Pagina's

dinsdag 31 juli 2018

Bonus Dagen | Limited Edition Bundle | Nieuwe kleuren Watercolor Potloden


Hallo lieve lezers,Daar ben ik weer. Terug van een geweldige mooie vakantie. Oh wat hebben we genoten. Jullie hebben de foto's en verhalen vast al wel gezien op mijn Facebook Pagina.Ik merk dat ik ontzettend achter loop, met alle acties die Stampin' Up! op het moment heeft lopen of welke morgen 1 augustus gaan starten. Mijn jetlag en het warme weer werken niet mee om bij te komen. Ik doe mijn best alles in te halen. Wil je nog gebruik maken van de geweldige instapactie met 10 gratis inktpads of de actie 4 pakken Design papier halen en 3 betalen, dan kan dat alleen vandaag  nog.


Vanaf morgen beginnen de bonus dagen weer! Bij aankoop van elke € 60 aan Stampin' Up! producten in de maand augustus ontvang je een coupon t.w.v. € 6, welke je in september kunt inleveren. Dat is toch 10%, leuk meegenomen!Ook vanaf 1 augustus te bestellen deze limited edition Blended Seasons Bundle. De bundle is krijgbaar t/m 31 augustus, maar zolang de voorraad strekt.Rubberen versie € 47


Setje van 10 dies. € 40Samen uiteraard met 10% bundle korting. De prijs voor de rubberen versie komt dan op € 78.En 10 nieuw Watercolor Potloden. Ook verkrijgbaar t/m 31 augustus, maar zolang de voorraad strekt. SU zegt dat het wel mogelijk is dat deze potloden in een volgende catalogus worden opgenomen. (In de najaarscatalogus staan ze nog niet.) Wil je ze heel graag hebben, dan zou ik het risico niet nemen en ze alvast bestellen.

Mijn excuses voor de slechte kwaliteit foto's. Het lukt even niet om het beter te krijgen, maar dan zijn jullie i.i.g. op de hoogte.Morgen, 1 augustus, plaats ik om 16.00 uur weer een verzamelbestelling. Wil je mee bestellen, laat het op tijd weten via een mailtje of telefoontje.Warme groet,Margriet

dinsdag 17 juli 2018

KadoosjeIk vind het zoveel leuker om geld te geven in een doosje of speciaal versierd zakje dan in een kaart/envelop.
Dus maakte ik dit doosje.De gebruikte stempelset en pons Darling Label kun je vinden op bladzijde 44 van de catalogus.


 
De stempelset en pons zijn alleen samen te koop. Ze komen in een mooie geschenkverpakking met daarbij ook nog eens een dunne clearblock en 2 mini-inktpads in de kleuren Grape Fruit Grove en Night of  Navy. Alles bij elkaar komt het op € 54 en de verzending is in juli is bij mij gratis. Bestellen kan door een simpel mailtje te sturen naar info@bijmargriet.com.Leuk dat je weer langs kwam en graag tot een volgende keer.Margriet

dinsdag 10 juli 2018

Even geduld aub....
Voordat ik met vakantie ging, had ik een hele stapel post liggen voor alle jarigen in juli. Omdat ik het anders niet kan bijhouden, verstuur ik mijn verjaardagspost meestal 2 x in de maand. Rond de 1e en rond de 15e. Dan hoef ik er verder niet meer aan te denken.
Op de envelop schrijf ik dan wanneer de post geopend mag worden. Zo ook op het brievenbusdoosje  voor mijn-bijna-jarige-vriendin Marie-Claire. Dus schreef links boven in de hoek '9 juli openen'.....
Terwijl ze pas de 16e jarig is....

{Grinnik}
Ik kon niet wachten tot de postbode bij haar langs was geweest. Ze kent mijn verstuur-systeem dus ik zag het al helemaal voor me hoe ze met een vragend gezicht, dat doosje en die datum zou bekijken..... Hahaha, ik kén haar en had er al zo'n plezier om.En ja, hoor. De volgende dag kwam daar al een Appje.


Hahahaaa, ik had er al helemaal lol in.Want dat addertje onder het gras kwam er natuurlijk zeker aan.


Nog een weekje geduld Claire! (((-:Groetjes,
Margriet

zaterdag 7 juli 2018

Help de Bij de zomer doorOndanks dat ik vakantie heb, blijft het in de bijenkorf het hoofd van Bij Margriet gewoon door zoemen. Je weet hoe het met de bijenpopulatie gesteld is in Nederland? Die hebben het moeilijk, moi inclusief.Wil jij Bij Margriet de zomer doorhelpen? Mail dan je bestelling nog in juli door en vanaf € 50 wordt hij dan op mijn kosten bij jouw thuis bezorgd. (Alleen naar een Nederlands adres.)


Vergeet daarnaast ook de gratis papier-aktie niet. 3 pakken bestellen en de 4e krijg je gratis! Je leest hier precies welke papier meedoet. Oh ja, en alle (nieuwe) kleuren Blends zijn er. Wie wil die nou niet?

Ik bestel ze in ieder geval direct als ik terug kom van vakantie. Een mooi vooruitzicht.Leuk dat je weer langs kwam en ik wens jou een BIJzonder fijne dag.Margriet

donderdag 5 juli 2018

60 jaar getrouwd


Melodie: het dondert en het bliksemt60 jaar geleden, dat is een hele tijd,
toén trouwde Frans en Riek, 
ze hebben nog geen spijt.
We vieren hier een feestje,
dat ís een heuglijk feit.
Geniet met volle teugen,
want het was een mooie tijd. En zo kwam het dus dat we afgelopen zaterdag aan de diamanten bruiloft van mijn schoonouders zaten. Hoe bijzonder is dat!? Mijn schoonzus maakte een lied en natuurlijk maakte ik wat versieringen en tafeldecoraties.Omdat mijn schoonvader zijn hele leven duiven heeft gehouden had ik een hier en daar wat duifjes en veertjes gebruikt.


En natuurlijk mocht een slinger niet ontbreken.


(Altijd lastig een slinger fotograferen)Met tortelduifjes als detail.


Het was een prachtige, zonovergoten dag met heel veel gasten. Ook alle neven en nichten waren uitgenodigd. Meestal zien we die alleen nog tijdens begrafenissen, dus dit was een vele fijnere gelegenheid. Mijn schoonouders hebben ontzettend genoten. Kijk toch eens wat een mooi stel.

Foto: KarinNog 5 jaar erbij zei schoonmoeder. Nou, daar houden wij haar graag aan!Groetjes,
Margriet


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...