Pagina's

donderdag 30 juni 2011

Wie-o-wie-winnaar

Dit keer geen moeilijke beslissingen maar gewoon geloot:Miranda liet het 21e berichtje achter!
Het pakketje is voor jou Miranda! Mail je me even je adres door?
Helaas niets gescrapt deze week. In plaats daarvan heel veel getennist. Maar ik ga proberen daar gauw iets aan te doen.

zondag 26 juni 2011

Wie-o-wie

kan ik blij maken met dit pakketje?Als jij het graag wilt hebben laat dan vóór donderdag 30-6-2011 een berichtje achter.

Bij meerdere liefhebbers loot ik.

Fijne zondag nog!


dinsdag 21 juni 2011

De laatste keer

Nog nooit heb ik zo opgezien tegen de laatste weken van het schooljaar.


Het afscheid van de lagere school, waar ik toch meer dan 11 jaar ben gekomen, is in zicht. Een jaar of 6 kwam ik er dagelijks om de kinderen weg te brengen en te halen. En daarnaast/daarna ook nog héél veel om te helpen.


Kortom een hele (leuke) periode uit mijn leven.


Vandaag kwam mijn jongste voor de aller-allerlaatstse keer tussen de middag thuis eten.


En natuurlijk moest er daarom iets lekkers op tafel.Ach, hij heeft er zelf eigenlijk helemaal geen moeite mee.Natuurlijk vindt hij het jammer dat zijn klas na al die jaren uit elkaar valt.Maar hij is ook blij dat hij van al die 'flauwe' regeltjes (zoals in de rij staan) af is.
Hij is toe aan nieuwe uitdagingen.Maar ik?


Ik heb er moeite mee!


Want ik weet uit ervaring hoe snel die kids op De Middelbare kunnen veranderen.....zondag 19 juni 2011

Felicitatie layout

Binnenkort mogen we naar de 50-jarige bruiloft van een oom en tante. Hun kinderen hebben alle genodigden gevraagd om op een A4-tje een felicitatie voor het gouden paar te schrijven met daarbij een foto. Vervolgens zullen alle felicitaties tesamen in boekvorm op de feestdag worden aangeboden.

Het verzoek lag hier toch zeker al een week of 5. Uiterste inzenddatum 14 juni. En ja hoor, net zoals altijd liet ik het weer tot het allerlaatste moment liggen....

14 juni tussen de soep en de aardappelen door heb ik vlug-vlug een vel in elkaar geflanst.


Aaargh....wat kan ik het mezelf toch altijd moeilijk maken!


Nu op naar de tennisbaan! De toernooien zijn begonnen. Vanmiddag en vanavond mag ik aan de bak voor de Veldhovense Tennis Kampioenschappen, volgende week doen Frank en ik mee met het (V)Echtparen Toernooi en zo volgen er nog diverse toernooien meer.Volgens peiling van Maurice de Hond zal mijn berichtjes-frequentie dan ook een daling gaan inzetten....donderdag 16 juni 2011

De donderdagmiddag lunch


Ik heb besloten dat we vanmiddag maar binnen eten.


Alleen de kat twijfelt nog...
woensdag 15 juni 2011

Filmpje mini boekje Summer 2009

Tadaaaaaaa! Mijn allereerste scrapfilmpje:


Raar hoor, om jezelf zo te horen praten. Ben benieuwd wat jullie er van vinden.


maandag 13 juni 2011

Winnaar weggeefje

Iedereen die heeft gereageerd op mijn weggeefje en de vraag wat je in de toekomst graag meer op mijn blog wilt zien of lezen heel erg bedankt.


Ik begrijp dat jullie willen dat ik gewoon hetzelfde blijf door gaan. Nou, dat moet toch lukken lijkt me!


Vond het weer erg moeilijk om een winnaar uit te kiezen. Maar na wijs beraad is de keuze gevallen op Klaske. Zij en haar kersverse echtgenoot zijn op dit moment een huis aan het bouwen. Ik hoop daarom dat zij wel raad met dit papier weet. Klaske mail je me even je adresgegevens?


Enne....nog goed nieuws: mijn mini-boekje is af!!

Foto's volgen z.s.m.


Ben vandaag ook aan DE GROTE OPRUIMING van mijn scrapkamer begonnen.


Ooooh, wat ben ik toch goed bezig. Applaus voor mezelf!! ((-;


zaterdag 11 juni 2011

Kliko-auto's en vuilnismannen...

Regelmatig bekruipt me het gevoel van spijt.


Spijt dat ik niet 15 jaar eerder ben begonnen met scrappen. Spijt dat ik geen foto's heb gemaakt van de alledaagse dingen toen de kinderen nog klein waren. Foto's van kleine teentjes, kleine handjes, favoriet speelgoed, meest geliefde kleding, gevonde schatten, vieze snoetjes, ziekenhuisopnames, eerste tandjes, lievelings eten en ga-zo-maar-door.


Maar helaas, daar is niets meer aan te doen. Gelukkig heb ik wel heel veel opgeschreven en ik ben er nog altijd van overtuigd dat het bij scrappen niet om de foto's gaat maar om de achterliggende verhalen. Want wat heb je aan foto's als er later niemand meer is die je kan vertellen wanneer en waarom ze genomen zijn? Toch zou het fijn zijn als je van elke op scrapgebied interessante gebeurtenis een foto hebt om het verhaal kracht bij zetten.


Zo ook voor bij het verhaal Jorg en zijn obsessie voor kliko's.....


Als peuter was Jorg gek op kliko's. Hij nam zelfs een miniatuurtje mee naar bed. En toen we op vakantie in Italië waren was hij erg onder de indruk van het feit dat ze daar rode kliko's hadden! Jeetje het was elke keer een feest als hij er zo een zag.


Al zolang als wij in dit huis wonen komt op donderdag ochtend om klokslag 07.45 uur de vuilniswagen langs. Toen Ivy nog aan de voorzijde en Jorg aan de achterzijde van ons huis sliep, riep Ivy haar broertje zodra ze de kliko-wagen hoorde. Hij klom dan snel uit zijn bedje en dribbelde, met een zware luier tot aan zijn knietjes, zo snel als zijn kleine beentjes hem dragen konden naar Ivy's kamer. Daar tilde zijn grote zus hem liefdevol op om samen naar de kliko-auto te kijken. Op een gegeven moment ontdekte de chauffeur van de kliko-auto de kleintjes voor het raam en vanaf dat moment zwaaide hij elke week naar ze. Dat was voor Jorg toch wel HET hoogtepunt van de donderdagochtend!
[Kijk en dan komen we nu bij het moment dat ik graag een romantische foto van de kinderen voor het raam met op de achtergrond de klikowagen, incl. zwaailicht en de chauffeur zou laten zien.]Maar helaas, die isturdusnie.
Nu zou ik theoretisch gezien best op donderdagochtend in mijn neegliezjeetje en m'n fototoestel voor het raam kunnen gaan staan lonken en wachten tot dat de chauffeur (voor de 40-ers onder ons: het type John de Wolf) naar me zwaait, maar of dat nu zo'n goed idee is betwijfel ik......Dussss....wat heb ik gedaan; ik heb de Playmobil van zolder gehaald en daar een foto en layout van gemaakt.Dat leek me namelijk beter voor m'n huwelijk.(-;Fijne Pinksterdagen!
donderdag 9 juni 2011

In de wolken met m'n nieuwe digi stempels

Jeetje zeg; 4 berichten in 5 dagen. Je kunt wel zien dat ik niets te doen veel inspiratie heb.


Ik ben zelfs zomaar dingen van mijn Perfecte Scrapster lijstje aan het afwerken. Het moet niet gekker worden!


Ben helemaal in de wolken met m'n laatste kaartjes en nieuwe digistempels!


Zowel letterlijk als figuurlijk.....Strak en simpel, maar meer hebben dergelijke kaartjes ook niet nodig.
Ik heb 2 setjes Nederlandse tekstwolkjes gemaakt.
Want Engelse teksten zijn er immers al genoeg.
Ten eerste is daar de set "Sterkte & Bemoediging"...

En ten tweede zijn daar de Beterschap wensen...

De stempels zijn hier te koop voor een bedrag van € 1,25 per set.

In de webwinkel kun je op de afbeelding klikken om de stempels groter te zien.


Als je ze leuk vindt, houd mijn site dan in de gaten, want er gaan er zeker meer volgen!!


Bedankt voor je bezoekje!woensdag 8 juni 2011

Weggeefje

Weet je dat ik het best wel knap vind van mezelf? Dat ik zomaar 239 volgers heb, terwijl ik nergens lid van een designteam of iets dergelijks ben en ik gewoon in het Nederlands schrijf. En dat ik zomaar meer dan 112.000 (!) bezoekers heb gehad.

Ik vraag me dan ook regelmatig verbijsterd af waar jullie inshemelsnaam allemaal vandaan komen piepel!?

Hoe dan ook, omdat ik zo heppie met jullie ben en omdat ik niet weet wat ik met het papier aan moet ga ik deze papiertjes en stickervel van My Little Shoebox - City by the Bay weggeven.Wil je mee loten dan moet je het volgende doen:

  • laat vóór zondag 12 juni een berichtje achter én
  • vermeldt daarbij wat je in de toekomst graag meer op mijn blog hoopt te zien of te lezen

Ik ben benieuwd naar jullie reacties!dinsdag 7 juni 2011

Pop-up kaartje

Na een aantal hele drukke weken heb ik de komende dagen gewoon helemaal niets, ik zeg helemaal niets, in mijn agenda staan. Oh mensen, wat voelt dat lekker! En ik heb me toch een zin om te gaan scrappen! (-:

Gisteren heb ik voor het eerst van m'n leven een pop-up kaartje gemaakt. Twas even passen en meten en proberen, maar nu heb ik het door.

Het resultaat; een kaartje voor een vriendin bij wie het op het moment allemaal een beetje tegenzit:
Leuk om te doen zo'n pop-up kaartje; ga ik zeker vaker doen.


Hebben jullie overigens ook zo'n last van Blogger? Al weken kost het me de groots mogelijke moeite om berichtjes te plaatsen, reacties achter te laten in blogland, worden de foto's niet geladen en krijg ik constant meldingen als "Oops internet Explorer could not connect to...". Gek word ik er van!!

Dus mocht je jezelf afvragen waarom ik geen reacties meer achterlaat, dan weet je waar het aan ligt. Maaruh....ik blijf het proberen hoor.


Bedankt voor je bezoekje en tot kijks maar weer!zondag 5 juni 2011

Bloementag + prijsje

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de felicitaties en leuke reacties op mijn vorige berichtjes. Geweldig leuk!


Na mijn verjaardag en lang weekend gaan we weer over tot de orde van de dag.


In deze tijd van het jaar geef ik altijd graag een Margrietje cadeau. In combinatie met mijn naam en een zelfgemaakt label een persoonlijk cadeautje, denk ik dan.


Dus ook voor mijn tante die deze week 85 jaar wordt naast een gekocht cadeau ook nog een tasje met een Margrietje er in.Ik weet dat ze zelfgemaakte kaartjes leuk vindt, want als ik zo 1 x per jaar bij haar kom (shame-on-me, maar ze woont 1,5 uur rijden van ons vandaan) dan staan er nog altijd mijn zelfgemaakte kaartjes van jaren geleden op de kast.


{Of zou ze ze speciaal neerzetten voor mijn komst, net zoals ik altijd deed met de gehaakte kleedjes van m'n oma........????}Dan nog iets anders; op heb SA-forum wordt 1 x in de 2 maanden een kaartenwedstrijd gehouden en de laatste wedstrijd heb ik gewonnen met dit kaartje. Yoehoe!! Vorige week kreeg ik mijn door Dolls & Decorations gesponsorde prijs toegestuurd:
Een set Eline Pellinkhof papier, een leuke vlinderstempel, gave lintjes, hartjes-doilies en vlinderbedeltjes. Als dat niet leuk is?! Heel erg bedankt Dolls!


Iedereen een fijne week toegewenst; als ik de weerberichten moet geloven wordt het scrapweer.


donderdag 2 juni 2011

Ei ei ei

Ei ei ei


En we zijn zo blij


Want Margriet die is jarig

En dat vieren wij


Met een barbecue erbij


En het zonnetje voor mij


{very big smile}


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...