Pagina's

woensdag 9 september 2009

Joepie!!

De scholen zijn weer begonnen!! Maandagochtend was het de 1e schooldag voor Jorg in groep 7.

En Ivy vertrok voor de 1e keer naar de 2e klas van ''De Middelbare". Helaas mocht ik geen foto van haar maken; "doe niet zo stom mam!" Daarom maar een foto van haar stapel boeken, netjes gekaft door......? Niet normaal meer hoeveel boeken ze heeft en elke dag mee moet sjouwen. In dit digitale tijdperk zou dat toch anders moeten kunnen, lijkt mij.
Nog meer goed nieuws; voor de 3e keer deze zomer heb ik een tennistoernooitje gewonnen! Had ik vorig jaar rond deze tijd nog nooooooit iets gewonnen, loopt het dit jaar ineens als een trein. Zou het leven dan toch bij veertig beginnen?

Behalve een bon van € 50 als prijzengeld (best lucratief een toernooitje winnen) won ik ook nog een mooie prijs in de loterij: een lidmaatschap van 3 maanden bij een exclusieve sportclub hier in de buurt!! Joehoe!! IK, die nooit iets won, zomaar 2 x op één dag prijs!! Het moet niet gekker worden.Verder herinneren jullie vast onze poes Tussie nog wel. Wat ik niet eerder heb verteld is dat Tussie in het voorjaar van de ene op de andere dag is weggebleven...... Natuurlijk hebben we alles afgezocht naar Tussie, maar helaas, ze bleef onvindbaar.

Omdat we het toch wel heel gezellig vinden om een poes in huis te hebben, hebben we gisteren een nieuw poesje geadopteerd via de stichting Redcat. So may I introduce you to.....(tromgeroffel).......:

NOPPES


Noppes is een poesje van 13-15 weken oud. Precies weten we het niet omdat ze, samen met haar moeder en 3 broertjes/zusjes, in het wild gevonden is. Ze is ontzettend speels, lief en aanhankelijk en eigenlijk vanaf het 1e moment op haar gemakje bij ons. Ze heeft geen enkele moeite met het vinden van de kattenbak en vindt het heerlijk om op schoot te zitten en geaaid te worden.
De foto is nu niet om over naar huis te schrijven, maar mevrouw kan niet langer dan 3 seconden stil zitten, dus het is nog moeilijk om een leuke foto te maken.

Tot slot heb ik nog wat gescrapt met restjes papier van October Afternoon:
En ook 2 kaartjes gemaakt met dezelfde restjes:Bedankt voor het bezoeken van mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat.

Groetjes,
Margriet

dinsdag 1 september 2009

Kaartje

Ik heb zoooooo'n zin om te scrappen, maar op de één of andere manier komt het er maar niet van. Kan niet wachten tot de kids volgende week weer naar school gaan en ik het rijk hier thuis weer voor mezelf alleen heb (oeps, wat klinkt dat slecht...).

Zaterdag ben ik naar Paper & Pictures gereden en heb daar heerlijk op m'n gemakje rondgeneusd en het e.e.a. gekocht. Wat jammer toch dat P&P een uur rijden (of meer, als er files staan) van ons vandaan is, maar natuurlijk wel goed voor m'n portemonnaie! Ja ja, elk nadeel heb z'n voordeel! (-;

Zondag toch nog een kaartje gescrapt voor m'n nichtje Maxime, die onlangs 13 jaar werd. Behalve nichtjes zijn Ivy en Maxime ook vriendinnen (ze zaten afgelopen jaar zelfs bij elkaar in de brugklas) en ze vinden het zo leuk dat ze ook foto's hebben van toen ze nog heel klein waren. Daarom op de kaart een foto van lang geleden gebruikt; links Ivy en rechts Maxime.

Wat een scheetjes hè?!

Zo, nu snel afsluiten, ik ga op bezoek bij mijn vader, die in het ziekenhuis ligt.LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...