het bezit van een creditcard, dan kun je ook morgens vroeg al online in mijn webwinkel rechtstreeks bij Stampin' Up! bestellen. Stampin' Up! rekent € 5,95 aan verzendkosten.Ik ben SUper benieuwd naar wat er gaat verdwijnen. Ook voor ons demonstratrices is dit een verrassing. 


dinsdag 14 april 2015

Kaartjes swap teamdag deel 2


Hé, leuk dat je er weer bent.Vandaag in willekeurige volgorde deel 2 van de kaartjesswap.
Eefje Selder (zie Facebook Creative - with your own twist en blog)

Ada Roggeband (zie Facebook en Pinterest Stamp-a-lot)

Anky Zentjens (zie Facebook)


Annemarieke vd Koevering (zie Facebook Annemarieke Makes. en blog)


Caat van Houtum (zie Facebook Carla Stampin-Up)Clärle van der Lugt (Zie Facebook CreaClarle)


Cobi Dijkhuizen (zie Facebook)


Eveline van der Lugt (zie blog)


Dorothé van Mierlo (zie Facebook)En tot slot mijn kaartje dat op het opbergdoosje werd geplakt. 


Hopelijk hebben jullie bij het zien van al dit moois weer heel veel inspiratie opgedaan. Ikke wel in ieder geval!
maandag 13 april 2015

Kaartjes swap teamdag deel 1


Op mijn teamdag van nog geen 3 maanden geleden (het lijkt al wel een jaar) had ik iedereen gevraagd om kaartjes van 7,5 x 10 cm te maken in de kleuren Crisp Cantoloupe, Real Red, Crum Cake, Calypso Coral, Whisper White en Basic Black.
De kaartjes passen in het doosje dat we die dag tijdens een workshop maakten en kunnen als inspiratie of als wenskaart worden gebruikt. Ook is het leuk om er een mini- of Project Life albump van te maken.
Ik had beloofd de kaartjes van alle teamleden afzonderlijk nog even te laten zien. En beloofd is beloofd, dus vandaag in willekeurige volgorde deel 1, morgen deel 2.Kijk en geniet!
Jolanda Leenders (zie Facebook en Pinterest)Jessica Ossenga (zie blog)


Annemarie Huls (zie Facebook CreAnnemarie en blog)


Marie-Claire van Lierop (zie Facebook en blog)


Lydia Foolen (Zie Facebook en Pinterest)


Mary (zie Facebook Couwke Mary en blog)


Samantha Schut (zie Facebook Sams Stamptastic en blog)
Klaartje Delisse (zie Facebook en blog)


Leuk zijn ze hè? Kom je morgen terug voor deel 2?
zondag 12 april 2015

InstagramVoor wie het leuk vindt......

 

Ik ben tegenwoordig ook op Instagram te vinden onder de naam BIJMARGRIET en ik plaats daar soms nét weer wat andere foto's dan dat ik hier op mijn blog doe.Zoals dit Project Life kaartje bijvoorbeeld.


Volgen mag, graag zelfs!

vrijdag 10 april 2015

Hooray it's your day!Hé, hallo op deze schitterende vrijdagmiddag!Ik hoop dat je buiten in de tuin zit als je dit berichtje leest en niet net zoals ik binnen achter je laptop.
 


Vandaag viert mijn neefje zijn 20e verjaardag en in plaats van een kaartje met inhoud maakte ik een doosje met inhoud voor hem.
Alhoewel de foto misschien anders doet vermoeden is het een ieniemienie klein doosje van 5.1 x 5.1 x 5.1 cm. Stampin' Up! verkoopt ze in verpakkingen van 25 voor € 8,50, maar je kunt er bij mij ook 10 voor € 3,50 bestellen. 
Het tule kleurde ik met een (gebruikt) theezakje, zodat het witte er vanaf is.


Om te stempelen gebruikte ik de set Hooray It's Your Day (Photopolymer € 16,95) voor de teksten en de Metro Type Alphabet set (Photopolymer € 30,95) voor de letter J van Jordi.In het doosje nog een ieniemienie klein kaartje eveneens van de Hooray It's Your Day set en natuurlijk een briefje papiergeld als cadeau. 
 
Weer eens wat anders dan een kaartje om te geven.


Een heel fijn weekend toegewenst en geniet van het mooie weer!!Enne.....vergeet je niet in te smeren als je net zoals ik buiten gaat sporten....... Het resultaat? Zo rood als een kreeft!


dinsdag 7 april 2015

Clearance rack/nieuwe weekly deals/extra bestelling

Clearance Rack - Up to 80% Off!
Even een berichtje op de late avond. Morgenvroeg 8 april om 10.30u wordt de Clearance Rack (uitverkoop-schap) aangevuld met kortingen tot wel 80%. Tevens zijn de nieuwe Weekly Deals bekend. Uit ervaring weet ik dat de Clearance Rack héél snel uitverkocht raakt. Daarom doe ik stipt om 18.00 uur een extra bestelling de deur uit. Wil je iets mee bestellen, stuur dan een mailtje. Wacht even met betalen totdat ik zeker weet wat er nog beschikbaar is.LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...