Pagina's

vrijdag 28 juni 2019

Alweer een jaartje ouder....?Hoi hoi,Vandaag een kaartje dat ik speciaal gemaakt heb voor de CAS on Friday Challenge "People". Ik heb hem al een week liggen, maar het kwam er maar niet van om hem met goed licht op de foto te zetten.Ik maak mijn foto's meestal aan de voorzijde van het huis, omdat ik daar de grootste ramen en het beste licht heb. Echter, met het warme weer heb ik overdag de zonneschermen, jaloezieën en gordijnen dicht. Dus alles behalve goed licht.Gevolg: ik ben te laat voor de Challenge! En dan moet je weten dat ik speciaal nog een keer naar de site ben gegaan om de einddatum op te zoeken. Aaaarghhh.... Het zal de hitte wel geweest zijn. )-:Hoe dan ook; zie hier mijn kaart.


De dame op de kaart komt uit de stempelset On To Adventure.

Deze 10-delige Cling Stempelset kost € 24 en is uiteraard bij mij te bestellen. Vanmiddag om 16.00 uur plaats ik weer een verzamelbestelling.Groetjes en fijn weekend,Margriet
maandag 24 juni 2019

Reispapieren Incentive Trip 2019 Stampin' Up! | vakantie-sluitingEen beetje later als de rest heb ik ook mijn reispapieren voor de 2019 Incentive Trip van Stampin' Up! binnen gekregen. Gelukkig maar, want ik begon me al een ietsiepietsie zorgen te maken. (-


 
Deze reis heb ik in 2018 verdiend met heel hard werken en bovenal ook dankzij mijn trouwe klanten, team en de onvoorwaardelijke steun van mijn familie. Nogmaals heel hartelijk dank daarvoor.Volgende week zaterdag vertrekken we en dat brengt me dan tevens op mijn vakantie-sluiting. Van vrijdag 5 juli 16.00 uur t/m dinsdag 16 juli neem ik een totale break en ben ik niet bereikbaar voor Stampin' Up! Bestellingen kunnen uiteraard gewoon rechtstreeks in mijn webshop gedaan worden. Je hebt hiervoor wel een creditcard nodig.Vrijdag 29 juni plaats ik weer een verzamelbestelling. Deze bestelling zal ik (ervan uitgaande dat er niets geks gebeurd) nog helemaal voor mijn vakantie wegwerken. De volgende verzamel-besteldata zullen vrijdag 5 juli en 19 juli zijn.Woensdag 15 juli start ik mijn SU werkzaamheden weer op.
Groetjes,
Margriet

vrijdag 21 juni 2019

YES, I knew you couldHoi hoi,Op deze langste dag van het jaar heb ik weer een kaart voor jullie. Lekker clean & simple, helemaal mijn ding.


Met deze kaart doe ik mee aan de Global Design Project Challenge #GDP194 van deze week. Dit is de schets die je moet gebruiken. Misschien vind je het ook wel leuk om mee te doen?

En ik maakte ook nog een leuke collage met de kaart.


De letter Y E S  heb ik uitgestanst met de nieuwe Hand-Lettered Prose Dies van Stampin' Up!


Deze set met 46 dies kost € 43 en is bij mij te bestellen. Vanmiddag om 16.00 uur plaats ik mijn wekelijkse verzamelbestelling. Het formaat van de letters is leuk om als eyecatcher op kaarten te gebruiken, maar ook heel geschikt voor je scrapbook pagina. Je kunt ze los leggen of tegen elkaar, zodat het lijkt alsof je woord aan elkaar geschreven is.Het kleine 'geslaagde-hoedje' (hoe heet zo'n hoed?) komt uit de set Check You Out. De embossing folder met de grote dots is helaas retired, alsmede de set Designer Tee, waar de tekst I Knew You Could uitkomt.Zo, nu zijn jullie weer helemaal op de hoogte. Ik wens je een hele fijne, lange dag toe!Groetjes,
Margriet

dinsdag 18 juni 2019

Cow it's going? | Turorial koetjes-reep doosje | Shadowbox


Als er een nieuwe catalogus uitkomt dan houd ik meestal een Catalogus Launch Party. Een van de onderdelen van zo'n party is een (gratis) make-and-take voor de gasten. De laatste keer maakten we dit leuke doosje.
Uiteraard probeer ik zoveel mogelijk nieuwe materialen te gebruiken, zoals hier de Over the Moon Stamp Set en Stitched Nested Labels Dies.
Het doosje is op maat gemaakt voor 2 mini koetjes repen.Misschien vind je het leuk om hem ook eens te maken? Hieronder vind je werktekening en beschrijving.
Doosje: dun Whisper White Cardstock van 21,4 x 16,4 cm
-          Ril alle vier de zijdes op 1,3 – 2,6 – 3,9 – 5,2 cm
-          Ril aan alleen de lange zijde 2 blokjes op 6,5 cm (zie tekening)
-          Knip uit elke hoek de 4 x 4 vierkantjes
-          Knip daarna ook de 2 blokjes én een schuin blokje weg (zie tekening)
-          Vouw alle vouwlijnen
-          Plak dubbelzijdige tape aan de onderkant van de 4 buitenste strookjes
-          Plak eerst de korte zijdes dicht.
-          Plak nu ook een klein stukje tape aan de binnenzijde van de vier hoekjes
-          Haal de beschermfolie eraf (ook van de hoekjes) en plak dan de 2 lange zijdes dicht.
-          Druk de hoekjes voorzichtig aan.


     Omslag: Basic Black Cardstock 16,8 x 11,2 cm

-          Ril de lange zijde op 1,5 – 7,7 – 9,2 – 15,3 cm
-          Vouw alle vouwlijnen
-          Sla hem om het doosje en plak vast met dubbelzijdige tapeUiteraard zijn de Over the Moon stempelset en andere materialen bij mij te bestellen. Deze 11-delige Cling set kost € 24. A.s. vrijdag bestel ik weer.Enne..... mocht je het doosje namaken, wil je het dan eens laten zien? Dat vind ik super leuk!
 
 
 
Leuk dat je langs kwam en graag tot een volgende keer. Fijne dag!


Margriet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...