Pagina's

zondag 28 december 2008

Kamp groep 8

Gisterenavond heb ik een boekje ''á la Revlie'' gemaakt.

Er slingerde hier nog wat foto's rond van het afscheidskamp van groep 8 van Ivy. Ivy had een wegwerpcameratje meegenomen, dus de foto's zijn van niet al te beste kwaliteit. Vond het toch wel leuk om er iets mee te doen. Heb het supersimpel gehouden. Lekker snel klaar dus.Op het laatst bedacht ik me dat het wel erg leuk zou zijn om de ansichtkaart die Ivy ons gestuurd had erin te verwerken, maar die was veeeel groter dan het boekje. Daarom de kaart maar verknipt en achterop geplakt.

dinsdag 23 december 2008

Eindelijk...

Hoi, hoi, daar ben ik weer. Eindelijk weer met wat nieuwe layouts (gelukzalige zucht)! Ik had namelijk vreselijk last van een scrapdip de laatste weken. Geen gewone dip, nee zeg maar gerust een diep dal, een ravijn, een krater, een ..... Nou ja, je snapt vast wat ik bedoel.


Vorige week had ik er genoeg van en ben er eens goed voor gaan zitten. Dan maar een layout liften, als ik zelf niets kon verzinnen. Ik heb gekozen voor een lo van mijn grote voorbeeld Birgit Koopsen. Ik heb hem echt helemaal gelift. Dus alle eer voor Birgit! Hopelijk vind je het niet erg Birgit. Je hebt me wel, zonder het te weten, van mijn dip afgeholpen. Thnx voor de inspiratie!!


Vervolgens ben ik naar het blog van Corinne Delis gegaan . Ook een blog dat ik graag bezoek en waar ik vaak inspiratie op doe. Ook thnks Corinne!

Op het blog van Hero Arts vond ik vervolgens nog deze schets:


Ik heb hem omgedraaid en er dit van gemaakt:
Dus 3 layouts op één avond! Niet slecht voor iemand met een scrapravijn, dacht ik zo!

Donderdagavond heb ik deze nog gemaakt:En vrijdagavond deze (ook geïnspireerd door de lo van Birgit:


En ook nog deze, die is nagemaakt van een oude kerstkaart van de Hema (hertje is daaraf gesloopt). Is ie niet schattig?


(Sorry voor de schaduw in de foto.)
Zondag ben ik voor het eerst bij De Scrapheap in Sprang-Capelle geweest. Ik had online deze


border pons besteld en ben hem zondag persoonlijk op gaan halen in de winkel. Leuk, gezellig winkeltje met een ontzettend hartelijke eigenaresse Carla.

Je begrijpt dat ik de pons graag wilde gebruiken, dus gisterenavond nog deze lo gemaakt:Dus al met al denk ik dat ik wel kan stellen dat ik voorlopig even ben genezen van mijn scrapwinterdipje. Ik zeg voorlopig wat het schijnt een hardnekkig virus te zijn, dat regelmatig terugkeert. Vooral in tijden dat je het druk hebt en gestresst bent.....

Moet ik ook nog even vertellen dat ik mijn cursus Photoshop I afgelopen donderdag met goed gevolg heb afgesloten. Moest nog een simpele eindtoets maken en uiteindelijk heb ik 297 op 300 punten behaald (zo werkt dat in België). Niet slecht, al zeg ik het zelf. Ik vind het zooo leuk om te doen, dat ik me maar heb ingeschreven voor de Photoshop 2 cursus. Dus ik ben weer 16 ochtenden onder de pannen...

Dit is wat ik ongeveer had gemaakt voor de eindtoets:

En dan last but not least wil ik Chimene heel hartelijk bedanken voor de award die ik van haar heb gekregen. Ik voel me zeer vereerd om een award te krijgen van deze zéér talentvolle scrapster! Jullie moeten echt haar blog eens bezoeken!
Rest mij jullie allemaal hele gezellige feestdagen en een gelukkig, gezond en creatief nieuwjaar toe te wensen!

Groetjes,
Margriet

woensdag 10 december 2008

Mag ik even voorstellen...

mijn buurjongetje Elias, 2 weken geleden tijdens een sneeuwballengevecht:

en de allerschattigste baby van de hele wereld Nouryn, het dochtertje van mijn vriendin Monique:


Je had haar in haar badje moeten zien zitten vorige week. Je zou spontaan weer zwanger willen worden....toch?

Wat is Photoshoppen toch leuk!! Ik heb een kit van Iara van Baers Garten Designs gebruikt, deze is hier tegen betaling te downloaden.


zondag 7 december 2008

What have we done...

Het is al weer een tijdje geleden dat ik geblogd heb. Ik heb het druk gehad met vanalles en nog wat, ben een paar dagen ziek geweest en kan nog steeds niet bloggen op mijn eigen computer. Daarom nu een snelle update. Wat heb ik gedaan de laatste weken? In ieder geval niets op creatief gebied. Nou ja, niets...vanochtend dan even snel een nieuwe banner gemaakt. Kon ik meteen even met Photoshop oefenen, want ook dat schiet er de laatste tijd bij in. En natuurlijk een surprise samen met Jorg gemaakt, da's toch ook wel creatief bezig zijn, al zeg ik het zelf.

Natuurlijk hebben we afgelopen vrijdag pakjesavond gevierd. Traditiegetrouw ook dit jaar weer samen met mijn zus, zwager en hun dochter. Voor de 12e keer als we het ons goed herinneren. Eerst gourmetten en daara pakjes uitpakken. De Sint en Pieten konden niet wachten om met het uitpakspel te beginnen...


Op 2 december was het al weer 13 jaar geleden dat mijn kleine meisje werd geboren... Zucht... wat vliegt de tijd...

En dan was daar natuurlijk 2 weken geleden de sneeuw. Al was het maar van korte duur, wat heeft onze Jorg ervan genoten!


Mijn oudste zus wordt morgen 50 en dat viert ze vanmiddag met een high tea voor de hele familie. Mijn moeder werd 3 december 79 en die houdt vanmiddag tevens een 'receptie' voor de kleinkids. Ik moet nu snel gaan. Ik hoop de komende week weer tijd te hebben voor een creatieve uitspatting. Have a nice week!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...