Pagina's

zondag 25 januari 2009

Nummertjes 16, 17 & 18

Zaterdag heb ik weer als vanouds zitten scrappen!

Project # 16 en 17; ik ben er dik tevreden over. Geen schets, geen voorbeeld, niets nagemaakt, gewoon puur Margriet.
Over project # 18 ben ik wat minder enthousiast. Ik wilde percé de 3 grote foto's op 1 layout kwijt. Tja, toen bleef er weinig ruimte voor versiersels over. Had eerst witte letters, maar die vielen op de sneeuw niet op. Dit is het geworden en hier zullen we het mee moeten doen.

Project # 19 ligt ook klaar om gefotografeerd te worden. Foto's volgen z.s.m.

Nog 12 projecten en slechts 6 dagen te gaan...... Ik ben bang dat het met echt niet meer gaat lukken, aangezien ik 5 van de 6 avonden weg moet en ik voor overdag ook nog vreselijk veel werk heb liggen. Dus waarschijnlijk gaat ook mijn 2e goede voornemen de mist in.

Nou ja, niet getreurd. Die 19 creaties nemen ze me in ieder geval niet meer af!! We zullen zaterdag zien op welk getal de teller strandt.

Voor nu een prettige week toegewenst!

dinsdag 20 januari 2009

Project # 13 - 15

Hier dan mijn project # 13-14. Een mini-album over London. Het lag al 1,5 jaar te wachten in de kast om af gemaakt te worden. Het begon geloof ik als een transparancy workshop bij De Creatie, maar transparance is het boekje niet meer. Nu in het kader van de 31 projecten challenge dan eindelijk afgemaakt. Omdat het zo'n boel werk was, tel ik het als 2 projecten.

Aarghh #$%# ptvrdr! Is er iemand die snapt waarom Blogger deze foto's nu vertikaal zet? Ze zijn niet anders genomen dan de vorige en ook niet verdraaid in een programma ofzo. Enfin, ik ben te moe om het uit te zoeken, maar mocht iemand het weten; please let me know!

Voor nu gewoon even je hoofd 45 graden draaien, maar pas op voor nekklachten!


En deze staat dan weer gewoon goed...why tell me why...?!Gisteren heb ik dit "kaartje" van chipboard gemaakt voor een pasgeboren babymeisje. Ik was op het idee gebracht door de bescrapte letter W van Jeanet

Project 15 is 3-demensionaal en in het echie mooier dan op de foto, al zeg ik het zelf:
Okay, 15 projecten gemaakt in 20 dagen. Ik lig er dus 5 achter op schema... Oh, oh, als dat maar goed komt!?

Oh ja, had ik laatst ook nog dit kaartje gemaakt voor aan een doosje bonbons. Maar dit zullen we maar niet als een project tellen hé! Zo wanhopig ben ik nou ook weer niet! (-:

Dat was het weer. Ik ga naar bed! Truste!

zondag 18 januari 2009

Project # 9 - 12 & slecht nieuws

Hoi allemaal,

Dat is lang geleden weer. Ik heb goed en slecht nieuws! Waar zal ik mee beginnen? Het goede nieuws maar: Afgelopen week heb ik 4 nieuwe projecten gemaakt.

#9 Een makkelijke lo met restjes oud papier van KI. Ben er niet echt tevreden over, maar ja, hij telt toch mooi mee voor mijn 31-projecten challenge:


#10 Een lo n.a.v. een schets uit een oude CMF:#11 Deze lo heb ik gisteren gemaakt n.a.v. een oude schets van Pagemaps die ik een kwartslag gedraaid heb:
# 12 Dit mini notitieboekje had ik al een tijdje liggen, maar moest nog opgepimpt worden. Dat heb ik vandaag gedaan. Het was niet zo heel veel werk, maar ik noem het toch project 12, want anders kom ik van z'n lang zal ze leven niet aan de 31! (((-: Het papier had ik van Elly gekregen.


# 13-14 Vandaag heb ik een miniboekje afgemaakt. Ik heb er heel lang op gewerkt, dus ik tel het voor 2 projecten. Helaas is het te donker om er nog foto's van te maken, deze volgen dus zsm.

Dan even iets heel anders. J.l. donderdag was het al weer 10 jaar geleden dat onze Jorg werd geboren. Tjonge, wat vliegt de tijd.... Als mensen vroeger tegen mij zeiden "geniet er maar van, want ze zijn zo groot", dacht ik "ja, ja, het zal wel". Maar het is dus écht zo. Ze zijn idd veel te snel groot. Heb ik zomaar ineens 2 tieners in huis!

Zoals jullie je misschien herinneren had ik voor de verjaardagsuitnodiging deze foto gebruikt:


Vond het wel grappig om te laten zien dat onze poes Tussie ook graag aan de photoshoot mee werkte:


Hebben wij een slimme poes of hebben wij een slimme poes??

En dan natuurlijk wat verjaardagsfoto's:


Uiteraard ontbrak de PSV-taart met kaarsjes niet:

En wat was hij ontzettend verwend!

Hij was het aller-, allerblijst met de doos lego Mission 5. Met stip op nummer 2 kwamen de Bjorn Borg onderbroeken (niet te geloven) en daarna pas het PSV-shirt...Volgende week nog zijn kinderfeestje en dan zit het er weer op. Op naar de 11!

Tot slot dan nog het slechte nieuws..... Het jaar is koud 2 weken oud en ik heb mijn-goede-voornemen-om-geen-scrapspullen-meer-te-kopen-voordat-ik-50-dingen-heb-gemaakt al verbroken. Zucht. Ik kon de verleiding niet weerstaan om naar De Creatie te gaan, omdat daar alles nu 40% is afgeprijst. Hoezo verslaafd?? ((-;

Heb me wel ingehouden en 'slechts' 37 euro uitgegeven. Nou ja, helaas, het is niet anders. Er zijn ergere dingen zullen we maar denken.

Iedereen een fijne week toegewenst.

zaterdag 10 januari 2009

Zoooooooo moooooooooiiii en # 8

Mensen, het is deze dagen zooooooooo ontzettend mooooooi buiten!! Ik geniet met volle teugen.

De kinderen geven allebei niets om schaatsen, maar vandaag vond ik toch dat ze even de sfeer moesten gaan proeven op een nabij geleven ven. Wie weet dat ze van gedachten veranderen, want schaatsen is zo leuk...

Onderweg naar Vessem kwamen we langs de molen in Oerle. Ik kreeg, onder protest, van man en kinderen toestemming om even snel een plaatje te schieten:Jammergenoeg was er op het Vessems Ven bijna nergens geveegd en was het ijs van slechte kwaliteit (wel dik, maar met veel hobbels) dus er werd niet veel geschaatst. Maar dat mocht de pret niet drukken. Het was er zooooooo mooooooiii!
Ik krijg Jorg geen schaatsen ondergebonden, maar hij vond het wel leuk om 'te doen alsof'.Maar hij is toch liever lui dan moe...


een roetscht het liefst van een heuveltje af:En ook Ivy en haar vriendinnen vinden sleetje rijden leuker dan schaatsen:Wat hebben ze een lol!


Ik lig nog aardig op schema met m'n 31-projecten-challenge. Gisteren heb ik nog een lo gemaakt (foto volgt zsm) en vandaag heb ik mijn banner aangepast, wat ik eigenlijk een digitale lo is en ik dus project # 8 noem.

Nu ga ik snel stoppen, want ik begin weer steeds meer last te krijgen van mijn arm. Moet snel gaan minderen met computeren!!

woensdag 7 januari 2009

Project # 6 & # 7

Hier dan project nr 6 met foto's uit het gevonden doosje.


In de journaling staat: Terwijl veel klasgenootjes genieten van hun gouden kroon of vleugeltjes, hun beschuit met muisjes ter ere van de geboorte van Kindje Jezus en de Kerstliedjes uit volle borst meezingen, kan de Kerstviering op 't Slotje voor jou niet snel genoeg afgelopen zijn. Je bent duidelijk NOT AMUSED. December 2002.

En project nummer 7:

Evenals de voorgaande jaren zetten we ook in 2002 samen de kerstboom op.

Nog maar 24 te gaan.....

Groeten uit een nog steeds spierwit Veldhoven,

Margriet

dinsdag 6 januari 2009

Sleetje rijden en project # 4 & 5

Yeah! Er ligt hier nog steeds een dik pak sneeuw. Ik vind het zo geweldig! En ik niet alleen, want ook Jorg is niet binnen te krijgen. Aan het eind van de middag zijn we ff samen naar het park geweest om sleetje te rijden. De lucht was prachtig gekleurd, maar ik dacht er te laat aan om de flits van mijn camera aan te zetten... )-:

Het ziet er niet naar uit dat de sneeuw snel zal verdwijnen (-15 hier vannacht in Brabant), dus wellicht dat we morgen nog een keer teruggaan. Natuurlijk om te sleeën, maar ook voor de nieuwe foto's. Ssst, niet verklappen, want anders wil hij niet mee.

En dan de lo's die ik gisterenavond gemaakt heb. Ik loop inmiddels precies 6 jaar achter met het inplakken van foto's. Niet helemaal vanaf het moment dat ik ben begonnen met scrappen, zo'n 4,5 jaar geleden, maar dus nog was langer...
Dus ik was blij verrast toen ik gisteren een doosje vond met daarin een heleboel leuke scrapfoto's van onze Jorg. Ik schrijf normaliter weinig journaling bij mij lo's. Simpelweg omdat ik niet weet wat ik bij de foto's moet vertellen. Gewoon omdat het geen ''spontane'' foto's zijn, maar meer geposeerd, omdat moeders zonodig perfecte foto's wil om te scrappen. Anyhow toen ik deze foto's vond (en er volgen er nog meer) kwamen er meteen een heleboel herinneringen bij me boven, die ik vast moet leggen!

In de journaling staat: Jorg vindt het écht verschrikkelijk om in de belangstelling te staan. Een kroon wil hij niet op en er kan geen lachje af als er voor hem gezongen wordt. Moet je hem hier zielig zien zitten met zijn handjes op zijn rug. Je ziet hem denken: ''waarom doen jullie mij dit aan?"En bij deze staat: In het zaaltje, waar Oma Zus haar verjaardag vierde, stond een spelcomputer. En als ik nu op deze foto naar de ogen van Jorg kijk, geloof ik dat hier, op 3-jarige leeftijd, zijn liefde voor gamen is begonnen!

Mijn kleine manneke, hoe snel kan het gaan, volgende week wordt hij 10...

Groetjes,
Margriet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...