Pagina's

woensdag 28 november 2018

Voor iedereen die wel een lichtje kan gebruiken!Gadsiedarie wat zijn het toch donkere dagen. Bah. We kunnen wel een lichtje gebruiken, toch?Daarom pimpte ik deze geurkaarsjes in blik van de Action.


Gisterenavond liet ik in een Facebook Live filmpje zien hoe ik ze maakte. Je kunt het filmpje nog terugkijken op mijn Creatieve Pagina.Het bijtje komt uit de set Bee Thankful. Ik kleurde het in met de Daffodil Delight Dark & Light en Smoky Slate Light Blends.

Het hartje is van de Takeout Treats stempelset. Deze staat in de najaarscatalogus en is dus nog maar kort verkrijgbaar. De tekst You Light Up My Life komt uit de Jar of Love set. Ik embosste het met wit embossing poeder.Het ruitjes papier van de zijkant is verkrijgbaar vanaf 3 januari 2019. Dit pak met 12 vellen Design Papier kun je kiezen als een gratis Sale-A-Bration item bij een bestelling vanaf € 60.Dat was het weer voor vandaag. Het is 16.25 uur als ik dit typ en al bijna donker buiten. Ik denk dat ik snel een kaarsje ga aansteken. Ik wens je een fijne, gezellige avond.Margriet

dinsdag 27 november 2018

Eenvoudige, leuke kerstkaarten | Signs of Santa niet alleen voor kerstGoedemorgen.Eindelijk ben ik eens een keer op tijd begonnen met mijn kerstkaarten. Ik heb een stok achter de deur omdat ik dit jaar Sandd kerstzegels heb besteld. En men zegt dat je deze wel op tijd moet posten wil je ze voor kerst bij de mensen thuis hebben..... (-; Ik weet het niet hoor, ik heb het alleen van horen zeggen!! Het scheelt echter zoveel in prijs vergeleken met PostNL en ik 'moet' zoveel kerstkaarten versturen, dat ik het een jaartje wil proberen.Omdat ik er zoveel wil versturen, wil ik mijn kaartjes simpel houden. Niet dat dat de rest van het jaar anders is.... Ik hou nu eenmaal van Clean & Simple.


De basis van deze kaart emboste ik met de Softly Falling Embossing Folder. Ik gebruikte niet de bobbeltjes, maar juist de kuiltjes als voorzijde. Ik sneed een strook rood/wit Velvet papier van het Santa's Workshop Specialty DSP. Ook het wegwijzerbord komt uit dit Design Papier.De tekst North Pole komt uit de Signs of Santa stempelset. Ik stempelde deze met Versa Markt en bestrooide het met Wit Embossing Poeder. Met de Heat Tool liet het ik het smelten. Het ijsbeertje komt uit de set A Little Wild. De gestikte cirkel uit de Stitched Framelits. De extra sneeuwvlokjes (welke ik helaas niet genoeg had voor alle kaarten) zijn van een velletje Santa's Workshop Enamal Shapes.Wist je dat de Signs of Santa stempelset en ook het Design Papier voor andere doeleinden dan kerst kan worden gebruikt? Ik maakte er bijvoorbeeld deze kaart voor een oma mee.


Eerder liet ik je al deze verjaardagskaart zien.....


En nog een kaart voor nog een oma....


Ik heb nog enkele kleine pakketjes van dit Design Papier (en ook van ander kerstpapier) liggen. Je vindt ze hier.


Alle gebruikte materialen zijn van Stampin' Up! Morgenavond (28-11) plaats ik weer een verzamelbestelling. Je krijgt alleen dan nog 10% korting op alle producten uit de JAAR catalogus. Stuur me een mailtje als je iets wilt meebestellen.Ik ga snel weer verder met een andere serie kerstkaarten. Fijne dag!Groetjes,
Margriet

maandag 26 november 2018

Stampin' Up! Mini Album En RouteMini albumpjes...... ik ben er gek op!Een tijdje terug maakte ik deze van onze reis naar Canada en Alaska deze zomer. De stempelsets die ik in het boekje gebruikte heten En Route en Tabs for Everything (EN) / Voor elke gelegenheid (NL). Deze stempelsets zijn t/m a.s. woensdag met 10% korting verkrijgbaar.De omslag stempelde ik met de Buffalo Check.

Het boekje maakte ik er los in, zoals een journal. De foto's spreken voor zich, denk ik.Ik vind het superleuk dit soort mini albums te maken en gaf er ook al enkele workshops in. Het werkt erg verslavend moet ik zeggen. (-; Je kunt de boekjes natuurlijk in allerlei verschillende onderwerpen en maten maken.Fijn ook om weer een tastbaar aandenken te hebben. Da's toch anders als je foto's op je telefoon!Nou, ik hoop dat ik je heb weten te inspireren. Leuk dat je kwam kijken en graag tot de volgende keer.
Margriet

zondag 25 november 2018

Black Friday Deal zondag


 
 
De zondag deal van deze Black Friday Week. 
 
 
 
 
 
 
Dit is mijn laatste persoonlijke actie van de week. 
 
 
 
De 10% korting actie van Stampin' Up! loopt nog t/m woensdag. Dan plaats ik ook weer een verzamelbestelling. Mail me vandaag nog om dit voordeel mee te pakken.
 
 
 
Fijne zondag!
 
Margriet

zaterdag 24 november 2018

Forever Lovely | Black Friday Deal zaterdagGoedemorgen op deze donkere zaterdagmorgen.Ik ga proberen de ochtend wat op te fleuren met een vrolijke kaart.


Ik maakte hem met een set uit de nieuwe voorjaarscatalogus, de Forever Lovely. Op mijn Creatieve Facebook Pagina kun je een live filmpje terug kijken waarin ik uitleg hoe ik hem heb gemaakt.


De kaart is voor een groot deel nagemaakt van een kaart uit de nieuwe catalogus. Ik gebruikte alleen een andere kleurencombi. Helaas kan ik de kaart uit de catalogus niet laten zien, want het is ons ten strengste verboden om de inhoud van de catalogus al te laten zien.Zoals beloofd heb ik nog een nieuwe Black Friday Deal voor jullie.


Deze deal is alléén vandaag geldig. Mijn Black Friday deal van vrijdag (10% korting op alles uit de JAAR catalogus) loopt nog t/m woensdag. Je kunt ze wel combineren want ik bestel woensdag pas weer.Morgen weer een nieuwe deal. Ik wens je een fijne zaterdag!Groetjes,
Margriet

vrijdag 23 november 2018

DE Black Friday Deal van 2018
Eindelijk is het officieel Black Friday.Stampin' Up! beloofde met een geweldige deal te komen, maar er zaten zoveel uitzonderingen op en mitsen en maren aan, dat ik bij wijze van hoge uitzondering besloot om er vanaf te wijken. Het kost mij anders veel te veel tijd om het allemaal uit te zoeken en splitsen in wat wel en wat geen korting heeft. In die tijd doe ik liever wat anders, zoals kaartjes maken. (-;Dus voor één keer een prachtige Black Friday deal: geldig van vrijdag 23-11 t/m woensdag 28-11-2018: 

 

10% KORTING OP ALLE PRODUCTEN UIT DE JAAR CATALOGUS!En met alles bedoel ik ook echt ALLES uit de jaar catalogus. Bundles, Big Shot, Stamparatus, Trimmer enz. enz. Ik ben normaal niet van de kortingen, maar ik doe voor één keer gek.Wil je van deze actie gebruik maken of wil je een bestelling uit de najaarscatalogus plaatsen, mail deze dan z.s.m. naar me door. Vanavond om 20.00 uur plaats ik een verzamelbestelling. En let op: bestel je voor zondag 25-11 voor meer dan € 100, dan mag je óók nog een gratis inktpad uitkiezen. Ik doe niet alleen gek, mijn boekhouder verklaart me ook echt voor gek! Ze kunnen het beter Gekke Vrijdag noemen i.p.v. Black Friday. (-;In verband met de Black Friday Deals plaats ik a.s. woensdag 28-11 wederom een bestelling. De standaard verzamelbestelling van vrijdag 30-11 komt hiermee te vervallen.Let op: i.v.m. technische problemen in het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt duurt de levering langer dan dat je van ons gewend bent. Stampin' Up! doet er alles aan om de achterstand in te lopen, maar ondanks dat is de verwachte levertijd vanuit Duitsland naar mij thuis toch 7-10 dagen.  Morgen en zondag nog een nieuwe persoonlijke deal van mij. Mis hem niet!Groetjes en een fijne dag,Margriet

donderdag 22 november 2018

Helemaal verkikkerd | Black Friday Deal donderdag 22-11
Misschien had je het al meegekregen, maar ik ben helemaal verkikkerd op de nieuwe Sale-a-Bration set met kikkers van Stampin' Up!Omdat ik ze zo leuk vind (en ja oké, ik geef het toe, ook om jullie al een beetje lekker te maken) maakte ik er alvast wat kaartjes mee.


De stempelset heet So Hoppy Together en ik ben er echt helemaal Hoppy mee. (-;


Sale-a-Bration start op 3 januari 2019 en bij besteding van elke € 60 aan Stampin' Up! producten mag je een gratis geschenk uitkiezen. Deze stempelset is er dus één van.Maar zover is het nog lang niet. Allereerst krijgen we nog Black Friday met een aantal leuke deals. Mijn deal van vandaag is 30% extra korting op de Merry Christmas to All Bundle van blz 4 en 5 van de najaarscatalogus.


Als je deze bundel vandaag bij mij besteld betaal je in plaats van € 60,25 slechts € 42,18. Daarvoor krijg je maar liefst 28 photopolymer stempels en 6 thinlits dies. Let op: deze aanbieding is alleen vandaag geldig, dus mail me direct als je er gebruik van wilt maken.Dat was het weer voor vandaag. Ik wens je een fijne dag.Creatieve groetjes,

Margriet

woensdag 21 november 2018

Black Friday Deal woensdag 21-11Goedemorgen daar ben ik weer met de nieuwe Black Friday Deal.Alleen vandaag geef ik 30% korting op de Apron of Love stempelset in combinatie met de Apron Builder Framelits.Daarnaast geldt nog steeds dat als je tijdens deze Black Friday week voor meer dan € 100 bestelt, dan mag je een gratis inktpad uitkiezen. Zwart of gekleurd, dat maakt niet uit. (-; Ik doe eens gek!Spaar je bestellingen op (wel op de dag van de actie doormailen!) en ik bestel ze in 1 x samen voor je. Om spaarpunten te sparen en verzendkosten te besparen. Ik denk graag met je mee.Hou dus mijn blog en Creatieve Facebook Pagina elke dag in de gaten!
Leuk dat je weer langs kwam en een fijne dag.Margriet

dinsdag 20 november 2018

Black Friday Deal dinsdag 20-11 | sneakpeeksGoedemorgen!


Allereerst de Black Friday Deal van vandaag.


Stampin' Up! geeft al 10% korting op deze bundle. Ik doe er alléén vandaag 30% bovenop. Mooier kan ik het niet maken. Wil je deze leuke kerstbundel mee bestellen stuur me dan vandaag nog een mailtje of bel!Gisteren ontving ik als één van de eerste Nederlandse demonstratrices mijn pre-pre-order uit de nieuwe voorjaarscatalogus en Sale-a-Bration folder. Pre-pre omdat dit een pre-order is op de pre-order. Snappie?Ik zal het uitleggen. Alleen de demonstratrices die naar OnStage zijn geweest kunnen al een pre-order plaatsen. Deze komt vóór de pre-order die alle demonstratrices vanaf 5 december kunnen plaatsen. Omdat ik een dagje eerder als de rest al in Amerika had ge-orderd kreeg ik hem een keer als eerste (?) binnen. Da's wel noemenswaardig, want normaal loop ik altijd overal achteraan. (-;


Dit mocht hem zijn. Op mijn Creatieve Facebook Pagina vroeg ik aan de lezers met welk product ik als eerste iets zou maken. Velen zeiden de So Hoppy Together Kikker stempelset.Dat vond ik wel een goed idee! Klik op onderstaand plaatje voor een kort filmpje. (-:


Wordt vervolgd zullen we maar zeggen.


Fijne dag!

Margriet

maandag 19 november 2018

Black Friday Deal van maandag 19-11Goedemorgen deze morgen.


We trappen de week af met een schitterende aanbieding! Alleen vandaag krijg je bij aanschaf van de Ready for Christmas Stempelset en bijpassende Christmas Staircase Thinlits Dies maar liefst 35% korting! Als dat geen mooie (af)trap is? (-;
Je betaalt dus in plaats van € 80 slechts € 52 voor deze prachtige set. Wauw! Uiteraard krijg je hierbij ook gewoon een spaarpunt voor je spaarkaart.Deze aanbieding is alleen geldig op maandag 19-11-2018 tot 0.00 uur. Laat het me dus vandaag nog weten als je van deze spetterende actie gebruik wilt maken. Morgen is deze aanbieding niet meer geldig en is er weer een nieuwe promotie. Bestel je in deze Black Friday actieweek voor meer dan € 100 dan mag je ook nog eens een gratis inktpad uitkiezen. Wil je graag de volgende acties afwachten of er nog iets bij komt dan kan dat. Dan zet ik je bestelling gewoon even in de wachtstandWil je bestellen of heb je vragen, stuur me dan een mailtje. Bellen mag ook 06-37330259.Morgen ben ik terug met een nieuwe promotie.


Groetjes,
Margriet

zondag 18 november 2018

Een week lang Black Friday deals | Bijna uitverkochtIk hou van zwart. Daarom vanaf morgen een WEEK lang elke dag een Black Friday deal!En bestel je deze week voor meer dan € 100 dan mag je een gratis inktpad uitkiezen. Zwart of gekleurd, dat maakt niet uit. (-;Spaar je bestellingen op (wel op de dag van de actie doorgeven!) en ik bestel ze in 1 x samen voor je. Om spaarpunten te sparen en verzendkosten te besparen. Ik denk graag met je mee.Hou dus mijn blog en Creatieve Facebook Pagina elke dag in de gaten!Dan nog iets anders. Diverse producten uit de najaarscatalogus zijn zo populair dat de voorraad nog maar heel laag is. De kans bestaat dus dat ze binnenkort uitverkocht raken.
*Update: het Joyous Noel DSP is al uitverkocht.Wilde je wachten met bestellen? Kijk dan even op je lijstje of daar niet een van deze producten op staat. Anders raad ik je aan deze zo snel mogelijk te bestellen voordat je misgrijpt.Groetjes,
Margriet

Op zoek naar een snelle en toch leuke DIY kerstkaart?Dan is dit modelletje misschien wel iets voor jou!


Ik gebruikte o.a. de Candy Cane Season stempelset en Candy Cane Builder Punch. Samen als bundel verkrijgbaar met 10% korting voor € 38,50.De kaart maakte ik naar aanleiding van de CAS on Sunday Challenge van deze week: gebruik Washitape op je kaart. Dat heb ik gedaan met dit smalle tapeje onderop de kaart. Deze Pick a Pattern Washitape is van Stampin' Up! en is nog steeds te bestellen.Voor de kaart werd ik geïnspireerd door deze foto van mezelf en de zwart/witte lolly's, gemaakt tijdens CentreStage in Orlando vorige week. (-:


Het was zo ontzettend leuk en ik wil er graag nog een HELEBOEL over vertellen, maar het lukt me gewoonweg niet om alle Social Media bij te houden. Sorry daarvoor. Ik zal proberen binnenkort nog een verslagje te maken.


A.s. vrijdag (Black Friday) bestel ik weer. Stampin' Up! heeft aangekondigd dan ook met diverse acties te komen. Hou de verschillende Social Media dus in de gaten.Leuk dat je langs kwam en een fijne zondag nog.Margriet

maandag 5 november 2018

Kerstinspiratie | Klein feestjeHoi hoi,


Nog even snel een blogbericht voordat ik morgen naar de USA vertrek om daar OnStage te kunnen bijwonen.Allereerst wil ik wat kerstcreaties met jullie delen.De figuurtjes op onderstaande kaarten komen uit het Santa's Workshop Specialty Designer Series Paper.


De geruite achtergrond stempel heet Buffalo Check en kost € 18. Dit is met stip mijn meest gebruikte stempel uit de najaarscatalogus. Ik hoop dan ook dat hij mee overgaat naar de voorjaarsgids, maar ik ben er bang voor.... Ik weet het woensdag! (-:Ook maakte ik nog een labeltje in alternatieve kerstkleuren.Weer eens wat anders. Ik vind hem kei leuk geworden. De kleurtjes zijn Garden Green en Crushed Curry.Ook had ik nog wat te vieren. Afgelopen vrijdag kwamen de ranglijsten van het afgelopen Stampin' Up! jaar uit. Een Stampin' Up! jaar loopt van 1 okt t/m 30 sept. En het afgelopen jaar heb ik weer 3 mooie podiumplekken verdiend:- Nummer 3 in Sales
- Nummer 4 in Recruiting
- Nummer 2 in Leadership- Nummer 3 Algemeen van Nederland.Potjandriedubbeltjes, wat ben ik blij met deze 3e plek op de Stampin’ Up! ranglijst van Nederland! Een hele mooie plek, temeer ook omdat ik i.v.m. privé-omstandigheden veel minder ben gaan werken. Een driedubbeldikke dank je wel aan mijn team en klanten en lezers van mijn blog, waaraan ik deze plaats te danken heb!!Welnu, morgenvroeg om 05.00 uur vertrek ik richting Schiphol om vandaar uit, via Detroit, naar Orlanda te vliegen. Op woensdag mogen alleen Demonstratrices met een titel van Zilver Elite en hoger naar het Walt Disney Thema Parc Epcot. Ook krijgen we dan al onze conferentie tas met daarin, jawél, de voorjaarscatalogus + de Sale-A-Bration folder. Whoehoe! Ikkenniewachtnie! Ben zo benieuwd.Op donderdag, vrijdag en zaterdag is dan OnStage Live met heel veel tips, inspiratie, classes, trainingen, presentaties, stempelen en gezellig samenzijn. In Nederland is er a.s. zaterdag een verkorte versie in Utrecht. En alhoewel ik me had voorgenomen dit jaar niet te swappen, kreeg ik het zaterdagavond toch weer op mijn heupen en heb een aantal swaps gemaakt.


Ik kan toch niet met lege handen aankomen. ((-; Ik show ze later.A.s. vrijdag bestel ik gewoon vanuit de Verenigde Staten. Er moet tenslotte brood op de plank komen. Wil je iets mee bestellen dan mag je me gewoon mailen en dan stuur ik je bestelling rond de 15e door. Of je kunt hem de 16e (na afspraak) komen afhalen. Het kan wellicht iets langer duren voordat ik de mail beantwoord, maar ik lees ze allemaal.Dat was het weer voor vandaag. Wil je mijn avonturen in de USA mee beleven, volg me dan op mijn Creatieve Facebook Pagina.Voor hier zeg ik; See you later alligator!Groetjes,
Margriet

donderdag 1 november 2018

Limited Edition Snowflake Case | OnStage LiveVanaf vandaag t/m 30 november verkrijgbaar, maar zolang de voorraad strekt: de Snowflake Showcase. Deze limited edition bestaat uit 2 Photopolymer stempelsets, de Snowfall set met 20 Thinlits Dies, Metallic Snowflake Trinkets en 12" wit Velvet Papier.En het leuke is, ze zijn buiten de wintermaanden ook gewoon nog te gebruiken. Zie de voorbeeldkaarten onder aan dit bericht.


De twee stempelsets en de Thinlits Dies passen perfect bij elkaar, maar alle producten zijn los verkrijgbaar.https://www2.stampinup.com/ecweb/product/149742/snow-is-glistening-photopolymer-stamp-set
#149742 Snow is Glistening 14 photopolymer stempels € 25
#149744 Happiness Surrounds 14 photopolymer stempels € 21


#149692 Snowfall Thinlits Dies 20 stuks € 47


# 149619 White Velvet Sheets 12" 2 stuks € 6


#149620 Snowflake Trinkets 20 stuks metaal € 9,75Kijk je liever op een flyer? Deze kun je hier downloaden.Helaas heb ik de set zelf (nog?) niet in mijn bezit en kan ik geen zelfgemaakte voorbeelden laten zien. Maar de voorbeelden die Stampin' Up! beschikbaar stelt mogen er ook wezen:


Zie je hoe mooi en divers de stempels zijn? Voorbeeld nummer 1 en 4 kun je gewoon het hele jaar door gebruiken.Op het YouTube kanaal van Stampin' Up! vind je nog een mooi filmpje over deze Snowflake Case.Al deze schitterende producten zijn bij mij te bestellen gedurende de maand november. Maar wacht niet te lang, want op = op.


Onstage Live

Volgende week is het zover. Dan vertrek ik naar de USA om de Live conferentie van Stampin' Up! in Orlando bij te wonen. Ik wilde dat heel graag een keer doen en het 30-jarig jubileum van Stampin' Up! leek me een mooie gelegenheid. Ik heb het hele jaar hard gespaard voor de vliegtickets en toegangskaarten en stap dinsdag op de trein richting Schiphol. Er zijn mensen die denken dat ik dat allemaal cadeau krijg, maar dat idee wil ik graag de wereld uithelpen. Ik moet het gewoon zelf betalen. (-;


A.s. woensdag krijg ik dan al de nieuwe voorjaarscatalogus en Sale-A-Bration folder in mijn handen. Kun je het voorstellen?! De winter moet hier nog beginnen! Hoe dan ook. Het gaat vast weer een geweldige belevenis worden. Er is dit keer geen spoiler-alert, dus alles wat ik zie of krijg mag ik al laten zien, behalve de binnenkant van de catalogus. Ik wil jullie graag op de hoogte houden, dus hou mijn Creatieve Facebook pagina maar in de gaten.


Bestellen

Zoals inmiddels wel bekend is (hoop ik) bestel ik elke vrijdag om 16.00 uur bij Stampin' Up! Als je wilt mee bestellen stuur dan een mailtje. Op de vrijdag die ik in de USA zit (9 nov.) kunnen bestellingen ook gewoon doorgang vinden. Het kan wel zijn dat ik wat later reageer op mails dan dat je van me gewend bent.Nieuwsbrief

Ik ga zo meteen ook weer een nieuwsbrief uitsturen. Vind je het leuk die te ontvangen en zodoende op de hoogte te blijven van Stampin' Up! nieuwtjes, stuur me dan een mailtjeNou, dat was een lang bericht met een boel info. Mocht je nog vragen hebben of een bestelling willen plaatsen, laat het me weten. Ik help je graag!Groetjes,
Margriet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...