Pagina's

vrijdag 30 september 2011

Knutsel & Zo Vrijdag - Cadeau Label

Yes!! Mijn gebeden zijn verhoord; HET IS ZOMER!!We hebben er ff op moeten wachten, maar hé dan is het ook dubbel en dwars genieten. Héérlijk gewoon.{Gelukzalige zucht}
Met dit weer wordt er weinig gescrapt in Huize B, maar ik heb nog wel een cadeaulabeltje liggen dat ik nog niet heb laten zien.


Alhoewel het vandaag mijn beurt niet is, maak ik graag van de gelegenheid gebruik om hem even te showen:
Het is gemaakt van wat restjes papier van het merk 4 Heures 37, 18, Square des 3 petits cailloux rouges en is verkrijgbaar bij Knutsel & Zo.
Het metsjjt goed met het inpakpapier van de HEMA.


Bij Sanne & Judith is het vandaag ook weer Knutsel & Zo Vrijdag. Neem vooral eens een kijkje.


Fijn weekend en GENIET!vrijdag 23 september 2011

Knutsel & Zo Vrijdag - Layout M'n Opa

Goedemorgen vrijdag!Vandaag kan ik jullie een layout laten zien met een foto van precies 11 jaar geleden. Ter gelegenheid van opa's 68e verjaardag gingen we met de hele familie een dagje naar de Beekse Bergen. In slakkengang wel te verstaan, want Jorg liep toen pas net.


Ik vind het zo mooi hoe opa hier zo trots en geduldig met Jorg aan de hand door het park loopt. Het typeert helemaal hoe opa is; de rust zelve!{Daar zou ik nog best wat van kunnen leren.}

Enniewee, het designpapier dat je ziet komt uit de winkel van Knutsel & Zo. Op precies te zijn de jongenslijn van het merk 4 Heures 37, 18, Square des 3 petits cailloux rouges. {vraag me niet wat het betekent, want ik heb geen flauw idee.)


Daarnaast komen ook het Bazzill Cardstock Clasic Kraft en Straw en de knoopjes uit de webwinkel.


Ik vind het erg leuk dat je (weer) langs kwam! Neem vooral nog een kijkje bij Merit & Annemarie, want zij hebben vandaag ook weer iets leuks gemaakt met de spullen van Knutsel & Zo.Fijne dag nog!


woensdag 21 september 2011

Creatieve ideeën

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar mijn beste ideeën komen altijd opborrelen in bed....Net voordat ik in slaap val....En als ik dan de volgende ochtend wakker word....Juist! Dan ben ik ze weer vergeten!


Maar daar gaat vanaf nu verandering in komen.Want op mijn nachtkastje ligt sinds gisterenavond dit ideeën boekje.Oh mensen, wat zal ik voortaan een inspiratie hebben....
dinsdag 20 september 2011

Coole verjaardag

Goedemorgen allemaal!


Ben weer eens met de Cricut aan de slag gegaan en met enkele drukken op de juiste knoppen poepte hij deze Happy Feet uit:

Wat een geweldig leuke cartridge is die Create a Critter toch. Ik heb inmiddels al een hele dierentuin bij elkaar. Ideaal ook om je restjes cardstock op te maken.

Het kaartje past niet helemaal bij dit seizoen. Ik leg hem daarom ook weg totdat er sneeuw ligt en er iemand jarig is. Dan komt ie veel leuker over.


Fijne dag nog!


zondag 18 september 2011

Roze kadoosje

Eindelijk was ik een keer in de gelegenheid om met de Challenges For You uitdaging mee te doen.


Met een zoet roze kadoosje als resultaat:
Maar deze muts had de opdracht weer niet goed gelezen en had alleen het roze foto-tje onthouden....
De opdracht luidt: maak een mooie kaart geïnspireerd door deze foto:
Ach, wat maakt het uit. Ik heb toch weer wat gemaakt en daar gaat het tenslotte om.En nu heb ik zo'n donkerbruin vermoeden dat jullie gaan vragen hoe ik die vilten bloem heb gemaakt.Wel, de tutorial kan je hier vinden.vrijdag 16 september 2011

Knutsel & Zo Vrijdag - Cadeau Tasje

Het is mijn beurt vandaag helemaal niet, maar nu ik zie dat alle andere dames van het Design Team een berichtje hebben geplaatst, kan ik natuurlijk ook niet achter blijven. (-;


Een mooie gelegenheid om dit tasje te laten zien. Ik heb het niet eerder geshowd omdat ik er niet helemaal content mee ben.
Waarschijnlijk omdat ik het lettertype van de digistempel te hard vind bij het 'romantische' van het taartrondje. Ook de overgang naar het stippelpapier is te hard. Achteraf denk ik dat er nog een wit randje tussen het kraftpapier en het stippelpapier had moeten zitten.

Maar ja, het was een spoedklus en ik had geen tijd meer om er veranderingen aan te brengen.
We stonden namelijk op het punt om naar de verjaardag van Desi te gaan, waarvoor ik eerder deze slinger had gemaakt.
En die slinger kon ik natuurlijk niet zomaar inpakken; daar moest en zou een bijpassende verpakking bij komen.


Maar Margriet zou Margriet niet zijn als dat weer op het allerlaatste moment nog moest gebeuren.....


[Aaaarghh]


Nu, waarom plaats ik het tasje dan toch? Ik heb hier en hier al eerder een paar tasjes laten zien en toen is me diverse keren gevraagd waar dat ik die tasjes had gekocht. Ik kon jullie toen niet verder helpen, omdat ik ze had gekregen.
Maar nu kan ik jullie vertellen dat Karin van Knutsel & Zo soortgelijke tasjes na heel veel moeite (hè Karin?) heeft kunnen inkopen en vanaf nu verkrijgbaar zijn in haar webwinkel! Ze heeft ze in 2 verschillende maten, in het wit en in het kraft en zijn ook nog eens hééél gunstig geprijsd.


Ik ben benieuwd of jullie ze kunnen weerstaan, want zeg nou zelf; een vrouw kan toch nooit genoeg tasjes hebben? (-;


Leuk dat je weer langs kwam en fijn weekend!maandag 12 september 2011

Brugsmurf

Sommigen van jullie vroegen al hoe het Jorg was vergaan op zijn 1e schooldag op De Middelbare.

Nou, ik kan niet anders zeggen dan; goed!Voor zover ik het kan overzien gaat hij met plezier naar school. Natuurlijk zijn er dingen die hij liever doet, maar welke puber heeft dat nou niet?Wel moet hij nog erg wennen aan het verre fietsen, de zware rugzak en het vele huiswerk....


Maar ja, daar is hij dan ook een Brugsmurf voor! (-;
zondag 11 september 2011

Goed is goed

Goeiesmiddags allemaal.


Vandaag weer een "Clean & Simple" layout. Ik heb deze indeling al ik-weet-niet-hoe-vaak gebruikt, maar ik blijf hem leuk vinden.

Lekker strak, lekker snel; het is helemaal niet nodig om het wiel elke keer opnieuw uit te vinden. Gewoon een ander papiertje en wat embellishments, verschuif ze eens van hier naar daar en voilá, je hebt weer een compleet nieuwe layout.

Dat is nu het mooie van scrappen. Geen regels, geen verplichtingen, alles kan en alles mag. En ik kan je verzekeren er is hier thuis niemand die zegt van "Hé, heeft ons moeder hier nu alwéér dezelfde indeling gebruikt?"


Dus waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?Goed is goed en leuk is leuk!vrijdag 9 september 2011

Knutsel & Zo Vrijdag - Layout Opa's Bril

En dan ineens zijn we 2 weken verder en is het mijn beurt alweer voor een creatie voor het Knutsel & Zo Design Team.

Deze keer is het een layout geworden. Alle materialen die je ziet komen uit de winkel van Knutsel & Zo, behalve de letters van de titel.De basis van deze layout is van Bazzill Cardstock Classic Kraft en Bazzill Cardstock Classic Straw.

Het designpapier is van 4 Heures 37 en dan de meisjeslijn van 18, Square des 3 petits cailloux rouges, evenals de bijbehorende chipboard wolkjes.Ook de knoopjes, het stukje Doily en het hennep touw van het lijfje van de vlinder zijn verkrijgbaar in de webwinkel. De Doily is bewerkt met Walnut Stain Distress Ink.
En nu ik toch reclame aan het maken ben; wist je dat Knutsel & Zo deze maand een leuke aktie heeft:

SEPTEMBER AKTIE!

Nu tijdelijk 20% korting op:

De nieuwe Eline`s Winterhuis collectie

Alle clearstempels.

Alle Marianne Design en Nellie Snellen artikelen.

(papier, creatables en stempels)Dus ik zou zeggen; kom maar naar beneden en sla je slag!


Leuk dat je weer langskwam en alvast een fijn weekend toegewenst. En vergeet vooral niet om ook even naar het blog van Annemarie & Merit te gaan, zij hebben vandaag weer een schitterende kaart met het papier van 4 heures 37 gemaakt.


donderdag 8 september 2011

Cadeau label Asjeblaft

Voor- niet verder kijken buuf -mijn buurjongetje dat bijna jarig is heb ik een cadeau labeltje gemaakt.
De dalmatiër is met de Cricut Create-a-Critter cartridge gesneden.
Het inpakpapier is van de Hema.
En de Asjeblaft stempel is uit eigen fabriek en hier (klik) te koop.Bedankt voor het kijken weer. Morgen ben ik terug met een layout.zaterdag 3 september 2011

GeslaagdVandaag weer een simpel kaartje.

Tis ook veel te warm om iets ingewikkelds te maken.Geniet van het skônne weer piepel!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...