Pagina's

woensdag 31 januari 2018

Heel Holland Stempelt Teamdag Deel 2 Swaps and more


Hoi hoi, daar zijn we weer met deel 2 van het verslag van de Heel Holland Stempelt Teamdag Bij Margriet.Zoals ik gisteren al schreef werd er natuurlijk ook geswapt. Swappen is het ruilen van kleine creaties om elkaar te inspireren. (Niet verplicht overigens.) Maar alhoewel de swaps bijna altijd een cadeautje zijn om te krijgen, moet ik heel eerlijk zeggen dat ik een beetje swap-moe was..... Want wat moeten  ik/we toch met al die swaps, waar iedereen zoveel werk op heeft gedaan? Mijn kasten puilen na 5 jaar demo zijn echt uit. (Bloos). Dus toen mijn vriendin Marie-Claire met het idee kwam om een soort van adressen-swap te doen en er op de dag zelf een boekje van te maken was ik daar meteen voor in. Zo'n adressen-boekje zou immers niet veel ruimte innemen en is altijd leuk en makkelijk om in terug te kijken.Om het tot een geheel te kunnen maken moest de swap dit keer dus aan enkele voorwaarden voldoen. Alle deelnemers moesten een leuke kaart/mini-layout van 14,8 x 14,8 cm met vooraf afgesproken  kleur(en), adres, verjaardag en als je wilde een foto maken. Op de achterzijde van de swap moest een  inspirerende quote, leuk gezegde, droom, positieve boodschap of gedichtje komen. Uiteraard zoveel als mogelijk met Stampin' Up! materialen.Dit was de mijne:


En de achterzijde:


Ik had mijn swaps aan een slinger gehangen zodat mijn teamies ze zelf konden ruilen en iedereen ook kon zien of en van wie ze eventueel nog een kaartje miste. 36 stuks in het totaal. Dat zag er tevens wel heel gezellig uit zo aan één slinger.


's-Middags maakten we er een boekje van. Aangezien jullie daar vast nieuwsgierig naar zijn laat ik de foto's ook nog zien. Maar dan in een volgend bericht. Houden jullie nog wat tegoed. (-;

 

Eerst was het nog de beurt aan Janneke om een workshop te geven.Het mini-albumpje was erg leuk om te maken. Ik heb van verschillende demo's gehoord dat ze er graag een workshop mee gaan geven. 


Teamlid Ellen van Op Nummer 56 gaf een ontzettend leuke en inspirerende presentatie over haar Memories and More / Project Life albums. Zij geeft ook regelmatig workshops hierin. Je vindt haar op Facebook en Instagram onder Op Nummer 56.Natuurlijk moest er ook gegeten worden. Iedereen bracht wat lekkers mee voor het buffet.
Tja, en als er 35 mensen wat meebrengen, dan krijg je dit......Dat is toch niet normaal?!?!


Maar wel errug lekker!En ooooooooh, na een mooie speech van Clärle kreeg ik ook nog een paar PRACHTIGE cadeau's van alle dames.


Ook mijn man en zusjes werden niet vergeten. Ook zij kregen een bedankje voor alle hulp. Hoe lief en attent is dat?! Nogmaals 1000 x dank. XXXHet was een heerlijke dag en dan heb ik de inspiratietafels nog niet eens laten zien. Wordt vervolgd dus. 

dinsdag 30 januari 2018

Heel Holland Stempelt Teamdag Bij Margriet Deel IEindelijk was het dan zover. Afgelopen zondag was het weer tijd voor de grote teamdag van Team Bij Margriet.Dit keer met als thema Heel Holland Bakt Stempelt.Omdat ik zelf graag naar het programma Heel Holland Bakt kijk, had ik al eens vaker aan dit thema gedacht en toen ik in november de Apron of Love schortjes in de voorjaarscatalogus zag staan, nam ik het besluit. Dit gaat het worden!Dus ging ik de afgelopen weken hard aan het werk om het e.e.a. in stijl te kunnen decoreren.Ik bakte koekjes van eigen deeg, welke heel veel werk en niet te pruimen waren, dus daar zag ik na 1 bakblik verder vanaf. (-;


Verder ging ik kringloopwinkels langs en deed een oproepje op Facebook voor oude bakblikken.

Deze hing ik aan de muur en plantte er bloemetjes in voor op de tafels.Ook maakte ik voor iedereen een Heel Holland Stempelt schort.


Dat wil zeggen.... ik kocht de schorten en sneed met mijn Silhouette de teksten uit en bedrukte ze zelf. Ook de namen van alle gasten.
Oepsie, ik had me wel even verkeken op de hoeveelheid werk, maar had het er graag voor over.De schorten verpakte in een mooie gebaksdoos, welke mijn lieve teamlid Mary voor me geregeld had.

Om 10.00 uur opende mijn Secret Guest collega demo Janneke de Jong de deur voor alle gasten.

Omdat ik altijd wel in ben voor een geintje en ik dit jaar geen naamkaartjes had gemaakt, bedacht ik dat de gasten dit mooi zelf konden doen. Grinnik.Dus had ik als vrije opdracht dat iedereen een papieren bakkers/koksmuts kon bestempelen met de eigen naam. Ik maakte er alvast één als voorbeeld.

Heart Happiness Stampin' Up!Iedereen moest hem verplicht ophouden de rest van de dag.....Nee hoor! (((-;


Maar geloof me als ik zeg dat het voor even hilarisch was.


Natuurlijk moest er ook een groepsfoto gemaakt worden.


Hahaha, zie 34 dames maar eens zo gek te krijgen!! ((-:
Met de mutsen deden we ook een spelletje 'petje op, petje af', of in dit geval beter gezegd 'mutsje op, mutsje af'. De laatste die overbleef kon een leuke stempelset winnen.

En uiteraard moest ik zelf ook aan dit tenue geloven. Proest, een betere foto is er niet.Natuurlijk werd er ook geswapt. Een swap met een opdracht deze keer, welke we samen in één  boekje verwerkte. Janneke verzorgde een technische opdracht en ook hadden we 5 spektakelstukken om maar in Heel Holland Bakt termen te blijven.Maar daarover in latere berichten meer.


Hou mijn blog echt in de gaten, ik beloof dat het de moeite waard is!!
woensdag 24 januari 2018

Stilte voor de storm


A.s. zondag is het weer tijd voor mijn grote (met een zachte G) teamdag.Dit keer maken we allemaal een soort van visitekaartje voor elkaar als swap en er is een klein wonder geschied.....Reeds 6 dagen voor aanvang was mijn (toch echt wel zeer bewerkelijke) swap af. (((-:
Ik kan niet wachten om te zien wat iedereen ervan gemaakt heeft!Verder is het nu even rustig op mijn blog i.v.m. de voorbereidingen voor zondag. Kom je volgende week terug om de resultaten te bekijken?
 

dinsdag 16 januari 2018

Koffie kaartje met een tutti-frutti smaakjeLaatst had ik beloofd dat ik nog een foto zou plaatsen van het koffie kaartje dat ik met de Sale-a-Bration Tutti-Frutti kaartjes en envelopjes had gemaakt. Nou, bij deze dan!Hoe ik het gemaakt heb kun je zien in mijn filmpje. De koffiekan en kop heb ik uit het Coffee Break design papier geknipt. Daar komt ook het bruine papier met de houtnerf vandaan. De tekst 'Thanks a Latte' komt uit de bijpassende stempelset Coffee Café.Morgen bestel ik weer. Wil je mee bestellen bedenk dan dat je bij elke besteding van € 60 een gratis Sale-a-Bration geschenk mag uitkiezen. Mail me vandaag nog je lijstje door.Fijne dag nog!
 

dinsdag 9 januari 2018

A little treat for someone sweetTijdens Sale-a-Bration is het bijzonder aantrekkelijk om een Stampin' Up! party te geven. Morgen mag ik weer op pad. En als het ook maar even kan, dan heb ik een aardigheidje voor de gasten bij me. Dat is altijd leuk en lekker (zowel letterlijk als figuurlijk) binnenkomen.Deze keer maakte ik een klein houdertje met daarin een Ferrero Rocher bonbon.
Ik heb ze wel eens vaker op het internet voorbij zien komen, maar ik weet niet wie het als eerste heeft bedacht. Het enige dat je voor de basis hoeft te doen is een strook designpapier van 5 x 18 cm te snijden en te rillen op 7 en 11 cm. Beide uiteinden van de strook heb ik gestanst met de Scalloped Tag Topper Punch van Stampin' Up! De bonbon plakte ik vast met Fast Fuse.Scalloped Tag Topper Punch € 28
Het kleine stempeltje komt uit de nieuwe set A Good Day en staat in de voorjaarscatalogus.
A Good Day Stampin' Up! € 23Deze 13-delige set kost in de rubberen versie € 23. Het ijsje kleurde ik in met de Stampin' Blends Calypso Coral en Crumb Cake.
En zie je het kleine schulp randje rond de stempel? Dat is ook een nieuw product. Ik heb het geponst met de 1 1/8" Scallop Circle Punch. Deze oerdegelijke basis pons is echt een must-have in je collectie en kost € 19,50.
Scallop Circle Punch 1 1/8" Stampin' Up! € 19,50
Hopelijk valt mijn presentje morgen in de smaak. Ik heb in ieder geval mijn best gedaan. (-:maandag 8 januari 2018

Video-uitleg mini-envelopjes Tutti-Frutti SAB set

Mornin'


Afgelopen vrijdag heb ik op mijn Creatieve Facebookpagina live uitgelegd hoe je van de 16 Tutti-Frutti kaarten en enveloppen, maar liefst 32 stuks van deze leuke mini-envelopjes en kaartjes kunt maken.

Degene die geen Facebook hebben kunnen het filmpje hieronder bekijken.


Een duidelijke foto van het You Are Amazing kaartje kun je hier vinden. Een foto van het kaartje met de koffiepot volgt z.s.m. Ik persoonlijk vind het echt superleuk om die kleine envelopjes te maken. Ga jij het ook eens proberen?A.s. woensdag bestel ik weer. Wil je iets mee bestellen laat het weten.
vrijdag 5 januari 2018

Van 16 naar 32 Tutti-Frutti kaarten en enveloppenHoi hoi, daar ben ik weer.


Vandaag een kaartje en envelopje die ik met de gratis Tutti-Frutti cards & envelopes heb gemaakt.


Deze set van 16 vrolijke kaarten en enveloppen kun je gedurende Sale-a-Bration kiezen bij een bestelling vanaf € 60.Tutti-Frutti Cards & Envelopes gratis bij bestelling vanaf € 60En ik maakte er in plaats van 16 stuks maar liefst 32 kaartjes van. Hoe, dat wil ik vanavond om 19.00 uur in een kort live video-tje op mijn Creatieve Facebook pagina laten zien. Kom je gezellig kijken?
woensdag 3 januari 2018

Kleine pakketjes papier voorjaarscatalogus 2018Omdat niet iedereen een heel pak design papier wil/kan afnemen, heb ik weer een heleboel kleine setjes van 6" x 6" voor jullie gemaakt. Alle pakketjes komen netjes verpakt in een cellofaantje. Het papier wordt met de hand gesneden, dus een minimale afwijking in de maat kan mogelijk zijn.Wil je setjes van me overnemen stuur me dan een mail met de naam PLUS het betreffende nummer van de setjes die je wilt1. 6 velletjes Myts & Magic Specialty Designer Series Paper € 2,20

2. 6 velletjes Petal Passion Designer Series Paper € 1,95

3. 12 velletjes Picture Perfect Party Designer Series Papier € 3,20

4. 6 velletjes Sweet Soirée Specialty Designer Series Paper € 2,20

5. 12 velletjes Tutti-Frutti Designer Series Paper € 3,20

6. 6 velletjes True Gentleman DSP € 1,95

7. 3 velletjes Paper Glimmer Myts & Magic. € 2,35 (Kleuren: Iridescent, light green, turquoise)


Voor de liefhebber heb ik ook het mooie Night Of Navy 3/8" (1 Cm) Corduroy Ribbon per hele meter te koop. Dit prachtige zachte lint is heel soepel en voelt aan als velours. 


8. Night Of Navy Corduroy Ribbon € 1,20 per meterMet de kleine pakketjes ben je iets meer kwijt dan als je een groot verpakking afneemt. Dit komt omdat ik veel tijd kwijt ben met op maat snijden en verpakken van de setjes, extra administratie en verzenden. Verzendkosten zijn voor de koper. Wil je me helpen? Bestel dan a.u.b. uitsluitend via de mail en met de nummers erbij en niet via WhatsApp of Facebook-chat. Ik verstuur het papier 2 x in de week en wel op dinsdag en vrijdag, mits betaald natuurlijk.Het verzenden van de pakketjes papier kan uiteraard gecombineerd worden met een bestelling bij Stampin' Up! 6 en 10 januari plaats ik weer verzamelbestellingen. LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...