Pagina's

maandag 25 februari 2008

Slecht nieuws

Ik heb behoorlijk last van mijn arm (RSI-achtige klachten) en moet prioriteiten stellen, dus voorlopig geen berichtjes op mijn blog!

Hopelijk tot gauw!
Groetjes, Margriet

vrijdag 22 februari 2008

Bee Happy!

Om nog even in carnavalsferen te blijven hier nog een kleurige layout. Een hele andere stijl dan de vorige, maar wel lekker vrolijk!

maandag 18 februari 2008

Pink Ladies

Eindelijk weer eens een layout gemaakt. Mijn inspiratie was weer eens ver te zoeken dus ik heb een layout gelift van Birgit Koopsen, mijn idool op scrapgebied.

zondag 17 februari 2008

De mooiste dag uit zijn leven.....

Afgelopen woensdag was Jorg uitverkoren om mee te lopen met een speler van het zweedse Helsingborgs voorafgaand aan de wedstrijd PSV-Helsingsborgs voor de UEFA-cup. Eigenlijk begon die wedstrijd veeeeel te laat voor een 9-jarige-die-de-volgende-dag-weer-gewoon-naar- school-moet, maar deze jongensdroom konden wij hem natuurlijk niet weigeren.

Jorg kon zijn geluk niet op en was de hele dag zenuwachtig. Om 20.00 uur moest papa hem met zijn voetbalschoenen bij de hoofdingang afzetten, waarna Jorg werd opgehaald, aangekleed en instructies kreeg. Eén van de dingen die werd afgesproken was dat de kinderen niet tegen de spelers mochten praten, ténzij een speler iets tegen ze zei, dan mochten ze wat terug zeggen. Maar ach, dat maakte Jorg niet uit ''hij kon toch geen Zweeds".

Natuurlijk had hij zijn avontuur aan iedereen die het horen wilde verteld en zodoende zat de hele klas incl. de juf, z'n voetbalelftal, familie, buren en natuurlijk z'n zus en mama op het puntje van de stoel voor de tv om 20.45 uur. We zagen Jorg klaarstaan in de spelerstunnel, waarna ze samen met de spelers en Foxy het veld op liepen. Helaas hebben wij hem toen niet meer gezien. Gelukkig hebben we wel foto's en hij staat met PSV-shirt 3e van links.

Jorg en de andere kinderen moesten al snel het veld weer af en Foxy haalde allerlei grapjes met ze uit. Daarna werd Jorg omgekleed en wel weer bij papa op de tribune afgezet, waar ze de wedstrijd konden afkijken.
Om 23.00 uur kwam hij moe, koud, maar zeer voldaan weer thuis. De volgende ochtend zei hij: "Mama, het was de mooiste dag van mijn leven!" Nou, wat wil je nog meer?

zondag 10 februari 2008

Druk, druk, druk

Druk met werken, druk met m'n gezin en druk met (leuke en minder leuke) sociale verplichtingen. Het scrappen schiet er dus een beetje bij in. Bovendien heb ik weer vreselijk last van m'n nek, dus dat motiveert ook niet echt om te gaan scrappen (verkeerde houding). Om van die nekklachten af te komen ben ik min of meer gedwongen om weer 2 x in de week te gaan zwemmen. Tijd die ik liever aan scrappen zou besteden......

Deze week heb ik zitten ploeteren op deze layout. Ik mis nog steeds iets, maar wat?? Dus heb je een idee, please let me know!

maandag 4 februari 2008

2 layouts

Tussen het feeestgedruis door nog 2 layouts gemaakt:
Bee Happy!

Prooooooooooost! Pink ladies
Punk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...