Pagina's

zondag 31 mei 2015

Happy Father's DayVaderdag, voor je het weet is het al weer zo ver.
En omdat ik niet thuis ben met vaderdag, heb ik maar alvast een kaartje gemaakt.

Ja, ja, ruim op tijd klaar. Ik heb mijn leven gebeterd. (-;

Built for Free Using: My Stampin Blog

vrijdag 29 mei 2015

Stampin' Up! Event swaps + naamkaartjeAlweer bijna een week geleden (wat vliegt de tijd) organiseerde Stampin' Up! een groot nationaal Event in Duiven voor alle (Nederlandse) demonstratricesNatuurlijk moest daar weer geswapt worden (ideeën ruilen). Dit was mijn bijdrage, gemaakt met o.a. de nieuwste kleuren Mint Macaron en Tip Top Taupe en de stempelset Layered Letters Alphabet.Ook maakte ik een nieuw naamkaartje, want mijn oude was niet meer up-to-date. Hier gebruikte ik o.a. een Project Life Grid kaartje en de kleurtjes Watermelon Wonder en Tip Top Taupe voor. Oók al zo'n mooie kleuren combinatie. Mijn naam stempelde ik met de Alphabet Rotary Stamp (rolstempel).
 Nog 4 nachtjes slapen en dan ben ik jarig én komt de nieuwe gids uit! 2 juni is het zover.Zodra het systeem het toelaat doe ik een bestelling weg, dus als je al een bestellijstje hebt geef het me dan z.s.m. door en kan ik het als eerste voor je mee bestellen. Wacht aub niet tot maandag 17.55 uur, want als ik nog vragen heb dan kan ik je misschien niet meer bereiken.  
 
 

Ik wil op 2 juni namelijk ook nog graag een klein beetje feest vieren, slingers ophangen en een taartje eten enzo. {bloos}
 


Fijn weekend!


maandag 25 mei 2015

Winnaar wedstrijdje omslag catalogusOp 26 april schreef ik een wedstrijdje uit: maak iets van de omslag van de voorjaarscatalogus. Gele of blauwe zijde, een kaart, doosje, scrappagina, zakje, versiering, het maakt niet uit; als het maar iets creatiefs is en voor deze uitdaging gemaakt.Via mijn blog/facebook kreeg ik 7 inzendingen.En van de uitdaging van mijn team (een aparte wedstrijd) waren er maar liefst 11 deelneemsters.


Allereerst wil al alle deelneemsters natuurlijk heel hartelijk bedanken voor jullie enthousiasme en inzendingen. En omdat ik zelf nie-kon-kieze-nie tussen al die prachtige creaties, vroeg ik mijn team te hulp en liet ze stemmen op welke creatie zij de mooiste vonden. Here are the final results.


De winnaar van de uitdaging op mijn blog/facebook is geworden......Rapapaaaaaaaaaa.............José!!De wedstrijd in mijn team was een nek-aan-nek race en bleef tot het allerlaatste moment spannend. Uiteindelijk kwam Dorothé als winnaar uit de bus, met Jolanda heel kort daar achteraan.Dames gefeliciteerd met jullie eerste plek. Het prijsje komt z.s.m. naar jullie toe.
Enne......geweldig hè, wat je toch allemaal met zo'n velletje afvalpapiert kan maken? Ik hoop dat ik weer heel veel mensen op deze manier heb weten te inspireren tot het maken van iets moois.
 

donderdag 21 mei 2015

Make-and-take Stampin' Up!Afgelopen zaterdag had ik mijn 'new-catalog-launch-party'.Oftewel op z'n Braobants; un-neij-kattuloogus-komme-ophoale-fisje.....


 
En daarbij mocht ook een gratis make-and-take gedaan worden.Oftewel wa-moake-en-meenimme.....
Dat deden natuurlijk met een nieuwe stempelset en de nieuwste kleurtjes inkt:Build a Birthday Photopolymer stampset € 19
14 dames kwamen er op af en 11 deden mee met de make-and-take. Het was weer een SUper gezellige middag!

woensdag 20 mei 2015

Six-Sided Sampler + Simply Created Card Kit Happenings


 Geïnspireerd door een kaart op bladzijde 105 van de nieuwe catalogus maakte ik deze kaart.
Met de 'oude' stempelset Six-Sided Sampler (blijft in de collectie), maar met de nieuwste kleuren Mint Macaron en Tip Top Taupe.
Ik vind het een prachtige combinatie. Wat kunnen (nieuwe) kleurtjes dan toch veel doen hè?


 
Graag wil ik nog even van de gelegenheid gebruik maken om de Simply Created Card Kit Happenings onder de aandacht te brengen.
Deze kit bevat het volgende: 15 stuks witte basis kaarten, 15 witten enveloppen, 15 blaadjes grijs/wit designer papier, 15 die-cuts (rondjes/hartjes/banners), 15 zilveren glitter banners, 15 witte banners, 15 stukjes zilver bakerstwine en maar liefst 15 zilver-kleurige knopen.Het is  een SUperleuke kit en ik kan hem je van harte aanbevelen. En het mooie is dus dat hij nu is afgeprijsd van € 17,95 voor slechts € 8,98 (zolang de voorraad strekt).Onderstaand kaartje maakte ik er o.a. mee.Alle credits voor deze kaart zijn voor Inge Groot. Ken je haar blog nog niet, dan moet je het zeker eens bezoeken. Inge is de Nederlandse vertegenwoordigster van het officiële Artisan Design Team van Stampin' Up! en zij maakt echt de mooiste dingen! Hier en hier staan de kaartjes die ze met deze kit maakte. Ook Lisa van het Artisan Designteam maakte er leuke kaarten mee, kijk hier maar eens.Mocht je de kit nog willen bestellen; a.s. vrijdag doe ik weer een bestelling de deur uit, dan kan het eventueel mee. Het is echt een aanrader, voor weinig geld.

 

maandag 18 mei 2015

ReorganisatieEen van de eerste dingen die op mijn to-do lijstje stond voor 'als ik dalijk thuis zou zijn' was mijn werkplek opnieuw inrichten en administratie beter organiseren. Ik was het zo ontzettend beu om continue dingen kwijt te zijn, te moeten zoeken en/of dubbel te doen. Dus na eerst een weekje te hebben uitgerust pakte ik de koe bij de horens en ging met mijn werkplek aan de slag. Ik zocht alle retiring producten uit en de meeste gingen in kratten voor de uitverkoop. Daarnaast ging ik met een bezem door alle uitgestalde kaartjes, doosjes en tasjes en liet mijn gasten van de make-and-take van afgelopen zaterdag uitkiezen wat ze leuk vonden om mee te nemen.
Bij IKEA haalde ik een hele lading Bygel beugels en bijbehorende emmertjes en vroeg of manlief deze voor me wilde ophangen. Deze beugels zijn ideaal om je ponsen op te bergen. (Note: het viel me op dat de grote beugels vorige week met de hand waren afgeprijsd; het zo me niets verbazen als ze uit de collectie gaan......)De tafel, die in de afgelopen 2 jaar alle hoeken van mijn hobbykamer al had gezien, plaatste ik definitief onder het raam, zodat ik eindelijk weer in goed daglicht kan werken.Ik kocht een nieuwe deurbel, zodat ik niet meer 100 keer op een dag uit het raam hoefde te kijken en/of niet in de tuin durfde te gaan zitten of werken, omdat UPS misschien aan de deur stond met een Stampin' Up! levering of een klant die iets kwam afhalen..... De oude werkte immers maar de helft van de tijd. 

 (Als dat op wijlen-mijn-werk-buitenshuis zou zijn gebeurd had ik ALLANG een 3-delig en aangetekend verzoek om een nieuwe bel ingediend, maar als dat thuis zo is, dan blijf ik maar aanmodderen.....)
En..... nu komt het...... om rust te creëren en creativiteit te stimuleren verbande ik mijn laptop (incl. Pinterest, Facebook, Blogger, mail en administratie) en printer de "hobby"kamer uit. Yeah! 
Ik ben nog niet helemaal klaar met opruimen en opnieuw inrichten. Maar zodra dat het geval is leid ik jullie een keer virtueel rond.Ik weet het, ik weet het, ik ben gezegend met zo'n aparte kamer en ruimte voor hobby en administratie. Maar niks zo belangrijk als een fijne, gestructureerde werkplek heb ik de afgelopen jaren gemerkt.


 
Zoals jullie misschien al gemerkt hebben is ook mijn website inmiddels onder handen genomen en een stukje rustiger geworden. Ti's net een écht bedrijfje aan het worden nu....
{SMILE}
Misschien moet ik binnenkort maar eens een ISO-audit aanvragen. (-;
dinsdag 12 mei 2015

Afhalen nieuwe catalgus + make-and-takeMmmmhhh, wat een bofkont ben ik toch. Eén van de vele voordelen van het demonstratrice zijn is dat je ruim voordat de nieuwe catalogussen online gaan, je de gelegenheid hebt om de papieren versie te bestellen en al nieuwe producten kunt pre-orderen. Nou, dat laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen. Ik was zelfs tot 's-nachts opgebleven om als een van de eerste te kunnen bestellen.Inmiddels zijn de catalogi binnen en heb ik al wat kunnen spelen met de nieuwe stempelsets en kleuren.En al hoewel ik het stuk voor stuk mooie kleuren vind, is het wat éént kleur betreft toch echt wel liefde op het eerste gezicht.....

De Mint Macaron. {zwijmel}
Niet zo heel verwonderlijk als je een kleine blik op mijn garderobe werpt.....{past allemaal mooi bij mijn groene ogen zullen we maar denken}Maar goed, we dwalen af.Wat ik wilde zeggen is dat 2 juni a.s. de catalogus wereldwijd online gaat. Maar dat als je niet zo lang kunt of wilt wachten je op zaterdag 16 mei een exemplaar bij mij thuis in Veldhoven kunt afhalen, incl. make-and-take. Voor klanten die het afgelopen half jaar bij mij besteld hebben is zowel de catalogus, als de make-and-take gratis. Aan nieuwe mensen vraag ik een kleine vergoeding van € 3 p.p.Ik heb 2 rondes gepland voor de make-and-take, te weten om 14.00 en 15.30 uur. Opgeven is verplicht en kan uitsluitend via de mail. Wacht niet te lang met opgeven want vol=vol!
Heb je geen tijd voor een make-and-take maar wil je wel een catalogus, dan kun je deze op 16-5 tussen 13.00 en 13.30 uur komen afhalen. Max. 1 catalogus en make-and-take p.p.


 
Klanten die de afgelopen 6 maanden bij mij besteld hebben en niet in de gelegenheid zijn en/of te ver weg wonen om een catalogus af te halen, krijgen bij de eerste de beste bestelling een gratis exemplaar meegestuurd. Heb je geen bestelling maar wil je wel al graag een gids dan stuur ik je er op verzoek half mei tegen vergoeding van de verzendkosten (€ 3,45) eentje toe. Mail me in dat geval je adres even.  


Dus het plan; kom even kijken wat ik allemaal al heb en geniet van de nieuwe ideeën en producten in de nieuwe catalogus samen met andere dames met dezelfde hobby en passie, onder het genot van een bakske koffie of thee. 


Zie ik je zaterdag?


maandag 11 mei 2015

You're a starDe examens zijn begonnen en dat betekent dat er straks weer kaartjes verstuurd moeten worden naar de geslaagden. Althans...Dat hopen we!Hier alvast een simpel kaartje gemaakt met Stampin' Up! designpapier. De tekst is gestempeld met de stempelset Pictogram Punches em de pijltjes met......
Uhhhhhhh.........
Ik weet het ff niet meer.
(Mocht je nou een onbedwingbare behoefte hebben om het toch te weten, laat het me weten en ik zoek het voor je op.)De grote ster heb ik uitgestanst met een Star Framelit en de sterretjes uit glitterpapier geponst met de Confetti Stars Border pons en een Itty Bitty Accent ponsje.Hoe simpel kan het zijn.....
Ik heb ook al iemand in gedachten naar wie ik hem zal versturen. Maar alhoewel ik in de regel helemaal niet bijgelovig ben, zeg ik nog maar ff niet naar wie, want dat voelt toch als 'de Goden verzoeken'. (-;Bedankt voor je bezoekje en geniet van het mooie weer!zondag 10 mei 2015

Fijne MoederdagVoor alle moeders van Nederland...
 

 Een hele fijne moederdag!!
 


N.b. het hart heb ik gemaakt met de blaadjes van de Sheltering Tree stempelset.zaterdag 9 mei 2015

Ondertussen Bij Margriet.....Druk bezig met de voorbereidingen van de verspreiding van de nieuwe catalogussen.Zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb! (-;
woensdag 6 mei 2015

Workshopdata + prijsstijgingen + labels


Hoi hoi,
Vandaag even een paar data en belangrijke mededelingen en -om behalve lezen ook wat te kijken te hebben- enkele labels/tags die ik nog had liggen.


Workshopdata:

Allereerst heb ik een begin gemaakt met het plannen van workshops:

  
Dinsdag 26 mei van 19.00 tot 21.00 uur gaan we de Perpetual Birthday Calendar maken. Kijk hier voor alle info. Er zijn nog 3 plaatsjes vrij, dus wees er snel bij.


Zaterdag 27 juni van 13.30 tot 16.00 uur geef ik speciaal voor mensen die geen party kunnen geven of bezoeken een workshop met producten uit de nieuwe catalogus.Wat precies is nog een verrassing, maar denk aan 2 of 3 kaartjes of 1 kaartje en 1 doosje in mijn stijl: clean en simpel in vrolijke, heldere kleuren. Klik hier voor alle info.Weekly Deals

Heb je al gezien dat in de rechter zijbalk voortaan wekelijks op woensdag de nieuwe Weekly Deals staan?Prijsstijgingen

Helaas een minder leuke mededeling: Stampin' Up! heeft de afgelopen jaren geen prijsstijgingen doorgevoerd, maar met ingang van de nieuwe catalogus ontkomen ze er niet meer aan door gestegen prijzen van leveranciers, grondstoffen en verhoogde productiekosten. Je zult dit terug zien in de prijzen van inkt, paper, stempels en tools. Enkele voorbeelden:


Inktpads nu nog € 6,50, worden € 8.
Refills (navullingen) nu nog € 3,50, worden € 4.
Trimmer (Snijmachine) nu nog € 33,95 wordt € 36.
Cutting Blades (mesjes snijmachine) nu nog € 6,95 worden € 7,50.
Het goede nieuws is dat tot en met 2 juni de oude prijzen nog geldig zijn! 
Dus een tip: heb je nog een verlanglijstje en wilde je je collectie toch al uitbreiden doe dat dan vóór 3 juni. N.b. de embossing folders worden ietsjes goedkoper, dus wacht daar gerust mee. Prettige bijkomstigheid is dat vaste klanten dan meteen een gratis nieuwe catalogus kunnen mee bestellen en nieuwe klanten er eentje krijgen bij een bestelling vanaf € 30.
Nieuw! Stampin' Rewards

De Hostess Credits die je krijgt bij bestellingen of verkoop op een party vanaf € 200 gaan m.i.v. de nieuwe catalogus vervallen. Maar niet getreurd; hiervoor komen Stampin' Rewards in de plaats.
Zoals je kunt zien krijg je geen vast bedrag meer, maar een percentage van de bestelling/verkoop vanaf € 200. Deze Stampin' Rewards kunnen desgewenst ook gebruikt worden voor een starterspakket om demonstratrice te worden.Wil je nog optimaal gebruik maken van de oude regeling met Hostess Credits en/of de oude prijzen doe dan (evt. samen met vriendinnen) nog vóór 3 juni een bestelling vanaf € 200.Dinsdag 12-5 ga ik weer bestellen, dus zit er iets voor je bij, laat het me dan weten. En vergeet die (gratis) nieuwe catalogus dan niet mee te bestellen.Tot zover de mededelingen. (-; Fijne dag!

 


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...