Pagina's

vrijdag 27 november 2009

Kerstkaartjes

Behalve het maken van digitale stempeltjes (heb mijn 1e opdrachtjes al binnen (-;) ben ik ook nog gewoon lekker aan het scrappen met papier.

Ben blij dat mijn inspiratie weer terug is!!
dinsdag 24 november 2009

Nederlandse "stempels" + kaartjes

Ik heb zoveel positieve reacties gehad over mijn zelfgemaakte stempeltjes, dat ik er nog maar een paar bij heb gemaakt. Op het SA-forum werd vooral gevraagd om Nederlandse teksten en ook kreeg ik een speciaal verzoek om een paar "sterkte" stempels te ontwerpen. Ik vind het erg leuk om te doen en tegelijkertijd oefen ik ook nog mooi wat in Photoshop.

Aangezien ik (nog) geen designteam heb, heb ik zelf maar wat voorbeeld kaartjes gemaakt. (-;En dit zijn de nieuwe stempels:


Voor 2 euro krijg je ze allemaal per mail toegestuurd. Ze worden geleverd als JPG-formaat en zijn standaard tussen de 4 en 5 centimeter groot; ze passen dan ook perfect in de cirkelpons van 5 cm. Het leuke van digitale stempels is dat je ze gemakkelijk zelf kunt vergroten of verkleinen in bijv. Word!! Een bijkomend voordeel is dat er natuurlijk geen verzendkosten bijkomen; alles gaat digitaal.

Ben je geïnteresseerd stuur me dan een mailtje: boto-family@planet.nl.


Het is mogelijk dat je de stempels hier niet goed kunt zien/uitvergroten op Blogger. Weet ook niet hoe dat komt. Wil je de stempels graag beter bekijken, stuur me dan een mailtje dan stuur ik ze geheel vrijblijvend naar je door.

woensdag 18 november 2009

Kerstkaarten + -stempels

Op verzoek van vele leden van het SA-forum heb ik ook wat digitale kerst"stempels" ontworpen.

Behalve dat ik het heel leuk vind om te ontwerpen, vind ik het nóg leuker om er werkelijk iets 'tastbaars' mee te maken.

En dit zijn de stempels:
Net als de sintstempels wil ik ook deze stempels delen. Voor 1 euro krijg je 6 digitale stempels. Ze worden geleverd als JPG-formaat en zijn standaard 5 centimeter groot; ze passen dan ook perfect in de cirkelpons van 5 cm. Het leuke van digitale stempels is dat je ze gemakkelijk zelf kunt vergroten of verkleinen in bijv. Word!! Een bijkomend voordeel is dat er natuurlijk geen verzendkosten bijkomen; alles gaat digitaal.

Ben je geïnteresseerd stuur me dan een mailtje: boto-family@planet.nl.

zondag 15 november 2009

Sinterklaas-stempels

Zoals je aan mijn banner kunt zien, ben ik helemaal in de Sinterklaas-stemming.

En ook al geloven ze dan niet meer, toch heb ik met Jorg (bijna 11) en een zieke Ivy (bijna 14) onder het genot van een lading chocolade-pepernoten de intocht van Sinterklaas gekeken. Samen haalden we herinneringen op aan de afgelopen jaren en wat hebben we gelachen!

Geïnspireerd door de tijd van het jaar en door Ingrid Danvers heb ik wat digitale Sint-stempels ontworpen in Photoshop. Vind het zoooooooo leuk dat ik steeds handiger wordt met dit programma en nu eindelijk ook werkelijk de dingen kan maken die in mijn hoofd zitten. De cursus Photoshop begint dan toch vruchten af te werpen.

Deze labeltjes heb ik ermee gemaakt. Leuk te gebruiken als cadeau-label op een pakje of bij een gedicht te plakken. Een zelfgemaakte kaart met daarin een gedicht is natuurlijk ook erg leuk! En uiteraard kunnen de stempels (al dan niet vergroot) ook op een layout gebruikt worden. Mogelijkheden genoeg dus.


Wellicht vind je de stempels ook leuk?

Dan heb je nu de kans om ze aan te schaffen. Voor het luttele bedrag van 1 euro krijg je 6 digitale stempels. Deze stempels worden geleverd als JPG-formaat en zijn standaard 5 centimeter groot; ze passen dan ook perfect in de cirkelpons van 5 cm. Het leuke van digitale stempels is dat je ze gemakkelijk zelf kunt vergroten of verkleinen in bijv. Word!! Een bijkomend voordeel is dat er natuurlijk geen verzendkosten bijkomen; alles gaat digitaal.

Ben je geïnteressseerd stuur dan een mailtje naar boto-family@planet.nl.

Fijne zondag nog!


zondag 8 november 2009

Ons Bien Zunig

Weet je nog dat ik eind oktober schreeft dat ik met de laatste restjes papier een winterse layout had gemaakt?

En met de aller-allerlaatste restjes een paar kaarten?

Nou die kaarten zijn er inmiddels drie/vier/vijf zes geworden:


Met deze ben ik niet zo tevreden, maar hé, het kan niet altijd feest zijn hè!En dan tot slot, als slagroom op de taart, heb ik er nóg een layout uit weten te persen:
En dit zijn nu de aller-aller-allerlaatste restjes die ik over heb. Het lint komt vast nog eens van pas, maar het papier heb ik zojuist in de prullenbak gemikt, voordat ik weer in de verleiding kom er iets mee te maken.......


Ik ben goed bezig, al zeg ik het zelf (((-;

Fijne zondag nog!woensdag 4 november 2009

Get Well kaartje

Ooooooow, wat gaat de tijd toch snel! Al weer een week voorbij. Hoog tijd voor een nieuw berichtje!

Bij gebrek aan anders, maar weer een kaartje (-;LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...