Pagina's

vrijdag 30 april 2010

Alweer een week voorbij....

....en niets gescrapt. Ik heb het druk met allerlei dingen en de dagen vlíegen werkelijk voorbij.

Gelukkig kan ik nog een layout laten zien die ik een paar weken geleden gemaakt heb, met mijn eigen communiefoto en mijn herinneringen aan deze toch wel bijzondere dag. (Goed idee Femke)


Mijn 1e communie, ik weet het nog heel goed. Ik was het enige meisje uit de klas dat geen jurk aan had. Moeder had voor mij een wit broekpak gemaakt met daarop in het blauw Margriet geborduurd. Een blauwe riem en blauwe klompjes vervolmaakten het geheel. Ik kan me nog heel goed herinneren dat ''iedereen'' er over sprak; een meisje dat haar communie in een broek deed! Tja, ik had nu eenmaal een ontzettende hekel aan jurkjes. Gelukkig maakten mijn ouders daar geen probleem van.
Ik herinner me ook nog dat op de foto van alle andere communiecantjes de vader stond, behalve bij die van mij..... Mijn vader staat ergens buiten beeld. Verder weet ik nog dat ik een radio-tje en een boek met de titel "Nog niet naar bed" had gekregen.


De communiestempel is er eentje uit mijn eigen collectie en is nog steeds gratis te verkrijgen. Hoe? Dat lees je hier.

Iedereen een gezellige Koninginnedag toegewenst en voor degene die vakantie hebben of op vakantie gedaan; heel veel plezier!

vrijdag 23 april 2010

Prijsje + beterschapskaart

Kijk eens wat een leuke prijs ik heb gewonnen op het Scrapotheek forum!


Ik kreeg hem voor deze 2 kaartjes die ik voor de Sisters Hope kaarten Challenge had gemaakt.


Zijn de swirls niet prachtig?! Ik ben er echt superblij mee! Heel erg bedankt Marjolein!

Verder heb ik niets meer gescrapt de afgelopen week. Geen tijd gehad en met dit mooie weer heb ik ook niet echt zin om te scrappen. Kan nog wel een een beterschapskaartje voor een buurman die een operatie heeft ondergaan laten zien.


Ik heb als basis weer dezelfde schets gebruikt als de kaarten die ik vorige week liet zien. Misschien wat saai, maar ach, waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Ik vind hem nu eenmaal leuk en degene die de kaarten krijgen weten toch niet dat ik dezelfde schets heb gebruikt!

Mensen, geniet allemaal van de komende dagen; als ik het weerbericht moet geloven krijgen we een práchtig weekend!

woensdag 21 april 2010

Mannenkaart

Ik heb een ouderwets druk weekje achter de rug. Gelukkig wel met veel leuke dingen, maar helaas geen scraptijd.

Daarom hier een kaartje dat ik op mijn productieve zondag van 2 weken geleden heb gemaakt.Net zoals velen onder jullie vind ook ik het moeilijk om een kaart voor een man te maken, maar deze is wel gelukt, denk ik. De stempel is een eigen creatie en eventueel hier verkrijgbaar. Ik heb me in ieder geval voorgenomen om meer mannenkaarten te gaan maken. Waarom is dat toch zo moeilijk???

Maar nu eerst maar weer eens wat tijd zien te vinden.... Misschien dit weekend.

Bedankt voor je bezoekje!

donderdag 15 april 2010

Sweet as a strawberry

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, de eerste zomerkoninkjes liggen weer in de winkel, er komen frisse groene blaadjes aan de bomen en de blauwe druifjes staan in volle bloei.......

Tijd voor een lente layout!De foto van onze dochter Ivy is alweer 13 jaar (!) geleden gemaakt. Isn't she sweet?!Bedankt voor je bezoekje en geniet van het mooie weer!


maandag 12 april 2010

Tour-De-Kaarten

De afgelopen weken heb ik herhaaldelijk mis gegrepen als ik iemand een kaartje wilde sturen. En hè, wat vind ik dat toch vervelend. Heb ik hier voor duizenden euro's allerlei materiaal liggen en dan moet ik een kaart gaan kopen.

Dus gisteren ben ik begonnen met mijn voorraad bij te werken. Geïnspireerd door kaarten van Hanneke heb ik deze 4 kaarten gemaakt.

Een algemene verjaardagskaart...

Een algemene felicitatiekaart...


Een communiekaart voor het dochtertje van een vriendin.....


(By the way de communiestempels zijn nog steeds gratis verkrijgbaar. Klik hier als je wilt weten wat je daarvoor moet doen.)

En een toitoitoi-kaart voor m'n nichtje die vrijdag de première van een musical heeft.


Met een geluksnijntje van de Bruna.


Ik vind ze kei-schattig. En ze brengen echt geluk hoor, want ik heb er ook aan mijn tennistas gehangen en ik heb de eerste competitiewedstrijden allebei gewonnen!! (-;

Ik heb nog meer kaarten gemaakt, maar omdat ze nog op de foto moeten houden jullie die van me tegoed.

Leuk dat je mijn blog bezocht en had ik al ooit gezegd dat ik dol ben op berichtjes? (-;
vrijdag 9 april 2010

Wiebeltand

Op 11 april 2005 had Jorg voor het eerst een losse tand. Hij vroeg aan mij "wanneer gaat hij eruit?" en ik zei "over een paar weken denk ik, in mei". "Niet eerder?" vroeg hij. "Als je heel veel wiebelt misschien in april" zei ik.

Dus wat doet Jorg? Hij gaat op een stoel zitten en begint op zijn billen heen en weer te wiebelen....


"Nee", zeg ik, "Niet zo wiebelen, maar met je tand!" "Ooooh zoooo!" zegt Jorg en begint vervolgens met zijn hoofd te schudden......Blijkbaar werkt het zo ook, want precies één week later op 18 april 2005 is zijn tand eruit.

Dus mensen, niks geen touwtjes om een tand binden of op en neer bewegen. Gewoon een beetje schudden met je kont en wiebelen met je hoofd en je losse tand gaat er vanzelf uit!

(-:

Fijn weekend!

dinsdag 6 april 2010

LO Happy Easter

Om nog maar even in de paasstemming te blijven heb ik gisteren een layout gemaakt met een foto uit 2001.


Om 's-morgens wat tijd uit te sparen hadden wij op zaterdagavond alvast de ontbijttafel gezellig gedekt. Jorg, net 2 jaar, ging er 's-avonds maar alvast aan zitten, zoooooo gezellig vond hij het.


Leuk dat je mijn blog bezocht. Geniet van het mooie weer en de week die voor je ligt!

zondag 4 april 2010

Eieren zoeken

Aan de 11 jarige zoon en 14 jarige dochter was dit jaar gevraagd of ze nog paaseieren wilden zoeken.

Jorg hoefde daar geen seconde over na te denken. "Natuuuuuuuuuuurlijk!!! Hoe kon ik daaraan twijfelen!?"

Dus stond F. vanochtend in alle vroegte op om chocolade eitjes in de tuin te verstoppen (dank je schat)....


Jorg had er veel plezier in......


en wilde, onder licht protest, nog best even poseren voor de foto.....


Voor Ivy daarentegen hoefde die paaseieren niet zo nodig.

Dat wil zeggen; ze wilde wel chocolade eieren, maar wel graag rechtstreeks in haar handje en er vooral niets voor hoeven doen. Tja, en dan heb je aan deze paashaas een kwaaie...

"Of Jorg ze niet voor haar wilde zoeken?". Maar nee, dát wilde Jorg niet. (Herinner je de layout van Big Sis? That's why!)


Hum, wat doen je dan.....? Die chocolade is toch wel errug aanlokkelijk..... Toch maar zelf zoeken dan? Maar zorg er wel voor dat dit vooral NIET op de foto vastgelegd wordt!!!


Want ja hé, stel je voor dat iemand dit zou zien!


14 jaar en dan nog paaseieren zoeken!


How low can you go!? ((-;

donderdag 1 april 2010

Moederdag kaarten & Moederdag stempels

Zoals gezegd heb ik weer wat zitten freubelen in Photoshop om Moederdag stempels te maken en het is nog gelukt ook! (-;

Ik heb alvast 2 kaartjes voor onze (schoon)moeders gemaakt met daarop natuurlijk mijn eigen stempeltjes. Ik heb me laten inspireren door deze schets van Twisted Sketches:Ik moet zeggen dat ik over de 1e kaart dik tevreden ben. Op de 2e kaart mis ik nog iets.... Tips zijn welkom! (-:
In ieder geval heb ik de volgende 12 Moederdag stempels kunnen bedenken:

Mocht je geïnteresseerd zijn; de serie is voor 2 euro te koop in mijn webwinkel.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...