Pagina's

vrijdag 31 juli 2015

WaslijntjeEn aan mijn waslijntje hangen nog wat bedank-labeltjes te drogen voor de voorraad. 
Vind het zo leuk en vooral ontspannend om te doen. 

Built for Free Using: My Stampin Blog

donderdag 30 juli 2015

Love you to the moon and backNu het vakantietijd is heb ik echt alle tijd om gewoon, zonder doel, wat voor mezelf te freubelen en een beetje te herstellen van de hectiek van het afgelopen jaar (jaren).

Hoe ontspannend dat dat is; héérlijk gewoon!Misschien was het je al opgevallen aan de foto's en projectjes die ik weer maak?Lekker bezig, za'k mar zegge!

maandag 27 juli 2015

Made With LoveOh, wat is dat toch een über-schattige stempelset!

 
Ik kleurde wederom een paar afdrukjes in...Maakte een jongens en meisjes kaart.


En ben echt blij met het resultaat.
Built for Free Using: My Stampin Blog

zaterdag 25 juli 2015

Just sayin' hi! en kus-techniekWat een weer vandaag. Ik heb medelijden met alle mensen die juist vandaag hun tent of caravan moesten opzetten of afbreken.....Speciaal voor hen een kunstmatig zonnetje.
 
Gemaakt met de stempelsets Ray of Sunshine, I Think You're Great en Crazy About You. Wat een leuke titels zijn het toch.

 


Voor het wolkje gebruikte ik de "Kissing Technique". 
Ja, je leest het goed, een techniek om eens lekker te kussen.
Foto uit de Stampin' Up! catalogusEerst beinkt je de stempel die je wilt afdrukken in de gewenste kleur. Vervolgens druk je deze stempel zachtjes op een schone stempel met een leuk patroontje en tot slot druk je de stempel af op je stempelpapier.
Zo simpel is dat, enne......je bent nooit te oud om deze kus-techniek te leren! vrijdag 24 juli 2015

Tea-time = me-timeDeze prachtige theekop(pen) kreeg ik laatst van mijn lieve team. Wat een bofkont ben je dan!donderdag 23 juli 2015

Happy Birthday SunshineHet CAS on Sunday Challenge blog had vorige week als uitdaging een CAS kaartje te maken met gebruik van embossing. Het leek me wel leuk om mee te doen, bedacht een zomers kaartje en emboste de tekst met wit embossingpoeder.

 


De kaart stond al minstens 3 dagen op mijn bureau te shinen voordat ik hem op de foto zette. Tot zover verliep alles volgens plan...... Maar toen ik hem op zaterdag wilde plaatsen zag ik dat de sluitingsdatum vrijdag al was. Heb ik weer. )-:Hoe dan ook, ik vond het toch leuk om mee te doen en dat is het belangrijkste!
 
Built for Free Using: My Stampin Blog

woensdag 22 juli 2015

Weekly DealsHoi, hoi,De nieuwe Weekly Deals staan weer online, dit keer met een paar leuke stempelsets. De actieprijs  zolang de voorraad strekt, daarna geldt de gewone prijs weer.
 
Enne..... de foto spreekt verder voor zich, denk ik.Fijne avond!
dinsdag 21 juli 2015

Over Margrieten en komkommersAls ik deze foto's zie, dan begint steeds spontaan het liedje "Visite, visite" van Lenny Kuhr zich in mijn hoofd af te spelen, maar ik maak er dan een cover "Margrieten, Margrieten...., een huis vol Margrieten..."  van.
(en na dit getypt te hebben krijg ik het vast weer de hele dag niet meer uit mijn hoofd.....$%^&*#)De Margrieten heb ik eerst gestempeld met doorzichtige VersaMark inkt en de grote bloem uit de Garden in Bloom stempelset. Vervolgens heb ik ze met wit embossing poeder bestrooid en verhit. Toen het hartje van de bloem gestempeld met VersaMark, bestrooid met Crushed Curry embossingpoeder en verhit.Daarna heb ik ze op de old-fashioned way uitknipt......


Omdat het toch komkommertijd is stanste ik een hele voorraad labels van restjes Crumb Cake cardstock en de Scalloped Tag Topper Pons en versierde deze met -hoe kan het ook anders in deze tijd- Cucumber Crush lint en Washitape. De tekstjes komen uit de set And Many More.En zie je daar die ene eigenwijze Margriet met de wiebeloogjes......?
Die maakte ik ook een paar voor op verjaardagskaarten.
Als er voldoende komkommers zijn interesse is doe ik a.s. vrijdag weer een bestelling weg. Ik hoop op leuke, nieuwe weekly deals morgen. Dus als je iets wilt mee bestellen, laat het weten.

Built for Free Using: My Stampin Blog

woensdag 15 juli 2015

Swaps Madeira + nieuwe workshops dataDaar zijn ze dan; mijn swaps voor de Incentive Trip naar Madeira.
 


 
Met extra zorg een aandacht bereid, want hé het is toch de top van Europa voor wie je ze maakt, dus ik wilde vooral niet afgaan. (-; 
Heel veel werk -alleen de zon al bestaat uit 13 losse stempelafdrukjes en is met de hand uitgeknipt-, maar ik had gelukkig hulp van een lieve klant, anders waren ze nooit op tijd af geweest.

 


En ik heb ook echt héél veel mooie swaps teruggekregen, waarbij sommige demo's er nog véél meer werk van hadden gemaakt dan ik. Mijn Engelse collega Michelle Last maakte een heel leuk filmpje van alle swaps die er geruild zijn. Neem eens een kijkje op haar blog voor inspiratie.Nieuwe Workshopdata


Op zaterdag 29 augustus van 11.00 tot 16.00 uur wil ik een leuk Stampin' Up! mini-album gaan maken, waarin je je leukste vakantiefoto's en herinneringen kunt verwerken. Stijl: á la Margriet in vrolijke, heldere kleuren met als thema vakantie. Kosten voor deze dag zijn € 19,50 en dat is incl.koffie/thee, lekkers en een broodjeslunch. Als alles meezit kun je op deze dag tevens al een gratis nieuwe herfst/winter catalogus mee naar huis nemen.


***Een foto kan ik helaas nog niet plaatsen, want ik moet het albumpje zelf nog verzinnen. 
Maar als je mijn stijl leuk vindt, dan vertrouw er maar op dat het goed komt. ((-;***


Op zaterdag 12 september van 11.00 tot 16.00 uur wil ik een Clean & Simple verjaardags kalender in heldere kleuren en met de seizoenen mee maken. Stijl: á la Margriet en met Stampin' Up! materialen. (NB we gebruiken hiervoor niet de Perpetual Birthday kit). Kosten voor deze dag zijn € 19,50 en dat is incl.koffie/thee, lekkers, broodjeslunch én de nieuwe herfst/wintercatalogus.


Sneak Peek van een kalendermaand


Je krijgt van mij alle benodigde materialen. Voor het minialbumpje moet je zelf foto's meenemen of later invoegen, t.z.t. zal ik je een overzicht mailen. Natuurlijk mag je van mijn stempels, inkt, ponsen etc. gebruik maken. 


Voor beide workshops geldt dat er plek is voor maximaal 7 personen, dus geef je snel op via de mail want vol=vol. Helaas zijn deze workshops niet bedoeld voor collega-demonstratrices.


Verder ben ik in de maand juli nog gewoon aan het werk en kun je gewoon bij me bestellen. A.s. vrijdag doe ik bijvoorbeeld weer een bestelling weg. Begin augustus heb ik 2,5 week vrij gekregen van mijn baas. (-;


 
Gebruikte materialen voor swap:
Built for Free Using: My Stampin Blog

maandag 13 juli 2015

Hottie(s) van NederlandVorige maand ging ik met mijn tennisteam als afsluiting van de tenniscompetitie 2 daagjes naar Amsterdam. Ik schreef er hier al eerder over en vertelde dat we naar de opnames van RTL Late Night waren geweest. In het publiek zat ook Ferry Doddens, ofwel Lucas uit Goede Tijden Slechte Tijden en mijn dubbelmaatje wilde graag een foto van hem maken toen hij aan de bar stond. Ze dacht dat Ferry het niet zou bemerken, maar dat deed hij dus zeker wel!
Hij pakte zelfs de telefoon van haar af en wilde de foto (die nog niet gemaakt was) wissen met de woorden 'dat doen we dus zo niet hè.'Even dachten wij dat hij boos was, maar niets was minder waar. Hij zei 'kom hier', pakte mijn tennismaatje vast om vervolgens met haar telefoon een selfie, incl. duckface te maken. 
Mijn vriendin apte de foto natuurlijk meteen door naar haar 14-jarige puberdochter en we moesten erg lachen om haar reactie.....

 

'Mam, dat is DE HOTTIE van Nederland!!' (-:

Ik vond de foto zo leuk, dat ik het niet kon laten er een layout mee te maken. Ik maakte o.a. gebruik van producten uit de Hellof Life Project Kit. Vind het geel en zwart zo'n mooie combinatie.Leuk voor later en als anekdote op de tennisbaan! Built for Free Using: My Stampin Blog

vrijdag 10 juli 2015

Tada!-listHeb jij dat ook.....?Het gevoel dat er steeds minder uren in een dag zitten en je TODO-lijstje eerder langer dan korter wordt?Dat het steeds moeilijker wordt om alle ballen hoog te houden en dat je het idee hebt dat je op alle fronten tekort schiet?Misschien moeten we wat liever voor onszelf zijn en daarom stel ik voor dat we voortaan een TADA!- i.p.v. TODO-lijstje bijhouden en alle dingen die we wél gedaan hebben noteren i.p.v. de dingen die we nog moeten..... (-;Fijn weekend!

 


woensdag 8 juli 2015

InkleurenWel, wel wel....
De wonderen zijn de wereld nog niet uit.....
 Ik begin serieus plezier te krijgen in het inkleuren van stempels.


 
Ieniemienie afdrukjes zijn vooralsnog mijn favoriet (ik heb niet zoveel geduld).
Heb zelfs een setje nieuwe Blender Pens aangeschaft en denk er serieus over ze samen met mijn Markers mee te nemen op vakantie.
Wie had dat ooit gedacht? (-:

Built for Free Using: My Stampin Blog

dinsdag 7 juli 2015

Teamdag Bij Margriet Deel IIHier kon je al deel I lezen, nu ga ik verder met deel II.Ik had mijn teamlid Eefje gevraagd of ze een taart voor me wilde maken in 'Bij Margriet Stijl'. Want behalve prachtige kaarten en andere papieren creaties maken, kan Eefje ook nog eens heel goed taarten bakken en decoreren. 
 

 
Niks teveel gezegd toch?
  


Het was echt een SCHITTERENDE taart.Haast te mooi om aan te snijden.......Ik heb me er eerst 10 minuten op zitten beraden of ik hem op de één of andere manier niet heel kon laten, maar helaas, hij moest er toch echt aan geloven....
Een deel was gevuld met verse frambozen- en het andere deel met verse aardbeienvulling. Je snapt natuurlijk wel dat ik van allebei een stukje heb geprobeerd.
En lekker dat ie was!De dames uit mijn team hadden me ontzettend verwend met cadeautjes. Een hele mooie houten slakom met bijpassend bestek, supermooie theekoppen met lekkere thee, een prachtige sjawl en een schitterende bos bloemen. Ja, ze weten wel wat ik mooi vind.  Helaas heb ik geen foto's van het geheel gemaakt. 
En daarnaast was iedereen ook nog eens creatief bezig geweest en had een bijdrage geleverd voor een verjaardagsslinger. Hoe leuk is dat! Natuurlijk moest deze meteen worden opgehangen.


 


En na het "officiële" gedeelte moest er natuurlijk ook geknutseld worden. Ik had bij de Action voor iedereen een theedoos gekocht en daarvoor een make-and-take bedacht. En zo zag die doos er dan uit.

Gemaakt met o.a. de nieuwe In Color kleur Cucumber Crush. Ik vind hem echt geweldig mooi staan bij het geel en zwart. De vakjes zijn precies groot genoeg om er labels gemaakt met de diverse Stampin' Up! labelponsen in op te bergen.Goed hè van de Action dat ze daar rekening mee houden?!Voordat we aan de barbeque begonnen moest er natuurlijk nog een nieuwe teamfoto gemaakt worden.
Een serieuze.....


En een wat minder serieuze.....Die laatste heeft overduidelijk mijn voorkeur. (-:Al met al vond ik het weer een heel gezellige en geslaagde dag. En als ik kijk naar het tijdstip waarop de laatsten vertrokken, denk ik wel dat dat er meerderen vonden.Mocht jij na het lezen van dit alles nu ook geïnteresseerd zijn om lid te worden van dit team, neem dan gerust eens vrijblijvend contact met me op en ik vertel je alles over de mogelijkheden. 
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...