Pagina's

zaterdag 28 augustus 2010

Een jongen of een meisje?

Tjonge, wat een overweldigende reacties heb ik gekregen op mijn gratis digitale Groeten uit Holland stempeltjes!! En het is niet te geloven, maar ook de eerste kaartjes zijn er al mee gemaakt. En ik kan je vertellen; ze zijn super leuk!

Ook heb ik er al een aantal spontane nieuwe volgers bij gekregen. Maar omdat Blogger en/of Google niet goed werkt lukt het een heleboel mensen niet om volger te worden. Heb ik weer, zo kom ik natuurlijk nooit aan de 100... )-; Proberen jullie het later nog een keer?

Welnu, over tot de orde van de dag. Een nieuwe scrappagina!Het is oktober 2003 als Ivy (7) en Jorg (4) samen op de bank zitten en het er over hebben dat Ivy een meisje is en Jorg een jongen. Mama vraagt aan Jorg waaraan hij ziet dat hij een jongen is en Ivy een meisje. Jorg denkt diep na, maar heeft werkelijk geen flauw idee. Mama vraagt daarop wat hij heeft en Ivy niet, waarop Jorg triomfantelijk antwoordt.......GEL IN MIJN HAAR!! ((((-:

Fijne zondag toegewenst.

donderdag 26 augustus 2010

Groeten uit Holland - gratis digistempels - uitdaging

Voor een kennis in Amerika heb ik een Hollands kaartje gemaakt.


En aangezien ik wel rood-wit-blauwe papiertjes had, maar geen leuke Hollandse tekst heb ik er zelf maar een 'stempeltje' voor gemaakt.En ach, omdat het buiten toch regende, man en kinderen nog steeds vakantie hebben en ik ook nog in vakantiesferen ben, heb ik er toen nog twee bij gemaakt.Vind je ze leuk en zou je ze ook graag hebben? Dat kan, ik geef ze gratis weg! Maar daar moet je wél wat voor doen:
1. een berichtje achterlaten én
2. een mailtje sturen naar boto-family@planet.nl

En lijkt het je ook leuk om een "groeten uit" stempel van je eigen woonplaats te hebben? Ook dat kan! Maar daar moet je wat meer voor doen (-;

De spelregels:
1. maak met één van bovenstaande digi stempels een leuk "Hollands" kaartje;
2. plaats de kaart op je blog (Als je geen blog hebt stuur me dan een mailtje met de foto van je kaart);
3. Stuur een mailtje naar boto-family@planet.nl met de link van je blog en de naam van je woonplaats;
4. Uiterste inzenddatum 15 september 2010. Daarna vervalt de aktie!

Enne......ik probeer de 100 volgers te halen. Wil je me helpen?

dinsdag 24 augustus 2010

Clean & Simple & Stoer

Een tijdje terug kocht ik het boek Clean & Simple van Cathy Zielske op een digitale vlooienmarkt. En waar ik normaal alleen plaatjes kijk in scraptijdschriften heb ik dit boek van het begin tot het einde gelezen.


De filosofie en layouts van Cathy spraken me heel erg aan en zijn op een bepaalde manier zooooooo herkenbaar! Het leek alsof de volgende journaling speciaal voor mij geschreven was:

Live your life first. Scrapbook it second. Or third. Or fourth. Don't be so focused on the super huge things that you overlook all the amazing little things. Photos are nice. Stories are better. Don't try to reinvent the wheel every time. Just rotate the tires and enjoy the ride. Create for yourself. The rest will follow. Keep your pages on your table. Admire them often. Use the stuff you love. Make no apologies for being you. Focus on the coulds, not the shoulds. Remember the value of what you're doing. Play with paper, play with glue. Be blissfully behind. Enjoy the process. You are a scrapbooker. It's all good!

En ik heb me voorgenomen om dit alles van nu af aan toe te passen. It's not about the photos, its about the story! En inderdaad de kinderen vinden het geweldig om de verhaaltjes over hun peuter/kleutertijd te lezen. En als ze dat nu al leuk vinden, hoe leuk zullen ze het later dan wel niet vinden!?


Ik weet zeker dat er later een heleboel meisjes aan je zullen vragen hoe je aan dat stoere litteken boven je oog komt. Nou, dat zal ik hier voor eens en altijd vastleggen.
Het is april 2004 als we op de verjaardag van Jordi zijn en je met een heel stel kinderen buiten aan het voetballen bent. Ineens komt Roald naar binnen gelopen en roept; 'tante Margriet kom snel kijken. Jorg heeft een hele grote snee boven zijn oog." Wat blijkt? Je bent aan een ijzeren goaltje gaan hangen en dat is boven op je hoofd gevallen, met een diepe snee tot gevolg. We zijn snel naar de EHBO gereden, waar ze de snee zónder verdoving hebben gehecht. Arme jongen, wat ging je toch te keer, maar dat moet je er later maar niet bij vertellen....

zondag 22 augustus 2010

Terug van weggeweest!

Na een maandje in Blogland afwezig te zijn geweest, vind ik het wel weer tijd worden om zo zachtjes aan weer wat berichtjes te gaan plaatsen.

Afgelopen donderdag zijn we thuis gekomen na 2 heerlijke weken aan de zuid-Franse kust met-alle-dagen-zon! Ik heb begrepen dat het weer hier in Nederland bar en boos is geweest en dat wij dus precies de juiste weken zijn weg geweest. Ik kreeg het verzoek om een koffertje met zon mee te nemen en dat heb ik dan ook gedaan. (-:

Nu, de koffers zijn uitgepakt, de vakantiewas is weggewerkt, de boodschappen zijn gedaan, de auto door de wasstraat is gereden, oké de tuin moet nog gedaan worden, maar daar vergeet ik voor het gemak maar even is het dus tijd om te scrappen!

Op idee gebracht door Marie-Claire heb ik een kaart met een rozet gemaakt voor de dochter van vrienden van ons.Bij de Trekpleister heb ik een bijpassend etuitje/portemonaietje gescoord en daarin wat centjes gedaan. Ik moet zeggen, de 16-jarige was er heel blij mee. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Fijne zondag nog en tot snel!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...