Pagina's

maandag 30 januari 2012

Dikke kus

Ik ben er over uit hoor. Ik ben géén watje, maar het is gewoon ECHT ijsberenkoud!!En wat kun je met die kou dan beter doen als knutselen?Voor mijn lieve dinnetje die vrijdag jarig is heb ik een kaartje gemaakt.


De kaart is gebaseerd op deze kaart van Kristina Werner.


De digitale dikke kus stempel is er eentje van mijn eigen valentijn serie stempels van vorig jaar, maar nog altijd verkrijgbaar in mijn webwinkeltje Digis.Hier in Veldhoven ligt inmiddels een heeeeeeeeel dun laagje sneeuw. En alhoewel ik stiekem al het voorjaar een beetje in mijn bol had, ga ik er toch maar van genieten, want het is toch zo!Dusssssss.........laat die sneeuw maar komen!
{Maar plies Piet Paulusma............plies plies plies laat het weer weg zijn met de carnaval!!}zondag 29 januari 2012

Ka-ka-koud....

Oooh mensen, is het nou zo koud of ben ik nou zo'n watje???


vrijdag 27 januari 2012

Knutsel & Zo Vrijdag - Layout Best Friends

Goeiesmôrges lieve mensen.Ik ben er trots op om op deze Knutsel & Zo Vrijdag Mijn-Tot-Nu-Toe-Mooiste-Layout-Van-2012 te kunnen aankondigen!!!{Tromgeroffel}
Tadaaaaaaaaaaaaaaaa:Gebruikte materialen uit de webwinkel van Knutsel & Zo:
DesignPapier: 4 Heures 37 Allée des Ateliers Cardstock: Bazzill Classic Straw
Vilt: A4 Groen Bloem: Gardenia Licht Blauw Twine: Appel Groen/Wit
Touw: Hennep Garen Knopen: Houtmix Lijm: Aleene's Original Tacky Glue

Maar hé, da's nie zo moeilijk hè.......
Als je dit jaar pas één layout gemaakt heb.......
Oh oh oh, ik schaam mij diep!!!

Het positieve is wel dat ik deze layout zomaar uit mijn mouw schudde, dat ik echt wel weer zin heb om iets te maken én dat er zomaar weer spontaan ideeën beginnen op te borrelen.
Nu nog een bietje tijd en alles komt goed.....!
Op de foto trouwens onze eigen kat Noppes en de buurkat Bobby. Wij hebben ze nagenoeg tegelijk als kitten gekregen en ze kunnen het prima met elkaar vinden. Noppes is kind aan huis bij de buren en ook Bobby is regelmatig bij ons te vinden. Heel bijzonder vind ik dat, helemaal als je bedenkt dat ze geen familie van elkaar zijn.
Wel dat was het weer voor vandaag. Ik ga écht mijn uiterste best doen om weer wat meer te gaan plaatsen......beloofd! Vergeten jullie niet nog even een kijkje te gaan nemen bij Annemarie & Merit en Karin & Didy, want daar is het ook weer Knutsel & Zo Vrijdag!?
Ik zeg fijn weekend peeps!
vrijdag 13 januari 2012

Knutsel & Zo Vrijdag - kaarten + doosje

En toen was het ineens vrijdag de 13e..... januari alweer!!! Jeetje wat gaat de tijd toch snel. Merken jullie ook dat de dagen al weer langer worden? Mmmmh kenniewachtenie op het voorjaar!!!


Enniewee het is mijn beurt weer om iets te maken met de spulletjes uit het DT-pakket van Knutsel & Zo.


Het is een kaartendoosje geworden dit keer.


Gemaakt van een oud verpakkingsdoosje dat ik nog had liggen. Ik meen dat er ooit zo'n goedkoop MP3 spelertje van de kids in heeft gezeten.Ik heb het beplakt met Bazzill Cardstock Kraft en een vel papier van 4Heures37, allee des ateliers. De randjes heb ik geinkt met Walnut Stain Distress Ink. Ook het kraft label, het vintage lint van Marianne Design, het roze/witte twine en de knoopjes komen uit de winkel van Knutsel & Zo.


De hartjes, het vogeltje en de letters zijn uit mijn eigen bescheiden voorraadje.En voor IN het deuske heb ik een drietal bijpassende kaarten gemaakt.Heel clean & simpel naar de kaarten á la Lucy.


Eentje met een hartje van wit vilt.

En eentje met een skôn bloemetje.
En nog eentje met een bordeaux rood blommeke, en een tag gemaakt met een Marianne Design Creatable.
Op alledrie de kaarten tevens Marianne Design rub-ons.Had graag nog mijn naaimasjientje op de kaarten gebruikt maar helaas, die is kapot.... )-:Zo dat was het weer voor vandaag. Neem vooral ook een kijkje bij Annemarie & Merit en Karin & Didy, want daar is het ook weer Knutsel & Zo vrijdag.Ik ga een leuk, maar druk weekendje tegemoet. Ik zeg; hef fun piepel!
vrijdag 6 januari 2012

Simpel kaartje

Haidiehai, daar ben ik weer.


Met mijn beloofde kaartje.....

Oooooh piepel, kun je je voorstellen dat ik hier wel een uur op gezeten heb?!


En dan is ie ook nog gelift....whaahaaa!! Weet alleen niet meer van wie.....sorry.Maar ik heb wel mooi weer een kaartje af. En ook nog wel een stempel gebruikt. Die is ingekleurd met een 10 jaar oude groene stift van de HEMA.Oooooh, meiden dat beloofd wat voor de rest van het jaar!!!!{Grinnik}donderdag 5 januari 2012

Tot Ziens

Nee, don't be afraid, ik ga niet verdwijnen. Jullie zijn zomaar niet van me af!!


Begin er weer zin in te krijgen.


We beginnen met een simpel labeltje....

Weet nog niet voor wie of waarom, maar het zal vast een keer van pas komen!Wie weet kom ik morgen wel terug met een simpel kaartje....woensdag 4 januari 2012

In de bonus

Kijk toch wat ze bij de AH in de bonus hadden.....
Om op te vreten toch!?


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...