Pagina's

maandag 31 januari 2011

Gratis 1e kaartje bij Kaartje2go

Hoi, hoi, daar ben ik weer.

Hebben jullie dat ook? Heb je een astronomische hoge berg papier (Holle Bolle Gijs zou er spontaan obesitas van krijgen), een giga doos vol zelfgemaakte kaarten en dan nóg heb je op dat ene moment niet het juiste kaartje voor handen......

Helaas heb ik daar regelmatig last van. En als ik dan geen tijd en/of inspiratie heb, dan ga ik naar de site van kaartje2go. Een ideale manier om tussen de soep en de aardappelen door even snel een leuk, persoonlijk kaartje te versturen. Je hoeft er de deur niet eens voor uit! (Oeps, ik bedenk me nu dat je daar ook obesitas van kunt krijgen....)

Vorige week zondag kwam ik er achter dat mijn zwager op dinsdag 50 zou worden. Het feest is pas volgende week, dus vandaar dat ik er niet aan gedacht had om een kaart te kopen/maken. Kaartje2go bood gelukkig uitkomst.(V.l.n.r. mijn husband, schoonzus, jarige zwager en andere zwager; wat een scheetjes hè)

Het werkt heel eenvoudig en je hoeft er echt geen computerwonder voor te zijn:
 • Ga naar http://www.kaartje2go.nl/
 • Klik op Maak je kaart
 • Klik op Kaart met eigen foto
 • Zoek met Bladeren de gewenste foto op je PC
 • Kies het formaat van je kaart, enkel of dubbel en of je er een envelop bij wilt
 • Klik op Ontwerp je eigen kaart
 • Nu kun je de voor- en binnenkanten bewerken
 • Om de tekstballonnetjes bij je foto te krijgen kies je voor Figuur en dan daaronder Tekstwolkjes
 • Door op het gewenste Wolkje te klikken wordt deze in je foto geplaatst. Je kunt hem nu zo groot en klein maken en verslepen als je zelf wilt. Ook kun je meerdere Wolkjes in de foto te plaatsen door nogmaals op een (ander) Wolkje te klikken
 • Klik vervolgens op Tekst. Nu kun je zoveel teksten invoegen als je zelf wilt. Je kunt ook de grote van het lettertype aanpassen. Versleep de tekst naar het tekstwolkje.
 • Daarnaast kun je nog allerlei kadertjes en versieringen toevoegen als je wilt
 • Geef vervolgens de tekst in de binnenkant van de kaart op en de adresgegevens. Het wijst voor zich.
 • Op werkdagen voor 16.00 uur besteld en betaald = nog dezelfde dag verzonden.
 • Scheelt je weer een wandeling naar de brievenbus

En dan komt nu het allerleukste: je eerste kaart t.w.v. € 2,95 is helemaal GRATIS!! Dus ik zou zeggen probeer het ook eens uit, het is hartstikke leuk en gemakkelijk.

Er is natuurlijk ook een groot assortiment van 'gewone' kant en klare kaarten, maar ik vond het leuk om deze mogelijkheid met jullie te delen.

En nee, ik heb geen aandelen. (-;

zondag 30 januari 2011

Ik geef het op

Oké mensen. Ik


{gooi de handdoek in de ring}


voor wat betreft mijn koopstop.

Van alle kanten word ik verleid tot het kopen van scrapspulletjes. En vandaag heb ik aan die verleiding toegegeven en een pons besteld, die al heel lang op mijn verlanglijstje stond.

Ik moet mezelf toch af en toe

{een keertje kietelen}

[Wat ben ik toch een slappeling!]vrijdag 28 januari 2011

Hoe ouder hoe gekker....

(project 10-50)

Tja....
Wat moet ik er daar nou nog aan toevoegen?


donderdag 27 januari 2011

It's your birthday kaartje

Hello Ladies!

Bij gebrek aan inspiratie is mijn projectje uit mijn vorige post nog niet af. Ik mis iets, maar weet niet wat. Helaas waren de inspiratie-supplementen bij het Kruidvat uitverkocht, dus even geduld nog a.u.b.

Maar ik kan wel iets anders laten zien met een transparante sheet.


(Project 9-50)

Jammer dat het op de foto niet zo goed te zien is dat ik de digistempel toch echt op een transparantje heb geprint.Verder heb ik vandaag eigenlijk niets te vertellen. Bedankt voor je bezoekje!

woensdag 26 januari 2011

Wist je dat....?

je digitale stempels ook heel eenvoudig op transparante sheets kunt printen?
De sheets zijn te koop in de kantoorartikelen winkel of betere boekhandel. Let goed op dat je de juiste sheets voor jouw printer koopt. De meeste onder ons hebben een Inktjet Printer. De sheets voor deze printer zijn aan de ene kant een beetje ruw. Op deze kant moet je printen. Omdat het het mooiste is om de gladde kant als voorkant te gebruiken kun je het beste je stempel in spiegelbeeld printen. Dit doe je zo:
 • Open de gewenste stempel in Word
 • Ga naar Bestand, Afdrukken
 • Druk op Eigenschappen
 • Kies het tabblad Basis
 • Zet een vinkje voor Spiegelbeeld en druk op Ok
 • Kies het tabblad Papier/Kwaliteit*
 • Kies bij Type: andere transparanten (of de naam van het merk van je transparant als dat er in voorkomt) en druk op Ok*
 • Print de stempel door nogmaals op Ok te drukken
 • Let op; eventuele volgende afdrukken zullen ook in spiegelbeeld zijn. Indien je dit niet wenst moet je het vinkje voor Spiegelbeeld weer weghalen.

* Note: belangrijke toevoeging! Was ik even vergeten te melden.

Ik ben gisterenavond aan dit projectje begonnen.Het is nog niet af, maar wilde jullie alvast een beetje nieuwsgierig maken. (-;


O ja, bedankt voor de beterschapswensen. Na 4 dagen in pais en vree samen op de bank te hebben gelegen, begonnen de kids gisteren avond weer als vanouds met elkaar te stechelen. Dit betekende maar één ding: morgen weer naar school!


maandag 24 januari 2011

Zuster Klivia en haar Prietpraat album

Hier een updatetje van Zuster Klivia. De kids zijn nog steeds ziek. Zojuist met Jorg een spoedbezoekje aan de oogarts afgelegd op advies van de huisarts. Gelukkig zag het er ernstiger uit dan het werkelijk was. Pffff is toch wel even schrikken.


Hoewel opvoedkundig en dieettechnisch vast niet verantwoord, stelde ik na het bezoek aan het ziekenhuis voor iets lekkers bij de McDonalds te halen. Van beide kinderen kreeg ik geen enkele reactie. Dat is voor mij het bewijs dat ze echt ziek zijn... En op deze dagen wordt ik er weer even aan herinnerd waarom ik ook alweer een BTBM (Bewuste-Thuis-Blijf-Moeder) werd!

Gisterenavond nog een strakke layout gemaakt. Ben op het moment helemaal into the cirkeltjes (en stippeltjes, maar dat was ik al).


(Project 8-50)


Het is de voorkant van het album met daarin alle leuke uitspraken van Ivy en Jorg.

zondag 23 januari 2011

Feestbeest & blogs gezocht

Zo eens per dag - het kan ook 2 of 3 of meer keer zijn - struin ik het internet af naar leuke layouts, kaarten en andere vormen van vrolijke creativiteit.

De blogs van Dawn McVey, Kristina Werner, Lucy, en Cathy Zielske zitten daar meestal wel bij. Hun stijl sluit helemaal aan bij de mijne, zeg maar. De creaties zijn vaak strak, zonder veel poespas en met heldere kleuren.

In inspiratieloze tijden zou ik graag nog meer blogs-á-la-deze-dames bezoeken, maar ik kan ze niet vinden... Ligt dat nu aan mij of zijn ze er gewoon niet? Dusss..... mocht je er eentje weten, plies let me know!

Maar goed, daar kwamen jullie natuurlijk eigenlijk niet voor. Jullie willen vast wat zien. Hier dan maar weer een kaartje.

(Project 7-50)


Sorry als het een beetje afgezaagd wordt. Ik heb me voorgenomen om meer layouts te gaan maken. Te beginnen met vanavond, dus wie weet tot morgen!


zaterdag 22 januari 2011

Thanks a lot!

De Griepepidemie is ook in Huize B. officieel begonnen. Ivy en Jorg zijn geveld, dat is 50% van het gezin. Als dat geen epidemie is dan weet ik het ook niet meer.

Strepsils, Ademin, Echinaforce met vitamine C, Trachitol in het oranje/paarse doosje....


het helpt geen moer.(Project 6-50)


Thanks a lot, zullen ze bij de drogist denken....


Oplichters zijn het!


(-;


vrijdag 21 januari 2011

Valentijnskaarten-Gast Designer-Digitale Valentijn Stempels

Zoals beloofd zou ik vandaag terugkomen met een berichtje met een heel hoog lief-gehalte.

Vorige week ben ik weer aan het spelen geweest in Photoshop. Met 14 februari in het vooruitzicht heb ik wat nieuwe Valentijn Stempels gemaakt. Een bijbehorende kaart wilde op dat moment echter niet vlotten. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb de zeer tallentvolle Anja gevraagd of ze misschien een kaartje voor me wilde maken.Anja woont in het Zuiden des Lands, heeft 4 kids, is van beroep Thuismanager (een zeer ondergewaardeerd beroep als je het mij vraagt), is volgens mij de meest productiefste scrapster van Nederland en een expert in het maken van schetsen.

Ze reageerde heel enthousiast op mijn vraag en maakte niet één, niet twee, maar maar liefst acht(!) creaties!

De ene nog mooier dan de andere....

Hier een doosje met zeepje....Van een oude verpakking een liefdevol cadeautje met snoephartjes.....


En maar liefst 6(!) kaarten.....


Ik zou er 6 weken overdoen.....Maar het lijkt alsof Anja er geen enkele moeite mee heeft....Zijn het geen mooie kleuren combinaties.....Ik vind ze stuk voor stuk.....
SUPER!!!
Bij deze wil ik Anja daarom nogmaals heel hartelijk bedanken voor haar bijdragen. Mocht je haar blog nog niet kennen, dan moet je zeker eens een kijkje gaan nemen naar al het moois dat ze maakt.


De stempels die ze gebruikt heeft zijn hier verkrijgbaar.

( 9 stuks Valentijn Tickets voor € 1,50)

Anja heeft ze ook in het rood gebruikt. Nu kan je de tickets zelf van kleur veranderen in Photoshop. Hoe dat kun je hier lezen. Voor de digibeten onder ons heb ik ze ook in het rood gemaakt.

(9 stuks Valentijn Tickets Rood voor € 1,50)


En nog 4 Valentijn Kalenders
(4 stuks Valentijn Kalenders voor € 0,50)


Alle stempels zijn bij DIGIS te verkrijgen.


Ik hoop dat jullie heel veel inspiratie hebben gekregen bij het zien van al dat moois.


Bedankt voor je bezoekje en nog een paar uurtjes en dan is het weekend! Olé!


donderdag 20 januari 2011

Liefdevolle layout

Naar aanleiding van een digitale layout die ik ergens op het internet zag heb ik onderstaande layout gemaakt, maar dan met echt papier. Het is hele oude lijn van KI Memories.Lang geleden dat ik een 12" x 12" layout heb gemaakt. En geloof me, het voelt zoooooooo goed om 'oud' papier weg te werken!

Bovendien ben ik extra gemotiveerd om zo snel mogelijk die 50 projecten af te hebben aangezien er zoveel nieuwe leuke papierlijnen op komst zijn. Heb je al het nieuws van Jilli Bean Soup al gezien? Om te smullen!Dit is project 5 van 50. Nu kan ik zeggen nog 45 te gaan, maar ik zeg liever dat ik al 10% af heb! Goed hè.

Morgen terug met nog véél meer liefs, nieuwe digi-stempels én een heuse gast designer!!

Wie zou dat nu zijn?

Kom morgen maar even kijken zou ik zeggen.

Fijne avond!

woensdag 19 januari 2011

Kaartje + digi waardebonnen in winkeltje

Zoveel moeite als ik had met de kaart uit mijn vorige post, zo makkelijk schudde ik deze uit mijn mouw.


(Project 4-50)

Wederom een kaart á la Lucy. Ik ben er zelf erg tevreden over, moet ik zeggen.


Uit verschillende hoeken kwam de vraag of de bonnen uit het bonnenboekje voor Jorg's verjaardag ook in de webwinkel zouden komen.

In 1e instantie was ik dit niet van plan. Ik denk al snel: "dat maak je toch even zelf...." Er geen rekening mee houdend dat niet iedereen zo handig is met de computer en de tijd heeft om zoiets zelf te maken.

Om het jullie gemakkelijk te maken heb ik besloten ze dan toch maar in de verkoop te doen. Ik heb de persoonlijke dingen eruit gehaald en geprobeerd ze voor een breed kinder-publiek geschikt te maken. Heb er zelfs nog enkele bij verzonnen en er ook een lege bon aan toegevoegd. Deze laatste zou je dan zelf in kunnen vullen. (Eerst de lege bon door de printer. Daarna op dezelfde plaats een tekst in Word typen en opnieuw door de printer halen.)


(dubbelklik voor grotere afbeelding)

De 17 bonnen zijn te koop bij DIGIS voor een bedrag van € 3,50. Het enige dat je hoeft te doen is ze even uit te printen, ringetje er doorheen, beetje pimpen en je hebt snel een superleuk en persoonlijk cadeautje! Mijn zoontje en ook zijn vriendjes waren er allemaal erg enthousiast over.


maandag 17 januari 2011

Lucy's Cards Sketch Week Day 4

Jeetjemieneetje, wat heb ik al een boel reacties gekregen op mijn berichtje van gisteren! Blijkbaar heb ik heel veel mensen op een idee gebracht. Ben heel benieuwd naar alle waardebonnen die ik in de toekomst op het wereld wijde web ga tegen komen!

Over tot de orde van de dag. 2 avonden (!) heb ik zitten zwoegen op de schets van Lucy's cards dag 4. Dat heb je ooit hè, dat het om de één of andere duistere reden gewoon niet wil lukken.

Uiteindelijk is het dit geworden:


Ik ben maar wat van de schets afgeweken, want anders kwam het nooit af.

(project 3-50)

Maar ach, who cares?

O ja, bij de weg, het aantal volgers is de afgelopen tijd gestaag opgelopen. Vorige maand nog was ik aan het bedelen voor 150 volgers en nu staan we zomaar spontaan op 188! Je snapt dat ik het ontzettend leuk vind om zo'n groot publiek te bereiken. Alle nieuwe volgers daarom hartelijk bedankt. En mocht de teller de 200 bereiken, dan ga ik natuurlijk weer iets leuks weggeven.

zondag 16 januari 2011

Bonnenboekje

Gisteren werd onze Jorg 12 jaar.

Hij kreeg een nieuwe fiets van ons, had hem zelf uitgezocht en vrijdag al naar huis gereden. Niet bepaald een verrassing meer dus. Op zich is een fiets natuurlijk al een prachtig cadeau (ik zou er vroeger een moord voor hebben gedaan), maar ik wist dat hij het toch nog wel heel erg leuk zou vinden om iets uit te mogen pakken.

Daarom had ik nog wat kleine cadeautjes gekocht en nog snel dit mini-albumpje gemaakt.


Een boekje in clubkleuren met daarin 12 tegoedbonnen (voor elk jaar één). Gewoon met wat simpele dingen, waarvan ik wist dat ik hem er blij mee zou maken.

Digistempel van eigen ontwerp is hier te verkrijgen.Ik was nog even bang dat hij er misschien te oud voor was, maar niets was minder waar. Bij elke bon kreeg ik een enthousiaste reactie of vraag.

Ooh, die bewaar ik als ik naar De Middelbare moet en er sneeuw ligt!

Ooh, vet!

1 tot 2 uur langer opblijven!

Nee jongen, goed geprobeerd, maar er staat toch echt een half uur langer opblijven.


Mag ik deze ook splitsen? Eén dag het ontbijt, één dag de lunch en één dag het diner?

Ja jongen, dat mag.


Ooh yes, die lever ik in als we bami eten!Mmmmh lekker! Moet ik hem zelf gaan halen of doen jullie dat?

Wat denk je zelf?
Nou ja, en zo kan ik nog wel ff doorgaan.De moraal van het verhaal?Een kinderhand is gauw gevuld.


En ik ben weer een stapje verder richting mijn 50 projecten uitdaging.


Nummertje 2 kan afgestreept worden.


Fijne zondag nog!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...