Pagina's

woensdag 31 mei 2017

Hello there!Nog maar 1 nachtje slapen en dan komt de nieuwe catalogus uit.En nog maar 2 nachtjes slapen en dan ben ik jarig.Dus ik dacht laat ik eens iets leuks maken om op tafel te zetten.
Stempelset Pieces & Patterns Stampin' Up!

Ben je dan een blije bij of ben je dan een blije bij?

dinsdag 30 mei 2017

Hartelijk Dank Stampin' Up!Dat jullie zo attent waren om speciaal voor mij een Margriet Pons uit te brengen.
Daisy Punch Stampin' Up! € 22
Althans.....
Ik denk toch dat hij speciaal voor mij gemaakt werd?

Hoe dan ook....

Mijn dank is groot. (-:zondag 28 mei 2017

Nieuwe Catalogus Wist Je DatjesHey, leuk dat je langs komt.


Wist je dat:

- het nog maar 4 nachtjes slapen is voor dat de nieuwe catalogus online gaat?

- er een heuse WhatsApp stempelset in staat?

- ik hiermee een kaartje voor mijn teamgenootjes maakte om ze succes te wensen?


- deze set maar liefst 59 stempeltjes bevat en € 31 kost?

- deze vanaf 1 juni door mij besteld kan worden?

- je in de maand juni € 40 EXTRA rewards krijgt bij een bestelling van € 400 in één keer?

- dit bij een bestelling van € 400 betekent dat je voor maar liefst € 88 aan gratis producten mag uitkiezen?

- je op een party al snel aan een totaal bestelling van € 400 komt?

- ik in juni nog plek vrij heb in mijn agenda om een party te komen geven?

- je natuurlijk ook alleen of samen met vriendinnen online of via de mail voor € 400 kunt bestellen en dan ook die € 40 extra rewards krijgt?

- dit dus niet perse op een party hoeft?

- je bij een online bestelling wel een Credit Card nodig hebt?

- Stampin' Up! vergeten is de Stampin' Cases in de nieuwe catalogus af te drukken?

- deze gewoon in de collectie blijven?

- Standard Cases € 7,50, Wide (dikke) Cases € 8,50 en de Halfjes € 6,- per 4 stuks kosten?

- ik er blij mee ben omdat ze ideaal zijn om er ook andere dingen als stempels in op te bergen?

- Stampin' Up! per abuis een foutieve foto geplaatst heeft bij de Polka Dot Basic Embossing folder op pag. 210?
- ik helaas nog geen correcte foto kan laten zien, maar je wel kan zeggen dat de dots iets kleiner zijn en ook wat verder uit elkaar liggen?
- er op pag. 93 een kaart staat afgebeeld waar de juiste Polka Dot Basic Folder is gebruikt?
- ik héél blij ben met de nieuwe Mini Dimensionals (144108) op blz. 203 van de catalogus? 
- ik het een feestje vind dat de nieuwe catalogus online gaat? 
- daarom iedereen die voor 1 juni een bestelling van minimaal € 50 bij me plaatst gratis een velletje Mini Dimensionals van me cadeau krijgt?
- je dan wel je bestellijstje vóór 1 juni aan me moet doorgeven?
- ik daarop geen uitzondering maak?
- je bij een bestelling van € 100 2 velletjes krijgt, bij € 150 3 velletjes etc. etc? 
- ik op 1 juni om 19.00 uur mijn eerste bestelling uit de nieuwe catalogus plaats?
- ik weer veel zin heb in het nieuwe jaar vol nieuwe stempelsets en creaties?
- ik mijn creaties weer het hele jaar door met jullie ga delen?
- ik je graag bedank voor het langskomen en iedereen een hele fijne, mooie zomerse week toewens?
zaterdag 27 mei 2017

Over flexwerken en koele kaartenHoi,
Er lijkt een hittegolf aan te komen in het Zwoele Zuiden. En omdat het toch komkommer tijd is, besloot ik gisteren om een flex werkplek te zoeken.
Dat was hard werken joh. De hele dag reclame lopen maken met mijn Stampin' Up! pet..... Tot nu toe zijn er geloof ik nog geen nieuwe klanten uitgekomen, maar hé, wat niet is kan nog komen hè! (-;Op de terug van werk-woon verkeer deden we nog even het mooie plaatsje Oirschot aan. En jeetje zeg, daar kwam ik toch tot een schrikbarende ontdekking....


Want waar we voorheen vlot 1400 kilometer tuften voor zon, een mooie kerk en een lekkere ijsco, moest ik nu concluderen dat dit ook gewoon op minder dan 20 kilometer van huis te verkrijgen is....Maar goed, tussen het flexwerken door wordt er ook thuis nog gewoon gewerkt hoor. Met de restjes  van de Libelle Zomerweek maakte ik bijv. deze 10 koele kaarten. Ik stempelde en plakte en mijn man draaide het ijs. 
Zo komen wij de hitte wel door.En jij? Wat doe jij met deze warme dagen? Naar buiten of juist naar binnen om te knutselen?Wat je ook doet, ik wens je veel plezier.


woensdag 24 mei 2017

CASEingCASEing? Wat is dat nu weer?CASE betekent Copy And Share Everything. Met andere woorden; kopiëren en delen met elkaar. Het is niet erg als je iets van een ander kopieert zolang je de credits maar aan degene die het verzonnen heeft geeft. Ik zeg altijd 'als ik niet wil dat iets gekopieerd wordt, dan moet ik het niet op internet zetten'. Zo simpel is dat. Zolang je maar aangeeft van wie je het idee hebt, is er niets aan de hand.Dusssss... dat gezegd hebbende laat ik jullie een kaartje zien die ik hartstikke geCASEd heb uit de nieuwe Stampin' Up! catalogus blz. 146. De kleuren zijn in het echt nog zoveel sprekender als in de gids.
 Ik heb er alleen een Nederlands tekstje opgezet. Dat kan nu een stuk makkelijk hè, met al die Nederlandse stempelsets die we in het assortiment gaan krijgen. De 'gefeliciteerd' komt uit de nieuwe set Voor Elke Gelegenheid. (De engelse set heet Tabs for Everything en staat op blz. 43 van de nieuwe catalogus.)De tak en bloemetjes zijn dezelfde als die ik op mijn gisteren gepubliceerde layout gebruikt heb en zijn gemaakt met de Colorful Seasons bundel, blz. 147 nieuwe gids. Het designpapier (DSP) Color Theory staat ook op deze pagina en zit in een pakje van 6" x 6". Alles verkrijgbaar vanaf 1 juni.Ben jij geïnteresseerd in de producten van Stampin' Up! en heb je nog geen nieuwe catalogus en eigen demonstratrice, dan stuur ik je graag een exemplaar toe. De kosten voor dit leuke ideeënboek  bedragen € 5.95 (incl. verzenden), maar deze breng ik weer in mindering als je binnen 1 maand een bestelling van minimaal € 30 bij me doet. Aanvragen kan via de mail.

dinsdag 23 mei 2017

Het pronkstuk van mijn tuinAloha!Oh wat een heerlijk weer is het toch en het blijft nog wel even zo ook. Ik houd van de seizoenen, maar van de lente en zomer toch wel het allermeest.Heerlijk die zon. Het doet me denken aan zondag 9 april, de eerste mooie dag van dit jaar, toen ik moe maar voldaan in mijn tuintje onder mijn (sier)appelboompje aan het nagenieten/uitrusten was van OnStage.
Mijn appelboompje, de trots van mijn tuin, stond volop in bloei en het was een drukte van jawelste met heel veel zoemende bijtjes die af en aan vlogen, snoepend van het stuifmeel.
Kun je je voorstellen dat elk bevruchte bloemetje een appeltje wordt? Ik kan daar zoooo van genieten hè! 
Dus maakte ik een foto en scrapte er een pagina van. De bloemetjes en takken met bijpassende Dies komen uit de nieuwe set Colorful Seasons. Ik gebruikte de inkt kleur Melon Mambo die exact overeenkomt met de kleuren van de bloesem.  De tekst 'Lovely as can be' stempelde ik met de set Lovely Inside & Out en de 'my apple tree' met het Labeler Alphabet. De twee eerst genoemde stempelsets zijn verkrijgbaar vanaf 1 juni.
Een geslaagde layout al zeg ik het zelf. Laat nou de zomer maar komen!
Enne.... 31-5 de aller-, allerlaatste bestelling uit de oude catalogi. Daarna zijn de retired producten niet meer verkrijgbaar. Zorg dat je geen spijt krijgt! (-;
Leuk dat je langs kwam en geniet van het mooie weer. xxx 

Make-and-Take bij catalogus afhalenWat ook nog zo leuk en gezellig was vorige week was het weekend, waarin al mijn klanten hun nieuwe catalogus konden komen afhalen. Iedereen die de moeite nam om te komen kon een gratis make-and-take doen.
Wood Crate en Words Stampin' Up!
We maakten een kratje met de Wood Crate framelits inclusief 3 note-cards met een kleine twist naar moederdag. De kaartjes maakten we met de bijpassende Wood Words stempelset. Zowel de stempelset en de framelits zijn vanaf 1 juni te bestellen.Heb jij je verlanglijstje al klaar? Nou ik wel en ik kan je verklappen dat het niet op 1 A4-tje past.maandag 22 mei 2017

Een dagje naar de Libelle Zomerweek
Tjonge, jonge, wat een geweldig leuke week heb ik achter me liggen. Laten we eens bij de dinsdag beginnen.
Behoorlijk onverwachts mocht ik op dinsdag namelijk met een aantal teamleden Stampin' Up! vertegenwoordigen op de Libelle Zomerweek. 'Onverwacht' wil zeggen dat ik een dag of 10 eerder een telefoontje kreeg of ik binnen een paar uur een paar mensen wilde charteren die op dinsdag met me mee wilde gaan. Gelukkig reageerden alle dames die ik vroeg meteen heel enthousiast, dus dat was nogal eens snel geregeld. Stampin' Up! bedacht de workshop en stuurde alle spullen rechtstreeks naar Almere. Op maandag kreeg ik van een collega te horen dat er geen decoratie aanwezig was dus in allerijl moest er nog het e.e.a. geregeld worden. Ik stempelde bijv. nog een hele verpakking vol pepermuntjes om weg te geven.
Om 06.30 vertrokken we met 1 auto vanuit Brabant en na heel veel file kwamen we een beetje laat aan in Almere, waardoor het nog even heel hard werken was om de kraam en de workshop pakketjes op tijd af te krijgen. (Dat we ook nog verkeerd liepen en een foto-sessie deden onderweg laat ik maar even achterwege.)
V.l.n.r. Klaartje, Clärle, Lydia, Ikke, Dorothé

Gelukkig hadden we in de auto de zakjes die ieder van ons gemaakt al gevuld met onze visitekaartjes. Dit waren mijn zakjes.
Collega Dorothé had op maandagavond (!) nog een schitterende slinger gemaakt met de Cool Treats bundel. En Clärle stanste 's-avonds laat nog een boel letters uit met de Large Letters om div. bordjes af te plakken. (Overigens zijn beide bundels alleen deze maand nog met 10% bundel-korting verkrijgbaar.)
Stampin' Up! had de te maken kaarten bedacht. De hele dag door kregen we dames aan onze workshop tafel. Sommige waren bekend met Stampin' Up!, maar de meeste nog niet. En een heleboel mensen hadden zelfs nog nooit gestempeld. Wat ze wel gemeen hadden was dat ze allemaal heel vrolijk waren. Wat wil je ook op zo'n leuke beurs, zo'n mooie locatie, zulk mooi weer en een super leuke gratis workshop?! Het was een heel dankbaar publiek moet ik zeggen.
En terwijl ik alles gedelegeerd had en de workshops in volle gang waren, trok ik als opperhoofd ook mijn plan.....
Neeeeeeeeej, dat is een grapje! (-:
We hebben met zijn allen de hele dag door hartstikke hard gewerkt. Aan het einde van de dag reden we moe maar voldaan, met een heleboel file en zo ongeveer via Amsterdam (lol) naar huis, waarna we ter afsluiting in Son buiten op het terras nog een hapje hebben gegeten. Het was een dag met een gouden randje. Voor herhaling vatbaar dus!

vrijdag 12 mei 2017

Belangrijke mededelingEven een belangrijke mededeling of terwijl a note for you....

Morgen (zaterdag 13-5) om 17.00 uur doe ik één van mijn laatste Stampin' Up! bestellingen uit de huidige catalogi. Wil je nog mee bestellen laat het op tijd weten.
De volgende bestelling is pas weer op 23 mei en omdat er elk jaar opnieuw toch nog late beslissers zijn op 31 mei nog ééntje. Maar let wel; Op = Op! Wacht dus niet tot het allerlaatste moment.
Fijn weekend!

 


woensdag 10 mei 2017

Handlettering in combinatie met Stampin' Up!Aloha!Oh wat is het toch fijn om met de nieuwe producten van Stampin' Up! bezig te zijn. (Dat rijmt.)
You're Delightful Stampin' Up!

Maandag was ik begonnen aan een paar kaartjes (voor mijn teamgenootjes die een bijzondere prestatie hadden geleverd) met de nieuwe Hostess Stempelset You're Delightful. Eén kaart was helemaal af, maar ik miste iets....
Herkenbaar? Dat heb je ooit hè......
Ik ook. 
Soms duurt het dagen voordat ik er achter kom wat, maar nu kwam ik al snel tot de conclusie dat ik de tekst 'You're the Best' te kaal vond. Dus besloot ik hem wat te pimpen met een fineliner.

You're Delightful Stampin' Up!
Zo ontstond er een soort van handlettering met de stempels. SUper leuk en relaxt om te doen en een SUper leuke combinatie.

You'r Delightful Stampin' Up!Ik maakte gelijk maar een aantal kaartjes meer in de hoop dat ze het komende jaar nog wel van pas komen. :-)
dinsdag 9 mei 2017

Naar de Libelle Zomerweek
Haidiehai,Vandaag heb ik een leuk nieuwtje. Op dinsdag 16 mei verzorg ik namelijk samen met mijn teamgenootjes Dorothé, Klaartje en Lydia gratis Make & Takes met Stampin' Up! op de Libelle Zomerweek.Het belooft een SUper leuke en gezellige dag te worden. Kom je ook een workshop volgen of even gedag zeggen? Je kunt ons vinden op het Workshop Plein (1330).

maandag 8 mei 2017

Het ultieme moederdag cadeau + nieuwe catalogusHey hallo,Allereerst hartelijk voor de leuke reacties op mijn blogposten van het afgelopen weekend. Daar word ik nou echt blij van!Waar ik ook blij van word is dat de nieuwe catalogussen inmiddels ook hier zijn gearriveerd. De eerste exemplaren zijn al bij diverse bestellingen ingesloten en onderweg naar de klant.

A.s. vrijdag en zaterdag heb ik 3 afhaalmomenten voor vaste klanten en andere geïnteresseerden. Klik hier voor de details.Pieker jij je suf over een origineel Moederdag cadeautje? Dan heb ik de oplossing.
De 'Jij Bent Tegoed Bon' is het ideale cadeau voor een creatieve moeder. Exclusief verkrijgbaar Bij Margriet en vanaf € 15.
zondag 7 mei 2017

Margriet krijgt haar eigen pons....
♫♪ Margrieten, Margrieten, een huis vol Margrieten ♫♪

Daisy Punch Stampin' Up!
Jullie snappen natuurlijk wel dat ik helemaal blij ben met de nieuwe Daisy Punch van Stampin' Up! (-: Verkrijgbaar vanaf 1 juni.
zaterdag 6 mei 2017

Gastdesigner Creatieve Harten BloghopHoi allemaal,

Vandaag ben ik Gast Designer voor de maandelijkse Blog Hop van het Creatieve Harten Team. Ik heb nog nooit eerder aan een bloghop meegedaan en nam de uitdaging aan. Out of my comfortzone again en weer wat bijgeleerd. (-; Dames van het Creatieve Harten Team hartelijk dank voor de uitnodiging!De Blog Hop heeft een heel open thema; stempelen of scrappen. 'Nou dat moet wel lukken', dacht ik zo, en aangezien het vandaag World Scrap Booking Day is hoefde ik niet lang na te denken wat ik ging doen. Scrappen dus!Ik maakte een layout van mijn bezoek aan OnStage Amsterdam vorige maand. Ik gebruikte de Large Letters Framelits en bijpassende stempelset Letters for You (alleen deze maand nog met 10% bundle-korting te verkrijgen). Voor de kleine tekst gebruikte ik het Labeler Alphabet en de badge ponste ik met de Best Badge Pons. Allemaal nog te bestellen.


 

Als je het Color Theory Designer Papier, het mooie hartje en de Glitter Enamel Dots zou willen bestellen dan moet je nog even wachten tot 1 juni. 

De Creatieve Harten en ik hopen dat je vandaag veel inspiratie opdoet, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de leuke en fijne producten van Stampin’ Up! Leuk dat je (weer) langs kwam en natuurlijk vind ik het altijd leuk als je een reactie achterlaat.Klik op de foto of naam voor de volgende blog van Leonie Geertsema


http://leonibg.blogspot.nl/2017/05/bloghop-stempel-scrap.htmlDeelnemers van deze bloghop zijn:
Margriet Tournier (u zijt nu hier)Hop ze nog!dinsdag 2 mei 2017

Afhalen nieuwe catalogus 12 + 13 meiHoi hoi,Even een huishoudelijke mededeling aangaande de nieuwe Stampin' Up! catalogus.
Op vrijdag 12 mei tussen 19.00 en 20.00 uur kun je een nieuwe catalogus bij me komen afhalen en tevens een make-and-take doen met producten uit de nieuwe catalogus. Daarnaast kun je al een heleboel voorbeeldjes en nieuwe producten in het echt komen bewonderen, is er gelegenheid tot het stellen van vragen en kun je desgewenst een bestelling doen (niet verplicht!) of ophalen. Neem gerust ook een vriendin mee die wil kennismaken met Stampin' Up!Heb je het afgelopen half jaar nog bij me besteld of doe je ter plekke een bestelling van minimaal € 30 dan is de catalogus en make-and-take gratis. Ben je geen klant bij me dan zijn de kosten voor de catalogus incl. make-and-take € 3,50. Niet bedoeld voor demonstratrices.Ook op zaterdag 13 mei tussen 10.30 en 12.00 uur of tussen 14.00 en  15.30 uur is het bovenstaande mogelijk.Het zou fijn zijn als je je wel even van te voren aanmeldt via de mail, zodat ik een beetje weet wat ik moet voorbereiden. 


maandag 1 mei 2017

Verrèkes moi vèrreke....
Wat nu weer? Een verrèkes moi vèrreke....?Wel, dat is Veldhovens voor een heel mooi varken!This Little Piggy Stampin' Up!Nou, dat is niet overdreven toch?
Want ja, we krijgen een stempelset met vèrrekes, sorry varkens in de nieuwe catalogus. En ik denk dat ie in de top 5 van de meest verkochte sets gaat eindigen.
This Little Piggy Stampin' Up!Ik bouwde er alvast een feestje mee. (-;
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...