Pagina's

maandag 31 augustus 2020

Labeltjes

 

Hoi,

 
 
Eén van de dingen die ik heel erg mis sinds ik geen Stampin’ Up! demo meer ben is het maken van bedank-labeltjes. Kun je het je voorstellen? LOL (-:
 
 
 
Ik weet dat er creatievelingen zijn die het verschrikkelijk vinden om productie te moeten draaien (ook wel garnalen pellen genoemd (-; ), maar ik vind het heerlijk. Dwz als ik tijd heb uiteraard. Gewoon verstand op nul en freubelen maar. Ik word daar altijd heel erg zen van. 
 
 
 

 
 
Omdat ik nog wel eens wat (2e hands) verkoop zijn bedank-labeltjes altijd handig, dus ik maakte weer een voorraadje. Wist je dat er mensen zijn die mijn labeltjes spa(a)r(d)en? Zo leuk om te zien/horen! 😊
 
 
 
 
 
 
Hoe zit het met jou? Hou jij van productie of juist niet?
 
 
 
Groetjes,
Margriet

zondag 30 augustus 2020

Feestelijke tafeldecoratie

 

Hola!

 

Als er in Huize B een feestje wordt gegeven dan zet ik altijd kleine vaasjes met bloemen op de tafels. Ik vind zo'n kleine vaasjes fijn, omdat ze weinig ruimte innemen en je er ook makkelijk overheen kunt kijken en praten. De boeketjes maak ik zelf met wat bloemetjes van de bloemist, gecombineerd met bloemen uit eigen tuin (als het seizoen het toe laat natuurlijk.)
 
 
 

 

 
Dit mini boeketje stopte ik in een leeg Olvarit potje welke ik vervolgens weer in een kraft zakje van Liefs van Cindy zette. Van de kraft zak knipte ik wel eerst een stuk af en vouwde hem een keertje om. Ik maakte het geheel af met een stukje zwart/wit bakers twine en een toepasselijk kaartje van Cindy.
 
 
 

 
 
Ik kan dan zo van die bloemetjes genieten hè! Jij ook?Groetjes,
Margriet

 

maandag 24 augustus 2020

Under the sea challenge

 

Hoi hoi,

 

Vandaag maakte ik een kaartje voor de nieuwste CAS on Sunday Challenge Under the Sea. Ik kan je zo'n challenge echt aanbevelen voor als je even geen inspiratie hebt!

De visjes zijn van Avery Elle en de achtergrond- en tekststempel van MFT.


En zo blijven we bezig hè. (-:


Groetjes,

Margriet

zondag 23 augustus 2020

Haai!

 

Haai,

 

Vandaag een slimline kaart met daarop een woordgrapje.

 

 


De haai is van Cats on Appletrees en de woord bubble van MFT

 

Heel veel meer heb ik vandaag eigenlijk niet te vertellen. Dat heb je ooit hè. (-;

 

Groetjes,

Margriet 

vrijdag 21 augustus 2020

Batman superkracht drank

 

Hoi. 

 
 
Voor wie me volgt op Instagram heeft vast al meegekregen dat ik wat spulletjes van Liefs van Cindy had gekregen om leuke dingen mee te maken. Ik mag mezelf nu officieel een Brand Rep noemen. ((-:Zie hier mijn eerste creatie! Ik recyclede een paar Del Monte vruchtendrank flesjes tot Batman superkracht flesjes.  
 
 
 
 
 
 
De Batman stickers, washitape en witte labels shop je bij Cindy
 
 
 
Bai de wee, als je het leuk vindt om meer van mij te weten te komen, zowel creatief als privé, volg me dan op Instagram. Ik plaats daar regelmatig filmpjes en leuke dingen die ik (mee) maak in de stories.Fijne dag!
 
 
Margriet

donderdag 20 augustus 2020

Een kopje thee, speciaal voor jou

 
Hoi,
 
 
 
Geïnspireerd door de leuke thee creaties van Laura's Creative Moments maakte ik ook een thee presentje. Zo leuk om als aardigheidje te geven als je bijvoorbeeld bij iemand op bezoek gaat!
 
 
 
 
 
 
Deze was overigens voor een buurtbewoner die per abuis post voor mij bezorgd had gekregen en zo aardig was om via Facebook contact op te nemen. Zomaar een aardigheidje terug in haar brievenbus. 
 
 
 
 
 
 
Het zijn de kleine dingen die het doen mensen! Ik zie alleen maar ellende op het journaal. Laten we allemaal gewoon wat extra lief zijn voor elkaar in deze moeilijke tijden. (-;
 
 
 
 

 

Het tasje dat ik gebruikte komt van de Action. Ik kocht ze eind juni en ik begreep dat ze al langer in het assortiment zaten. Een pakje van 20 stuks (5 stuks in 4 designs) kostte slechts € 0,99. Hoe is het mogelijk? Die kon ik natuurlijk niet laten liggen! Mocht je ze ook willen ; bij 'onze Action' lagen ze bij het inpakpapier e.d.   


Dat was het weer voor vandaag. Bedankt voor het langskomen en graag tot een volgende keer. 

 

Groetjes,

Margriet

woensdag 19 augustus 2020

Serie label kaartjes

 

Hoi hoi,

 

Vandaag heb ik maar liefst 3 kaartjes voor jullie ter inspiratie, gemaakt met materialen uit de maandelijkse Felicity Jane kits.

 

 

Op alle 3 de kaartjes heb ik tags gebruikt.

 


Het idee is hetzelfde, maar toch zijn ze heel verschillend.Felicity Jane is één van mijn favoriete merken.Ik heb een jaar lang een abonnement gehad op hun maandelijkse kit.Ik bestelde het in Amerika. Voor verdere info verwijs ik je graag naar hun websiteHeerlijke kaartjes vind ik het geworden. Bender blij mee!


Bedankt voor je bezoekje en graag tot de volgende keer. 


Margriet

dinsdag 18 augustus 2020

Hello!

 

Hello!

 

Vandaag heb ik een Happy Birthday Slimline kaartje voor jullie ter inspiratie.

 

 

 

De Hello stans is van MFT. Het zwart/wit gestreepte papier trouwens ook. Wist je dat je de enveloppen voor een Slimline kaart gewoon bij de Hema kunt kopen?

 

Have a nice day!

 

Margriet

maandag 17 augustus 2020

Thanks For Making Me Smile

 

 Hoi,

 

Deze kaartjes zijn alweer van een tijdje geleden. 

 

 


 

Ik stuurde ze als afscheid tezamen met een kleine verrassing naar mijn Stampin' Up! teamleden. 

 

En voor mijn teamleidster die een regenboog in haar logo heeft maakte ik nog een apart kaartje.
Grappig hè, hoe een bijna dezelfde kaart er zo compleet anders uit kan zien met een ander papiertje?


Binnenkort heb ik overigens van alles leuks en vernieuwends voor jullie in petto. Wat precies dat kan ik nog even niet vertellen, maar dat het leuk is kan ik wel verzekeren! Wordt vervolgd dus.... (-;

 

Gezellig dat je weer langs kwam en een fijne dag verder.


Groetjes Margriet

woensdag 12 augustus 2020

Kaarten trio

 

Dusssss.... 

  


Ik had deze week drie kaarten nodig en dacht ‘waarom zou ik drie keer het wiel uitvinden?’ Daarom maakte ik een serie. De eerste is voor mijn nichtje & partner die een tweeling kregen.

 

 

 

 

  Dat maakte mijn zus & zwager voor het eerst opa & oma, dus daar moest ook een kaartje naartoe. 

  


 

 

En dan was daar nog mijn neef & vriendin die voor het geregistreerd partnerschap gingen. Ook die verdienen toch een kaartje?! 

 

 

 

Want echte post is zoveel leuker dan een WhatsAppje!

 

 De grote & is van Florilège Design. De teksten maakte ik op de computer. 

 

Ik wens jou een hele fijne dag. Hier in Veldhoven heeft het gisterenavond even geregend. Wat een verademing. (-:

 

Groetjes,

Margriet 

maandag 10 augustus 2020

Bizondere labels en speldjes te koop

 

Hola!

 

Wat is het heet hè!


Misschien zag je ze al op mijn Creatieve Facebook of Instagram Pagina voorbij komen, deze bizonder leuke labels met speldjes.
 
 
 

 
 
Een hele tijd geleden kocht ik een boel van deze speldjes om ze eens als bedankje of swap te gebruiken in mijn Stampin' Up! tijd, maar dat is er nooit van gekomen. Daarom bied ik ze nu aan voor de verkoop. 
Ze kosten € 5 voor 3 losse speldjes (bizon-zebra-olifant) en dat is inclusief verzending in een bubbeltjes envelop. UPDATE: DE OLIFANTJES ZIJN UITVERKOCHT.
 
 
 
De speldjes zijn hartstikke leuk op een labeltje, maar kunnen natuurlijk ook heel goed op een kaart gebruikt worden. Tip van de juf: als je ze wilt versturen doe dat dan wel in een bubbeltjes envelop vanwege breekgevaar. 
 
 

Wat dacht je van deze zebra met een streepje voor?Of deze olifant die een beetje dizzy van de hitte is?En dan die bizondere bizon?Leuk zijn ze hè? Stuur me gerust een mailtje bij interesse. Maar wees er snel bij want ze gaan hard.


Leuk dat je langs kwam en een bizondere dag!


Groetjes,

Margriet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...