Pagina's

vrijdag 30 januari 2015

Voor het geval jullie me missen...Ik ben in Orlando, Florida. 


Tot snel! 

donderdag 22 januari 2015

Love my jobTeamdag voorbereiden, pakketjes maken, verwarming op 21, buiten is het koud, kat en kopje thee erbij.....

ik zou best van mijn hobby mijn beroep willen maken......Oh nee, wacht!
Daar ben ik al mee bezig.
Wa un bofkont bende dan! (((-:
woensdag 21 januari 2015

Kadoosjes
Hola, bonjour, hello, hej, ni hao, aloha, ciao
Ofwel; hoi!
Misschien zag je ze al voorbij komen op mijn creatieve Facebook pagina, misschien ook niet...... 

Kadoosjes met daarin iets lekkers voor de gastvrouw van een knutsel-party.Ik ben gek op deze kleurtjes, alsmede op de inhoud. Jammie!
Over kleurtjes gesproken......Heb je al gezien wat de Weekly Deals van deze week zijn?


De 2013-2015 In Colors markers zitten er ook bij! De Coastal Cabana (mijn meest favoriete kleur allertijden) en Baked Brown Sugar heb ik echt al heel veel gebruikt, dat ik er niet aan moet denken dat ze straks misschien wel uit de collectie gaan. Daarom bestel ik nog een reserve setje voor mezelf (hamstéren!) nu ze in de aanbieding zijn. De die van het grote 'broodlabel' die ik op de kadoosjes heb gebruikt, zijn nu overigens ook in de reclame.
Mocht je iets willen mee bestellen, dat kan. A.s. zondag doe ik weer een bestelling weg. En vergeet niet dat je voor elke € 60 nog steeds een cadeautje uit de SAB-folder mag kiezen.
Nu snel weer aan het werk; a.s. zaterdag heb ik mijn teamdag en dinsdag ga ik naar de USA en tussendoor moet ik nog gewoon werken. Dus je snapt; nog zoooooooooveel te doen. (-;

  

maandag 19 januari 2015

Bedankjes
Allereerst een dank je wel voor de leuke, spontane reacties op mijn vorige bericht! You made me heppie. (1)
Voor de verandering wilde ik me eens goed voorbereiden op de drukte van de Sale-A-Bration en maakte een boel bedankjes in voren.
 


Ik gebruikte hiervoor de gratis stempelset Simply Wonderful uit de SAB-folder. 

Waarvan ik de 'thanks' inkleurde met diverse kleuren Stampin' Markers.


En ik ben er blij mee. Zowel met resultaat (2) als met het feit dat ik wat bedankjes op de plank heb liggen (3).
Dus eigenlijk ben ik drie-dubbel-heppie..... 
(hoe simpel kan het zijn.)vrijdag 16 januari 2015

Hallo Jumbo!
Gisteren werd mijn zoon 16.***denk hier foto van jarige puber(ende) zoon***
En vanavond gaat dat groots gevierd worden. 
Dus toog ik naar de supermarkt voor de nodige boodschappen. Waar de kids het vroeger werkelijk helemaal niks, niente, nada, noppes interesseerde waar ik mijn boodschappen deed (zolang de kast maar vol lag met snoep, koek, chips en frisdrank vonden ze alles prima), moet ik tegenwoordig verantwoording afleggen waar ik naartoe ga. Dochterlief heeft namelijk een baantje bij de Albert Heijn en zoonlief bij de Jumbo...... Dochter wil dat ik haar bonuskaart sponsor. Zoon is er van overtuigd dat bij de Jumbo álles beter en goedkoper is.......(hetgeen nogal eens discussie oplevert, maar dat terzijde).
Maar goed, lang verhaal kort. De AH van mijn dochter heeft mijn voorkeur, omdat ze daar veel klantvriendelijker zijn dan de Jumbo van mijn zoon, maar zoon was jarig, dus ik koos voor de Jumbo. 
Gelukkig was de drank al in huis en hoefde ik mijn kar alleen vol te laaien met taart, stokbrood, salades, bitterballen, chips en nog meer producten met een hoog hiep-hiep-hoera-gehalte, waarna ik naar de kassa's snelde en voor de kassa met de minst onvriendelijke kassa juffouw koos. (De onvriendelijkste had geen rij, maar ik vertik het uit principe om bij haar af te rekenen.)Spullen uit de kar, op de band........
piep.....piep......piep.......piep.......
Vraagt de oplettende kassa juffrouw.........'bent u soms jarig mevrouw?' 
Ik denk 'goed zo heel alert en klantvriendelijk' en antwoord 'nee ik niet, maar mijn zoon wel. Die werkt hier trouwens.'
Geen reactie......
piep.....piep......piep......piep.....
'Nou ja' dacht ik 'zie je wel, ik beeld het me niet in, ze zijn hier altijd chagrijnig, de volgende keer ga ik weer naar de AH.....'
'Heeft u lege flessen ingeleverd? Bent u met de auto? Wilt u koopzegels? Spaart u mee voor de foto-albumactie? Dat is dan € 60,50 mevrouw'.
Ik reken af en ondertussen komt er iemand van de servicebalie langs, geeft de kassajuffrouw nonchalant een bosje tulpen, waarna de kassa juffrouw me een hand en de tulpen geeft en zegt 'gefeliciteerd met uw zoon mevrouw, deze zijn voor u. Een fijne dag.'
{verbijsterende blik}

You made my day Jumbo. Dank je wel! Ik heb mijn mening herzien.
Moraal van het verhaal? Oordeel niet te snel.
Fijn weekend.
woensdag 14 januari 2015

Kadoosje + aanbieding diverse ponsenVoor een tante die 80 werd vouwde ik maar weer eens een doosje.
 


Dat vind ik altijd toch nét iets leuker geven dan een kaart met inhoud.Heb je de deals van deze week al gezien? Een paar ponsen zijn nu wel heel aantrekkelijk geprijsd.Morgen ga ik bestellen. Als je wilt kan er nog iets mee.
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...