Pagina's

zondag 27 juli 2014

Cadeautip + winnaar wedstrijdje




Bongiorno!


Inmiddels zijn we al weer bijna een week terug uit Toscane, waar we hebben genoten van een heerlijke vakantie. Je zult er vast nog wel eens enkele foto's -al dan niet gescrapt- van zien langskomen. Eenmaal thuis heb ik geprobeerd nog even in de vakantieflow te blijven en dat is aardig gelukt moet ik zeggen. Maar helaas.....aan alle goede dingen komt een eind en morgen moet ik weer gaan werken.



De hoogste tijd dus om het normale leven weer op te pikken, maar om het allemaal vol te blijven houden, wél in een standje-lager-modus heb ik me voorgenomen. Dus als ik wat minder blog, of minder snel reageer dan dat je van me gewend bent, dan weet je waarom!







Vandaag een paar zakjes die ik de laatste tijd op party's gemaakt heb met Stampin' Up! enveloppen. Deze C6 enveloppen zijn er in Whisper White en Very Vanilla en kosten € 7,95 voor 40 stuks. Het papier is uitstekend geschikt om ook te bestempelen.








 Weer eens een andere manier van een envelop cadeau geven.....





Ti's maar een tip.....(-;



Dan moest ik nog steeds de winnaar bekend maken van mijn wedstrijdje in juni om een kaartje in vrolijke regenboogkleurtjes te maken. Er waren slechts 2 inzendingen en ik koos Klaske met deze ontzettend leuke kaartjes als winnaar.



 





Klaske mail me je adres en dan komt deze Stampin' Up! stempelset z.s.m. naar je toe.






Fijne zondag iedereen!




zaterdag 19 juli 2014

Nog meer labels




Labels maken, dat vind ik toch wel het allerleukste dat er is.






Ik stanste wat sterren van ribbelkarton. Sommigen bewerkte ik met met witte kraft inkt en sloeg er een eyeletje door.....







En anderen liet ik puur natuur.








Ik ben benieuwd welke jij de mooiste vindt?



De thanks-stempel komt uit de A Happy Hooray set van Stampin' Up! Het hartje uit de uilenpons.








Dinsdag 22 juli doe ik weer een bestelling uit. Mocht je iets willen meebestellen laat het me dan weten via de mail en wie weet zit er dan wel zo'n leuk labeltje bij jouw bestelling.....







De oplage is beperkt. (-;




woensdag 16 juli 2014

Nog een jarige



En vandaag is mijn (blog)vriendinnetje Marie-Claire jarig.



Ik schrijf blog tussen twee haakjes, want inmiddels is Marie-Claire veel meer dan alleen een blogvriendin. Ze is mijn creatieve steun en toeverlaat (en meer) en het lijkt alsof we elkaar al jaaaaaaaaaaren kennen.



Ik ben heel benieuwd of ze het presentje dat ik vorige week -i.v.m. mijn vakantie- al bij haar af gaf tot vandaag heeft dicht gelaten.








(Haar inmiddels een beetje kennende twijfel ik daar eigenlijk niet aan.)




Dus lieve Claire, vanuit Italië van harte gefeliciteerd met je verjaardag en dat er nog maar vele creatieve jaren mogen volgen!





Ciao bella!



dinsdag 15 juli 2014

Meine SU mutti




Lid worden van de Stampin' Up! familie -ofwel demonstratrice worden- kan alleen als je bij een andere demonstratrice 'instapt'. Ik koos bijna 1,5 jaar geleden Miranda Mols uit als mijn Stampin' Up! mutti en ik heb er nog steeds geen spijt van. Ze staat altijd voor je klaar en houdt haar team uitstekend op de hoogte van alle nieuwtjes (en dat zijn er veel!).



Vandaag ist meine mutti jarig, dus langs deze weg stuur ik haar nog wat extra birthday wishes!




Stampset Work of Art + Itty Bitty Accent punch



Gefeliciteerd Miranda!



Enne..... ik hoop dat Miranda nog net zo blij is met haar eigenwijze SU adoptief dochter als ik met haar. (-; 




zondag 13 juli 2014

Work of Art



Eén van de eerste stempels die wij demonstratrices uit de nieuwe catalogus konden bestellen was de Work of Art set.






In het begin moest ik er even aan wennen -zijn zijn niet strak hè-, maar nu ben ik er toch wel erg blij mee. Deze bedanklabeltjes maakte ik er onder andere mee.







Leuk dat je langs kwam en een fijne zondag!



 

donderdag 10 juli 2014

Vrijwilligers




Na een glansrijke carrière als voetbalstér (uche uche) besloot ik zo'n 13 jaar geleden om te gaan tennissen.


Oh, had ik dat maar eerder gedaan! Wat een leuke sport is dat zeg. Ik werd lid van de leukste vereniging van Nederland en inmiddels heb ik daar heeeeeeeel wat uurtjes doorgebracht. Niet alleen op de baan en vooral ook in het clubhuis, maar af en toe ook als vrijwilligster.



Dit jaar moest ik door drukte even verstek laten gaan. Daar voelde ik me wel een beetje (veel) schuldig over, dus bood ik aan om dan maar wat labeltjes te maken om aan bedankjes te hangen voor een groep vrijwilligersters.


 




Zie hier het resultaat. 



Deze zijn voor de vrijwilligers bij het thuisblijverstoernooi (met hopelijk veel zon).








En deze voor de vrijwilligers die de hapjes verzorgden tijden de Veldhovense Kampioenschappen.







De tekst maakte ik in Photoshop, de tennisbal haalde ik van internet en het zonnetje komt uit een oude stempelset van Stampin' Up!








Zonder de vele vrijwilligers zou onze vereniging niet zijn zoals ze nu is. Vrijwilligers zijn een onmisbare factor in onze samenleving. Zonder vrijwilligers zou de maatschappij er heel anders uitzien. Vrijwilligers moet je koesteren mensen.



 Ik zeg bedankt!


 

woensdag 9 juli 2014

Bravo



Mijn nichtje Linsey (die van de enquete van vorig jaar) rondde deze week haar universitaire studie af.







En nog wel Cum Laude ook......We wisten al dat ze slim was, maar ze is nu ook officieel de slimste van de familie.



Bravo Linsiepinsie; dat verdient een kaartje!









Voor de tekst en label op het kaartje gebruikte ik de nieuwe Tag Talk stempelset + pons. De Crumb Cake sterretjes maakte ik met een spongedauber en het 'sterrensjabloon' van blz. 205 van de catalogus. Leuk om te doen joh. Wist je dat 2 van deze sjablonen (bijv. de hartjes en sterren) samen slechts € 3,50 kosten? De roze sterretjes zijn van de Pictogram Punches stempelset en de daarbij behorende Itty Bitty Accent Punch pack.  



Mocht je nog iets willen bestellen uit de nieuwe gids; donderdag 10 juli doe ik nog een bestelling weg. Ik hoor het graag!



Dat was het weer voor vandaag. Fijne dag nog.




maandag 7 juli 2014

Een kaart voor Krul!




Bloedstollend was het zaterdagavond.



Normaal gesproken heb ik helemaal geen geduld om 1,5 uur naar 22 hollende haantjes te kijken en al helemaaaaal niet als het 0-0 blijft, maar dit keer hield ik het vol.



[In de kroeg weliswaar, eerlijk is eerlijk dat maakt het er een stuk gemakkelijker op]






Ik keek billen knijpend de verlenging uit -werd in een half uur een half jaar ouder- en zag hoe Nederland de ene na de andere kans om zeep hielp.
 





En toen was daar de wisseltruc van Van Gaal......



Sorry Krul, ik had nog nooit van je gehoord.....




Project Life card + Something for Baby



Maar ik vind je fantastisch!!!!


dinsdag 1 juli 2014

Nieuwe catalogus + thema-avonden




Whoot whoot, de nieuwe catalogus is vandaag ingegaan en daar moet ook ik natuurlijk een berichtje aan wijden. Mocht je nog niet in het papieren bezit zijn, klik dan hier  of op de foto voor de digitale versie.

  
http://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/EU/2014_AC/20140601_AnnualCatalog_en-GB.pdf



De catalogus van Stampin' Up!® telt maar liefst 249 bladzijden met daarin héél véél ideeën hoe je de exclusieve producten van Stampin' Up! kunt gebruiken. Het is eigenlijk een schitterend ideeënboek, van hoge kwaliteit.

Bij een verzamelbestelling vanaf € 30,- kun je de papieren catalogus GRATIS meebestellen.

Je kunt het ideeënboek ook los bij mij bestellen voor een bedrag van
€  3,50 (plus € 3,84 verzendkosten). Tevens sluit ik dan een waardebon van € 3,50 bij welke je binnen 3 maanden na ontvangst kunt inwisselen bij een bestelling van minimaal € 30,00. Je hebt de catalogus dan helemaal gratis.



Bestellen
Mijn persoonlijke bestelling ging vandaag de deur al uit en ik kan niet wachten tot alles binnen is!! A.s. vrijdag 4 juli doe ik nog een bestelling weg. Als je wilt dan kan je mee bestellen en heb je de producten normaal gesproken nog volgende week -voor mijn vakantiebreak- in huis.

De eerstvolgende besteldatum is donderdag 10 juli. Deze bestelling zal door mij 23 juli uitgeleverd worden.


Thema-avonden
Om de nieuwe catalogus te lanceren heb ik een aantal nieuwe thema-avonden gepland:

Woensdag 30-07 19.30-22.00 uur Zeg het met bloemen
Woensdag 06-08 19.30-22.00 uur Zeg het met bloemen
We gaan deze avond werken in frisse, zomerse kleuren met de allernieuwste bloemenstempels van Stampin' Up!. Stijl á la Margriet, kosten € 10 per p.p. incl. koffie/thee/fris en iets lekkers. 




Woensdag 13-08 19.30-22.00 uur Envelope Punchboard
Donderdag 28-08 19.30-22.00 uur Envelope Punchboard
*nog 1 plekje vrij*

Dat het envelopeboard niet alleen voor het maken van enveloppen geschikt is, dat wisten jullie natuurlijk al lang. Maar hoe maak je dan een doosje of envelop? Op deze avond ga je het leren. Kosten € 10 p.p. incl. koffie/thee/fris en iets lekkers. 




De thema-avonden zijn niet voor Stampin' Up! demonstratrices bedoeld. Sorry )-:



Aanmelden via de mail, max. 6 personen per avond en vol=vol, dus meld je snel aan!






LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...